Page 1

Stijlicoon. Loewe Individual.


Wit Hoogglans in combinatie met Citroengeel – slechts één van de meer dan één miljoen mogelijkheden van de Loewe Individual.


De stijlvolste manier om accenten te zetten. Loewe Individual.


04


EÊn thema. Miljoenen variaties. U laat niets aan het toeval over. U weet: Details bepalen het perfecte eindresultaat. Vooral als het gaat om uw eigen stijl, neemt u het heel nauw. Stijl is de kunst van de nuance. En de kunst om uzelf steeds opnieuw uit te vinden en tegelijkertijd steeds trouw te blijven. Voor individualisten zoals u hebben wij de Loewe Individual ontwikkeld. Hij biedt miljoenen variaties op het thema televisie – en precies volgens uw persoonlijke droomconcept.

05


Het inlegwerk van de Loewe Individual biedt de keuze tussen verschillende kleuren en materialen. Naast de hoogwaardige standaardvariant Aluminium Zilver zijn er zes verschillende kleuren en Chroom Gespiegeld beschikbaar – tevens de edele materialen Ebbenhout en Eiken Licht. Desgewenst realiseren wij voor u uiteraard ook uw individuele kleurnuance: Kies uw

persoonlijke favoriete kleur uit het RAL-spectrum (213 kleuren) en integreer de Loewe Individual exact in uw woonomgeving. Het nieuwe inlegwerkconcept van de Loewe Individual maakt het bovendien bijzonder gemakkelijk om van inlegwerk te veranderen. Zo kunt u uw televisie altijd gemakkelijk aanpassen aan uw inrichting.

Bij de opstellingsvarianten is er de unieke mogelijkheid om de Loewe Individual op spectaculaire wijze vorm te geven uit één stuk: De Floor Stand Cross en de Table Stand Cross kunnen analoog aan het inlegwerk van de televisie worden geïndividualiseerd. Dat betekent: Alle basiskleuren zijn beschikbaar, evenals

de beide houtvarianten en alle RAL-kleuren. De uitwisseling gaat daarbij op dezelfde elegante en intelligente manier als bij het inlegwerk: De covers zijn voorzien van een magnetische laag en kunnen eenvoudig met de hand worden verwisseld.

De omlijstingsprofielen van de Loewe Individual zijn verkrijgbaar in vier standaard kleuren: Wit Hoogglans, Zwart Hoogglans, Aluminium Zilver en nieuw in Aluminium Titaan. Op die manier kunt u de Loewe Individual in combinatie met het gekozen inlegwerk optimaal afstemmen op uw woonomgeving. De achterkant van de Loewe Individual is daarbij steeds in

dezelfde kleur uitgevoerd. Dit en de geïntegreerde kabelvoering van de Loewe-opstellingsvarianten maken van de Loewe Individual van alle kanten een hoogwaardig designproduct, dat u vrij in de ruimte kunt opstellen. Zo is de Loewe Individual ook een expressie van uw persoonlijke stijl als hij niet aan staat.

06


Laat uw stijl helemaal tot zijn recht komen. Van top tot teen. Stijl begint in het hoofd en is nooit ten einde. Geef uw Loewe Individual rondom vorm volgens uw eigen idee. Tot echt iedere nuance klopt – van boven tot onder en van voor tot achter.

07


Het scherpste beeld. 400 keer per seconde. Een kolibrie beweegt met zijn vleugels 80 keer per seconde om als het ware te kunnen blijven staan in de lucht. De Loewe Individual beschikt over een 400-Hz-technologie, zodat u in haarscherp beeld kunt genieten van deze ongelooflijk snelle beweging.


Slim Frame Design. Minder rand, meer beeld. Het belangrijkste bij een televisie is beeld, beeld, beeld: Grotere beeldschermklassen zijn duidelijk de trend. De mensen willen meer beeld, maar niet meer televisie in hun woonkamers. Het extreem slanke Slim Frame Design van de Loewe Individual beperkt zich tot het wezenlijke en reduceert de omlijsting tot een minimum. Het voordeel: De compactere afmetingen maken de enscenering van een Individual 46 mogelijk, wat tot nu toe alleen mogelijk was met een 40-inch-Flat-TV: Het beeld staat absoluut in het middelpunt van uw Home Cinema-beleving.

Contrastfilterscherm. Meer contrast, diepzwart. Briljant-filterglas: Traditionele displays hebben kunststofoppervlakken. Hun ontspiegeling betekent een aanzienlijk verlies aan contrast en kleurglans. De Loewe Individual biedt een hoogwaardig contrastfilterscherm van echt glas met tweezijdige ontspiegeling. Het resultaat: zichtbaar preciezere en aangenamere beeldweergave door geoptimaliseerde contrasten en dieper zwart.

400 Hertz. Meer beelden voor snelle actie. Haarscherp, ook bij 300 km/u: De Loewe Individual biedt een Full-HD-beeldscherm met 200 Hz. Dat betekent: Hij toont per seconde werkelijk 200 volledige beelden. In combinatie met de intelligente besturing van het LED-Backlight ontstaat een beeldindruk van 400 Hz. De Loewe Individual beschikt over heel veel intelligente algoritmen die zorgen voor de perfecte weergave van extreem snelle bewegingen – zodat zelfs het inhaalmanoeuvre van Sebastian Vettel met maximale bewegingsscherpte wordt weergegeven. Vloeiender kan een beweging in werkelijkheid niet zijn.

E-LED Backlight. Kristalheldere kleurglans Perfect licht voor een perfect beeld: Voorwaarde voor een natuurlijke kleurenweergave is de gelijkmatige uitlichting. De buitengewoon homogene witte achterbelichting van de Loewe Individual met LED realiseert in iedere beeldschermklasse volle, diepe kleuren met hoge contrastwaarden en een perfecte weergave van zwart  – kortom: kristalheldere kleurglans.

3D Active Shutter. Voor het grijpen. Zo diep kan een oppervlakte zijn: De Loewe Individual biedt met zijn hoge verlichtingskracht en beeldherhalingsfrequentie de ideale voorwaarden voor een indrukwekkend plastische en vloeiende weergave van 3D-content. De 3D-Active-Shutter-technologie bereikt daarbij het beste en meest natuurlijke resultaat. De Loewe Individual is bovendien in staat om 2D-content weer te geven in 3D zodat u dit, waar u ook van wilt genieten, voor het grijpen heeft.

