Page 1

Een kwestie van karakter.   Loewe Connect ID.


Modern. Etiquette kun je aanleren, karakter is aangeboren. U maakt een duidelijk verschil tussen goede manieren en echte stijl. Uw stijl is zoals uzelf: strak, zakelijk en met de moed van het grote gebaar.

02


Extravagant. U bent altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen, waagt zich ook aan eigenzinnige combinaties. U toont u bewust anders, valt op in de massa. Tegen de stroom in zwemmen is onderdeel van uw levensfilosofie.

Veredeld door

03


Elegant. U realiseert zich hoeveel uw stijl over uw persoonlijkheid zegt. Kleding, meubels, accessoires, u hecht de grootste waarde aan het samenspel van kleuren, vormen en materialen. Het resultaat is genuanceerd en evenwichtig.

04


Klassiek. U weet precies wat bij u past en wat niet. Uw beslissingen zijn rechtlijnig, en daar staat u voor. Of het nu gaat om design, techniek of afwerking: Kwaliteit is voor u het doorslaggevende criterium.

05


Anderen laten trots hun nieuwe televisie zien. U uw karakter. Blijf trouw aan uw karakter en aan alles wat voor u van belang is: Dat is nergens zo belangrijk als thuis. Daar wilt u immers helemaal uzelf kunnen zijn. Dat geldt met de nieuwe Loewe Connect ID ook voor uw entertainment: Kies uit karaktervolle kleuren en benadruk uw persoonlijke smaak. De televisie past met zijn verfijnde designtaal niet alleen perfect in uw woonomgeving, hij biedt u ook de beste technologie voor zuiver bioscoopgenot en perfect smart home entertainment.

Individualisering. De Loewe Connect ID is in vele varianten verkrijgbaar. Combineer de omlijstingskleuren Hoogglans Wit en Hoogglans Zwart met de kleuren voor de behuizing Zwart, Zilver, Wit, Beige, Havanna of Framboos 1. Buitengewoon praktisch: Met de zogenaamde color kits kunt u bijvoorbeeld een televisie met omlijstingskleur in Hoogglans Wit combineren met de achterwand-/luidsprekerkleur ­Havanna. Of u combineert een Connect ID 46 met omlijstingskleur in Hoogglans Zwart met de achterwand-/luidsprekerkleur Framboos. Op die manier is het uiterlijk van uw ­Connect ID ook heel eenvoudig te veranderen.

O: Zwart K: Wit

O: Zwart K: Zwart

O: Zwart K: Zilver

O: Zwart K: Beige

O: Zwart K: Framboos 1 / 2

O: Zwart K: Havanna

O: Wit K: Wit

O: Wit K: Zwart

O: Wit K: Zilver

O: Wit K: Beige

O: Wit K: Framboos 1

O: Wit K: Havanna 2

O = omlijstingskleur / K = kleur van luidsprekerdoek en achterwand 1 Variant Framboos in beperkte aantallen verkrijgbaar voor 46 inch. 2 Variant met optionele color kit verkrijgbaar bij de Loewe vakhandelaar. Loewe is niet verantwoordelijk voor de omvang en inhoud van aangeboden internetdiensten (zie achterkant catalogus).

06


Design. Uniek op de televisiemarkt: De kleur van de achterkant plooit zich in J-vorm rond de sierlijke behuizing tot en met het frontdoek van de luidspreker, zonder ­onderbreking aan de onderkant. Daardoor is de Loewe Connect ID ook vrijstaand een echte blikvanger.

Slimme functies. Via WLAN of LAN geniet u van entertainment dat perfect geïntegreerd is in de wereld van internet. Via Loewe MediaNet met zijn vele applicaties heeft u heel eenvoudig toegang tot het veelzijdige aanbod aan online videotheken of mediatheken van tv-zenders.

Beste WLAN. Voor de Loewe Connect ID is alleen het beste WLAN-netwerk goed genoeg: De geïntegreerde module is op hoge datadoorvoer berekend en dus bij uitstek geschikt voor HD-streaming. Daarbij zorgen drie hoogwaardige, exact afgestemde metalen antennes voor een stabiele verbinding. Indien nodig werkt de module op 5 GHz, waardoor kwaliteitsverlies door interferentie van andere apparaten wordt voorkomen. Via de unieke bridgefunctie wordt de Loewe C ­ onnect  ID een ontvanger voor uw blu-ray-speler of computer. Geniet van perfect internetontvangst.

