Page 1

SkiferHusene SPÆNDENDE LEJLIGHEDER STILRENT DESIGN &TIDLØS KVALITET

48 LEJLIGHEDER 79 - 115 KVM INDFLYTNING SOMMEREN 2017


Tid til familien og alt det sjove Flere vælger at flytte i lejlighed for at slippe for have og alt det grove, for i stedet at bruge fritiden på familien og sig selv. Ingen sure pligter, og med en bolig, hvor alt er spritnyt, kan man bare læne sig tilbage og prioritere tiden til de bedste ting i livet. SkiferHusene består af lækre lejligheder med unikke detaljer, der gør hverdagen lidt nemmere og lidt mere ekstravagant. Arkitekterne har valgt en sikker indretning, der holder både i brug og design i rigtigt mange år.

2


3


4


SkiferHusene er beliggende i et af Taastrups nyere kvarterer. Her er, på lige vis som i det “gamle” Taastrup, åbne og grønne arealer, og miljøet er rart at have sin dagligdag i. Høje Taastrup Kommune er en innovativ kommune, der er i front med aktiviteter for alle aldre. Og mange af dem ligger i kort afstand fra SkiferHusene.

Et område i stor vækst

Høje Taastrup Kommune vækster på mange områder, og f.eks. er der, indenfor de seneste år, tilflyttet mange nye og spændende virksomheder til kommunen. Det styrker både antallet af arbejdspladser og skaber flere tilflyttere. Høje Taastrup Kommune er indenfor de seneste 5 år den kommune i Danmark, der har skabt flest nye arbejdspladser.

5


6


Beliggenheden på SkiferHusene er helt i top for hele familien. Gymnasium, skole, børnehave, vuggestue – alt ligger i kort gåafstand fra SkiferHusene, og der er få minutters gang til tog, ja selv til shoppingturene i City2 er der gåafstand. Der er rigt med indkøbsmuligheder til dagligdagen i umiddel­ bar afstand, og det hyggelige gademiljø med sine mange specialbutikker i Taastrup er kun et stop væk.

7


Karré 1

Karré 2 Karré 3

8


Klassisk arkitektur med fokus på fællesskab SkiferHusene er opført i gule teglsten med et ekstravagant skifertag, og de 3 bygninger danner en flot karrébebyggelse, der giver et læfyldt gårdområde. Fokusområdet er fællesskab. Fællesskab fra opgang til opgang. Fællesskab fra altan til altan. Fællesskab fra gård til legeområde. Der er fælles parkeringsområde for både biler og cykler til fri benyttelse for lejlighedernes beboere, og der er depotrum til hver lejlighed i ejendommens kælder.

9


I gården etableres der legeplads til børn i alle aldre, ligesom gårdmiljøets størrelse lægger op til fælles hygge med grill m.v. Her kan man være nær­værende, og komme hinanden ved. Alle lejligheder har i øvrigt en god altan, hvor der er plads til bord og stole. En dejlig luksus, året rundt.

10


11


12


Der er flot lysindfald i lejlighederne fra de store vinduespartier mod altanerne. Dette giver også følelsen af, at man kan trække altanen ind i stuen på en kold vinterdag. Der er ingen grimme radiatorer til at hindre udsyn af de store panoramavinduer. Der er nemlig gulvvarme i hele boligen, - en luksus for de små, der ofte hygger på gulvet, og i øvrigt også en skøn følelse for selv de ældste fødder på årets kolde dage. Stuemiljøet er nemt at møblere, og flere af lejlighederne har skrå vinkler, der giver stuen et anderledes og spændende miljø. Man bliver nemt afhængig af at opholde sig i de spritnye boliger, hvor der er fokus på design, funktionalitet og kvalitet.

13


14


Højglanslakeret stil Det specialdesignede, højglanslakerede køkken er i en klasse for sig.