09


Stereo met 8 luidsprekers. Uw oren zullen van u houden. Multitalent: De Loewe Individual Stereo Speaker levert met 2 x 40 Watt muziekvermogen een krachtig, uitgebalanceerd klankbeeld. Waar andere producenten vaak slechts twee luidsprekers inbouwen, beschikt de Loewe Individual Stereo Speaker over in totaal acht luidsprekers. Die zorgen voor een hoorbaar fijner geluid in het hoge en lage spectrum en realiseren tegelijkertijd een nadrukkelijk basfundament. De extreem slanke speaker is beschikbaar voor de Individual 40, 46 en 55; samen met een Loewe Sound Systeem is hij optimaal afgestemd op het gebruik als centerspeaker.

Class D eindtrap

Audiosignaal

2x 40 W Meerkanaalsdecoder Sound Processing

DAL Audio SubSystem woofer aansluiting

Volledig digitale signaalketen. Voor het volste geluid. Hoogste geluidskwaliteit zonder compromissen: Van de geïntegreerde 5.1 ontvanger tot de audio-systeemaansluiting is de signaalketen van de Loewe Individual volledig digitaal. Dat betekent: De Loewe Individual heeft toegang tot het inkomende meerkanaalssignaal – een aparte AV-Receiver is niet nodig. Vervolgens ondergaat het geluidssignaal een hoogwaardige en zorgvuldige Sound Processing, inclusief automatische taaldetectie en frequentieselectieve volume-aanpassing. Het wordt intern versterkt door twee Class D eindtrappen of extern door de grote digitale eindtrappen van een Loewe Subwoofer.

Slank design. Ruimtevullend geluid. Modulair geluidsconcept: Stand Speaker ID, Satellite Speaker ID of Universal Speaker ID – de componenten voor uw Home Cinema-systeem bieden een weergaloos heldere en krachtige sound. Stel uw systeem samen volgens uw ruimtelijke eisen en persoonlijke voorstellingen. De Stands maken de flexibele opstelling van de luidsprekers in de ruimte mogelijk. En de subwoofers zorgen voor het noodzakelijke fundament van uw geluidsbeleving.

Elektrostaten. Plat kan diep zijn. Design voor uw oren: De Loewe Stand Speakers Slim ID zijn zo dun als een potlood en realiseren een klankbeeld zo diep als in de Scala in Milaan. Dat maakt de innovatieve elektrostatentechnologie mogelijk: Achter een fijne stoffen bekleding beweegt een ultradun membraan met een extreem geringe slag tussen twee rasterelektroden: Het resultaat is een buitengewoon levendig en dynamisch klankbeeld. Vanwege de bijzondere richtkarakteristiek van elektrostaten ontstaat bovendien een extreem ruimtelijke diepte, die de Stand Speaker Slim ID voorbestemt voor het gebruik van Surround Sound.

Loewe Sound Projector ID. 42 boxen in één box. De slankste manier om te genieten van 7.1-Sound: Surround Sound uit één enkele luidspreker klinkt als tovenarij. Maar in de behuizing van de Loewe Sound Projector ID bevinden zich in totaal 42 luidsprekers. Afhankelijk van de ruimte worden ze allemaal verschillend aangestuurd – en wordt de geluidsreflectie van de wanden optimaal benut. Het resultaat: Een verbluffend perfecte 7.1 Surround Sound. Alleen heeft u daar niet meer voor nodig dan één ultraplatte, puristisch vormgegeven box, die te combineren is met de Loewe Individual.

10


Het briljantste geluid. Met de mooiste luidsprekers. Van decent 2.0 tot een krachtig, dynamisch 7.1 (Sound Projector ID) – welk systeemconcept u vormgeeft met de Loewe Individual Sound componenten hangt helemaal van u af: van uw ruimtelijke mogelijkheden en van uw persoonlijke geluidssmaak. En waar u uiteindelijk ook voor kiest: Nog nooit bevond u zich zo centraal in het geluid.

11


Klankkleuren de luxe. Zoveel als u wilt. Wat u met de vormgeving van uw Loewe Individual bent begonnen, rondt u af met de vormgeving van uw Loewe Sound-systeem.

12


De soundcomponenten van de nieuwe Loewe Individual zijn net zo bijzonder als u: Verschillende behuizingskleuren, 223  kleuren voor het inlegwerk en heel veel componenten voor systemen van 2.0 tot 7.1 bieden u de mogelijkheid om precies dát Home Entertainment vorm te geven dat van uw woonkamer een unieke Home Cinema maakt. Decente elegantie

of genuanceerde accentuering: Met de Loewe Audiodesign componenten beschikt u over alle vormgevingsmogelijkheden – het puristische design past zich altijd perfect aan zowel uw televisie als aan uw persoonlijke woonomgeving aan. Zo’n sluitend en consequent samengesteld soundconcept vindt u alleen maar bij u thuis.

Alle soundcomponenten beschikken over inlegwerk. Dat betekent: U kunt de luidsprekers perfect passend bij uw Loewe Individual vormgeven. Welk inlegwerk u ook voor de televisie kiest – Chroom, Hout of een van de in totaal 223 kleuren – met

het uniforme inlegwerk in de luidsprekers zorgt u voor een sterke optische overeenkomst en individualiseert u uw gehele Loewe Entertainment systeem als uit één stuk. De enige uitzondering: De Loewe Subwoofer biedt geen inlegwerk ter individualisering.

13


Tot 350 uur. Bijvoorbeeld in HD. Meer films op televisie: De Loewe Individual beschikt over een geïntegreerde harde schijf die met 750 GB ruimte biedt voor maar liefst 350 uur film. En dat in SD-, HDof 3D-kwaliteit. Zo staat uw filmverzameling vanaf nu niet meer in de kast of ligt opgeslagen op een externe harde schijf, maar bevindt deze zich waar u hem nodig heeft: Altijd direct beschikbaar op uw Loewe Individual.

