Page 6

Der findes altid en bane med solskin og blå himmel

PORTUGAL Santo da Serra, Madeira

Fra.

7.795,-

jse Afre 18/2

VIETNAM Temarejse, Vietnam

11/2 &

Santo da Serra er et skønt rejsemål på Madeira midt ude i Atlanterhavet. Du bor nede ved kysten og spiller en smuk bane højt hævet over hovedbyen Funchal. Et perfekt rejsemål for dig, som sætter pris på natur og ro.

Temarejse, Vietnam

Santo da Serra, Madeira

Fra.

17.995,-

Sun City, Johannesburg

DE KANARISKE ØER Jandia, Fuerteventura

Fra.

sk Dan ært v golfanzarote!

Aloft Palm Jumeirah, Dubai

på L

All-Inclusive

Fra.

Yas Island, Abu Dhabi

10.395,-

Fly med Emirates,, transfer, 7 nætter i dobbeltværelse, morgenmad, 5 middage, 4 greenfee på Yas Links i delt buggy og service af vores golfvært.

EMIRATERNE Al Ain, Abu Dhabi

8.695,-

Fra.

9.895,-

Al Ain er beliggende i den nordøstlige del af emiratet Abu Dhabi tæt på grænsen til Oman. Vi bor skønt på det 5-stjernede Rotana Al Ain i centrum af byen og spiller Al Ain Equestrian Shooting & Golf Club.

Fly, transfers, 7 nætter i Junior Suite, All Inclusive, 5 heldagsgreenfee og service af vores golfvært!

Al Ain, Abu Dhabi

Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator

Se vores brede udvalg af golfrejser og bestil på golfplaisir.dk eller ring på 35 20 19 19.

Fra.

Med Yas Island spiller man fire runder på Emiraternes bedste golfbane - Yas Links. En sand perle af en linksbane helt ud til den Persiske Bugt. Du bor på det 4-stjernede Radisson Blu Abu Dhabi med udsigt til Yas Links og Formel 1-banen.

På Lanzarote har vi fundet et lille hyggeligt 4-stjernet All Inclusive hotel i udkanten af Puerto del Carmen Her bor du tæt på Lanzarote Golf, som byder på brede fairways og en smuk udsigt til byen og Atlanterhavet. Vi flyver direkte fra Billund og København til Lanzarote.

Puerto del Carmen, Lanzarote

11.595,-

Fly med Emirates luthavnstransfer, 7 nætter i dobbeltværelse, morgenmad, 1 greenfee The Els Club, 1 greenfee Arabian Ranches, 1 greenfee Dubai Hills og 1 greenfee Address Montgomerie.

EMIRATERNE Yas Island, Abu Dhabi

6.895,-

Fly, transfers, 7 nætter i dobbeltværelse, morgenmad, 6 middage, 5 heldagsgreenfee og service af vores golfvært.

DE KANARISKE ØER Puerto del Carmen, Lanzarote

Fra.

Med Aloft Palm Jumeirah får du en golfferie i Dubai, hvor du både er tæt på byens spændende attraktioner og spiller nogle af Dubais bedste golfbaner. Hotellet ligger på den østlige side af en af Dubais palmeformede øer med udsigt til Dubai Marina og Burj Al Arab.

Med Jandia bor du på den sydlige del af Fuerteventura på et skønt 4-stjernet hotel tæt ved vandet. Foruden at bo dejligt, så spiller du også øens bedste golfbane, Jandia Golf, som kun ligger en kort køretur fra hotellet. Vi flyver direkte fra Billund og København til Fuerteventura.

Jandia, Fuerteventura

Fly, transfers jf. program, 7 nætter på Angsana Lang, 3 nætter på Pullman Resort, morgenmad og 4 middage på Angsana, 5 greenfee på Laguna GC, 1 greenfee på Ba Na Hills GC, 1 greenfee på Hoiana Shores, Caddie og delt buggy på alle runder, guidet tur i Hoi An og service af vores golfvært.

EMIRATERNE Aloft Palm Jumeirah, Dubai

Sun City er et af Sydafrikas mest komplette golf resorts. To mesterskabsbaner, et 5-stjernet luksushotel, samt et væld af forlystelsesmuligheder, heriblandt casino og safari. Med andre ord alt hvad man har behov for under en golfferie i Sydafrika. Fly, transfers, 7 nætter i dobbeltværelse, morgenmad, 3 greenfee på Gary Player Country Club, 2 greenfee på Lost City Golf Club, safaritur i Pilanesberg Game Reserve og service af vores golfvært.

20.995,-

Tag med Golf Plaisir på en spændende temarejse til Vietnam med kultur, historie, oplevelser og masser af golf.

Fly, lufthavnstransfer, morgenmad, 5 middage, 6 heldagsgreenfee og service af vores golfvært.

PORTUGAL Sun City, Johannesburg

Fra.

Europe's Best Golf Tour Operator

Fly med Emirates, transfer, 7 nætter i dobbeltværelse, morgenmad, 6 middage, 5 heldagsgreenfee på Al Ain GC inkl. delt buggy og service af vores golfvært.

Profile for Morten Buckhøj

GOLFBLADET november 2019  

Free monthly golf magazine from Denmark. Last issue of 2019.

GOLFBLADET november 2019  

Free monthly golf magazine from Denmark. Last issue of 2019.

Advertisement