Opstellingsmogelijkheden. Uit de vele varianten kunt u voor de Loewe Connect ID precies die opstelling kiezen die het best bij uw interieur past: Kies uit Table Stand, Floor Stand, Screen Lift, Wall Mount, Wall Stand Flex en racks in verschillende uitvoeringen.

07


Anderen hebben Smart TV. U alle mogelijkheden. U wilt zich niet laten voorschrijven hoe u media moet gebruiken: U wilt ze zelf actief en individueel gebruiken. Dat betekent: precies die content, die u ook werkelijk interesseert en alleen dan, wanneer u dat wilt. Precies dat doet de Loewe Connect ID: entertainment met een druk op de knop.

Loewe is niet verantwoordelijk voor de omvang en inhoud van aangeboden internetdiensten (zie achterkant catalogus).

08


Loewe MediaText. Beter televisiekijken. Direct meer informatie: Verbonden met het internet biedt uw Loewe Connect ID toegang tot de Teletekst van de volgende generatie. Hybrid Broadband Broadcast TV (HbbTV) verbindt het beste van het internet met televisie: Maak bij veel televisiekanalen gebruik van informatie bij programma’s en bijvoorbeeld van media­theken, interactieve functies of de informatie van de elektronische programmagids.

Loewe MediaNet. My Perfect Entertainment. Geeft websites groot weer en vervangt de computer: Het omvangrijke aanbod van de MediaNet-applicaties opent voor u de poort naar de wereld van het internet. Dankzij de speciale programmering van de apps geniet u van content van het internet in een weergave, die speciaal is geoptimaliseerd voor het televisiescherm: van televisie on demand tot en met het actuele weerbericht. En als bepaalde content u bijzonder goed bevalt, kunt u de app eenvoudig als favoriet vastleggen op het Home Screen.1 Met de internetbrowser kunt u internetpagina’s die geen app ter beschikking stellen, direct oproepen. Voor de comfortabele invoer van een adres verschijnt op het televisiescherm een virtueel toetsenbord – of u gebruikt gewoon het toetsenbord van de Loewe Assist Media App.

U wilt televisie-uitzendingen bekijken, wanneer u dat wilt? De mediatheken van Uitzending Gemist en de ­Nederlandse publieke omroep bieden u veel series en eigen producties on demand.

U wilt met uw vrienden in contact blijven? Via de Facebookapp kunt u hun berichten altijd oproepen en van commentaar voorzien, uw eigen status actualiseren, enz. In groot formaat en vanaf de bank.

U wilt naar muziek luisteren? Maak gebruik van muziekstreaming-diensten zoals Aupeo! of i Concerts. Via ­Q-tom heeft u zelfs toegang tot muziekvideo’s op heel veel themakanalen.

Wilt u YouTube op de televisie? Met de betreffende app geniet u op uw tele­ visiescherm van ’s werelds grootste videoverzameling.1

Loewe MediaHome. Snel toegang tot... wat u maar wilt. Alle media in één oogopslag. U heeft op verschillende manieren toegang tot alle media. Sluit bijvoorbeeld uw camera of externe harde schijf op de televisie aan via USB of maak gebruik van de gegevensoverdracht van uw thuisnetwerk. De router fungeert daarbij als schakel tussen computer en televisie. Zo heeft u via uw televisie snel toegang tot de vrijgegeven bestanden op uw computer – of dat nu foto’s, video’s of muziekbestanden zijn.

De beschikbaarheid van de MediaNet apps is afhankelijk van de aanbieder. Loewe actualiseert daarom voortdurend het aanbod van de apps en breidt deze uit. De internetcontent is dankzij CE-HTML geoptimaliseerd voor de weergave op een groot Flat-TV-beeldscherm. 1

Gebeurt via Loewe MediaUpdate.

09


Anderen hebben submenu’s. Ú plezier in de bediening. U wilt iets vinden zonder te zoeken? Dat is nu precies het principe achter de Loewe Assist Media. Het beste systeem is er immers één waarin u niet eindeloos naar iets hoeft te zoeken, maar het meteen vindt. Een duidelijk gestructureerd systeem, met een hoogwaardig design. Kortom: het handigste systeem op de markt. Met als bijzonder kenmerk de favorietenfunctie: Met één druk op de ster van de afstandsbediening slaat u een zender, foto of muziekstuk op het startscherm op. Eenvoudiger kan bedieningsgemak niet zijn.