In tijd verschoven televisiekijken. Stop & Go heel efficiënt. Met DR+ wordt tijd relatief: Er zijn momenten dat je even van de bank moet. Bijvoorbeeld omdat de telefoon overgaat. Dankzij Loewe DR+ kunt u met slechts één druk op de knop het programma onderbreken. Het beeld wordt bevroren en als u terugkomt, kunt u de uitzending precies vanaf het moment waar u deze heeft stilgezet, verder bekijken. U kunt ook altijd een stuk terug, als u iets opnieuw wilt bekijken. Of u merkt: Vandaag gaat het niet lukken met dit programma. Dan neemt u de rest van de uitzending op en het programma wordt automatisch gearchiveerd. Uiteraard kunt u het ene programma opnemen en tegelijkertijd een ander programma bekijken.1

Follow Me. Wordt vervolgd. Volgt u overal naartoe. Flexibel als uw leven: Stel dat u moe wordt, maar u wilt nog graag het einde van een politieke uitzending bekijken. U drukt op pauze, poetst uw tanden en gaat naar bed. U drukt dan op Play, en op de televisie in de slaapkamer wordt het programma precies daar vervolgd waar u het kort daarvoor heeft onderbroken. Deze functie heet DR+ Follow Me 2 en alleen Loewe biedt deze functie. De televisie in de woonkamer gaat daarbij op stand-by. Dankzij de eveneens aanwezige DR+ Streaming-functie heeft u in een andere ruimte ook toegang tot het DR+ archief op uw hoofdtelevisie.

Het oog. Zien wat actief is. Gebruiksgeoriënteerd: Het nieuwe bedieningsonderdeel van de Loewe Individual, ook oog genoemd, toont u te allen tijde in welke modus uw televisie zich bevindt. Zo weet u altijd of er bijvoorbeeld op dat moment gestreamed wordt naar een andere televisie in uw huis (blauw) of dat uw favoriete serie wordt opgenomen (rood, zie afbeelding links).

1 2

De DR+-functionaliteit kan worden beperkt door individuele bepalingen van de betreffende zender, resp. programma-aanbieder. Follow Me gebeurt via Loewe MediaUpdate.

14


Televisiecomfort opnieuw uitgevonden. EĂŠn druk op de knop is voldoende. Vroeger schikte de mens zich naar de televisie. Nu schikken de televisies zich naar de mens, en bij Loewe echt. Met de exclusieve Loewe-technologie DR+ kunt u heel eenvoudig een uitzending onderbreken, opnemen en meenemen. Zodat het entertainment ook daar plaatsvindt, waar u zich bevindt.

15


Loewe Assist Media. De elegantste bediening van Smart TV. Home Entertainment-systemen hoeven maar ĂŠĂŠn doel te dienen: het uwe. Loewe biedt u een bijna oneindige hoeveelheid mogelijkheden om te genieten van de meest uiteenlopende media uit talloze bronnen. Maar vooral biedt Loewe u daarvoor het enig juiste bedieningssysteem: Een systeem waarmee u kinderlijk eenvoudig precies dat vindt, wat u wilt. Daarvoor hebben wij een volstrekt nieuw gebruikersmenu ontwikkeld: Loewe Assist Media.

16


Eén systeem. Veel plezier. Joy of Use. Het beste bedieningssysteem is een systeem dat helemaal niet als zodanig wordt ervaren, maar dat gewoon plezier biedt. Omdat het zo kinderlijk eenvoudig te bedienen is. Omdat het er zo fantastisch uitziet. Omdat het precies doet, wat u wilt. Omdat het precies bij u zelf en bij uw eigen wensen en behoeftes past.

Eén systeem. Eén uitstraling. Designkwaliteit. Een bijzonder bepalende factor voor bedieningsplezier is het screendesign. Halftransparante menu’s, aantrekkelijke fotocollages, Cover Flow en dynamische animatie in hoge resolutie zorgen daarbij niet alleen voor visuele elegantie: Ze maken de verschillende navigatiestappen inzichtelijk en versterken daarbij in bijzondere mate het intuïtieve begrip. De markant vormgegeven iconen ondersteunen eveneens de snelle oriëntatie.

Eén systeem. Eén bedieningslogica. Hoger, lager, naar links, naar rechts: Meer hoeft u niet te kunnen, om het volledige aanbod van zenders, media en content blindelings volgens uw voorkeuren te kunnen bedienen. U hoeft slechts via de kruisbediening de cursor op het beeldscherm te navigeren naar de plek waar u wilt zijn, en met OK te bevestigen. Deze gebruiksbediening is beschikbaar voor alle niveaus en onderdelen van het Loewe-bedieningssysteem Assist Media.

Eén systeem. Eén oriëntatie. Gebruikersgeoriënteerd. Het nieuwe bedieningssysteem Assist Media is niet meer ingedeeld naar bron maar naar medium. Dat betekent: De indeling richt zich naar de gebruiker. Want die hoeft niet meer te weten waar hij iets vindt, maar alleen nog wat hij graag wil zien of horen. Het Loewe-bedieningssysteem Assist Media zorgt op de achtergrond voor de rest. Positief neveneffect: U bedient met slechts één afstandsbediening echt alle toepassingen – van het televisieprogramma tot het filmarchief en de vakantiefoto’s.

17


Eén systeem. Uw systeem. Home Screen en favorieten. Eigenlijk is het heel eenvoudig: U heeft of vindt iets wat u zo goed bevalt, dat u het verder wilt bekijken (YouTube 1) of wat u vaker nodig heeft (de lottogetallen). Met slechts één klik kunt u deze zaken direct vastleggen op uw Home Screen. Dat kunnen televisiezenders zijn, bepaalde internetpagina’s, foto’s op aangesloten USB-sticks of bepaalde muziek in uw thuisnetwerk. Bepaal gemakkelijk uw favorieten en met één klik op de stertoets van uw afstandsbediening verschijnen ze op uw Home Screen. En vanzelfsprekend kunt u ze daar altijd naar eigen wens sorteren.

Eén systeem. Eén afstandsbediening. Loewe Assist. Het universum aan mogelijkheden dat het Loewe bedieningssysteem Assist Media voor u opent, bedient u heel eenvoudig met de hoogwaardige afstandsbediening Loewe Assist. Deze controleert het hele systeem: Ook randapparatuur die in een rack achter een frontplaat is ondergebracht, ontvangt via de televisie uw aanwijzingen (CEC). Een databank voor talrijke Settop-boxen en een lerende functie zijn geïntegreerd: De lerende functie maakt het mogelijk dat bedieningsaanwijzingen van een externe afstandsbediening door de Loewe afstandsbediening „geleerd“ kunnen worden. Als alternatief kunt u uw Loewe TV-systeem ook bedienen met de apart verkrijgbare, nieuwe Loewe Assist Easy. Met deze gereduceerde afstandsbediening heeft u dankzij de intuïtieve kruisnavigatie nauwelijks meer nodig dan het cursorgebied, om van volledig entertainment te kunnen genieten. Loewe Assist en Loewe Assist Easy maken naast de televisie ook de toegang tot de SoundBox, SoundVision en nog veel meer Loewe-producten mogelijk.