* Den viste bordplade er tilvalg. 15


SkiferHusene - KarrĂŠ 1 Etageplan stuen, 1. sal og 2. sal

N

16


17


3-værelses lejlighed med maksimal stueplads Denne 3-værelses lejlighed på 85 kvm er optimalt indrettet med maksimalt frirum for hele familien. Det specialdesignede, højglanslakerede køkken er i en klasse for sig, men det er også genialt sat i en niche for sig, dels så maden ikke nødvendigvis hænger i luften i hele boligen, men også således stuen fungerer med mest mulig plads til en lille familie. Der er både plads til et spisebord og til sofaafdelingen i opholdsstuen, hvor lyset strømmer ind fra det store flotte vinduesparti og udgangen til lejlig­hedens altan. På altanen kan I indrette jer med både bord og stole. Soveværelset er med adgang fra stuen, og der er 4 indbyggede skabe, så der er god plads til jeres garderobe. Børneværelset er 11 kvm, og det kan derfor evt. deles af 2 børn. Badeværelset er lyst og lækkert med gulvvarme i klinkegulvene. Skabselementet er i flot design, og bordpladen har integreret håndvask. Stor bruseniche og søjle af både vaskemaskine og tørretumbler fuldender det lækre badeværelse.

Lejlighedsnr.

Opg.

Etage

Type

Bolig

Husleje

20

4

st.th.

1

85 kvm

kr. 10.300,-/md.

22

4

1.th.

1

85 kvm

kr. 10.300,-/md.

24

4

2.th.

1

85 kvm

kr. 10.300,-/md.

Forbrug anslået aconto kr. 1.000,-/md. Renovation/affaldshåndtering kr. 200,-/md. Trappevask kr. 75,-/md. Disse beløb lægges til den månedlige husleje. 18


N

Personlift

Stue / Køkken 29 m²

Værelse 11 m²

Bad 6 m²

Soveværelse 12 m²

VM / TT

19


3-værelses lejlighed med maksimal stueplads Denne 3-værelses lejlighed på 79 kvm er optimalt indrettet med maksimalt frirum for hele familien. Det specialdesignede, højglanslakerede køkken er i en klasse for sig, men det er også genialt sat i en niche for sig, dels så maden ikke nødvendigvis hænger i luften i hele boligen, men også således stuen fungerer med mest mulig plads til en lille familie. Der er både plads til et spisebord og til sofaafdelingen i opholdsstuen, hvor lyset strømmer ind fra det store flotte vinduesparti og udgangen til lejlighedens altan. På altanen kan I indrette jer med både bord og stole. Soveværelset er med adgang fra stuen, og der er 4 indbyggede skabe, så der er god plads til jeres garderobe. Børneværelset er 10 kvm, og det kan evt. deles af 2 børn. Badeværelset er lyst og lækkert med gulvvarme i klinkegulvene. Skabselementet er i flot design, og bordpladen har integreret håndvask. Stor bruseniche og søjle af både vaskemaskine og tørretumbler fuldender det lækre badeværelse.

Lejlighedsnr.

Opg.

Etage

Type

Bolig

Husleje

19

4

st.tv.

2

79 kvm

kr. 10.000,-/md.

21

4

1.tv.

2

79 kvm

kr. 10.000,-/md.

23

4

2.tv.

2

79 kvm

kr. 10.000,-/md.

Forbrug anslået aconto kr. 1.000,-/md. Renovation/affaldshåndtering kr. 200,-/md. Trappevask kr. 75,-/md. Disse beløb lægges til den månedlige husleje. 20


Værelse 10 m²

Bad 6 m²

Soveværelse 12 m²

Stue / Køkken 29 m²

Personlift

N

21


Køkkenmodel - forbehold for Ìndringer 22


Det er ikke kedeligt at lave mad i det specialdesignede, højglans­ lakerede køkken, og via det sammenhængende opholdsstuemiljø er der altid mulighed for samvær med hele familien.