10


Eén systeem. Eén afstandsbediening. Loewe Assist. Het universum aan mogelijkheden dat het Loewe bedieningssysteem Assist Media voor u opent, bestuurt u heel eenvoudig met de handige afstands­ bediening Loewe Assist, met geïntegreerde database voor tal van settopboxen en een leerfunctie. Dit betekent dat u uw afspeelapparatuur op precies dezelfde manier bestuurt als andere Loewe producten, zoals SoundBox ID of SoundVision ID. U kunt uw Loewe televisie ook bedienen met de nieuwe, zeer compacte Loewe Assist Easy (apart verkrijgbaar).

Eén systeem. Eén bedieningsconcept. Omhoog, omlaag, links, rechts. Meer hoeft u niet te doen om het hele universum aan kanalen, media en content intuïtief te besturen. Met de kruisnavigatie van de afstandsbediening bestuurt u de cursor op het scherm. Zodra deze op de gewenste plek staat, bevestigt u met OK. Op deze manier kunt u door alle niveaus en onderdelen van de nieuwe Loewe Assist Media bladeren.

Eén systeem. Eén slimme bediening. Innovatieve uitbreiding. Met de bekroonde Loewe Assist Media app voor de iPad bedient u het complete tv-menu heel eenvoudig en vingervlug via uw mobiele apparaat. Blader bijvoorbeeld even snel door de elektronische programmagids (EPG) om te kijken waar het lopende programma over gaat en hoe lang het duurt. Leg uw persoonlijke favorieten vast, zodat u ze via het startscherm van de Assist Media app direct kunt oproepen. De Loewe Assist Media app is gratis verkrijgbaar in de iStore.

Eén systeem. Eén focus. Gericht op de gebruiker. De indeling van het Loewe Assist Media b ­ edieningssysteem is niet gebaseerd op de bron maar op het medium. Dit wil zeggen dat de indeling zich richt op ú de gebruiker. Zo hoeft u zich niet meer bezig te houden met waar wat staat, maar alleen nog maar met wat u graag wilt horen of zien. De rest doet het bediensysteem Loewe Assist Media op de achtergrond. Aangename bijkomstigheid: U bestuurt met één afstandsbediening werkelijk alle toepassingen van tv-programma’s van filmarchief tot vakantiefoto’s.

Eén systeem. Eén optiek. Ontwerpkwaliteit. Een doorslaggevende factor voor gebruiksgemak is het scherm­ ontwerp. Semi-transparante menu’s, aantrekkelijke fotocollages, Cover Flow en ­dynamische animaties in hoge resolutie zorgen daarbij niet alleen voor visuele elegantie: Ze maken de navigatiestappen zichtbaar en daarmee de bediening veel intuïtiever en overzichtelijker. Dat wordt nog eens versterkt door de duidelijke pictogrammen.

11


Anderen bluffen over hertz. U geniet. De Loewe Connect ID weerspiegelt uw karakter en is een echte eye-catcher. Met zijn hoge beeldherhalingsfrequentie, vloeiende bewegende beelden, krachtig LED-backlight en natuurlijke kleuren biedt hij altijd het beste beeld. Zo krijgt elke scène een bioscoopwaardig cachet. En geniet u telkens weer van uw Loewe Connect ID.

12


200 hertz. Hoge refresh rate voor scherp beeld. Precisie tot in het kleinste detail. De Loewe Connect ID heeft een full-HD-scherm met een hoge beeldherhalingsfrequentie van 200 Hz. Het scanning-backlight zorgt voor een indrukwekkende bewegingsscherpte. Voor de overgang van frame tot frame gebruikt Loewe slimme algoritmes die bij snelle scènes voor een perfecte beeldovergang zorgen. Daardoor wordt elke beweging scherp en vloeiend weergegeven. Zelfs de kleinste bewegingen, zoals het knipperen van een oog, worden op deze manier scherp afgebeeld.

E-LED-backlight. Kristalheldere kleuren. Perfect licht voor een perfect beeld. Een voorwaarde voor een natuurlijke kleurweergave is een gelijkmatige verlichting. De buitengewoon homogene witte achtergrondverlichting van de Loewe Connect ID met LED zorgt ervoor dat de ­scherminhoud bij elke scène van achtergrondverlichting wordt voorzien. Dat ­resulteert in rijke, diepe kleuren met een hoog contrast en bij donkere beelden een perfecte zwartweergave. Kortom, altijd kristalheldere, zuivere kleuren.