Eén systeem. Eén app. Loewe Assist Media App voor de iPad. Installeer met deze app het complete TV-menu op uw iPad en geniet van entertainment met een vingerbeweging. Blader bijvoorbeeld heel eenvoudig door de elektronische programmagids (EPG) en informeer u over inhoud en duur van de lopende uitzendingen. Of  programmeer via de EPG direct een TV-uitzending en roep deze later vanuit het DR+ archief op uw televisie op. Ook het grote online aanbod in het Loewe MediaNet kunt u intuïtief en snel als nooit tevoren oproepen. Duizend mogelijkheden verenigd in één centrale: op die manier is de bediening van uw Home Entertainment uit één hand comfortabel en biedt ook nog plezier.

1

Gebeurt via Loewe MediaUpdate.

18


Het Loewe Home Screen: uw directe toegang tot alle media en content.

19


Loewe MediaText. Beter televisiekijken. Direct meer informatie: Verbonden met het internet biedt uw Loewe Individual toegang tot de Teletekst van de volgende generatie. Hybrid Broadband Broadcast TV (HbbTV) verbindt het beste van het internet met televisie: Maak bij veel televisiekanalen gebruik van informatie bij programma’s en bijvoorbeeld van mediatheken, interactieve functies of de informatie van de elektronische programmagids.

Loewe MediaNet. Slim surfen. Geeft websites groot weer en vervangt de computer: Het omvangrijke aanbod van de MediaNet-applicaties opent voor u de poort naar de wereld van het internet. Dankzij de speciale programmering van de apps geniet u van content van het internet in een weergave, die speciaal is geoptimaliseerd voor het televisiescherm: Van televisie on demand tot en met het actuele weerbericht. En als bepaalde content u bijzonder goed bevalt, kunt u de app eenvoudig als favoriet vastleggen op het Home Screen.1 Met de internetbrowser kunt u internetpagina’s die geen app ter beschikking stellen, direct oproepen. Voor de comfortabele invoer van een adres verschijnt op het televisiescherm een virtueel toetsenbord – of u gebruikt gewoon het toetsenbord van de Loewe Assist Media App.

U wilt televisie-uitzendingen bekijken, wanneer u dat wilt? De mediatheken van Uitzending Gemist en de ­Nederlandse publieke ­omroep bieden u veel series en eigen producties on demand.

U wilt met uw vrienden in contact blijven? Via de Facebook-app kunt u hun berichten altijd oproepen en van commentaar voorzien, uw eigen status actualiseren, enz. In groot formaat en vanaf de bank.

U wilt naar muziek luisteren? Maak gebruik van muziekstreaming-diensten zoals Aupeo! of i Concerts. Via ­Q-tom heeft u zelfs toegang tot muziekvideo’s op heel veel themakanalen.

Wilt u YouTube op de televisie? Met de betreffende app geniet u op uw tele­ visiescherm van ’s werelds grootste videoverzameling.1

Loewe Internetradio. Van rock tot barok. Heel veel stations: gerangschikt op regio en genre vindt u uit het aanbod van 8.000  internetradiostations snel uw favoriete muziek. Met de praktische favorietenfunctie slaat u de gewenste zender eenvoudig op het Home Screen op.1 Daarnaast heeft u toegang tot de digitale radiozenders die u via antenne, kabel of s­ atelliet ontvangt.

De beschikbaarheid van de MediaNet apps is afhankelijk van de aanbieder. Loewe actualiseert daarom voortdurend het aanbod van de apps en breidt deze uit. De internetcontent is dankzij CE-HTML geoptimaliseerd voor de weergave op een groot Flat-TV-beeldscherm. 1 Gebeurt via Loewe MediaUpdate.

20


Meer media. Meer mogelijkheden. U wilt zich niet laten voorschrijven hoe u media moet gebruiken: U wilt ze zelf actief en individueel gebruiken. Dat betekent: Precies die content, die u ook werkelijk interesseert en alleen dan, wanneer u dat wilt. Precies dat doet de Loewe Individual: entertainment met een druk op de knop.

21


De eerste televisie die de toekomst op het scherm heeft. Loewe MediaUpdate. De nieuwe Loewe Individual raakt nooit uit de mode. Dat heeft een eenvoudige technische reden: De Loewe MediaUpdate. Deze toekomstgerichte functie zorgt ervoor dat uw televisietoestel steeds op de nieuwste stand van de techniek is. Want dankzij de mogelijke actualisering van de software beschikt u altijd over nieuwe eigenschappen en geoptimaliseerde entertainment-bediening. Deze service biedt alleen Loewe u. Loewe MediaUpdate. Altijd up to date. Modulair softwareconcept: De speciale programmering van de Loewe Individual maakt het mogelijk dat verschillende functies apart en flexibel kunnen worden geoptimaliseerd. Daardoor is Loewe in staat om u snel van de beste en nieuwste functies te voorzien. Voor de software-gebaseerde upgrades dient u uw Loewe Individual bij de eerste installatie zodanig te configureren, dat hij automatisch naar nieuwe upgrades zoekt zodra hij is verbonden met het internet en u deze meldt1. Of u registreert zich onder „Support“ van www.loewe.tv, u downloadt de upgrades en installeert deze via een USB-stick op uw Individual.

Het beste signaal voor nu en later. Meer Receiver, meer entertainment. Alles inclusief: Hoe u het TV-signaal momenteel of in de toekomst ook ontvangt, bij de Loewe Individual bent u optimaal uitgerust. Geniet van een helder televisiebeeld met de geïntegreerde ontvangers voor hogeresolutietelevisie (HD-TV) en met de ontvangers voor alle standaards van Digital Video Broadcasting voor antenne, satelliet of kabel (DVB-T/C/S). De Loewe Individual is ook voorbereid op de standaards van de tweede generatie (DVB-T2/S2). Zo bespaart u op extra apparatuur, stroomverbruik en kabels.

