Page 36

70 D A N M A R K S

S T Ø R S T E

G O L F A V I S

R U N DT O M G O LF

Næstved Golfbane

Kombinér charterferien på Madeira med fri golf

Smuk 18- hullers seaside/park bane og Restaurant med udsigt over Karrebæk Fjord.

Karrebækvej 461 - 4700 Næstved. Tlf.: 5573 3344 - info@naestvedgolf.dk www.naestvedgolf.dk

M

adeira er et helt igennem magisk rejsemål og har mange elementer, som bidrager til en varieret og oplevelsesrig ferie. Glæd dig til et behageligt og lunt klima, øens overdådige frodighed med farverig flora samt en unik kultur og spændende seværdigheder. Alt sammen medvirkende til, at Atlanterhavets perle har vundet titlen som Verdens Førende Ø-rejsemål hele seks gange. Århus Charter tilbyder konceptet; Fri Golf på Madeira, hvor du frit kan vælge hvor mange dage du ønsker at spille golf under din ferie. Bestiller du en charterferie til magiske Madeira, kan du tilkøbe Golfpakken, som inkluderer Fri Golf, hvor du skiftevis spiller på øens to golfbaner, og kan således spille helt op til syv runder 18-hullers golf under ferien. Desuden er golfbag på flyet samt transport mellem hotellet og golfbanerne inkluderet i Golfpakken. Det hele bestilles hjemmefra, så tee-tider og transport er planlagt inden ankomst, og du derfor blot skal koncentrere dig om at holde ferie, og glæde dig til næste dags golfoplevelse. Golfpakken er til­ gængelig som tilkøb på alle afrejse-

datoer til Madeira og uanset hotelvalg blandt alle Århus Charters hoteller på øen. Blot få kilometer fra hovedbyen Funchal, hvor vores hoteller er centralt beliggende, finder du den ene af øens to golfbaner, Palheiro Golf. En flot og ret kuperet 18 hullers par-72 bane med betagende udsigter omkring 500 meter over Atlanterhavet og Funchal by. Lidt atypisk ender hul 9 ikke ved klubhuset, men i stedet er der lavet et ’half way house’, som kan stille den lette slut og tørst, inden kampen skal tages op med bag-9. På klubhusets terrasse kan du efter en god runde nyde den uspolerede panoramaudsigt over både hav, by og bjerge. Restauranten byder på et varieret menukort, og er normalt et tilløbsstykke specielt nytårsaften, hvor den har øens bedste udsigt til Funchals verdenskendte og spek­ takulære fyrværkerishow. Øens anden golfbane er Santo da Serra Golf, som er beliggende under 30 minutters kørsel fra Funchal. Banen er ligeledes placeret højt, ca. 700 meter over havet, og byder på varieret terræn omgivet af hav og skov med det ikoniske røde klubhus

beliggende i midten af det hele. Santo da Serra er en klassisk mesterskabsbane, der byder på tre 9-hullers sløjfer. Du har således rig mulighed for at spille flere kombinationer på din ferie. Serra-sløjfens 9 huller ligger på et plateau på bagsiden af klubhuset, og tilbyder de mindst kuperede huller omgivet af primært smuk botanik, skov og flotte søer. Machico- og Desertas­ sløjferne blev indviet i 1991, og udgør den del af banen, som i en årrække har huset Madeira Island Open på PGA Touren, og ambitionen for ejerne er at bringe touren tilbage til Madeira igen i 2021. Oplev magiske Madeira Funchal by er en oplevelse i sig selv, som du med fordel kan udforske, når du holder en pause fra golfbanerne. Byen er omkranset af bjerge, som bidrager til flotte udsigter på flere hoteller og beskytter samtidig mod vind og vejr. Funchal huser over 100.000 indbyggere og tilbyder et bredt udvalg af butikker, lokale forretninger, hyggelige fortovscaféer og lokale spisesteder. Særligt den charmerende gamle bydel, som oser af stemning er et besøg værd med snørklede gader og det lokale marked, hvor alt fra blomster, frugt og grønt til frisk fisk kan købes. En central del af en god golfferie er for mange at nyde den lokale gastronomi, og her byder Funchal på mange muligheder – prøv f.eks. den lokale ret Espetada, som er oksekød tilberedt på spyd. Er du ikke til den lokalt producerede søde Madeira vin, så tilbyder flere af restauranterne også et varieret udvalg af mange gode portugisiske vine. Et must på ferien til Madeira er også at prøve lokaldrikken, Poncha, en frisk drink der kan blandes med eksempelvis