Glanswaarde. Meer contrast, rijke zwartwaarden. Sommige schermen hebben gewoon een betere uitstraling dan andere. Dat heeft te maken met de glanswaarde van het scherm. In vergelijking met het voorgaande model is de kwaliteit van het oppervlak en de daaruit voortvloeiende glanswaarde verbeterd. Het resultaat: zichtbaar diepere zwartwaarden en hogere contrasten. De ideale eigenschappen dus voor briljante kleuren die echt indruk maken.

3D active shutter. Alsof u het kunt aanraken. Zo diep kan een oppervlak zijn. De Loewe Connect ID vormt met zijn grote helderheid en hoge beeldherhalingsfrequentie de ideale basis voor een indrukwekkende ruimtelijke en vloeiende weergave van 3D-content. De 3D-active-shutter-technologie boekt daarbij het beste en meest natuurlijke resultaat. De Loewe Connect ID beschikt bovendien over een omvormer, zodat u ook 2D-content in 3D kunt weergeven – alsof u het kunt aanraken.

13


Anderen praten over klankbeeld. U over klankruimte. De Loewe Connect ID biedt high-end design en high-end geluid. Vaak is bij andere fabrikanten niet alleen de tv-behuizing maar ook het geluid vlak. De Loewe Connect ID biedt een ruimtelijk, rijk geluid met krachtige bassen dat u nooit bij zo’n slanke behuizing zou verwachten. Dat is te danken aan vier geïntegreerde luidsprekers en 2 x 40 watt muziekvermogen. De ­luidspreker is bespannen met een goed doorlaatbaar kwaliteitsdoek. Net als bij hoogwaardige hifi-luidsprekers.

14


Vol stereogeluid. 2 x 40 watt met dynamische bas. Zo diep klinkt vlak. Geniet met de Loewe Connect ID van een indrukwekkende klankruimte. Waar televisies van andere fabrikanten vaak maar twee luidsprekers ­hebben, beschikt de Loewe Connect ID er over vier – twee aan elke kant. De geconstrueerde resonantieruimtes zorgen voor een transparant hoog en dynamisch laag ­geluid. In een Loewe geluidssysteem met externe componenten kan de Loewe ­Connect ID uitstekend als centerspeaker worden gebruikt.

Puur digitale signaalketen. Voor het helderste geluid. Klasse Deindtrap

2x 40 W Audio­ signaal

Meer­ kanaalsdecoder Soundprocessing

DAL AudioSubsysteem- woofer interface

Hoogste geluidskwaliteit zonder compromissen. De signaalketen van de Loewe Connect ID met DR+ voorziening is van de geïntegreerde 5.1-ontvanger tot de audio­ systeeminterface volledig digitaal. Dit wil zeggen dat de televisie het inkomende meerkanaalssignaal verwerkt waardoor een aparte AV-receiver overbodig wordt. Het audiosignaal doorloopt vervolgens een complexe en nauwgezette soundprocessing, met inbegrip van auto­matische spraakdetectie en frequentieselectieve volumeregeling. Zo geniet u van perfect geluid. Uiteraard ook voor uw thuisbioscoopsysteem. 1

Loewe 3D Orchestra. Ruimtelijk. Klank. Wonder. Voor het eerst echt 3D-geluid. Maak van uw Loewe Connect ID met DR+ een thuisbioscoop met bijvoorbeeld het wereldwijd unieke geluidssysteem Loewe 3D Orchestra. Voor het eerst geniet u overal in de ruimte van een perfect 3D-geluid. Dat is te danken aan de speciale luidsprekers met bolvormige geluidsuitbreiding en een intelligent systeem dat elke luidspreker afzonderlijk aanstuurt. De geweldige sound bereikt uw oren dankzij geavanceerde techniek via draadloze overdracht zonder ­kwaliteitsverlies. 2

Loewe racks. Meesterlijke integratie. Bioscoopgeluid compact verpakt. U hoeft niet langer te zoeken naar het perfecte meubel om uw smart home entertainment-systeem stijlvol in uw woonkamer te integreren. Loewe racks zijn gemaakt voor televisie, geluidscomponenten en afspeelapparatuur en uiterst hoogwaardig afgewerkt. Het uitgekiende luchtcirculatiesysteem voorkomt bovendien dat de componenten te warm worden. Loewe racks zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.

