a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 40

78 D A N M A R K S

S T Ø R S T E

Den årlige udflugt

Klub i klubben

G O L F A V I S

med kollegaer, venner eller familie

REJSE Modr y Las

GOLF

Polsk gæstfrihed, dejlig golfbane og Hole-in-One Så kan man vist ikke få det meget bedre. Og med kun ca 1,5 timers flyvning til Stettin (Szczecin) er der store muligheder for skønne oplevelser for både golfspillere, storby- og kurbadsrejsende turister. GOLFBLADET var inviteret til Modry Las Golfresort for at opleve stedets to baner og hotelfaciliteter.

TOUR 2020 - Vælg frit mellem 25 golfbaner

Hul 15 er signaturhullet på Modry Las. Et smukt par 3 hul.

UDFLUGTSPAKKE

UDFLUGTSPAKKE

2 x greenfee 2 x baneguide 2 x bolde på driving range 1 x sandwich “to go” + vand 1 x præmietime med velkomstdrink 1 x overnatning i dobbeltværelse 1 x Pejsegårdens store morgenbuffet 1 x 2-retters middag Fri Wi-Fi, swimmingpool, billard, bowling og hygge i et dejligt miljø på Hotel Pejsegården.

2 x greenfee 2 x baneguide 2 x bolde på driving range 2 x sandwich “to go” + vand 2 x præmietime med velkomstdrink 2 x overnatning i dobbeltværelse 2 x Pejsegårdens store morgenbuffet 2 x 2-retters middag Fri Wi-Fi, swimmingpool, billard, bowling og hygge i et dejligt miljø på Hotel Pejsegården.

Ved over 20 deltagere: • Altid gunstart over 20 golfere • Golfbuggy til matchleder • Vi laver gerne startlisten • 2 greenfeebilletter pr. golfrunde for hver 20 golfere • 2 gavekort til søndagsfrokost for 2 pers. på Pejsegården

Ved over 20 deltagere: • Altid gunstart over 20 golfere • Golfbuggy til matchleder • Vi laver gerne startlisten • 2 greenfeebilletter pr. golfrunde for hver 20 golfere • 2 gavekort til frokost for 2 pers. på Hotel Pejsegården

2foDr KAUNGkrE.

3foDr KAUNGkrE.

, 5 9 1.0

, 5 9 5 . 1

Kontakt Jørgen Bundgaard på: Af Bettina Schjølie Foto: Bettina Schjølie og Modr y Las

D

et er nemt at komme til Polen. Når Norwegian i april åbner op for 7 nye direkte ruter fra København til populære destinationer i Europa, herunder hele 3 ruter til Polen, er der nu endnu bedre muligheder for at opleve den polske gæstfrihed, som GOLFBLADETS medarbejder har nydt godt af. Der er flere muligheder for at besøge Polen og selv opleve landet. Kør-selv er en oplagt mulighed og tager ca 7 timer. Man kan flyve til Berlin og køre ca. 3-4 timer i bil til Golfresortet Modry Las. Men at flyve til Stettin og leje en bil her og køre de ca. 80 km sydpå til resortet er hurtigst og mest bekvem. Fra havnen i Swinoujscie, hvor færgerne fra Danmark og Sverige ligger til, er der ca. 165 km kørsel til resortet. Modry Las Golf Resort Lige uden for Choszczno, ude på landet i stille og rolige omgivelser, ligger Modry Las Golf Resort. Her kan man blive indkvarteret i det lækre klubhus’ nye værelser på første sal eller i de lækre hytter, som ligger rundt langs banen i private og naturskønne omgivelser. Hytterne, som også kaldes Cottages og Garden Suites, er velindrettede og lækre med store åbne vinduespartier, som giver et skønt lys og en fantastisk udsigt uanset, hvor man befinder sig. Her finder man en af Polens allerbedste 18-hullers mesterskabsbaner samt den hyggelige 9-hullers bane Orli Las. Den fine mesterskabs­bane, blev officielt åbnet i 2009 af banens designer, den anerkendte banearkitekt Gary Player. Gary Player har et portefølje med over 300 projekter i 35 lande på 5 ­kontinenter.

