a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 37

Haridu svigtende “kondi”? Ingen scooter-garageplads i klubben? Har du svigtende “kondi”? Ingen scooter-garageplads klubben? booking- og leje? Vanskeligt ved at besøge nye baner? Problemer med booking- og leje? Vanskeligt ved atProblemer besøge nyemed baner? dudet svigtende Ingen scooter-garageplads klubben? nogle af“kondi”? disse der blokerer for idine golfglæder, så... Er det nogle af disse problemer, der blokererHar for Er dine golfglæder, så...problemer, Problemer med booking- og leje? Vanskeligt ved at besøge nye baner? Er det nogle af disse problemer, der blokerer for dine golfglæder, så...

Afvekslende bane Banen har to sæt teesteder, gul 5944 m og rød 4908 m. Den er flad og let at gå, men man kommer mange steder til at gå et pænt stykke mellem hullerne, som ­naturen har bestemt forløbet af. Hul 1-9 er en del kortere end 10-18, og halvvejs ligger et halfwayhouse neden for klubhuset, så man kan fouragere eller få noget at drikke uden at skulle op i restauranten. Den skal man til gengæld nyde udsigten fra efter runden. På begge de to nihuls-sløjfer spiller man rundt om skovklædte

klippepartier i engdrag med søer og mange lumske vandløb. Fairways er velholdte og brede og greens perfekte, mens der ikke ofres større arbejde på de forholdsvis få bunkers. Skulle man komme uden for fairway er græsset forholdsvis ubarmhjertigt, men det kræver meget skæve slag at nå derud. Alligevel er banen en større udfordring, end det umiddelbart ser ud til. Hul 4, index 1, er et godt eksempel. Med 497/398 m er det banens længste, og man skal tage sig i agt for sø og siv i højre, et vandløb på tværs af fairway, hvor­

efter klipper og bunkers omgiver green. Hul 17 er betagende med en onduleret fairway og en eleveret green med to bunkers og et drilsk egetræ i spil. Banen har fire par-3-huller, de tre på for-9. Med en længde på 119/175 m fra gul og 95/103 m fra rød kan man koncentrere sig om de tekniske udfordringer. Tager man golfturen rundt om Vänern, er Läckö god at have med på programmet.

L Ä C K Ö GOL F K L UBB Stiftet 2002, gået konkurs 2007 og genstiftet i 2008. Har været lejet og drevet af medlemmerne i 2009.

Bestilling og mere info: Ring til Jacob på 4212 3831 eller se hjemmesiden ÅR www.jacobgolf.dk

Bestilling og mere info: Ring til Jacob på 4212 3831 Bestilling mere info: eller seoghjemmesiden Ringwww.jacobgolf.dk til Jacob på 4212 3831 eller se hjemmesiden www.jacobgolf.dk

KE G O

BAN

NS

ER

ÅR

BANER

Mere golf. Flere fodele • www.loyalteeclub.dk

KE G O

25 25 A

NS

LF

ÅR

A

LF

En dansker kan tage grueligt fejl af löjrom, for löj lyder som løg, og rom er noget, man bruger i en romtoddy, så hvad betyder det, at sæsonen for löjrom er november-december? Siklöja er det svenske navn for den fisk, som i Danmark kaldes heltling, og rom betyder rogn. Löjrom er rogn fra laksefisken siklöja, som findes i nordeuropæiske og britiske søer, og det er en stor delikatesse. Fiskene er op til 30 cm lange og vejer op til 80 gram. De er velsmagende, men nogle vil måske synes, at der er rigeligt med ben i. Da fiskene gyder i sensommeren, går jagten på löjrommen ind sidst på året. Faktisk er Läckö GK lidt tidligt på den med sin Löjromstävlingen i august, hvor præmierne naturligvis består af löjrom. Löjrom spises hele året og indgår i en række specialiteter, ikke mindst egnsretter. I forbifarten kan vi nævne, at støder du i Finland på bagværket Muikkukukko, er det en löjromskage med rognen indbagt i brød. Man kan opleve, at der på et torv bliver opstillet en wokgryde, som man tilbereder en siklöjeret i, og som man derefter kan købe en tallerkenfuld af.

NS

Golfklub - se her !!! ikke medlemudlejning mister klubben

KE G O

25 A

Med en lille flåde afGolfklub TRIO golfscootere Gørmer som Furesø og“kondi”. NVG. til fordi de har svigtende udlejning mister klubben ikke medlemsærlige“Trio modeller på hjemmesiden. De Se hardemange Professional” mer fordierde har svigtende “kondi”. der udleDer allerede flere golfklubber til udlejning. Se dejersærlige på hjemmesiden. TRIO modeller golfscootere med stor succes. Se de særlige modeller på vores Der er allerede flere golfklubber der udlehjemmeside. jer TRIO golfscootere med stor succes.

Mail: jacobgolf@hotmail.com

undervisning • firmagolf • golfrejser • clubfitting • golfscooter

Klubben har 20 standpladser med eltilslutning for husbiler.

