a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 35

68 D A N M A R K S

S T Ø R S T E

G O L F A V I S

I NTE RV I E W

Mads satser på både golf og padel Den tidligere Europatour-vinder Mads Vibe-Hastrup har åbnet indendørs Golf & Padel center i Helsingør Af Morten Buckhøj Foto: GOLFBL ADE T

K

arrieren som professionel golfspiller lakker så småt mod enden for 41-årige Mads Vibe-Hastrup, som vandt på European Tour tilbage i 2007, men de senere år har måttet nøjes med at spille på Ecco Tour og Nordic League i Skandinavien. Mellem jul og nytår slog Mads dørene op for et helt nyt forretningskoncept, da han sammen med to venner åbnede et kombi­ neret indendørs golf- og padel tennis center i Helsingør. Padel tennis er en af tidens hurtigst voksende idrætsgrene, og er en mellemting mellem tennis og squash. I gennem noget tid har vi haft planer om at åbne et padel tennis center, og da der viste sig at være nogle meget egnede gamle lagerlokaler ledige i Helsingør, slog vi til. Der gik kun lidt over halv­ anden måned fra muligheden bød sig til centret åbnede 27. december, og vi satsede stort ved at tage den kommunale godkendelse for givet. Derfor bestilte vi padel-banerne hos leverandøren i Spanien inden vi havde fået den formelle tilladelse. Vi fik besked om godkendelsen 6. december kl. 11 og kl. 14 samme dag kørte lastbilen med banerne op foran hallen, siger Mads Vibe-­ Hastrup, der mener, at padel er kommet for at blive, og på den lange bane vil blive større end tennis.

De bedste golfboliger i Spanien

Drømmer du om at få en golfbolig i Spanien?

grundlæggende form om at undervise folk i at ændre deres dårlige minder, så de ser ting i et nyt perspektiv. Gennem forskellige teknikker kan man arbejde med og påvirke underbevidstheden. Det er en terapeutisk metode, der kan benyttes i alle livets forhold, også i sport, hvor jeg nok kommer til at benytte det mest. I relation til golf, så kender vi vist alle til en frygt, der er krøbet ind i hovedet på os gennem nogle dårlige oplevelser, som næsten kan sætte sig som et traume, siger Mads og fortæller om en personlig oplevelse fra sin tid på European Tour, hvor han fra en solid placering i top15 i løbet af tre huller satte alt over styr og missede cuttet. Den oplevelse satte sig dybe spor i mig i flere år efter, og kunne måske være undgået ved hjælp af EFT terapien.

Nedprioriterer den aktive golfkarriere Sideløbende med at han under­ viser i golf, driver sit nye padel-og golfcenter og tager en uddannelse, forhandler Mads Vibe-Hastrup kunstgræs til for eksempel private putting-greens og sammen med en kompagnon importerer han padel-tennis baner fra Spanien til anlæg i Danmark, så hans egen golfkarriere som spiller kommer efterhånden i fjerde række. Jeg vil nok stadig spille nogle enkelte professionelle turneringer, men jeg har fået andre prioriteter i mit liv, siger han. Mads Vibe-­ Hastrup ejer X-Golf & X-Padel i Terapeutuddannelse Helsingør sammen med Leif Olsen, som ejer Havemøbelland, og Golf er dog stadig hans primære erhvervsmanden Michel Goldin, sport. Sidste sæson underviste som han begge har kendt i mange han i Roskilde Golf Klub, og i år. fremtiden vil han Mens padel kan stadig undervise i Jeg vil nok stadig spille spilles indendørs golf, både teknisk nogle enkelte professionelle året rundt, er og mentalt. turneringer, men jeg har fået golfsimulatorerne I hallen her var andre prioriteter i mit liv naturligvis mest der plads til også en vinteraktivitet, at indrette to men ved at satse golfsimulatorbåse på en selvbetjemed Trackman-­ ningsordning er det lykkedes at simulatorer, og udover at man kan holde priserne nede, og samtidig leje sig ind på timebasis til både har Mads lavet en god aftale med padel og simulatorgolf, så kan jeg Helsingør Golf Club, som han har også benytte simulatorerne til at været medlem af siden han var undervise i, hvilket er en del af helt lille. Det betyder at klubbens forretningsplanen, fortæller Mads, elite- og juniorspillere benytter som også er ved at færdiggøre en indendørsfaciliteterne i vinter- og uddannelse som EFT-terapeut. opstartsfasen. EFT står for Emotional Freedom Technique, og det handler i sin

Golf

COSTA BLANCA | COSTA DEL SOL

Hjælpen er ved hånden Bestil vores store køberguide direkte via vores side www.bolig-udland.dk eller via QR kode.

36 96 48 09 Mads Vibe-Hastrup satser på en combination af simulatorgolf og den fremstormende sportsgren Padel tennis i sit nye indendørscenter i Helsingør.

info@bolig-udland.dk

Profile for Morten Buckhøj

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

Advertisement