1

Gebeurt via Loewe MediaUpdate.


Perfecte netwerker. Eenvoudige toegang tot: Wat u wilt. Verschaf u op verschillende wijzen toegang tot alle media. Verbind bijvoorbeeld uw camera of een externe harde schijf via de USB-aansluiting met het televisietoestel of gebruik voor gegevensoverdracht een thuisnetwerk; de router dient daarbij als interface tussen computer en televisie. Het voordeel: Op die manier heeft u via uw televisietoestel toegang tot alle bestanden die u op uw computer beschikbaar heeft gesteld. De weergave van het menu is vormgegeven met sprekende symbolen die u snel en intuïtief naar het gewenste medium leiden – of het nu gaat om foto’s, video’s of muziek. Loewe MediaHome. Alle media in één oogopslag. Uw fotoalbums: Geniet met de Loewe Individual van uw mooiste vakantiefoto’s in een indrukwekkende kleurdiepte op het grote televisiescherm inclusief aantrekkelijke fotocollages. Uw video-archief: De Loewe Individual ondersteunt alle gangbare videoformaten (mov, avi, wmv) en verzamelt de video’s die u wilt bekijken (DR+ opnames, externe harde schijven of thuisnetwerk), overzichtelijk in één menu. Uw CD-verzameling: Houd overzicht over uw muziekverzameling – op het televisiescherm. Uw favorieten: Wilt u altijd snel toegang tot uw favoriete content? Druk gewoon op de favorietenster op uw Loewe Assist afstandsbediening en uw favoriet wordt opgeslagen op het Home Screen. Internettoegang: Verbind uw televisie met de wereld van het internet via een netwerkkabel (LAN) of draadloos (WLAN). Voor storingsvrije video-streaming wordt een overdrachtsnelheid vanaf 6.000 kBits/sec aanbevolen. Meer aansluitingen voor omvattend Home Entertainment: – 3 x USB voor de aansluiting van externe harde schijven, Digicams, enz. – 4 x HDMI voor andere entertainment-componenten (bijvoorbeeld de Loewe BluTechVision 3D of spelconsoles) – LAN / WLAN voor perfecte internetaansluiting – Mini Scart en Mini VGA – Digital Audiolink (de Audio-systeemaansluiting voor 5.1 Home Cinema-systemen) – Luidsprekerklemmen voor de aansluiting van passieve luidsprekers

23


Er is altijd een nog meer passende variant. De Loewe Individual is uw televisie. En wel heel precies uw televisie. Omdat dat belangrijk is voor u, wilt u ook zijn uitstraling in de ruimte bepalen. Per slot van rekening moet hij ook uw stijl uitdrukken als hij uitgeschakeld is. Op een Sideboard als een decoratief inrichtingsvoorwerp, midden in de ruimte als een museumstuk, als het ware vrij zwevend als een sculptuur, of als een schilderij aan de wand: U bepaalt wat het beste bij u en uw woonomgeving past. Wall Mount, Table Stand Cross (1), Table Stand Plate  (2), Floor Stand Cross  (3), Floor Stand Plate  (4), Loewe Rack (5–7), Wall Stand Flex (8) of Screen Lift Plus (9).

1.

2.

3.

4.

8.

5.

6.

7.

24

9.


Voor alle smaken: Het mooist opgesteld. Decente integratie of opvallend accent: Geen enkele producent biedt meer variatie bij de opstelling. De Loewe Individual heeft voor iedere ruimte en iedere wens de passende oplossing.

25


Loewe Individual. Productdetails.

Wall Mount WM 65

Wall Mount WM 65 + Stereospeaker

3D technologie

Chroom Zilver Comfortabele montage, in te stellen in een hoek (0° of ca. +2°) 55": B 124,0 / H 76,7 1 / DP 6,7 / DT 8,5 46": B 104,8 / H 65,5 1 / DP 6,6 / DT 8,6 40": B 91,5 / H 58,0 1 / DP 6,6 / DT 8,6

Chroom Zilver Comfortabele montage, in te stellen in een hoek (0° of ca. +2°) 55": B 124,0 / H 80,5/ DP 6,7 / DT 8,5 46": B 104,8 / H 69,3 / DP 6,6 / DT 8,6 40": B 91,5 / H 61,9 / DP 6,6 / DT 8,6

Beeld in indrukwekkende ruimtelijke diepte, natuurlijke en exacte overgangen, maximaal kijkcomfort: Dat is 3D-technologie in Loeweperfectie – en dat is slechts één van de vele zinvolle innovaties. Bovendien overtuigt de Loewe Individual met exclusieve hoogwaardigheid en grenzeloze individualiseringsopties.

Wall Mount Slim/VESA Size 400

Wall Mount Slim / VESA Size 400 + Stereospeaker

Chroom Zilver Platte montage 55": B 124,0 / H 76,7 1 / DP 6,7 / DT 7,2

Chroom Zilver Platte montage 55": B 124,0 / H 80,5 / DP 6,7 / DT 7,2

Wall Mount Slim / VESA Size 200

Wall Mount Slim / VESA Size 200 + Stereospeaker

Chroom Zilver Platte montage 46": B 104,8 / H 65,5 1 / DP 6,6 / DT 7,4 40": B 91,5 / H 58,0 1 / DP 6,6 / DT 7,4

Chroom Zilver Platte montage 46": B 104,8 / H 69,3 / DP 6,6 / DT 7,4 40": B 91,5 / H 61,9 / DP 6,6 / DT 7,4

Wall Mount Isoflex 3

Wall Mount Isoflex 3 + Stereospeaker

Aluminium Flexibel concept, plat samen te vouwen, recht uittrekbaar, draai- en zwenkbaar, in te stellen in een hoek (+ 2° tot 0°), intelligente kabelvoering 55": B 124,0 / H 76,7 1 / DP 6,7 / DT 11,7 tot 49,2 46": B 104,8 / H 65,5 1/ DP 6,6 / DT 11,9 tot 49,4 40": B 91,5 / H 58,0 1 / DP 6,6 / DT 11,9 tot 49,4

Aluminium Flexibel concept, plat samen te vouwen, recht uittrekbaar, draai- en zwenkbaar, in te stellen in een hoek (+ 2° tot 0°), intelligente kabelvoering 55": B 124,0 / H 80,5 / DP 6,7 / DT 11,7 tot 49,2 46": B 104,8 / H 69,3 / DP 6,6 / DT 11,9 tot 49,4 40": B 91,5 / H 61,9 / DP 6,6 / DT 11,9 tot 49,4

Gegevens in cm: B = Breedte, H = Hoogte, DP = Diepte product, DT = Diepte Totaal Standaard meegeleverd: systeemafstandsbediening Assist 1, Aluminium, incl. batterijen. Opmerking: Standaard wordt geen opstellingsvariant meegeleverd. Producten zijn deels met optionele accessoires afgebeeld.