23


3-værelses lejlighed med maksimal stueplads Denne 3-værelses lejlighed på 79 kvm er indrettet ligesom type 2, blot spejlvendt, og den er optimalt indrettet med maksimalt frirum for hele familien. Det specialdesignede, højglanslakerede køkken er i en klasse for sig, men det er også genialt sat i en niche for sig, dels så maden ikke nødvendigvis hænger i luften i hele boligen, men også således stuen fungerer med mest mulig plads til en lille familie. Der er både plads til et spisebord og til sofaafdelingen i opholdsstuen, hvor lyset strømmer ind fra det store flotte vinduesparti og udgangen til lejlighedens altan. På altanen kan I indrette jer med både bord og stole. Soveværelset er med adgang fra stuen, og der er 4 indbyggede skabe, så der er god plads til jeres garderobe. Børneværelset er 10 kvm, og det kan evt. deles af 2 børn. Badeværelset er lyst og lækkert med gulvvarme i klinkegulvene. Skabselementet er i flot design, og bordpladen har integreret håndvask. Stor bruseniche og søjle af både vaskemaskine og tørretumbler fuldender det lækre badeværelse.

Lejlighedsnr.

Opg.

Etage

Type

Bolig

Husleje

14

3

st.th.

3

79 kvm

kr. 10.000,-/md.

16

3

1.th.

3

79 kvm

kr. 10.000,-/md.

18

3

2.th.

3

79 kvm

kr. 10.000,-/md.

Forbrug anslået aconto kr. 1.000,-/md. Renovation/affaldshåndtering kr. 200,-/md. Trappevask kr. 75,-/md. Disse beløb lægges til den månedlige husleje. 24


N

Stue / Køkken 29 m²VÌrelse 10 m²

Bad 6 m²

SovevÌrelse 12 m²

25


3-værelses lejlighed med køkken/alrum Denne 3-værelses lejlighed på 92 kvm er en af ejendommens største boliger. Den er optimalt indrettet med maksimalt frirum for hele familien og giver mulighed for en fleksibel indretning til den store familie. Det specialdesignede, højglanslakerede køkken er i en klasse for sig, men det er også genialt sat i en niche for sig, så maden ikke nødvendigvis hænger i luften i hele boligen. Opholdstuen er stor og har med sine skrå vinkler et spændende miljø, der kan udnyttes på mange måder. Udover fantastisk god plads til både spiseafdeling og opholdsstue er der fin mulighed for at have f.eks. et skrivebord til lektier eller til hjemmearbejdspladsen. Fra opholdsstuen er der via det store flotte vinduesparti udgang til lejlighedens altan. På altanen kan I indrette jer med både bord og stole. Soveværelset er med adgang fra stuen, og der er 4 faste skabe, så der er god plads til jeres garderobe. Børneværelset er 9 kvm og har ligesom stuen en skrå vinkel, der gør det til et spændende rum at opholde sig i. Badeværelset er lyst og lækkert med gulvvarme i klinkegulvene. Skabselementet er i flot design, og bordpladen har integreret håndvask. Stor bruseniche og søjle af både vaskemaskine og tørretumbler fuldender det lækre badeværelse. Lejlighedsnr.

Opg.

Etage

Type

Bolig

Husleje

13

3

st.tv.

4

92 kvm

kr. 10.750,-/md.

15

3

1.tv.

4

92 kvm

kr. 10.750,-/md.

17

3

2.tv.

4

92 kvm

kr. 10.750,-/md.

Forbrug anslået aconto kr. 1.000,-/md. Renovation/affaldshåndtering kr. 200,-/md. Trappevask kr. 75,-/md. Disse beløb lægges til den månedlige husleje. 26


62 Soveværelse 13 m²

VM/TT

63 Bad 5 m²

61 Værelse 9 m²

60 Stue / Køkken 40 m²

N

27


Grønne områder, idrætsanlæg, skoler, indkøb, tog ... alt er lige i nærheden af SkiferHusene.