1 2

Bij televisies zonder DR+ voorziening kunnen externe luidsprekers worden gebruikt via Loewe Equipment producten, zoals de Loewe MediaVision 3D. Loewe 3D Orchestra is als geïntegreerd systeem (IS) verkrijgbaar voor de Loewe Connect ID met DR+ voorziening.

15


Anderen klagen over de programmering. U programmeert zelf. Wilt u niet gebonden zijn aan het uitzendtijdstip van een bepaald programma? Bij Loewe is een simpele druk op de knop genoeg om te ontdekken hoe flexibel televisiekijken kan zijn. Met de exclusieve Loewe technologie DR+ kunt u een tv-programma heel eenvoudig opnemen, pauzeren en verder bekijken op een tweede toestel. Voor dat laatste zorgt de unieke Loewe DR+ streaming-technologie via WLAN/LAN of Powerline 1. Zo voegt de programmering zich altijd naar datgene waar het op aankomt – uw wensen.

16


Tot 230 uur. Bijvoorbeeld in HD. Meer films op televisie. De Loewe Connect ID is ook verkrijgbaar met een geïntegreerde harde schijf van 500 GB voor maximaal 230 uur film. En dat in SD-, HD- of 3D-kwaliteit. Vanaf nu staan uw films dus niet meer in de kast of op een externe harde schijf, maar daar waar u ze nodig heeft en steeds bij de hand op uw Loewe Connect ID.

Moeiteloos streamen. 1 Toegang tot DR+ archief. In elke ruimte. Bent u al in het bezit van een Loewe televisie met geïntegreerde harde schijf? Dan heeft u via Loewe DR+ streaming met de Loewe Connect ID als tweede toestel snel en eenvoudig toegang tot alle gearchiveerde opnames – bijvoorbeeld in de slaap- of logeerkamer. In uw netwerk fungeert de televisie dan als ontvangstapparaat (via LAN/WLAN/Powerline 2). De handige DR+ functie met miniaturen blijft hierbij uiteraard beschikbaar.

Televisiekijken met tussenpozen. Handig stoppen en starten. Met Loewe DR+ wordt tijd relatief onbelangrijk. Er zijn momenten dat u de bank even moet verlaten. Als de telefoon gaat, bijvoorbeeld. Dankzij Loewe DR+ kunt u een live-uitzending nu met een druk op de knop pauzeren en precies vanaf dat ogenblik voortzetten als u weer lekker op de bank zit. Of u voelt het al aankomen, dat wordt vandaag niets meer met die spannende detective. Dan neemt u de rest van de uitzending gewoon op en wordt het programma automatisch gearchiveerd. U kunt de aflevering natuurlijk ook opnemen en gelijktijdig naar een ander programma kijken. Of u benut de handige optie om content op externe USB-media op te slaan.

Loewe Follow-Me-functie. Wordt vervolgd. Waar u ook bent. 1 Flexibel zoals uw leven. Stel, u begint moe te worden maar wilt de talkshow die laat op de avond wordt uitgezonden nog uitkijken. Bij de Loewe Connect ID met DR+ kunt u dan gewoon op Pause drukken, uw tanden poetsen en lekker in bed gaan liggen. Op de Loewe televisie in de slaapkamer drukt u op Play en vervolgt u de uitzending vanaf het punt waar u gebleven was. DR+ Follow-Me heet deze functie en die vindt u alleen bij Loewe. Dankzij de DR+ streaming-functie heeft u vanuit de andere ruimte ook toegang tot het DR+ archief van uw hoofdtelevisie.

Het oog. Zien wat actief is. Gebruiksgericht. Met het bedienelement op de Loewe Connect ID, ook wel oog ­genoemd, ziet u altijd in welke modus de televisie zich bevindt; Of er bijvoorbeeld naar een andere tv in uw huis wordt gestreamd (blauw) of dat uw favoriete serie wordt opgenomen (rood, zie afbeelding links). Daarnaast kunt u via het oog ook de belangrijkste functies besturen, zoals volume regelen en zenders kiezen.

1 2

Alleen voor niet-kopieerbeveiligde content. Powerline-adapter apart verkrijgbaar bij de Loewe vakhandelaar.