Tingvej 44 • Hvalpsund • 9640 Farsø • Telf. 96 98 50 00 info@hvalpsundgolfclub.dk • www.hvalpsundgolfclub.dk

1-DAGS TUR

MATCH TOUR 2020

INDHOLD: 1 x Bus tur/retur 1 x Morgenkaffe m/brød 1 x Green Fee 1 x Baneguide 1 x Gratis udslagsbolde 1 x Let anretning Pris pr. deltager kr.

”KLUB I KLUBBERNE”

INDHOLD: Inkluderet i prisen: 1 x Overnatning • Præmier til nærmest flaget 1 x Morgenbuffet på alle par 3 huller 1 x 2 retters menu • Efter match 1 øl/vin/ sodavand pr. pers. 2 x Green Fee til Hvalpsund Golfanlæg • 1 x smør-selv madpakke

499,-

Skagen

Hvalpsund Golf Club

Grenå Ringkøbing

Pris pr. person i dobbeltvær., kr.

895,-

Matchen gennemføres ved min. 30 deltagere

Deltagerantal på min. 30 pers. - med gunstart Vejle

Siklöjefiskeri på Vänern (foto: Ateljé Clas).

Med en lille flåde af TRIO golfscootere til

Med en lille flåde af TRIO golfscootere til udlejning mister klubben ikke medlemmer fordi de har svigtende “kondi”. Se de særlige modeller på hjemmesiden. Der er allerede flere golfklubber der udlejer TRIO golfscootere med stor succes.

LIMFJORDENS PERLE

Desuden Spikens Fiskerleje og Ekens Skærgård med over 200 små øer og skær.

Löjrom – en delikatesse

Meld dig ind i dag!

Golfklub - se her !!!

• Sammenklappelig. Kan ligge i bilens bagagerum lige til at tage med hjem og til at • Sammenklappelig. Kan ligge besøge nye golfbaner. Du eri bilens helt uafhængig. bagagerum lige til at tage med hjem og til at • Kraftig, stabil motor besøge nye golfbaner. Du er helt uafhængig. • Landsdækkende service • Kraftig, stabil motor • Landsdækkende service er du altid i tæt På en TRIO golfscooter kontakt med dine medspillere og følger På en TRIO golfscooter med i deres tempo: er du altid i tæt kontakt med dine medspillere og følger Langsomt, hurtigt eller baglæns. medKurv i deres tempo: og paraplyholder kan medleveres. Langsomt, hurtigt eller baglæns. KurvGolfklub og paraplyholder - sekan hermedleveres. !!!

Vigtigst for danskere er Golfa Runt Vänern-kortet, hvor man kan vælge mellem 18 baner og få tre greenfee for 850, fire for 1100, fem for 1300 og syv for 1700 SEK. Man skal bestille kortet og de specifikke runder forud, og det bliver så udleveret på første bane, man spiller.

Läckö ligger på Vänerns næststørste ø Kållandsö, der har mange attraktioner. Läckö Slott, der kan spores tilbage til 1200-tallet, men har meget moderne attraktioner som Naturum med ’alt’ om natur og klima, restaurant og en fremragende operafestival om sommeren.

Läckö Slott.

598.foto

BANER

Greenfee er 500 SEK (for tiden er kursen på SEK lige over 0,70 kr), men i sensæsonen spilles til halv pris.

kun

På en TRIO golfscooter er du altid i tæt kontakt med dine medspillere og følger med i deres tempo:foto Langsomt, hurtigt eller baglæns. foto Kurv og paraplyholder kan medleveres.

LF

Ligger på marker fra gården Traneberg, hvis historie går tilbage til 890 i vikingetiden. Restauranten Tranebergs Gästgiveri ligger i gårdens tidligere savværk og har sit oprindelige møblement fra 1905. Bemærk, at den lukker kl. 15. Derefter kan man stadig handle i halvvejshuset mellem de to ni-huls-sløjfer, hvor man kan lave sine egne hotdogs og få drikkevarer og søde sager, men man kan kun betale med den svenske udgave af mobile pay, så det er klogt at købe forud. Evt. kan betalingen lægges i en kuvert dér, hvor man afleverer nøgler til buggies.

• Sammenklappelig. Kan ligge i bilens bagagerum lige til at tage med hjem og til at besøge nye golfbaner. Du er helt uafhængig. • Kraftig, stabil motor • Landsdækkende service

DE D

L ä c kö

en GLÆD DIGMed ! GLÆD DIG ! DIG - her er din! løsning: er din løsning: GLÆD Golfklubben- her med TRIO golfscooter er din løsning: TRIO ta’-med-hjem TRIO ta’-med-hjem - her er du i topform Danmarks billigste -golfscooter -golfscooter TRIO ta’-med-hjem l helt til sidste hu -golfscooter DGU-kort

REJSE

DE D

G O L F A V I S

S T Ø R S T E

DE D

D A N M A R K S

72

Kan ikke kombineres med andre rabatter

Profile for Morten Buckhøj

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

Advertisement