28


SkiferHusene

29


3-værelses lejlighed med køkken/alrum Denne 3-værelses lejlighed på 87 kvm er en af ejendommens største boliger. Den er optimalt indrettet med maksimalt frirum for hele familien, og giver mulighed for en fleksibel indretning til den store familie. Det specialdesignede, højglanslakerede køkken er i en klasse for sig, og det udgør et smukt møbel, der integreres med opholdsstuen. Familien er således samlet og kan hygge og lave lektier sammen, selvom der også skal laves mad samtidigt. Opholdstuen er stor og har med sine skrå vinkler et spændende miljø, der kan udnyttes på mange måder. Udover fantastisk god plads til både spiseafdeling og opholdsstue er der fin mulighed for at have f.eks. et skrivebord til lektier eller til hjemmearbejdspladsen. Fra opholdsstuen er der via det store flotte vindues­ parti udgang til lejlighedens altan. På altanen kan I indrette jer med både bord og stole. Soveværelset er med adgang fra stuen, og der er 4 faste skabe, så der er god plads til jeres garderobe. Børneværelset er ligesom soveværelset på 12 kvm, det kan derfor deles af 2 børn. Både soveværelset og værelset har på lige vis som stuen en skrå vinkel, der gør det til et spændende rum at opholde sig i. Badeværelset er lyst og lækkert med gulvvarme i klinkegulvene. Skabselementet er i flot design, og bordpladen har integreret håndvask. Stor bruseniche og søjle af både vaskemaskine og tørretumbler fuldender det lækre badeværelse. Lejlighedsnr.

Opg.

Etage

Type

Bolig

Husleje

8

2

st.th.

5

87 kvm

kr. 10.500,-/md.

10

2

1.th.

5

87 kvm

kr. 10.500,-/md.

12

2

2.th.

5

87 kvm

kr. 10.500,-/md.

Forbrug anslået aconto kr. 1.000,-/md. Renovation/affaldshåndtering kr. 200,-/md. Trappevask kr. 75,-/md. Disse beløb lægges til den månedlige husleje. 30


N

Bad 6 m² Soveværelse 13 m²

Værelse 12 m²

Stue / Køkken 35 m²

Lejlighed 5 Depot

85,2 m2 3,0 m2 31


3-værelses lejlighed med stort køkken Denne 3-værelses lejlighed på 81 kvm har en ekstravagant indretning med det specialdesignede, højglanslakerede køkken, der er i en klasse for sig. I denne lejlighed er der ekstra meget skabs- og bordplads, så gourmeten kan udfolde sig maksimalt. Det store lækre køkken udgør i sig selv et fedt møbel i opholdsstuen. Den ene køkkensektion kan man f.eks sætte et par stole ved, så det fungerer som en bar eller en hurtig morgenmadsplads, eller måske lektie- og tegnepladsen til familiens yngste. Familien er således samlet og kan hygge og lave lektier sammen, selvom der også skal laves mad samtidigt. Opholdstuen er via sit store vinduesparti, et dejligt lyst sted at opholde sig. Der er også herfra udgang til lejlighedens altan. På altanen kan I indrette jer med både bord og stole. Soveværelset er med adgang fra stuen, og der er 4 faste skabe, så der er god plads til jeres garderobe. Børneværelset er på 9 kvm, og her er der 2 faste skabe. Badeværelset er lyst og lækkert med gulvvarme i klinkegulvene. Skabselementet er i flot design, og bordpladen har integreret håndvask. Stor bruseniche og søjle af både vaskemaskine og tørretumbler fuldender det lækre badeværelse. Lejlighedsnr.

Opg.

Etage

Type

Bolig

Husleje

7

2

st.tv.

6

81 kvm

kr. 10.000,-/md.

9

2

1.tv.

6

81 kvm

kr. 10.000,-/md.

11

2

2.tv.

6

81 kvm

kr. 10.000,-/md.

Forbrug anslået aconto kr. 1.000,-/md. Renovation/affaldshåndtering kr. 200,-/md. Trappevask kr. 75,-/md. Disse beløb lægges til den månedlige husleje. 32


Værelse 9 m²

Stue / Køkken 30 m²

Soveværelse 13 m²

Bad 6 m²

N

33


34


De store ĂĽbne vinduespartier sender et lysvĂŚld ind i lejlighederne, og selv i den bageste del af lejligheden mĂŚrker man solen og lyset

