Page 1

fans rather than customers visuelt design


At tale tydeligt er ikke altid nok, der skal sommetider en særlig musikalitet til for at få de rigtige til at lytte. Sådan er det ikke bare i tale – visuelt design er også et sprog.


visuelt design


HM TREASURY

HM TREASURY

Parliament Street London SW1P 3AG Phone 270 4679 Fax 270 4843 l.w@hm-treasury.gov.uk www.hm-treasury.gov.uk

ELEGANCE & CRAFTMANSSHIP

Stationary


AGERGAARD GINMAN BLACHMAN DAHL FACE THE DEAMON

TI

E SPA

N

M

R

EC

S

FACE THE DEAMON

ORD

thomasagergaard.com


New CD available in finer record stores Stunt Records, STUCD 11072 www.sundance.dk www.jonasjohansen.dk

Poster.indd 1

04/05/11 12.53

Design & Art direction Š MAP1


MAP1 er et PR & kommunikationsbureau med fokus på at skabe rationelle, effektive og prisbillige kommunikationsløsninger som sikrer troværdighed og skaber fans, mere end bare kunder. Vi arbejder med pr og fundraising på basis af præcist formulerede budskaber og kreative vinklinger af kundens kvaliteter i forhold til markedet. MAP1 er stiftet af Alette Pramming og Morten Agergaard efter flere års samarbejde om særligt Changing Diabetes Campaign for Novo Nordisk A/S

Morten Agergaard Danmarks Design Skole 1991

Alette Pramming Cand.scient. i kommunikation og public relations fra RUC

Har arbejdet med multitalent forfatter, musiker og filmskaber Flemming Quist Møller. Senere med Morten Jersild og derefter med Peter Hiort (en anden af dansk reklames grand old men, kendt for f.eks. Nettos logo og Tuborg Sort Guld).

Har arbejdet med kommunikation og branding i 20 år på bureau, som handelsattaché i Holland via UM, som kommunikationschef i World Diabetes Foundation, Novo Nordisk A/S, Novo Nordisk Haemophilia Foundation og MYC4.

Tæt samarbejde med Per Arnoldi på forskellige projekter som Operaen i København, Operaen i Lyon, Guggenheim Museum i New York, 100-års jubilæum for H.C. Andersens fødsel og HM Treasury i Storbritannien.

Ansvarlig for den integrerede TBL-rapportering i Novo Nordisk, lobbying i forhold til FN og lokale regeringer.

Morten har siden 1990 haft eget designfirma og er i dag direktør og medstifter af MAP1 (strategisk kommunikation og design) & MAP2 (intelligente webløsninger).

International kommunikationschef for Lars Rebien Sørensen. Alette er i dag direktør og medstifter af MAP1 (strategisk kommunikation og design) & MAP2 (intelligente webløsninger).


Vi hjælper virksomheder, organisationer, institutioner og fonde med at bygge stærke brands og positioner i markedet. Vi tror på, at en stærk position opnås ved at koncentrere hele virksomhedens kommunikation og markedsføring om dens unikke værdi. Og det er, hvad vi er gode til. At finde den unikke værdi og derefter skabe kommunikationsløsninger, som sikrer overensstemmelse mellem indhold og udsagn. Det er ikke bare smart, men også reelt og effektivt. En filosofi, der i al sin enkelhed går ud på, at en god kommunikationsidé ikke altid kan forventes at skabe succesen, men at chancerne øges eksponentielt, når strategi, pr, markedsføring og visuel kommunikation er i overensstemmelse med virksomhedens værdikæde. Særlig virkningsfuldt er det, når et brand opbygges af andre end en selv. Hos MAP1 er vi specialister i at øge paratheden og gennemføre egentlige pr-kampagner. Og vi ved at den bedste reklame er viral, som en velplaceret historie i medierne, digitale som traditionelle. Inden for pr skal brandet kunne stå distancen i en løgnedetektor. MAP1 kortlægger brandets situation og øger paratheden, så det bliver muligt at gennemføre en bevidst pr-strategi. Oplev her nogle af de resultater, som vi har skabt inden for public affairs, pr, mediedækning, fundraising og visuel kommunikation i 2010. Og se mere på www.map1.dk


MAP1/visuelt design  

At tale tydeligt er ikke altid nok, der skal sommetider en særlig musikalitet til for at få de rigtige til at lytte.Sådan er det ikke bare i...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you