a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 5

8 D A N M A R K S

S T Ø R S T E

G O L F A V I S

SIDEN SIDST ve d M o r t e n B u c k h ø j

4 UGER MED

Foto: Gett y Images

GOLF

CLASSIC

ET og LPGA aflyser ­turneringer

LONGSTAY

Frygten for Corona virus i Asien har fået European Tour og LPGA Tour til at aflyse flere turneringer. Denne uges The Honda LPGA Thailand og næste uges HSBC Women’s World Championship, der skulle spilles i Singapore, er helt aflyst. Dermed får Nicole Broch Larsen (billedet) og Nanna Koerstz Madsen et par ugers ufrivillig turneringspause. European Tour har aflyst Maybank Championship i Malaysia og Volvo China Open, der begge skulle spilles I april. Her abejdes der på at finde alternative datoer for turneringerne.

S T I K A F F R A K U L D E O G R E G N I VI N T E R H A LVÅ R E T O G T I L B R I N G 4 U G E R U N D E R S O L E N I SYD S PA N I E N , P O RTU G A L , USA , THAILAND ELLER SYDAFRIKA .

Hurra! Jeg er på LET! Maiken Bing Paulsen var i hopla. Foto: Tristan Jones/LET.

Hopla! Jeg er på LET

Det lykkedes desværre ikke nogle af de fem danske piger, der stillede op til Ladies European Tours Q-School at sikre sig et fuldt kort til touren i 2020. Nærmest kom Line Toft Hansen og Linette Holmslykke, der delte en 33. plads ved Q-school finalen på La Manga, hvor Louise Markvardsen blev nummer 50. Det sikrer dem enkelte starter i løbet af sæsonen, men gør det svært at plan­ lægge sæsonen. Anderledes godt gik det for norske Maiken Bing Paulsen, som sikrede sig en kategori 8a. Den kække 23-årige nordkvinde fra Drammen blev professionel i juli, og sluttede på sjettepladsen. Det fik hende til at foretage et herligt jubel­ spring. To andre danskere Fie Olsen og Cecilie Bofill røg ud allerede i pre-kvalifika­ tionen til kvalifikationen.

Bryson DeChambeaus titelforsvar I Dubai endte med en ottendeplads, men han fik gjort op med sit image som langsomt spillende. Foto: Getty Images.

Fuld fart på Bryson

Bryson DeChambeau formåede ikke at genvinde titlen i Dubai Desert Classic, men han fik en top10 placering og så fik han endegyldigt slået fast, at han ikke kun kan spille langsomt. Lørdag spillede feltet langt hurtigere end normalt, ansporet af at European Tour ønsker at sætte fokus på hurtigere spil. Bryson DeChambeau og hans spillemakker Dean Burmester gik runden som næstsidste bold på tre timer og 47 minutter. Det er nærmest lynhurtigt for den ellers notorisk langsomme DeChambeau og var en god oplevelse for såvel publikum og tv-seere.

...endnu mere fart Sebastian Sebastian Cappelen åbnede kalenderåret I fin form. Foto: Getty Images.

God start på året

For første gang har Danmark to spillere med fuldt kort til PGA Tour, men det er synd at sige at sæsonstarten var prangende. Hverken Lucas Bjerregaard eller Sebastian Cappelen samlede mange FedEx Cup point sammen inden jul. Efter jul kom Sebastian Cappelen til gengæld ud som en helt ny golfspiller. Han høstede et af de bedste danske resultater nogensinde på PGA Tour, da han sluttede på sjettepladsen i The American Express i La Quinta i Californien. Og var ugen efter med fremme til langt ind i finalerunden af Farmers Insurance Open. Efter de to gode uger, lå Cappelen nummer 91 på PGA Tour, mens Lucas Bjerregaard var helt nede som nummer 213.

VIL DU OGSÅ GERNE BLIVE BEDRE TIL GOLF?

Sebastian Söderberg, 29, og lillebror Jasper satte hastighedsrekord på touren. Foto: Getty Images.

Hyggeligt samvær med andre golfspillere. Der er plads til alle på mine Golfskoler.

Hele feltet spillede pænt hurtigt i Dubai Desert Classic, men Svenske Sebastian Söderberg spillede dog den hidtil hurtigste runde på European Tour, da han i sidste runde var ude alene med en markør, og besluttede at gøre et forsøg på at sætte fartrekord. Med broderen Jasper som caddie gennemførte Söderberg runden på blot 97 minutter, bare fem minutter og 23 sekunder pr. hul i gennemsnit. Han brugte 75 slag (+3) og rykkede en plads frem i stillingen. Parret løb banen rundt, og det var især en hård omgang for Jasper, som jo havde en tung bag at bære på.

Nu også med bridge i foråret 2020 En komplet ferieoplevelse med socialt samvær, masser af golf og andre gode fordele

Værtspar og sociale aktiviteter i Estepona i efteråret 2019 samt forår 2020 Inkl. bridgeaftener

Ona Valle Romano • Store nye lejligheder med baneudsigt og eſtermiddagssol • Spil golf på Estepona Golf/Dona Julia/ Valle Romano eller El Paraiso Golf • Sociale aktiviteter inkl. træning • Fleksibel længde på ophold • Ingen ekstra omkostninger • ClassicGolf er medlem af Rejsegarantifonden 4 UGER MED FRI GOLF I N K L . F LY M E D G O L F B A G , L E J E B I L , LEJLIGHED OG GOLF

F R A 1 4 . 4 9 5,-

Bestil din LongStay golfrejse på classicgolf.dk eller kontakt en rejserådgiver direkte på tlf. 70 23 55 80 Se mere på:

www.jokgolf.dk

LongStay

Profile for Morten Buckhøj

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

Advertisement