35


3-værelses lejlighed med maksimal stueplads Denne 3-værelses lejlighed på 79 kvm er optimalt indrettet med maksimalt frirum for hele familien. Det specialdesignede, højglanslakerede køkken er i en klasse for sig, men det er også genialt sat i en niche for sig, dels så maden ikke nødvendigvis hænger i luften i hele boligen, men også således stuen fungerer med mest mulig plads til en lille familie. Der er både plads til et spisebord og til sofaafdelingen i opholdsstuen, hvor lyset strømmer ind fra det store flotte vinduesparti og udgangen til lejlighedens altan. På altanen kan I indrette jer med både bord og stole. Soveværelset er med adgang fra stuen, og der er 4 indbyggede skabe, så der er god plads til jeres garderobe. Børneværelset er 10 kvm, og det kan evt. deles af 2 børn. Badeværelset er lyst og lækkert med gulvvarme i klinkegulvene. Skabselementet er i flot design, og bordpladen har integreret håndvask. Stor bruseniche og søjle af både vaskemaskine og tørretumbler fuldender det lækre badeværelse.

Lejlighedsnr.

Opg.

Etage

Type

Bolig

Husleje

2

1

st.th.

7

79 kvm

kr. 10.000,-/md.

4

1

1.th.

7

79 kvm

kr. 10.000,-/md.

6

1

2.th.

7

79 kvm

kr. 10.000,-/md.

Forbrug anslået aconto kr. 1.000,-/md. Renovation/affaldshåndtering kr. 200,-/md. Trappevask kr. 75,-/md. Disse beløb lægges til den månedlige husleje. 36


Værelse 10 m²

Bad 6 m²

N

Stue / Køkken 29 m²

Soveværelse 12 m²

37


3-værelses lejlighed med maksimal stueplads Denne 3-værelses lejlighed på 85 kvm er optimalt indrettet med maksimalt frirum for hele familien. Det specialdesignede, højglanslakerede køkken er i en klasse for sig, men det er også genialt sat i en niche for sig, dels så maden ikke nødvendigvis hænger i luften i hele boligen, men også således stuen fungerer med mest mulig plads til en lille familie. Der er både plads til et spisebord og til sofaafdelingen i opholdsstuen, hvor lyset strømmer ind fra det store flotte vinduesparti og udgangen til lejlighedens altan. På altanen kan I indrette jer med både bord og stole. Soveværelset er med adgang fra stuen, og der er 4 indbyggede skabe, så der er god plads til jeres garderobe. Børneværelset er 11 kvm, og det kan derfor evt. deles af 2 børn. Badeværelset er lyst og lækkert med gulvvarme i klinkegulvene. Skabselementet er i flot design, og bordpladen har integreret håndvask. Stor bruseniche og søjle af både vaskemaskine og tørretumbler fuldender det lækre badeværelse.

Lejlighedsnr.

Opg.

Etage

Type

Bolig

Husleje

1

1

st.tv.

8

85 kvm

kr. 10.300,-/md.

3

1

1.tv.

8

85 kvm

kr. 10.300,-/md.

5

1

2.tv.

8

85 kvm

kr. 10.300,-/md.

Forbrug anslået aconto kr. 1.000,-/md. Renovation/affaldshåndtering kr. 200,-/md. Trappevask kr. 75,-/md. Disse beløb lægges til den månedlige husleje. 38


Værelse 11 m²

Bad 6 m²

Stue / Køkken 29 m²

Soveværelse 12 m²

N

Lejlighed 1

83,4 m2 3,0 m2

39


40


Model - forbehold for ĂŚndringer 41


De store altaner, der hører til hver lejlighed, er en luksus. Hvad enten man trækker sig ud i solen, eller solen trækker sig ind til stuen, så giver de en lys fornemmelse af luft og ekstra plads omkring opholdsstuen. Endelig er der en fin udsigt over området fra altanerne.

42


43


SkiferHusene - Karré 3 Etageplan stuen, 1. sal og 2. sal

Værelse 11 m²

Bad 6 m²

Stue / Køkken 45 m²

Soveværelse 12 m²

Lejlighed type 9 118 m2

Depot 3 m²

Soveværelse Stue / Køkken 12 m² 45 m²

Depot 3 m²

Lejlighed type 10 113 m2

Værelse 11 m²

Stue / Køkken 45 m² Bad 6 m²

44

Værelse 10 m²

Soveværelse 12 m²

Lejlighed type 11 113 m2

Trapperum 17 m² Værelse 11 m²

Soveværelse 12 m²

Værelse 11 m²

Værelse 10 m²

Depot 3 m²

Værelse 11 m² Køkken / Stue 45 m²

Depot 3 m²

Trapperum 17 m²

Lejlighed type 12 118 m2

Bad 6 m²

Værelse 11 m²


* Den viste bordplade er tilvalg.

