Page 31

D a n m a r k , Tu l l a m o r e

Skovbanen - 18 huller Pay & Play - 9 huller Remmevej 36, 7430 Ikast

• •Gunstart Gunstart efter efter nærmere nærmere aftale aftale og og spilspil påpå Midtfyns Midtfyns Golfklubs Golfklubs 18-huls 18-huls bane bane • •Frie Frie bolde bolde påpå drivingrange drivingrange • •Udlevering Udlevering af af vand vand og og frugt frugt

Weekends/ helligdage

Senior

350,-

Junior

300,150,-

Vi har Vi har et et godt godt tilbud tilbud til til klubber-i-klubben, klubber-i-klubben, samt samt større større grupper grupper påpå min. min. 2020 deltagere deltagere gældende gældende forfor 2016: 2016:

Vi har Vi har et et godt godt tilbud tilbud til til klubber-i-klubben, klubber-i-klubben, samt samt større større grupper grupper påpå min. min. 2020 deltagere deltagere gældende gældende forfor 2016: 2016:

Hverdage

• •Modtagelse Modtagelse og og udlevering udlevering af af scorekorts. scorekorts. Vi gir Vi gir ”en”en lillelille én”én” som som opvarmning. opvarmning.

SKOVBANEN IKAST - 18 HULLER

• •Modtagelse Modtagelse og og udlevering udlevering af af scorekorts. scorekorts. Vi gir Vi gir ”en”en lillelille én”én” som som opvarmning. opvarmning.

175,-

• •Udlevering Udlevering af af vand vand og og frugt frugt

Parkbanen Broholmvej 14, 7430 Ikast

Greenfee Greenfee

350,350,-

PARKBANEN TULLAMORE - 9/18 HULLER

4-bold: 4-bold: 900,900,allealle ugens ugens dage dage

Billedtekst

Tullamore - En kort bane med mange udfordringer Tullamore Golf Club blev etableret i 1988 af de tidligere ejere Eskild og Karin Thygesen. Som udgangspunkt var det et privat projekt, men i 2002 blev klubben offentlig, og banen blev godkendt af DGU året efter. Banen havde sin storhedstid i årene op til finanskrisen og i 2006 stod der 2400 navne på medlemslisten. Mange af dem var sjællændere, som ikke kunne opnå medlemskab i andre klubber på grund af overtegning, og som så valgte Tullamore som hjemmeklub blandt andet som følge af et forholdsvis lavt kontingent. De kunne så spille greenfee-golf andre steder. Finanskrisen ramte som bekendt hårdt i årene efter, og det var ikke kun bankerne det gik ud over. Også for Tullamore Golf Club betød det, ligesom for så mange andre danske golfklubber, først stagnerende og senere kraftigt faldende medlemstal. Derfor kom den nylige fusion ganske belejligt. De 9 huller med par på 35 slag, spiller fra gul tee kun 2349 meter, men for at forsvare banen, har man massevis af drilske udfordringer. Banen ligger i et hyggeligt park­ lignende område med masser af træer, smalle fairways og med Storåen rindende igennem sig. Der er vand i spil på 5 af de 9 huller, og på hele 4 huller skal vandet forceres i ­approach-slaget mod green.

­ ærligt 5. hul, et 492 meter langt S dogleg højre par 5 hul (fra rød tee 382 meter) kan give golfspillere på alle niveauer grå hår i hovedet. En sø umiddelbart foran teestedet kræver en carry på godt 100 m. og burde dermed ikke volde de store problemer. Men krydret med out of bounds i højre side, mere vand og træer i venstre, en stor sø foran green igen, samt en meget smal fairway, bliver det et udfordrende hul, som mange har svært ved at lave 2 point på. Ikke mindst fordi vinden ofte presser boldene ud mod out of bounds grænsen i højre side. To vidt forskellige baner Selv om de 9 huller på den gamle Tullamore bane er interessante og sagtens kan bære et besøg, er 18-hullers, Skovbanen, et niveau eller to over på næsten alle para­ metre. Det er faktisk en særdeles glimrende golfbane, der 2015 lagde græs til DM i hulspil. I øvrigt samme år som golfklubben kunne fejre sit 25 års jubilæum. I 2006 redesignede Line Mortensen hullerne 11-13. Et job hun er sluppet ganske godt fra, og særligt hul 11 og 12 er simpelthen formidable golfhuller. Som det er blevet moderne i så mange andre klubber, har man afskaffet de klassiske herre- og dameteesteder. I stedet kører man med 4 forskellige længder på par 71 banen. 4400, 4700, 5200 eller 5500