17


Anderen vinden premium-service niet belangrijk. U van doorslaggevend belang. Een Loewe is meer dan een televisie. Een Loewe staat voor de beste kwaliteit Made in Germany. Daarom kunt u bij Loewe rekenen op een buitengewone dienstverlening. Van de vakkundig uitgevoerde installatie tot de langdurige servicevoordelen. Het is immers de bedoeling dat u jarenlang plezier heeft van uw televisie.

18


Loewe vakhandelaar. Deskundig advies. Persoonlijke dienstverlening. De Loewe vakhandelaar bij u in de buurt adviseert u graag rond alle vragen over het perfecte smart home entertainment – uiteraard ook bij speciale wensen. En om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, verzorgt de vakhandelaar desgewenst ook de levering en de installatie. U krijgt 2 jaar garantie op de aankoop van al uw Loewe producten. Na registratie door uw Loewe vakhandelaar wordt dit zelfs verlengt tot 3 jaar.

Loewe hotline. Voor al uw vragen. Altijd bereikbaar. Voor alle vragen rond uw Loewe smart home entertainment kunt u contact opnemen met onze service-hotline in Antwerpen; onze experts helpen u graag verder: 0032 3 270 99 30, bereikbaar ma-do van 09:00–12:00 en 13:00–18:00 uur, vr van 09:00–12:00 en 13:00–16:00 uur. Natuurlijk staat ook de Loewe verdeler bij u in de buurt u met raad en daad terzijde. U vindt uw contactpersoon via dealer zoeken op onze website www.loewe.tv

Loewe kwaliteit. The Art of German Engineering. Innovatie vanuit traditie. Loewe zet al meer dan 90 jaar telkens opnieuw de standaard voor smart home entertainment. Alle belangrijke stappen van de productontwikkeling worden bij Loewe in Duitsland uitgevoerd. Van de eerste ontwerpschets tot de afsluitende kwaliteitscontrole. Het voordeel: Korte lijnen garanderen premiumproducten van de hoogste kwaliteit die de standaard van smart home entertainment telkens opnieuw definiëren.

Loewe MediaUpdate. De toekomst op het scherm. Altijd up-to-date. Het speciale software-concept van de Loewe Connect ID kan heel flexibel worden geoptimaliseerd. Daardoor kan Loewe u snel de beste nieuwe functies leveren. Voor de software-upgrades kunt u zich gratis registreren in het supportgedeelte van www.loewe.tv. U kunt uw televisie ook direct aansluiten op internet, dan wordt u via Loewe MediaUpdate automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe functies. Deze service vindt u alleen bij Loewe.

Loewe ontvangers. Het beste beeld, vandaag en morgen. Meer ontvangers, meer entertainment. Hoe u het tv-signaal nu of in de toekomst ook ontvangt, met de Loewe Connect ID zit u altijd goed. Geniet van een helder tvbeeld met de geïntegreerde ontvangers voor high-definition-televisie (HDTV) en de ontvangers voor alle standaarden van Digital Video Broadcasting voor antenne, satelliet en kabel (DVB-T/C/S). De Loewe Connect ID is ook voorbereid op de standaarden van de tweede generatie.1 Daarmee bespaart u niet alleen op extra eindapparatuur, maar ook op hun stroomverbruik en bekabeling.

1

Bekijk voor meer informatie de tabel met technische gegevens op pagina 22/23.

19


Loewe Connect ID. Productdetails.

Wall Mount Slim/Vesa Size 400 Wall Mount WM 62

Wall Mount Isoflex 1

Table Stand Connect ID Dynamic

Chroom Zilver Slim: Platte montage WM 62: Eenvoudig te monteren, standaard meegeleverd bij Connect ID 55 kantelbaar (+2° of 0°) 55: B 125,8 / H 78,4 / DP 7,7 / DT 9,9 B 125,8 / H 78,4 / DP 7,7 / DT 11,3 46: B 106,4 / H 67,4 / DP 6,6/ DT 9,1 B 106,4 / H 67,4 / DP 6,6/ DT 10,5 40: B 93,1 / H 59,9 / DP 6,6 / DT 9,1 B 93,1 / H 59,9 / DP 6,6 / DT 10,5

