a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 6

10 D A N M A R K S

S T Ø R S T E

G O L F A V I S

SIDEN SIDST ve d M o r t e n B u c k h ø j

Foto: Gett y Images

Træt af regn?

I storesøsters fodspor

Forårsgolf

Australske Min Woo Lee på 21 år vandt sin første sejr på European Tour, da han sejrede i ISPS Handa Vic Open. Turneringen blev afviklet samtidig for både mænd og kvinder, og Mins mere sejrsvante storesøster, Minjee Lee, sluttede bare to slag fra omspillet i kvindernes turnering. Den blev vundet af Hee Young Park, Korea.

... du kan nå det endnu!

Sidste chance

Belek Fly tur/retur

Aloha, Cameron Smith

PGA Tour startede traditionen tro med to turneringer på Hawaii, som begge fik dramatiske omspilsafslutninger på temmelig bizar vis. I Tournament of Champions lod Justin Thomas en føring smuldre på 18. hul, men Xander Schauffele udnyttede ikke åbningen. Derfor kom de to i omspil med Patrick Reed, og først på tredje ­om­spilshul lykkedes det med et vist held for Thomas at vinde titlen. Ugen efter afsluttede man Sony Open i for Hawaii ukarakteristisk regnvejr. Brendan Steele holdt trods usikkert spil længe fast i en tre-slags føring, men han dummede sig enormt på sidste hul, hvor stædige Cameron Smith kom op og i for birdie fra bunker og fremtvang endnu et usandsynligt opspil. Det vandt han på første omspilshul, da Steele igen lavede helt uprovokerede fejl. Smith jublede ikke særligt meget i respekt for en god kollega, som alle vidste, havde smidt en sikker sejr.

Mørket var nær faldet på indne Cameron Smith vandt sin første individuelle titel på PGA Tour.

Hotel Salgados Dunas Suite

Du får dobbeltværelse og 4 x golf

Du får dobbeltværelse med morgenmad og 5 x golf

Flyv fra Billund, Aalborg eller København

Flyv fra Billund eller København

Pris pr. person - Rejs 7 dage fx 22. marts 2020

Pris pr. person - Rejs 7 dage fx 9. maj 2020

kr.

Rory nummer 1

Mandag 10. februar overtog Rory McIlroy igen førstepladsen på verdensranglisten foran Brooks Koepka og Jon Rahm. Det skete uden nogle af de tre spillede den pågældende uge. Rory var sidst nummer 1 i sommeren 2015. Samme uge rykkede Lucas Bjerregaard også ud af Top100 for første gang siden mandagen efter Made in Denmark 2018.

Gaby Lopez er et produkt af den tidligere verdensetter Lorena Ochoas golfskole i Mexico .

Omspil over to dage

LPGA’s sæsonåbning fik en spændende og lang­ varig afslutning. Der skulle hele syv omspilshuller til før den 23-årige mexicaner Gaby Lopez kunne løfte trofæet som vinder af Diamond Resorts Tournament of Champions. Lopez nedkæmpede japaneren Nasa Hataoka og Inbee Park fra ­Sydkorea, som kun holdt to huller. Efter fem huller faldt mørket på, så Lopez og Hataoka måtte på den igen mandag morgen for at afslutte hvad der endte med at blive det næst­ længste omspil i tourens historie. Hataoka fortsatte sit gode spil ugen efter i Gainbridge LPGA at Boca Rio i Florida, men måtte endnu en gang finde sig i at trække det korte strå. Svenske Madelene Sagström vandt sin første LPGA Tour sejr med et slag ned til japaneren.

Marc Leishman sendte straks en selfie hjem til familien, som samme dag fejrede Australia Day. Foto: Getty Images.

7.398

Costa del Sol Fly tur/retur

Putting is money!

Algarve Fly tur/retur

Hotel Kaya Belek

Day overvejer pension

Jason Day, 32, fortalte pressen, at han ikke er sikker på, at han kan blive ved med at spille golf på topplan til han er 35. Den tidligere nummer 1 i verden har længe døjet med voldsomme rygsmerter, og selvom han blev delt nummer fire på Pebble Beach, hans bedste resultat meget længe, så fortalte han, at han og hans kone har talt om at han måske snart skal indstille karrieren.

Mulighed for halvpension eller Semi All Inclusive

kr.

5.998

Almeria Fly tur/retur

Guadalmina Spa & Golf Resort

Hotel Valle del Este Golf & Spa

Du får dobbeltværelse og 5 x golf

Du får dobbeltværelse med halvpension og 5 x golf

Flyv fra Billund, Aalborg eller København

Flyv fra Billund eller København

Pris pr. person - Rejs 7 dage fx 4 maj 2020

Pris pr. person - Rejs 7 dage fx 23 maj

Vi kender alle den gode gamle lære­ sætning: Driving is funny, putting is money! Den blev i den grad retfærdiggjort da australske Marc Leishman vandt den stærkt besatte Farmers Insurance Open på Torrey Pines i Californien. I finalerunden var Leishman den af de 71 spillere i feltet, der drivede bolden næstdårligst. Til gengæld glødede hans putter, og udover otte birdies, sænkede han undervejs nogle vitale par putts. I alt sænkede Leishman mere end 45 meter putts i finalen, sluttede i -15 og holdt Jon Rahm, Brandt Snedeker og Rory McIlroy bag sig. Sebastian Cappelen havde ført turneringen efter første runde og var tidligt i finalerunden på en delt tredjeplads, men han faldt tilbage til en 21. plads.

kr.

5.498

kr.

5.698

Vi tager forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

bravotours.dk Tlf. 70 10 10 77 Golfbladet 258x370_1_HS.indd 1

Din ferieglæde - vores ansvar 18-02-2020 12:14:51

Profile for Morten Buckhøj

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

Advertisement