Senior

9 huller

175,-

18 huller

• •Frokost Frokost i klubhuset i klubhuset 3 stk. 3 stk. Luksussmørrebrød Luksussmørrebrød samt samt 1 øl/vand 1 øl/vand

p p å å f f l l M M o o G G i i r r d d e e t t p p f f y ynn u u SS

G O LF BA N E

• •Pris Pris kr.kr. 295,295,pr.pr. deltager deltager

G O L F A V I S

225,-

meter. De fleste mandlige Junior 75,- 100,middelhandicappere vil nok vælge 5200 meter udgaven, Skovbanen / men uanset hvilket udgangs Pay & Play banen Parkbanen punkt man vælger, bliver man på 1. hul mødt af det, der umiddelbart kunne ligne Buggy 50,- pr. 130 kr. / en ganske overkommelig påbegyndt time 9 huller start. Et 132 meter langt par 200 kr. / 3 hul (fra 5200 meter). De to 18 huller små søer på hullet er placeret så langt før greenen, at de Trolley 25,- Gratis sjældent kommer i spil, men med en asfaltvej i højre side, som er out of bounds, en stor Udstyr 80,- 80 kr. bunker, som dog heldigvis kan gribe nogle af de bolde, der ellers ville ende out, og Bag-ni – en spektakulær med en meget onduleret green, kan ­oplevelse det være ganske fornuftigt at lægge På bag-ni ændrer banen dog pludsevejen forbi drivingrangen, inden lig dramatisk karakter, og man man lægger fra land. En driving­ bevæger sig nu rundt i særdeles range, som desværre er placeret ca. kuperet terræn. Efter det glimrende 300 meter fra klubhuset, parkerings­ par 5 hul 10., som stadig er ganske pladsen og 1. teested. Noget, der fladt, sker der pludseligt noget på hul kan afholde mange fra det, der 11. Et drilsk par 3 hul med en green burde være en obligatorisk beliggende ca. 20 meter under ­opvarmning før 18 hullers golf. teestedet. Hul 12, der efter undertegRisk and reward nedes mening er banens bedste, har igen et teested placeret højt oppe 2. hul er et 471 meter (fra 5200 m.) over fairway. Selvom udsigten fra de langt par 5 hul, hvor der kan være 96 meter over havets overflade er en del meter at spare, hvis man tør fantastisk ud over bane, marker og slå ind over træer og høhøjt rough i skov, skal man fokusere 100 procent venstre side. Man behøver ikke have på sit drive for at undgå bunkeren i en John Daly-lignende længde for at landingsområdet i venstre side og kunne gøre sig forhåbninger, om at træer samt høj rough i højre. En kunne nå i nærheden af denne rough som i øvrigt længere fremme green i 2 slag. To gode slag går over i et out of bounds område. på godt 200 meter og man er Når man når frem til greenen, der er meget tæt på det helt kortganske godt beskyttet af bunkers, klippede areal. På de restekan man dog efterhånden ånde lettet rende 7 huller på for-ni, er op efter nogle ganske vanskelige man som de første 2, ikke på udfordringer. noget tidspunkt i tvivl om, at Bag-ni er hele vejen rundt en man ­befinder sig på den spektakulær oplevelse, og greens er jyske hede. Her er særdeles på alle 18 huller fantastiske at putte fladt, men flere greens giver på. Som på så mange golfbaner dog stadig store udfordringer rundt om i landet denne rekordtørre med så store hældnings­ sommer, er fairways flere steder grader, at bolden ofte skal mere gule end grønne, men det startes 3-4 meter højre eller ændrer ikke ved oplevelsen af en venstre om den lille kop. bane i generel god stand og et Billedtekst glimrende design.