1 2 3 4 5

26

Inclusief bedieningsring. Naar keuze verkrijgbaar met motorische draaifunctie. Alleen in combinatie met bijpassende, apart aan te schaffen adapter. Alleen voor Table Stand Cross en Floor Stand Cross. Alleen verkrijgbaar als TV-inlegwerk.


TV-behuizing Formaten

55" (140 cm)

46" (117 cm)

40" (101 cm)

TV-behuizing Kleuren

Table Stand Cross 2

Table Stand Cross 2 + Stereospeaker

Chroomlaag Draaibaar (+/– 45°), in te stellen in een hoek (+ 1° tot – 5°) 55" : B 124,0 / H 79,7 / DP 6,7 / DT 34,6 46": B 104,8 / H 68,7 / DP 6,6 /DT 32,5 40": B 91,5 / H 61,3 / DP 6,6 / DT 32,5

Chroomlaag Draaibaar (+/– 45°), in te stellen in een hoek (+ 1° tot – 5°) 55" : B 124,0 / H 86,3 / DP 6,7 / DT 34,6 46": B 104,8 / H 75,3 / DP 6,6 /DT 32,5 40": B 91,5 / H 67,9 / DP 6,6 / DT 32,5

Table Stand Plate 2

Table Stand Plate 2 + Stereospeaker

Aluminium Draaibaar (+/– 45°), in te stellen in een hoek (+ 1° tot – 5°) 55" : B 124,0 / H 78,1 / DP 6,7 / DT 32,0 46": B 104,8 / H 67,1 / DP 6,6 / DT 32,0 40": B 91,5 / H 59,7 / DP 6,6 / DT 25,0

Aluminium Draaibaar (+/– 45°), in te stellen in een hoek (+ 1° tot – 5°) 55": B 124,0 / H 84,7 / DP 6,7 / DT 32,0 46": B 104,8 / H 73,7 / DP 6,6 / DT 32,0 40": B 91,5 / H 66,3 / DP 6,6 / DT 25,0

Hoogglans Wit

Aluminium Zwart

Aluminium Zilver

Aluminium Titaan

TV-inlegwerk en inlegwerk voor opstellingsvarianten 4 Kleuren en materialen

Hoogglans Wit

Zwart Hoogglans

Aluminium Zilver

Groen

Oranje

Rood

Beige

Ebbenhout

Eiken Licht

Chroom gespiegeld 5

+ individuele kleurvoorkeur op aanvraag

Standaard inlegwerk: Aluminium Zilver. Standaard inlegwerk bij Floor Stand Cross en Table Stand Cross: Chroomlaag.

Technologiekenmerken

27


Loewe Individual. Productdetails.

Energie-efficiëntie De integratie van talrijke functies zoals ontvangers of 5.1 AV-voorversterker maken extra apparatuur en hun stroomverbruik overbodig. Het verbruik wordt bovendien verminderd door het intelligente energiemanagement van de Loewe Individual (bijvoorbeeld partiële uitschakeling bij DR+ Streaming). Loewe Individual 55: Energie-efficiëntieklasse A. Loewe Individual 46 en 40: Energie-efficiëntieklasse B.

Floor Stand Cross 1

Floor Stand Cross 1 + Stereospeaker

Floor Stand Cross 5 + Sound Projector

Chroomlaag Draaibaar (+/– 45°), in te stellen in een hoek (+ 1° tot – 5°), intelligente kabelvoering 55" : B 124,0 / H 126,3 / DP 6,7 / DT 52,5 46": B 104,8 / H 115,2 / DP 6,6 / DT 49,7 40": B 91,5 / H 107,9 / DP 6,6 / DT 49,7

Chroomlaag Draaibaar (+/– 45°), in te stellen in een hoek (+ 1° tot – 5°), intelligente kabelvoering 55" : B 124,0 / H 126,3 / DP 6,7 / DT 52,5 46": B 104,8 / H 115,2 / DP 6,6 / DT 49,7 40": B 91,5 / H 107,9 / DP 6,6 / DT 49,7

Chroomlaag, Draaibaar (+/– 45°), in te stellen in een hoek (+ 1° tot – 5°), intelligente kabelvoering 55" : B 124,0 / H 126,3 / DP 6,7 / DT 52,5 46": B 104,8 / H 115,2 / DP 6,6 / DT 49,7 40": B 91,5 / H 107,9 / DP 6,6 / DT 49,7

Floor Stand Plate 1

Floor Stand Plate 1 + Stereospeaker

Floor Stand Plate 5 + Sound Projector

Aluminium Draaibaar (+/– 45°), in te stellen in een hoek (+ 1° tot – 5°), intelligente kabelvoering 55": B 124,0 / H 125,2 / DP 6,7 / VP 56,2 46": B 104,8 / H 114,2 / DP 6,6 / VP 56,2 40": B 91,5 / H 106,8 / DP 6,6 / VP 49,7

Aluminium Draaibaar (+/– 45°), in te stellen in een hoek (+ 1° tot – 5°), intelligente kabelvoering 55": B 124,0 / H 125,2 / DP 6,7 / VP 56,2 46": B 104,8 / H 114,2 / DP 6,6 / VP 56,2 40": B 91,5 / H 106,8 / DP 6,6 / VP 49,7

Aluminium Draaibaar (+/– 45°), in te stellen in een hoek (+ 1° tot – 5°), intelligente kabelvoering 55": B 124,0 / H 125,2 / DP 6,7 / VP 56,2 46": B 104,8 / H 114,2 / DP 6,6 / VP 56,2 40": B 91,5 / H 106,8 / DP 6,6 / VP 49,7

Gegevens in cm: B = Breedte, H = Hoogte, DP = Diepte product, DT = Diepte Totaal, VP = Doorsnede/Afmeting voetplaat Standaard meegeleverd: systeemafstandsbediening Assist 1, Aluminium, incl. batterijen. Opmerking: Standaard wordt geen opstellingsvariant meegeleverd. Producten zijn deels met optionele accessoires afgebeeld.

