Page 12

22 D A N M A R K S

S T Ø R S T E

G O L F A V I S

UDSTYR ve d M o r t e n B u c k h ø j

KØB NYT SÆT - NU! Golfexperten har et godt råd, og et par gode julegaveideer til dig.

I

sæsonens sidste udstyrstips fra Golfexperten, har vi besøgt butikken i Herlev, hvor butiksassistent Mikkel Pedersen dels råder læsere, der overvejer at få nye jern, til at købe nu, og dels giver et par gode, og nyttige tips til julegaveideer. ”Hvis man går og overvejer at skifte golfsæt, eller måske bare få en ny driver, så vil jeg råde folk til at købe det nu i stedet for at vente til sæsonen kommer i gang igen til marts,” siger han. ”Der går altid et stykke tid, hvor man skal vænne sig til nyt udstyr, og venter man til marts, så risikerer man, at man spiller dårligt i de første måneder af sæsonen, fordi man ikke har vænnet sig til de nye jern, eller den nye driver endnu. Køber man derimod nu, kan man benytte hele vinteren til at tilvænne sig – enten ude på de baner, der er åbne, eller ved at træne indendørs eller på simulator. Når sæsonen så kommer i gang er man helt klar,” siger han og tilføjer, at de fleste af 2020-sæsonens udstyrsnyheder allerede er til at købe i butikkerne. Afstandsmåler Rigtigt mange har allerede en golf GPS, der kan vise afstandene på banen, og nogle har en laserkikkert til at måle den præcise afstand til flaget. ”Det er i dag næsten standardudstyr. Hvor det nok især er de bedre golfspillere, der har gavn af en kikkert, så kan alle få god hjælp af et golfur med GPS. Vil man have begge dele, så har både Garmin og Bushnell lavet kombikikkerter, der samler kikkert og GPS i ét instrument. Bushnell laver nogle af de bedste kikkerter og har en model, Tour V4 Hybrid, hvor der også er et

lille display på siden med GPS-data. Garmin er derimod førende indenfor GPS’er, og i deres kombi-kikkert, Z80, ligger det hele i kikkerten når man ser i den,” siger Mikkel Pedersen. Z80 koster 5.399 kr., mens Tour V4 Hybrid koster 3.699 kr. ”Mindre kan dog gøre det. De fleste har kun brug for et golfur, og her har Garmin flere modeller fra 1.299 og opefter. Vores bestseller er den billigste model, S10, der har alt det gennemsnitsgolferen skal bruge. Den større model, S40, har en mere elegant finish, touchskærm og mulighed for koble op til mobiltelefonen, hvis man har brug for det.” Pang farver og lav kompression Mikkel Pedersen har endnu et godt råd, som også kan være en god julegaveidé. Han anbefaler, at man spiller med farvede bolde nu hvor vintersæsonen er over os, og her anbefaler han især DX2 Soft Optix bolden fra Wilson, fordi: ”DX2 Soft bolden har markedets blødeste kompression, og når man spiller i koldt vejr, så performer bløde bolde bedre end hårde. DX2 Soft er speciel på den måde, at den føles hård, i modsætning til at den har en blød feel. Det er kernen, der er blød og som derfor giver spillere med lav svinghastighed en fordel. Optix-modellen fås i flere pang farver, der er lette at se i tilfælde af let rimfrost og mellem nedfaldne blade. Prisen er 199 for et dusin.” To billige gaveideer Til sidst foreslår Mikkel Pedersen to billige gadgets, der faktisk kan være ganske værdifulde. ”Mange seriøse golfspillere vil gerne optage en video af deres sving med mobilen, men det er svært hvis

Mikkel Pedersen anbefaler at du køber nye jern nu og vænner dig til dem i vinterpausen.

man ikke har en til at gøre det for en. Selfie Golf er en smart lille dims, som man klikker fast på et jern i bag’en og derefter sætter mobilen fast i. Så kan man filme sit sving uden problemer. Prisen er 279 kr.” Lidt billigere er en Back bone stang til 249 kr. fra Bag Boy. Den er beregnet til at have inde i bag’en, når man rejser, og den beskytter især driveren mod tryk, der i værste fald kan betyde at driveren knækker.

”Vi anbefaler ofte folk, der rejser meget, at købe det billige rejsecover fra Bag Boy til 599 og en Back Bone, i stedet for det dyrere og bedre polstrede rejsecover til 799. Det bliver 50 kroner mere, men beskyttelsen af udstyret – i sær af driveren – er meget bedre.” Artiklen er lavet i samarbejde med Golfexperten.

Vi har mange oplevelser du ikke har fået endnu... Flyv til Club La Santa og lad de fysiske og mentale batterier op med hundredvis af muligheder. Mere end 80 gratis sportsgrene og 500 aktiviteter med instruktør venter under solen på Lanzarote. Rejs alene, med klubben eller med venner og familie. Club La Santa er for alle legebørn – uanset alder, interesse og niveau. Ring til os allerede i dag og hør mere om verdens bedste sportsferie.

TripAdvisor

Club La Santa er og bliver verdens bedste legeplads. Om det har været på familieferie, bryllupsrejse eller med triathlonholdet, så er vi lykkelige her. Den eneste rigtige måde at afslutte endnu en ferie på Club La Santa, er at bestille en ny!

Bestil ferien allerede i dag. Ring 76 500 400 eller bestil på clublasanta.dk Wilsons farvede DX2 Soft Optix er et godt valg til vinterbold.

Et S10 golf GPS-ur fra Garmin er en storsællert.

Selfie Golf ….

….og Back Bone stang er billige, men nyttige julegaveideer.

Profile for Morten Buckhøj

GOLFBLADET november 2019  

Free monthly golf magazine from Denmark. Last issue of 2019.

GOLFBLADET november 2019  

Free monthly golf magazine from Denmark. Last issue of 2019.

Advertisement