a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 4

6 D A N M A R K S

S T Ø R S T E

es r vo på dk g . di rev olf g d el dsb an lm e ig Ti yh ull n .m w w w

G O L F A V I S

SIDEN SIDST

Justin Thomas hyldede Kobe Bryant Skjoldenæsholm Golfcenter sat til salg

Ved Waste Management Phoenix Open, spillede Justin Thomas med wedges som var påført tekster som hyldede eb af basketballverdenens allerstørste, som tragisk afgik ved døden i et helikopterstyrt. Efterfølgende bortauktionerede Thomas køllerne til fordel for MambaOnThree Fonden, en fond som blev startet efter Bryants død; fonden har til formål at støtte familierne til de øvrige syv personer som også døde i helikoper-ulykken. På fotoet ses de sko som Justin Thomas spillede i.

Skjoldenæsholm Golfcenter er sat til salg til den nette sum af lige i underkanten af 25 mio. kr. Det er Nordicals.dk der har ejendommen i udbud og man kan læse, at man bl.a. får 147 hektar med to 18 hullers golfbaner, træningsbane, et klubhus på 1.600 m2 og et maskinhus på knapt 1.200 m2 med i købet. Det fremgår at golfresortet med anførte faciliteter kan erhverves ved overtagelse af aktiekapitalen i selskabet Skjoldenæsholm Golfbane A/S, og at selskabet handles med et skattemæssigt underskud på 13 mio. kr. Det fremgår også, at den væsentligste indtægt kommer fra den tilknyttede golfklub. Lige den information skal måske tages med et gran salt, da klubben er nede på 275 medlemmer og at bestyrelsen har meddelt at man vil nedlægge den.

Lee Westwood tog sejr nr. 25 på European Tour Med sejren i Dubai er den 46-årige englænder oppe på 44 turneringssejre og heraf er de 2 vundet på European Tour; ud over de 44 sejre har Wesrtwood også 7 Ryder Cup sejre og han kan også prale af at have ligget nr. 1 på verdensranglisten.

Brooks Koepka er imod TV-interviews mens der spilles

Store turneringer må flytte ­spilletermin

Maybank Championship, som skulle være spillet på Saujana Golf & Country Club i Kuala Lumpur, Malaysia, fra d. 16.-19. april, og Volvo China Open, som var programsat til d. 23. – 26. April på Genzon Golf Club i Shenzhen, Kina er som følge af coronavirus udbruddet i Kina udsat. Ny spilletermin er endnu ikke fastlagt.

v

NY PADELBANE? KONTAKT

GOLF & OPERA

I NORDITALIEN

I kølvandet på at Graeme McDowell fik en advarsel for langsomt spil i Saudi Arabien, som I høj grad skyldtes et TV-interview som McDowell gav midt i runden, så har amerikneren Brooks Koepka meddelt at han ikke vil stille op til sådanne interviews. Og Koepka lægger ikke skjul på at han finder disse interviews helt upassende, og at det ikke tillades i andre sportsgrene.

PADELHAL.DK 61 70 61 72

Verona, Ca’ Degli Ulivi Afrejse fra København og Billund

Det er svært at forestille sig en mere velsmagende cocktail end oplevelsen af Europas smukkeste opsætning af berømte operaer i den 2000 år gamle arena i centrum af Verona, historiens vingesus i denne smukke by med Romeo og Julie og selveste Dante, som i fællesskab med vor egen Preben Elkjær er eneste æresborger. Hertil 3 super runder golf på en fin udfordrende bane, vinsmagning – Valpolicella og Amarone – i mange forskellige forklædninger og en fremragende gourmet menu foran Arena di Verona i timerne før vi bevæger os over pladsen for at følge Turandot, La Traviata, Nabucco eller special forestillinger med Plácido Domingo eller Anna Netrebko. Læs mere på mulligangolf.dk

Rejsedatoer og forestilling Rejse Rejse Rejse Rejse Rejse Rejse Rejse

1: 2: 3: 4: 5: 6: 7:

18. - 23. juni / Aida 5. - 10. juli / Plácido Domingo 14. - 19. juli / Turandot 22. - 27. juli / Anna Netrebko 5. - 10 . august / Nabucco 16. - 21. august / Nabucco 23. - 28. august (singlerejse)

Inkluderet i rejsens pris

Fly inkl. skatter og afgifter samt 20 kg bagage • Transport af golfbag 20 kg • 5 nætter på Ca’ Degli Ulivi i inkl. morgenmad • 3 runder golf • Transport lufthavn t/r samt Arena di Verona t/r • 1 forestilling i Arena di Verona m.m. Pris pr. person

Mulligan Golf • A.P. Møllers Allé 9 A • 2791 Dragør Tlf: 88 44 56 66 • www.mulligangolf.dk • info@mulligangolf.dk Mulligan Golf ApS er medlem af Rejsegarantifonden medl. nr. 2572

kr. 6.895,-

Profile for Morten Buckhøj

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

Advertisement