45


4-værelses lejlighed Denne 4-værelses lejlighed på 118 kvm er optimalt indrettet med maksimalt frirum for hele familien. Det specialdesignede, højglanslakerede køkken er i en klasse for sig, men det er også genialt sat i en niche for sig, dels så maden ikke nødvendigvis hænger i luften i hele boligen, men også således stuen fungerer med mest mulig plads til en lille familie. Der er både plads til et spisebord og til sofaafdelingen i opholdsstuen, hvor lyset strømmer ind fra det store flotte vinduesparti og udgangen til lejlig­hedens altan. På altanen kan I indrette jer med både bord og stole. Soveværelset er med adgang fra stuen, og der er 3 indbyggede skabe, så der er god plads til jeres garderobe. Børneværelserne er begge på 11 kvm. Badeværelset er lyst og lækkert med gulvvarme i klinkegulvene. Skabselementet er i flot design, og bordpladen har integreret håndvask. Stor bruseniche og søjle af både vaskemaskine og tørretumbler fuldender det lækre badeværelse.

Lejlighedsnr.

Opg.

Etage

Type

Bolig

Husleje

37

1

st.tv.

9

118 kvm

kr. 13.400,-/md.

39

1

1.tv.

9

118 kvm

kr. 13.400,-/md.

41

1

2.tv.

9

118 kvm

kr. 13.400,-/md.

Forbrug anslået aconto kr. 1.000,-/md. Renovation/affaldshåndtering kr. 250,-/md. Trappevask kr. 75,-/md. Disse beløb lægges til den månedlige husleje. 46


Værelse 11 m²

Bad 6 m²

Stue / Køkken 45 m²

Soveværelse 12 m²

Lejlighed type 9 118 m2

Depot 3 m²

Trapperum 17 m² Værelse 11 m²

47


4-værelses lejlighed Denne 4-værelses lejlighed på 113 kvm er optimalt indrettet med maksimalt frirum for hele familien. Det specialdesignede, højglanslakerede køkken er i en klasse for sig, men det er også genialt sat i en niche for sig, dels så maden ikke nødvendigvis hænger i luften i hele boligen, men også således stuen fungerer med mest mulig plads til en lille familie. Der er både plads til et spisebord og til sofaafdelingen i opholdsstuen, hvor lyset strømmer ind fra det store flotte vinduesparti og udgangen til lejlig­hedens altan. På altanen kan I indrette jer med både bord og stole. Soveværelset er med adgang fra stuen, og der er 3 indbyggede skabe, så der er god plads til jeres garderobe. Børneværelserne er på henholdsvis 10 og 11 kvm. Badeværelset er lyst og lækkert med gulvvarme i klinkegulvene. Skabselementet er i flot design, og bordpladen har integreret håndvask. Stor bruseniche og søjle af både vaskemaskine og tørretumbler fuldender det lækre badeværelse.

Lejlighedsnr.

Opg.

Etage

Type

Bolig

Husleje

38

1

st.th.

10

113 kvm

kr. 12.950,-/md.

40

1

1.th.

10

113 kvm

kr. 12.950,-/md.

42

1

2.th.

10

113 kvm

kr. 12.950,-/md.