1 2

3 4 5

28

Naar keuze verkrijgbaar met motorische draaifunctie. Alleen in combinatie met bijpassende, apart aan te schaffen adapter. Alleen voor Table Stand Cross en Floor Stand Cross. Alleen verkrijgbaar als TV-inlegwerk. Alleen verkrijgbaar met motorische draaifunctie.


TV-behuizing Formaten

55" (140 cm)

Screen Lift Plus 2

Screen Lift Plus 2 + Stereospeaker

Geborsteld Aluminium Draaibaar (+/– 90°), in te stellen in een hoek (0° tot – 5°), verborgen kabelvoering 55": B 124,0 / H 300,0 / DP 6,7 / DT 19,9 46": B 104,8 / H 300,0 / DP 6,6 / DT 20,1 40": B 91,5 / H 300,0 / DP 6,6 / DT 20,1

Geborsteld Aluminium Draaibaar (+/– 90°), in te stellen in een hoek (0° tot – 5°), verborgen kabelvoering 55": B 124,0 / H 300,0 / DP 6,7 / DT 19,9 46": B 104,8 / H 300,0 / DP 6,6 / DT 20,1 40": B 91,5 / H 300,0 / DP 6,6 / DT 20,1

46" (117 cm)

40" (101 cm)

TV-behuizing Kleuren

Hoogglans Wit

Aluminium Zwart

Aluminium Zilver

Aluminium Titaan

TV-inlegwerk en inlegwerk voor opstellingsvarianten 3 Kleuren en materialen

Wall Stand Flex 2

Wall Stand Flex 2 + Stereospeaker

Geborsteld Aluminium In hoogte instelbaar, in te stellen in een hoek (– 2° tot + 2°), intelligente kabelvoering 46": B 104,8 / H 180,4 / DP 6,6 / DT 30,0 40": B 91,5 / H 180,4 / DP 6,6 / DT 30,0

Geborsteld Aluminium In hoogte instelbaar, in te stellen in een hoek (– 2° tot + 2°), intelligente kabelvoering 46": B 104,8 / H 180,4 / DP 6,6 / DT 30,0 40": B 91,5 / H 180,4 / DP 6,6 / DT 30,0

Hoogglans Wit

Zwart Hoogglans

Aluminium Zilver

Groen

Oranje

Rood

Beige

Ebbenhout

Eiken Licht

Chroom gespiegeld 4

+ individuele kleurvoorkeur op aanvraag

Standaard inlegwerk: Aluminium Zilver. Standaard inlegwerk bij Floor Stand Cross en Table Stand Cross: Chroomlaag.

Technologiekenmerken

Loewe Rack 2 Verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren, passend bij Loewe-TV, Sound- en randapparatuur. De randapparatuur in het Loewe Rack kan dankzij Digital Link HD (CEC) ook bij een gesloten frontklep via de hoogwaardige Loewe Assist-afstandsbediening worden bediend; bovendien beschikt de Loewe Assist over een databank voor Settop-boxen en een eenvoudige lerende functie die het in combinatie met IR-Link mogelijk maakt, om deze apparatuur ook te bedienen zonder direct zichtcontact. Zo kunt u uw Home Entertainmentsysteem eenvoudig en intuïtief bedienen, zonder dat de randapparatuur direct in het zicht staat.

29


Loewe Individual. Technische informatie.

55 incl. DR+

Image+ (Beeld) Contrastfilterscherm / Hoogglanslijst Displaytechnologie Beelddiagonaal (in cm/inch) / Beeldformaat / Resolutie (in pixels) Helderheid (in cd/m²) / Kijkhoek (horizontaal / verticaal) Contrastverhouding (statisch / dynamisch) Reactietijd (in ms) / Beeldherhalingsfrequentie Volledig gedigitaliseerde signaalverwerking / Image+ Active / Bioscoopfilmweergave 24 p 3D-technologie / 2D-3D-convertering / Active Glasses 3D Formaatwisseling 1 (16 : 9, 4 : 3, Panorama, Zoom) Auto-Verduistering Video (VBD+) / Auto-Verduistering Ruimte (OPC) / Home Mode Sound+ (Geluid)

1 2

3

i/ h Full-HD-LCD met E-led-Backlight 140 / 55 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 450 / 178° / 178° 5.000 : 1 / 5.000.000 : 1 5 / 400Hz i/i/i i/i/y i i/i/i

Uitgangsvermogen in W (sinus / muziek) Akoestisch luidsprekersconcept Gescheiden bas- en toonhoogteregeling / loudness / geluidseffecten Automatische taalherkenning / Automatische volumeaanpassing (AVC) Dolby Digital Plus / dts / 5.1 Out / Stereo-tweekanaalsgeluid Audio-Out: variabel / Vast / Subwoofer Digital+ (Televisienormen)

2 x 20 / 2 x 40 Speaker Array System i/i/i i/i i/i/i/i i/i/i(via Digital Audiolink)

DVB-T / DVB-T2 / DVB-C / DVB-S2 / Multistandard (analoog) / Dual Channel A/V-Decoding: MPEG / MPEG2 / MPEG4 / HDTV-ontvangst geïntegreerd 2 Kleurnorm: PAL / Secam / NTSC / NTSC-V / PAL-V (60 Hz) Geluidsnorm: FM-tweekanaalsgeluid / AM, Nicam Assist+ (Bediening)

i/i/i/i/i/i i/i/i/i i/i/i/i/i i/i

Volautomatische zenderprogrammering (ACP) / Zenderherkenning DVB-Radio / Voorkeurzenders incl. AV en radio Digital Link Plus / Digital Link HD Teletekst Level 2.5 / TOP-Teletekst / FLOF-Teletekst / pagina-opslag Persoonlijke teletekst met directe toegang tot favorieten/bookmarks PIP (AV) 3 / Full PIP / Splitscreen TV : Teletekst Electronic Programme Guide (EPG) / Assist Media App Kinderslot / Automatische uitschakeling / Timer Inhoudsgeorienteerde helpfunctie / Menutalen 3 Media+ (Multimediafuncties) DR+ / Opslagcapaciteit in GB / USB-Recording (bij DR+: USB-Archieven) DR+ Streaming Server / Client MediaHome (foto, muziek en video via thuisnetwerk / USB) MediaNet (Internetportaal / Browser / Internetradio) MediaText (HbbTV) / MediaUpdate Connectivity+ (Aansluitingen)