Aluminium Aluminium Flexibele oplossing, plat samen te vouwen, Standaarduitvoering bij Connect ID 40/46 recht uittrekbaar, draai- en zwenkbaar, (+/– 30°), kantelhoek vast (– 2,5°) kantelbaar (+2° tot 0°), intelligente 46: B 106,4 / H 68,2 / DP 6,6 / DT 24,1 kabelvoering 40: B 93,1 / H 60,8 / DP 6,6 / DT 24,1 55: B 125,8 / H 78,4 / DP 7,7 / DT 14,4 – 51,9 46: B 106,4 / H 67,4 / DP 6,6 / DT 13,6 – 51,5 40: B 93,1 / H 59,5 / DP 6,6 / DT 13,6 – 51,5

Table Stand Connect ID Tableau

Floor Stand Connect ID

Porselein of noten Handmatig draaibaar (+/– 20°), kantelbaar (+1° tot –5°), tv links gepositioneerd, optioneel met Rosenthal vaas 46: B 140,2 / H 70,3 / DP 6,6 / DT 22,8 40: B 133,5 / H 62,8 / DP 6,6 / DT 22,8

Table Stand Connect ID Comfort Aluminium Handmatig draaibaar (+/–20°), kantelbaar (+1° tot –5°) 55: B 125,8 / H 81,1 / DP 7,7 / DT 32,0 46: B 106,4 / H 70,1 / DP 6,6 / DT 25,0 40: B 93,1 / H 62,6 / DP 6,6 / DT 25,0

Floor Stand Connect ID met Equipment Board

Floor Stand Universal 2

Aluminium Handmatig draaibaar (360°), kantelbaar (0° tot – 2,5°), weggewerkte kabels 55: B 125,8 / H 122,3 / DP 7,7 / VP 53,0 46: B 106,4 / H 111,2 / DP 6,6 / VP 53,0 40: B 93,1 / H 103,8 / DP 6,6 / VP 53,0

Aluminium, glas Handmatig draaibaar (360°), kantelbaar (0° tot – 2,5°), ruimte voor twee apparaten, weggewerkte kabels 55: B 125,8 / H 122,3 / DP 7,7 / VP 53,0 46: B 106,4 / H 111,2 / DP 6,6 / VP 53,0 40: B 93,1 / H 103,8 / DP 6,6 / VP 53,0

Alu Zilver Handmatig draaibaar (+/– 45°), kantelbaar (+1° tot –5°), weggewerkte kabels 55: B 125,8 / H 121,9 / DP 7,7 / VP 50,0 46: B 106,4 / H 110,9 / DP 6,6 / VP 50,0 40: B 93,1 / H 103,5 / DP 6,6 / VP 50,0

Screen Lift Plus 1

Wall Stand Flex 1

Loewe rack

Geborsteld Aluminium Handmatig draaibaar (+/– 90°), kantelbaar (0° tot – 5°), weggewerkte kabels 55: B 125,8 / H 300,0 / DP 7,7 / DT 22,6 46: B 106,4 / H 300,0 / DP 6,6 / DT 21,8 40: B 93,1 / H 300,0 / DP 6,6 / DT 21,8

Geborsteld Aluminium In hoogte verstelbaar, kantelbaar (–2° tot +2°), intelligente kabelvoering 46: B 106,4 / H 180,4 / DP 6,6 / DT 30,0 40: B 93,1 / H 180,4 / DP 6,6 / DT 30,0

Diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren passend bij Loewe televisie, geluid en equipment

Gegevens in cm: B = Breedte, H = Hoogte, DP = Diepte Product, DT = Diepte Totaal, VP = Doorsnede/Afmeting voetplaat Leveringsomvang: Systeemafstandsbediening Assist 1, aluminium, incl. batterijen. Sommige producten zijn met optionele accessoires afgebeeld.

20

1

Alleen in combinatie met VESA Size 400 adapter. Alleen in combinatie met bijpassende, apart aan te schaffen adapter.

2 


Formaten

Connect ID 55 (140 cm)

Connect ID 46 Connect ID 40 (117 cm) (101 cm)

Lijstkleuren

Hoogglans Zwart

Loewe racks Geen mediameubel dat beter bij Loewe televisies, Loewe Audiodesign componenten en Loewe equipment past dan een Loewe rack. Dat zit hem niet alleen in de tijdloos elegante vormgeving en de buitengewoon hoogwaardige afwerking. Loewe racks weten vooral te overtuigen door de tot in detail doordachte functionaliteit – typisch Loewe dus. Hoe u een Loewe rack precies inricht, bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. In een Loewe rack krijgt alles de juiste plaats, met als resultaat een opgeruimde en strakke uitstraling.