passionsfrugt, der som mange andre frugter lokalhøstes på øen. Fra Funchals centrum går den anlagte svævebane hele vejen op til den smukke botaniske have i Monte, hvorfra du kan tage en tur i de ikoniske kurveslæder fra bjerget og hele vejen ned til Funchal igen. Tilbage i Funchal kan du læne dig tilbage og nyde solens stråler, mens du observerer livets vante gang ved krydstogtshavnen, hvor der dagligt lægger flere store skibe til. Det er også her du finder Cristiano ­Ronaldos museum med tilhørende statue, det mangler vel bare at øens elskede søn skuer ud over sin hjemby. Overalt på Madeira findes vandingskanaler, såkaldte levadaer, som benyttes til kunstvanding og hjælper til øens helt unikke frodige udtryk. Vandet fragtes fra bjergene i et vidtforgrenet system gennem afvekslende og uspolerede landskaber. Stierne ved disse levadaer har forskellig sværhedsgrad og er som skabte til vandreruter, som hver især byder på enestående natur­ oplevelser. Uanset om du er golfspiller eller ej, er Atlanterhavets perle bestemt et besøg værd! Århus Charter tilbyder charterrejser til Madeira i vinterhalvåret 2019/2020 fra jul til slutningen af april. Der er afrejse med direkte fly hver søndag i perioden fra Aarhus Lufthavn. Når du rejser med Århus Charter fra Aarhus Lufthavn, får du tilmed gratis parkering i luft­ havnen, mens du er på ferie. Læs mere om golfpakken og bestil din rejse til Madeira på Århus Charters hjemmeside www.aarhuscharter.dk/rejsemaal/madeira/ frigolf, på telefon 86202900.

GOLF & GOURMET MARIAGERFJORD Se mere på www.golfoggourmet.dk

En overnatning inkl. 3-retters gourmetmenu, stor morgenbuffet og 2x greenfee.

kr. 1248,-

To overnatninger inkl. 2 x 3-retters gourmetmenu 2x stor morgenbuffet og 3x greenfee.

kr. 1998,-

Tre overnatninger inkl. 3 x 3-retters gourmetmenu 3x stor morgenbuffet og 4x greenfee.

r e s i r P 48,2 fra 1.

kr. 2698,-

Priserne gælder pr. person på dobbeltværelse.Tillæg for enkeltværelse kr. 300,- pr. nat.

JULEGAVEN

TIL ALLE GOLFSPILLERE Køb julegavekortet nu på

HOTEL POSTGAARDEN

HOTEL BRAMSLEVGAARD

HOTEL AMERIKA

HOTEL AA MØLLE

Mariager ligger midt i hjertet af Danmarks mindste købstad Mariager. Den kan føres tilbage til omkring 1660, hvor den var ejet af byens suverænt rigeste mand.

Unikt beliggende i landskabet ved Mariagerfjord. Tæt på Hobro golfbane og Hobro by. Gå-afstand til Bramslev Bakker og andre spændende traveture på opmærkede naturstier.

tilbyder 66 værelser og er et tip-top moderne 4 hotel beliggende i naturskønt område i Østerskoven i Hobro. Vi tilbyder bl.a. fri trådløs internet , parkeringspladser lige ved døren, tørrerum til golfbag og golf tøj hvis der måtte være brug for det.

ved Danmarks smukkeste fjord. Hotellet er omgivet af den skønneste natur, har adgang til egen strand og med Kastbjerg å bugtende sig gennem den gamle vandmølle.

Tlf. +45 98 54 10 12

www.hotelpostgaardenmariager.dk

Tlf. +45 98 51 20 30

www.bramslevgaard.dk

Tlf. +45 98 54 42 00 www.hotelamerika.dk

Amerikavej 48 9500 Hobro Tlf. +45 98544200 www.hotelamerika.dk

SAMMENSÆT SELV DIN GOLFOPLEVELSE – WWW.GOLFOGGOURMET.DK

Tlf. +45 98 57 57 22 www.aamolle.dk

Profile for Morten Buckhøj

GOLFBLADET november 2019  

Free monthly golf magazine from Denmark. Last issue of 2019.

GOLFBLADET november 2019  

Free monthly golf magazine from Denmark. Last issue of 2019.

Advertisement