Page 4

6 D A N M A R K S

S T Ø R S T E

G O L F A V I S

SIDEN SIDST ve d M o r t e n B u c k h ø j

Foto: Gett y Images

T G N L N E R E T I L A P

Rory var sur

Rory McIlroy var ikke bare skuffet efter at være sluttet udenfor Top25 i Alfred Dunhill Links Championship i Skotland – og efter akkurat at have misset sejren sammen med sin far i Pro-Am rækken. Næh, han var sur. Og det kom ud i fuldt flor, da han hånende kaldte European Tours opsætning af banerne i Europa for ’for nemme’. Senere trak han lidt i land, for udtalelserne kom jo lige i kølvandet på runden, men katten var ude af sækken, og kritikken af McIlroy var temmelig nådesløs. Når banerne nu er så nemme, hvorfor kan du så ikke vinde, skrev mange på de sociale medier. Andre bakkede dog McIlroy op, bl.a. Matthew Fitzpatrick, der heller ikke havde spillet sit bedste. Det har mange tolket som et 15 under par var kun godt nok til en top30 ulmende stjernespilleroprør mod European Tour. placering, det blev Rory sur over.

Farvel til en kær ven

Henrik Stenson har måttet sige farvel til en kær og trofast ven, som gennem otte år har fulgt ham i tykt og tyndt, og været med til hans største triumfer, bl.a. The Open-sejren i 20xx og flere Ryder Cup sejre. Efter BMW PGA Championship på Wentworth stod det klart, at hans elskede Callaway Diablo Octane Tour 3-wood ikke længere kunne bruges, og efter otte år med den som sit sikreste våben i bag’en er svenskeren gået i gang med at finde en pålidelig afløser. Valget er – foreløbigt – ­faldet på en Epic Flash Sub Zero 3-wood også fra Callaway Golf. Om den kan blive en lige så god ven kan kun tiden vise. Henrik Stenson har benyttet en Diablo Octane 3-wood siden 2011, og har to gange måtte udskifte den på grund af slid. Nu skifter han helt model.

Bernhard Langer med de glade argentinske vindere.

Mercedes Trophy for 30. gang

+ A E K R Æ IM G R E N E E L L A R A H IS N IG G O T IF W S BALENO, ID R B Y H M O S Å S G O OG FÅS SELVFØLGELIG

For 30. gang har Mercedes-Benz afholdt deres årlige Mercedes Trophy World Final i Stuttgart, og det danske deltagerhold vandt den ærefulde pris for ’fair & friendly’ optræden. Selve konkurrencen blev vundet af holdet fra Argentina (billedet), men den helt store vinder var Mark Fekete fra Ungarn, der lavede hole-in-one og vandt en Mercedes-Benz CLA 250 Shooting Brake, en bil til en god bid over en million på danske plader! Bernhard Langer kastede glans over finalen og overrakte præmier til de dygtige og de kammeratlige.

Glöet indstiller karrieren

Manglende form, og en brækket fod, der forhindrede ham i at afslutte 2019-sæsonen efter planen, har ført til at Challenge Tour-spilleren Christian Glöet, der repræsenterer Mølleåens Golfklub, har besluttet at indstille sin karriere som fuldtids-professionel golfspiller. På sin facebook-side skriver han: ” Efter mange overvejelser har jeg valgt at stoppe karrieren som fuldtids-professionel golfspiller. Det har været den sværeste beslutning i mit liv, for hvis der er noget, jeg brænder for, så er det golfen, og det har de seneste 15 år været mit mål at kunne leve af det. Men det skal også være sjovt og give mening.” 29-årige Christian Glöet nåede at vinde tre gange på Nordic League, spille 45 turneringer på Challenge Tour og fire på European Tour. Han er nu på udkig efter et nyt og spændende job.

Christian Glöet indstiller karrieren.

Champ i tårer – det kunne man forstå.

Følelsesladet Champ

Ikke et øje var tørt, da 24-årige Cameron Champ stod på 18. green på Silverado Resorts North Course, og krammede sin caddie med tårene trillende ned af kinderne. Han havde netop overvundet et sent pres fra Adam Hadwin og sænket det vindende putt i Safeway Open. Men han græd ikke bare over at have vundet sin anden PGA Tour sejr, han græd fordi hans bedstefar og mentor udi golfen, Mack Cameron, lå for døden på et hospice i Sacramento med mavecancer i stadie 4. Cameron havde på forhånd dedikeret ugens turnering til sin bedstefar, der var med over mobiltelefonen da det hele var afgjort. ”Om jeg så vinder ti turneringer og majors i min karriere, vil dette altid være mit livs største sejr,” sagde en dybt berørt Cameron Champ efter sejren. 23. oktober døde Mack ’Papa’ Champ.

BALENO FRA 129.990 KR. BALENO HYBRID FRA 164.990 KR.

SWIFT FRA 129.990 KR. SWIFT HYBRID FRA 156.990 KR.

IGNIS FRA 129.990 KR. IGNIS HYBRID FRA 154.990 KR.

Klassens største bagagerum.

Mere køreglad end nogensinde.

Ægte mini-SUV og helt sin egen.

Når det gælder god benzinøkonomi, er Suzuki helt på hjemmebane. For vi har gennem generationer lavet små biler, der kører langt på literen. Derfor er det egentlig ikke en overraskelse, at samtlige udgaver af Baleno 1.2, Swift og Ignis har fået grøn pil med energiklasse A+. Men glædeligt er det da bestemt, at alle tre modeller såmænd også findes i Hybrid-version til yderst rimelig pris i forhold til det meget høje udstyrsniveau. …ngt på literen. Så kig forbi Suzuki og prøv en bil, der kører l

Suzuki Swift: 19,6 - 20,0 km/l, CO2 113 - 115 gram/km, Suzuki Baleno: 18,6 - 19,4 km/l, CO2 116 - 121 gram/km, Suzuki Ignis: 18,7 - 19,4 km/l, CO2 117 - 120 gram/km. Oplysninger om brændstoff orbrug er iht. den nye restriktive WLTP-norm. Alle priser er inkl. lev. omk. (3.980 kr.) men ekskl. evt. metallak og tofarvet lakering. Foto viser biler med ekstraudstyr. Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer. Tilbud gælder så længe lager haves.

Profile for Morten Buckhøj

GOLFBLADET oktober 2019  

Free monthly golf magazine from Denmark.

GOLFBLADET oktober 2019  

Free monthly golf magazine from Denmark.