i/i i/ 6.000 i/i i/i/i/ 2.000 i/i i/i/i i/i i/i/i i/ 19

HDMI met HDCP / USB / Component (YUV) In 4 Mini-Scart 4 / S-VHS, Hi-8 / RGB Kopieerfunctie Front-AV naar Euro-AV Digital Audio-In (Cinch) / Digital Audio-Out (Cinch) Analoog Audio-Out (L/R) / Center-In (Cinch) Analog Audiolink 5 / Digital Audiolink 5 Mini-VGA 4 / RS 232 C (RJ12) / Motorbesturing / IR-Link Side AV Video-/S-VHS, Hi-8-geschikt / Hoofdtelefoon (jackplug 3,5 mm) Common Interface CI / CI Plus gecertificeerd 6 Netwerkaansluiting LAN / WLAN geïntegreerd

4 (1x ARC) / 3 /y 1/1/1 i i/i i/i h /i i/i/i/i i/i/i 2 /i i/i

Milieu EU Energie-efficiëntieklasse / Jaarlijks energieverbruik (kWh) 7 Opgenomen vermogen in stand-by-modus / Uitgeschakeld (in W) Vermogensopname „Aan“ 8 (in W) / Maximale luminantieverhouding in % Hoeveelheid kwikzilver in mg / bevat lood 9

A / 161 0,47 / 0 120,0 / 67,0 0,0 / in sporen

Overig Gewicht in kg Netschakelaar / Netspanning VDE-veiligheidsnorm (keurmerk)

30,5 i/ 220–240 V, 50 / 60 Hz i

i = aanwezig/ingebouwd y = naderhand in te bouwen/optioneel Afhankelijk van het ingangsformaat SD/HD. De ontvangst van digitale zenders (SD/HD/3D) kan worden beperkt door individuele bepalingen van de betreffende zender/programma-aanbieder. D-GB-F-I-E-NL-CZ-GR-PL-H-FIN-SLO-SK-TR-S-DK-P-RUS-N

30

i/ 750 /i i/i i/i i/i/i i/i

4 5 6

Alleen in combinatie met bijpassende, apart aan te schaffen adapter. Loewe System 5.1 Out, Stereo Out, Subwoofer Out, Center In. CI Plus is compatibel met de oudere versie CI. Het functioneren is afhankelijk van de beschikbaarheid van de module door de aanbieder.


7

8 9

46 incl. DR+

40 incl. DR+

i/ h Full-HD-LCD met E-led-Backlight 117 / 46 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 450 / 178° / 178° 5.000 : 1 / 5.000.000 : 1 5 / 400Hz i/i/i i/i/y i i/i/i

i/ h Full-HD-LCD met E-led-Backlight 101 / 40 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 450 / 178° / 178° 5.000 : 1 / 5.000.000 : 1 5 / 400Hz i/i/i i/i/y i i/i/i

2 x 20 / 2 x 40 Speaker Array System i/i/i i/i i/i/i/i i/i/i(via Digital Audiolink)

2 x 20 / 2 x 40 Speaker Array System i/i/i i/i i/i/i/i i/i/i(via Digital Audiolink)

i/i/i/i/i/i i/i/i/i i/i/i/i/i i/i

i/i/i/i/i/i i/i/i/i i/i/i/i/i i/i

i/i i/ 6.000 i/i i/i/i/ 2.000 i/i i/i/i i/i i/i/i i/ 19

i/i i/ 6.000 i/i i/i/i/ 2.000 i/i i/i/i i/i i/i/i i/ 19

i/ 750 /i i/i i/i i/i/i i/i

i/ 750 /i i/i i/i i/i/i i/i

4 (1x ARC) / 3 /y 1/1/1 i i/i i/i h /i i/i/i/i i/i/i 2 /i i/i

4 (1x ARC) / 3 /y 1/1/1 i i/i i/i h /i i/i/i/i i/i/i 2 /i i/i

B / 151 0,47 / 0 109,0 / 75,0 0,0 / in sporen

B / 133 0,47 / 0 96,0 / 67,0 0,0 / in sporen

21,8 i/ 220–240 V, 50 / 60 Hz i

17,5 i/ 220–240 V, 50 / 60 Hz i

Op basis van dagelijks gebruik van het televisietoestel gedurende vier uur en 365 dagen. Het werkelijke energieverbruik hangt af van het gebruik van het televisietoestel. Volgens EN 62087 : 2009. Heel soms kunnen elektronische onderdelen sporen bevatten (in overeenstemming met de Europese RoHS-richtlijn en de aanvullingen daarop).

31


Loewe Opta Benelux nv/S.A. Uilenbaan 84 2160 Wommelgem België www.loewe.be

Loewe Opta Nederland B.V. Postbus 1340 4700 BH Roosendaal Nederland www.loewe.nl

Loewe Opta GmbH Industriestraße 11 96317 Kronach Duitsland www.loewe.tv/int

Technische wijzigingen, leveringsmogelijkheden en vergissingen voorbehouden · Art.-Nr. 99 005 618 · Sluiting van de redactie 15.12.2012 · Printed in Germany. Vanwege drukverschillen kunnen er bij afbeeldingen van de toestellen kleurafwijkingen optreden. Bij sommige kleuren die in de brochure zijn gebruikt, betreft het bijzondere kleuren uit het individualiseringsaanbod (RAL) die individueel worden geproduceerd. Dat kan langere leveringstijden tot gevolg hebben. Alle in de catalogus afgebeelde Loewe producten zijn bestemd voor privégebruik. Voor de omvang en de content van de te ontvangen internetdiensten is Loewe niet aansprakelijk. Dit geldt ook voor de Loewe MediaNetPortal. Loewe stelt met zijn apparatuur het technische platform ter beschikking, waarmee de ontvangst van dit aanbod mogelijk wordt gemaakt. Voor wijzigingen in de omvang en de content – met name voor de toekomst en na verschijning in druk – kan Loewe derhalve niet aansprakelijk worden gesteld. iPad, iPhone, iPod are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

Loe individual ekf nl  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you