Banen er spændende og ret udfordrende på flere huller. Mange huller ligger tæt på søer og skov, bl. a. søen Radun og man skal tænke sig godt om undervejs, for blandt andet at undgå vand og de dybe bunkers og komme ind med en god score. Halvdelen af hullerne har vand i spil og der skal flere gange slås over vand. Greens er store og indimellem ret drilske. Bedst som man tror, man har slået fint ind, ruller bolden af green. Men slår man tæt på hullet er man i nogenlunde sikker position. Man kan leje buggys, men terrænet er kun let kuperet, så man kan sagtens nøjes med en trolley. Karrierens første hole-in-one Det lykkedes da også undertegnede skribent, at placere bolden så tæt på hullet på hul 13, et ganske fint par 3 hul, at der kun skulle et slag fra teeboksen til, at bolden røg i hul og golfkarrierens første hole-in-one var i hus. Der var delte meninger i klubhuset om, hvordan man lige honorerede den slags. Det var nemlig i klubbens 10-årige historie kun lykkes en enkelt gang tidligere under en turnering. Det endte med, at undertegnede fik en flaske Vodka og 3 bolde. Desværre intet navn på et fint messingskilt på væggen. Faktisk ret irriterende, når man nu endelig prøver det, som alle golf­ spillere ønsker sig bare én gang i livet. Og når man ligeledes har lidt polsk blod i årene, er det jo nærmest utilgiveligt, set fra en forsmået kvindes synspunkt. Men så er det jo et plaster på såret, at jeg nu kan skrive om det i mit helt eget afsnit. Lækker mad og billige drinks Man kan nemt få flere dage til at gå her. Man kan få stillet sulten med lækre nationale og internationale retter. Her er loungeområde og en sportsbar med priser så små, at man

jb@pejsegaarden.dk tlf.: 6126 4353

Det flotte klubhus på Modry Las.

næppe tror sine øjne, når man ser drinkskortet. En stor øl koster hvad der svarer til 6 danske kroner, sodavand er et par kroner dyrere, og en flaske spiritus koster ca. kr. 120,00. Det er næsten pinligt, at afregne så lidt efter et par timers hygge i baren, med drinks serveret af yderst høfligt personale. Denne høflighed og rigtig gode service oplevede vi overalt på resortet. Lige fra ledelse til personale. Stedet råder også over et stort konferenceområde med alle tænkelige moderne faciliteter og udstyr. Stort spa-område Modry Las er i skrivende stund, ved at færdiggøre deres store luksuriøse spa-område, som vi vender tilbage til i en senere artikel. Men der er

ingen tvivl om, at det bliver en succes, for det var lige det vi havde lyst til at opleve efter et par dage på golfbanen og vil glæde os til, at vende retur og opleve både golf og wellness. Et mindeværdigt år Modry Las Golf Resort har netop afsluttet et uforglemmeligt år ved at underskrive sin første gensidige aftale i Asien med en af kontinentets førende golfdestinationer. Det har været bemærkelsesværdig sæson, hvor resortet blev en del af PGA National, fejrede sit 10-års jubilæum og åbnede et fantastisk nyt klubhus. Og ved World Golf Awards i 2019, der blev afholdt i Abu Dhabi, vandt Modry Las prisen for 'Polens bedste golfbane’.

MODR Y L A S GOL F R E S OR T GREENFEE Mandag-torsdag: 190 PLN 18 huller (ca. kr. 350,-) 115 PLN 9 huller (ca. kr. 210,-) Fredag, weekend og helligdage: 280 PLN 18 huller (ca. kr. 520,-) 150 PLN 9 huller (ca. kr. 280,-) BUGGY 120 PLN 18 huller (ca. kr. 220,00) 200 PLN hele dagen ( ca. kr. 370,00) Endelig - karrierens første hole-in-one.

Søndergade 112 • 8740 Brædstrup • Tel: 7575 1766 www.pejsegaarden.dk

Profile for Morten Buckhøj

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

Advertisement