Midtfyns Golfklub Golfklub er er centralt centralt beliggende beliggende i Ringe, i Ringe, I Golfbladet IMidtfyns Golfbladet august august 2014 2014 blev blev Midtfyns Midtfyns Golfklub Golfklub bedømt bedømt god/super god/super i value-for-money. i value-for-money. ca.ca. 10.10. min. min. kørsel kørsel fra fra den den Fynske Fynske motorvej motorvej mod mod Svendborg. Svendborg. Centralt Centralt beliggende beliggende i Ringe i Ringe ca. ca. 1010 min. min. kørsel kørsel frafra den den Fynske Fynske motorvej motorvej mod mod Svendborg. Svendborg.

• •Frie Frie bolde bolde påpå drivingrange drivingrange • •Gunstart Gunstart efter efter nærmere nærmere aftale aftale og og spilspil påpå Midtfyns Midtfyns Golfklubs Golfklubs 18-huls 18-huls bane bane • •Frokost Frokost i klubhuset i klubhuset 3 stk. 3 stk. Luksussmørrebrød Luksussmørrebrød samt samt 1 øl/vand 1 øl/vand • •Pris Pris kr.kr. 295,295,pr.pr. deltager deltager • •Tilbuddet Tilbuddet er er gældende gældende påpå onsdage onsdage og og fredage fredage – eller – eller øvrige øvrige dage dage efter efter nærmere nærmere aftale. aftale. Kontakt Kontakt os os påpå telefon telefon 4040 9696 3939 5151 eller eller mail@midtfynsgolfklub.dk mail@midtfynsgolfklub.dk forfor at at høre høre nærmere nærmere omom enen Super Super Golfoplevelse. Golfoplevelse.

INDIVIDUEL REJSE - GOLFTUR

FLORIDA

GOLFTUR TIL CAPE CORAL Kom med Samson Travel på tur til Cape Coral i South West Florida og bo tæt på Cape Harbour Marina, hvor der er et stort udbud af restauranter, live-underholdning og shoppingmuligheder. Programmet Ved ankomst til Fort Myers International Airport, vil du blive modtaget af din danske rejseleder, Jørn Jeppesen og hans team. De vil være behjælpelige med alt lige fra at finde frem til overnatningsstedet, golfbaner, assistere med billeje og hjælpe med at sammensætte et sightseeing program til at opleve South West Florida. I programmet er der planlagt spil på nogle fantastiske golfbaner: 2 x 18 huller på Palmetto Pine Country Club, 2 x 18 huller på Magnolia Landing Country Club og 2 x 18 huller på Shell Point Golf Club. Der vil også være tid på egen hånd, som du enten kan bruge på afslapning, sightseeing eller mere golf - alle muligheder findes.

10 DAGE FRA KR.

13.495,-

Pr. person ved min. 6 personer i delt lejlighed/hus i lavsæsonen (apr-okt). Afgange i højsæsonen (nov-mar) kan også arrangeres.

Inkluderet i prisen • • • • •

98 42 78 00 • Mandag-fredag: 08.30-16.00 • www.samson-travel.dk

Fly Aalborg - Fort Myers int. lufthavn t/r 9 dages billeje 9 nætter i villa/lejlighed 2 x 18 huller på 3 forskellige baner Dansk rejseleder Jørn Jeppesen

y. .rg.

S T Ø R S T E

• •Tilbuddet Tilbuddet er er gældende gældende påpå onsdage onsdage og og fredage fredage – eller – eller øvrige øvrige dage dage efter efter nærmere nærmere aftale. aftale.

D A N M A R K S

Kontakt Kontakt os os påpå telefon telefon 4040 9696 3939 5151 eller eller mail@midtfynsgolfklub.dk mail@midtfynsgolfklub.dk forfor at at høre høre nærmere nærmere omom enen Super Super Golfoplevelse. Golfoplevelse.

60

Profile for Morten Buckhøj

GOLFBLADET oktober 2019  

Free monthly golf magazine from Denmark.

GOLFBLADET oktober 2019  

Free monthly golf magazine from Denmark.