a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 19

36 S T Ø R S T E

G O L F A V I S

UDSTYR ve d M o r t e n B u c k h ø j

Cobra-Puma satser stort på 2020

STEMNINGSFYLDTE OPLEVELSER I DANMARK

Både indenfor udstyr og beklædning markerer Cobra-Puma sig stærkt forud for sæsonen.

Striberne passer…først kom bolden, nu putterserien med Triple Track striber for bedre sigte.

Callaways smarte striber

Sidste sæsons striber på golfbolde er nu overført til putterne

S

idste sæson introducerede Callaway Triple Track sigtelinjer på deres ERC Soft bolde, og det umiddelbart simple sigtesystem med tre parallelle linjer – to tynde blå, med en tykkere rød i midten – blev en omgående succes. Spillerne opdagede, at det var meget lettere at sigte med de bolde, og Phil Mickelson fik Triple Track striber på sine Chrome Soft bolde. Nu er Callaways putterselskab, Odyssey, gået et skridt videre og har udviklet en serie af puttere, der har ­samme Triple Track sigtesystem. ”Nogle innovationer tager flere år at udvikle, men dette tog bogstaveligt talt 30 sekunder,” siger Sean Toulon, chef for Odysseys udviklingsafdeling. ”Det forekom helt indlysende at videreføre linjerne fra bolden til putterne, og vi har oplevet dramatiske forbedringer i hvor præcist folk nu sigter,” siger han. Odyssey Triple Track kommer i fem velkendte modeller; to 2-Ball udgaver, en TEN udgave, en Marxman og en Double Wide blade putter. Fælles for dem alle er, at de uanset hvilken puttestil du har, vil gøre det meget lettere at sigte på den rette linje – naturligvis ved også at benytte Triple Track boldene fra Callaway. Men selv om man skulle benytte andre bolde, og blot tegne en sigtelinje på den, vil putterne ifølge Sean Toulon forbedre sigtet markant. TripleTrack putterne er i handlen fra 30. januar og koster 2099 kr., dog koster 2-Balls og TEN modellerne 2299 kr.

Hotel Phønix Hotel Søparken

I

årevis har Cobra-Puma været et af hvis ikke dét mest populære golfmærke i Sverige, og succesen er begyndt at smitte af på det danske ­marked, hvor der meldes om markant fremgang. 2020 skal blive et stort Cobra-Puma-år, mener man i det skandinaviske hovedkvarter, og lanceringerne af sæsonens produkter ser da også meget interessant ud. Interessen samler sig først og fremmest om Cobra’s ambitiøse Speedzone-linje, der er en hel ’familie’ af udstyr fra drivers over fairways og hybrider til jern. Vi kommer i løbet af sæsonen til at kigge lidt nærmere på det meste, og nøjes således her med at præsentere grundideerne. Speedzone er udviklet med henblik på at skabe højest mulig svinghastighed for den enkelte spiller – fra gennemsnitsgolferen til tour-proen – og Cobras ingeniører har hentet inspiration og know-how der hvor det går allerstærkest, i

Hotel Hjallerup Kro Dronninglund Hotel

23 INDIVIDUELLE KROER OG HOTELLER

Hotel Limfjorden

Cobras store udstyrsnyhed i 2020 hedder 'Speedzone'.

Hotel Vildbjerg

Golf Hotel Viborg

Hotel Marina

Østergaards Hotel Hotel Falken Hotel Medi Hotel Aarslev Kro Hotel Lynggaarden Hotel Ringkøbing Hotel Juelsminde Strand Hotel Ansgar Hotel Kryb i Ly Kro Hotel Dagmar Hotel Norden

Hotel Vissenbjerg Storkro

Hotel Menstrup Kro Hotel Vinhuset

Nørherredhus Hotel

motorsporten. Hver enkelt komponent er blevet designet til at give maksimalt output, og køllehovederne består derfor af seks forskellige zoner – en power zone, en strength zone, en light zone, en low CG (tyngdepunkt) zone, en aero zone og en stability zone. Fairways og hybrider er opbygget efter samme princip, med lidt færre fokus zoner, og i jernserien er letvægt, stabilitet og power blevet suppleret med zoner for feel og spin. Jernene fås igen i år i både traditionelle variable længder og som OneLenght, og Cobras samarbejde med Arccos fortsætter, så man kan tracke alle slag.

Pumas nye sommerlige stil, inspireret af rickie Fowler.

Sko og tøj Det er ikke kun indenfor udstyr, at Cobra-Puma er stærke. Det er de bestemt også indenfor beklædning og sko, hvor det jo er Puma-navnet, der er garant for kvaliteten. Der er lanceret en ny sko, PWRAdapt, som er en særligt stabil sko, der fås med både snørebånds- og en nyudviklet Disc-lukning. Den ser spændende ud. Og så har man lanceret en række nye beklædningslinjer, inspireret af Tour-spillerne, der i hvert fald tager et solidt skridt væk fra det gammeldags og lidt stiv­ nede look, som golfbeklædning godt kan have. Også nye serier af tilbehør som bærebags er med til at understrege, at Cobra-Puma sætter farver på golfen og satser på et stort 2020.

PWRAdapt skoene hævdes at kombinere stabilitet med komfort.

K IS R SS SE LA EL K SE EV N EL PL TE L O AN KÆ K R D O N F VA

D A N M A R K S

Søger I forkælelse med fokus på en helstøbt gastronomisk oplevelse, historiske rammer og høj kvalitet? Oplevelser der går på attraktioner i nærområdet, naturoplevelser kombineret med aktiv ferie eller et mere klassisk hotelophold?

Så besøg vores hjemmeside www.danske-hoteller.dk og book dit ophold eller læs mere om Danske Hotellers kroer og hoteller.

med beliggenhed væk fra storbyerne og tæt på sø, skov, hav, strand i smukke omgivelser, er de perfekte rammer for jeres næste ferie i Danmark.

Profile for Morten Buckhøj

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

GOLFBLADET februar 2020  

Free monthly golf magazine from Denmark - first edition of 2020.

Advertisement