Page 1

Bli med oss til LOM! MATKVELD MED ARNE BRIMI & foredrag med Mikael Zimmerman Jacobsen Dental inviterer til årets tur!

16. - 19. september 2010 Utfordringen med aldri å være helt fornøyd! Høyest mulig kvalitet – å gjøre ting riktig på riktig måte! Tannlegen er aldri helt fornøyd med det som er gjort, personalet bryr seg mest om hvordan arbeidsplassen fungerer og for pasienten er det viktigere med oppmerksomhet og omtanke enn selve behandlingsresultatet. Og så har vi leverandører, produsenter, myndigheter, eksperter og forelesere som alle sender ut ulike budskap. Hvordan får man denne umulige ligningen til å gå opp og samtidig gi bra omsorg med best mulig hygiene og sikkerhet? Hvordan vet vi at vi gjør ting riktig på riktig måte – og hva betyr det for oss og våre pasienter? Kursinnhold: • Hvor finner man ”sannheten” • Kan kvalitet og hygiene være morsomt? • Hva vet våre pasienter om kvalitet, sikkerhet, hygiene og smitterisiko? • Skal klinikken ha en ”havarikommisjon”? • Hvilke forbedringsmuligheter har vi? • Risikoanalyse, hva er det? • ”What’s in it for me?” Dagspriser eller Life Cycle Cost? • Hva skal man velge av utstyr og hvorfor? • Må man gjøre alle ”tester”?

Torsdag 16.09 Ankomst og innsjekk på Fossheim Turisthotell i Lom. Felles 4-retters middag. Fredag 17.09 Frokost med påfølgende hygienekurs. Lunsj på Fossheim. Hygienekurset fortsetter. Deretter er det klart for 3-timers mat/vinkurs med kokkene på Fossheim. Kvelden avsluttes med Fossheimmeny. Lørdag 18.09 Frokost. Avreise til Brimiland, hvor lunsjen serveres fra bål og steinheller. Vi gjør klart for hinderløype i Brimiskogen eller tur til Brimisæter! Tidlig på kvelden går vi inn til "Vianvang". Der blir det en lang kveld sammen med Arne som kokk, i en helt spesiell atmosfære. Søndag 19.09 Frokost og avreise...

Docent Mikael Zimmerman, Karolinska Institutet, Sverige. Jobbet ved Tannlegehøyskolen i Stockholm i over 20 år. Nå driver han konsulentvirksomhet ved siden av bakteriologisk forskning som er hans spesialområde.


Reiseinformasjon AVSTANDER Oslo: 350 km, Otta: 45 km, Vågå: 15 km Fra hovedveiene Rv15 eller Rv51 finnes gode skilt som gjør det lett å finne fram enten du kommer fra nord, sør, øst eller vest.

FOSSHEIM TURISTHOTELL www.fossheimhotel.no

VIANVANG Arne Brimi sitt serveringssted: www.vianvang.no “Eg hadde eit bilete for mitt indre auge, Vianvang. Eg ynskjer at du skal oppleve Vianvang som ei kjelde å ause av, ikkje berre for å bli mett, men for å kunne reise heim med kunnskap om samanhangar som knyter kvar og ein inn i den naturlege veven som vi er ein del av." ARNE BRIMI

BRIMISKOGEN Alle har hatt en drøm om å være Tarzan. I BrimiSkogen har du muligheten! Det er bygd 60 plattformstasjoner i en høyde fra 1-10 meter i eksisterende trær i området. Mellom det enkelte treet er du sikret i en wire og du må igjennom forskjellige utfordringer for å komme deg igjennom løypene. Det er totalt 5 løyper med økende vanskelighetsgrad.

Pris per person:

kr 8.600,-

Dette inkluderer: foredrag, aktivitetsforslag og mat som beskrevet. Drikke og transport kommer i tillegg. Tillegg for enkeltrom kr 950,-.

Påmeldingsfrist 7. mai

NB! Begrenset antall plasser!

FAKS INN DIN PÅMELDING TIL ÅRETS HØSTTUR: 22 79 20 21 Klinikk:

Ja takk! Jeg/vi vil gjerne være med på tur!

Navn:

Enkeltrom

Dobbeltrom

Adresse: Ledsagers navn:

Tlf: E-post: Underskrift:

Ja, jeg vil være med på foredrag

Tlf: E-post:

Ja, jeg vil være med på foredrag

Reisearrangør: Jacobsen Dental AS Kontaktperson: Anita Janshaug, tlf: 22 79 20 20, e-post: anita.j@jacobsen-dental.no Depositum; kr 4.000,- som faktureres ved påmelding. NB! Program blir sendt på e-post. Påmeldingen er bindende og depositum refunderes ikke.(Samtlige kursdeltagere bes tegne egne reise- og avbestillingsforsikringer.)

http://www.jacobsen-dental.no/filestore/PDF/nyBrimi2010_Layout1  

http://www.jacobsen-dental.no/filestore/PDF/nyBrimi2010_Layout1.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you