Forbrug anslået aconto kr. 1.000,-/md. Renovation/affaldshåndtering kr. 250,-/md. Trappevask kr. 75,-/md. Disse beløb lægges til den månedlige husleje. 48


Soveværelse Stue / Køkken 12 m² 45 m²

Depot 3 m²

Lejlighed type 10 113 m2

Værelse 11 m²

Bad 6 m²

Trapperum 17 m² Værelse 10 m²

49


4-værelses lejlighed Denne 4-værelses lejlighed på 113 kvm er optimalt indrettet med maksimalt frirum for hele familien. Det specialdesignede, højglanslakerede køkken er i en klasse for sig, men det er også genialt sat i en niche for sig, dels så maden ikke nødvendigvis hænger i luften i hele boligen, men også således stuen fungerer med mest mulig plads til en lille familie. Der er både plads til et spisebord og til sofaafdelingen i opholdsstuen, hvor lyset strømmer ind fra det store flotte vinduesparti og udgangen til lejlig­hedens altan. På altanen kan I indrette jer med både bord og stole. Soveværelset er med adgang fra stuen, og der er 3 indbyggede skabe, så der er god plads til jeres garderobe. Børneværelserne er på henholdsvis 10 og 11 kvm. Badeværelset er lyst og lækkert med gulvvarme i klinkegulvene. Skabselementet er i flot design, og bordpladen har integreret håndvask. Stor bruseniche og søjle af både vaskemaskine og tørretumbler fuldender det lækre badeværelse.

Lejlighedsnr.

Opg.

Etage

Type

Bolig

Husleje

43

2

st.tv.

11

113 kvm

kr. 12.950,-/md.

45

2

1.tv.

11

113 kvm

kr. 12.950,-/md.

47

2

2.tv.

11

113 kvm

kr. 12.950,-/md.

Forbrug anslået aconto kr. 1.000,-/md. Renovation/affaldshåndtering kr. 250,-/md. Trappevask kr. 75,-/md. Disse beløb lægges til den månedlige husleje. 50


Værelse 11 m²

Bad 6 m²

Stue / Køkken 45 m²

Soveværelse 12 m²

Lejlighed type 11 113 m2

Depot 3 m²

Trapperum 17 m² Værelse 10 m²

51


4-værelses lejlighed Denne 4-værelses lejlighed på 118 kvm er optimalt indrettet med maksimalt frirum for hele familien. Det specialdesignede, højglanslakerede køkken er i en klasse for sig, men det er også genialt sat i en niche for sig, dels så maden ikke nødvendigvis hænger i luften i hele boligen, men også således stuen fungerer med mest mulig plads til en lille familie. Der er både plads til et spisebord og til sofaafdelingen i opholdsstuen, hvor lyset strømmer ind fra det store flotte vinduesparti og udgangen til lejlig­hedens altan. På altanen kan I indrette jer med både bord og stole. Soveværelset er med adgang fra stuen, og der er 3 indbyggede skabe, så der er god plads til jeres garderobe. Børneværelserne er begge på 11 kvm. Badeværelset er lyst og lækkert med gulvvarme i klinkegulvene. Skabselementet er i flot design, og bordpladen har integreret håndvask. Stor bruseniche og søjle af både vaskemaskine og tørretumbler fuldender det lækre badeværelse.

Lejlighedsnr.

Opg.

Etage

Type

Bolig

Husleje

44

2

st.th.

12

118 kvm

kr. 13.400,-/md.

46

2

1.th.

12

118 kvm

kr. 13.400,-/md.

48

2

2.th.

12

118 kvm

kr. 13.400,-/md.

Forbrug anslået aconto kr. 1.000,-/md. Renovation/affaldshåndtering kr. 250,-/md. Trappevask kr. 75,-/md. Disse beløb lægges til den månedlige husleje. 52


Soveværelse 12 m²

Depot 3 m²

Stue / Køkken 45 m²

Lejlighed type 12 118 m2

Værelse 11 m²

Bad 6 m²

Trapperum 17 m² Værelse 11 m²

53


Forbehold SkiferHusene er et projekt, som endnu ikke er færdigbygget, og illustrationer er derfor 3D visualiseringer, som viser eksempler på indretning og materialer. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i projektet. Entreprenør Udlejer HASLEVGADE A/S

Udlejning Anders Jansen +45 20163210 anders@coboinvest.dk

HASLEVGADE A/S

SkiferHusene, Tåstrup  

SPÆNDENDE LEJLIGHEDER STILRENT DESIGN &TIDLØS KVALITET 8 LEJLIGHEDER 79 - 115 KVM INDFLYTNING SOMMEREN 2017