Hoogglans Wit

Speakerdoek/achterwand kleuren

Zwart

Wit

Zilver

Beige

Havanna

Framboos

Variant Framboos in beperkte aantallen verkrijgbaar voor 46 inch beelddiagonaal. Kleurwisselsets (color kits) in Havanna verkrijgbaar voor Connect ID 40/46/55. Voor Connect ID 46 ook verkrijgbaar in Framboos.

Tableau

Noten

Perfect opgesteld Kies uit de vele oplossingen de variant waarmee u de nieuwe Loewe Connect ID in uw woonruimte wilt opstellen. Aan een bepaalde plaats bent u niet gebonden, want dankzij het 360°-design is de karaktervolle televisie ook vrijstaand in de ruimte een lust voor het oog.

Porselein

Bijzondere optie voor de nieuwe Connect ID: Een extravagante opsteloplossing – de tafelstandaard Tableau is naar keuze verkrijgbaar in de uitvoering noten of porselein. Beide varianten kunnen (optioneel) worden geleverd met een originele Rosenthal vaas, die het karakter van uw Loewe Connect ID op bijzondere wijze benadrukt. Veredeld door

Technologische kenmerken Front Firing Speaker

21


Loewe Connect ID. Technische informatie.

55 incl. DR+

55

h /i Full-HD-LCD met E-LED-Backlight 140 / 55  / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 350 / 178° / 178° 7.000:1 / 7.000.000:1 5  / 200 Hz i/i/i i/i/y i i/i/i

h /i Full-HD-LCD met E-LED-Backlight 140 / 55  / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 350 / 178° / 178° 7.000:1 / 7.000.000:1 5  / 200 Hz i/i/i i/i/y i i/i/i

Uitgangsvermogen in W (sinus / muziek) Akoestisch luidsprekerconcept Gescheiden bas- en toonhoogteregeling / loudness / geluidseffecten Automatische taalherkenning / Automatische volumeaanpassing (AVC) Dolby Digital Plus / dts / 5.1 Out / Stereo-tweekanaalsgeluid Audio-Out: Variabel / Vast / Subwoofer Digital+ (Televisienormen)

2 x 20 / 2 x 40 Front Firing Speaker i/i/i i/i i/i/i/i i/i/i(via Digital Audio Link)

2 x 20 / 2 x 40 Front Firing Speaker i/i/i h /i i/h /h /i h / h / h

DVB-T / DVB-C / DVB-S2 / Multistandaard (analoog) / Dual Channel DVB-T2  A/V-Decoding: MPEG / MPEG2 / MPEG4 / HDTV-ontvangst geïntegreerd 2 Kleurnorm: PAL / Secam / NTSC / NTSC-V / PAL-V (60 Hz) Geluidsnorm: FM-tweekanaalsgeluid / AM, Nicam Assist+ (Bediening)

i/i/i/i/i i12/y13 i/i/i/i i/i/i/i/i i/i

i/i/i/i/ h  i i/i/i/i i/i/i/i/i i/i

Volautomatische zenderprogrammering (ACP) / Zenderherkenning DVB-Radio / Voorkeurzenders incl. AV en radio Digital Link Plus / Digital Link HD Teletekst Level 2.5 / TOP-Teletekst / FLOF-Teletekst / Pagina-opslag Persoonlijke teletekst met directe toegang tot favorieten / Bookmarks PIP (AV) 3 / Full PIP 4 / iPIP / Splitscreen TV : Teletekst Lokale controle / Pïezo-toetsen Afstandbediening Assist / Assist Easy / Assist Media App Electronic Programme Guide (EPG) Kinderslot / Automatische uitschakeling / Timer Elektr. bedieningshandleiding / Menutalen 5 Trefwoordregister / Inhoudsgeoriënteerde helpfunctie Media+ (Multimediafuncties) DR+ / Opslagcapaciteit in GB / USB-Recording (bij DR+: USB-archieven) DR+ Streaming Server / Client / Follow-Me

i/i i/ 6.000 i/i i/i/i/ 2.000 i/h i/i/h/ i i/h i/y/y i i/i/i h/ 19 h/i

i/i i/ 6.000 i/i i/i/i/ 1.000 i/h h / h /h/ i i/h i/y/y i i/i/i h/ 19 h/i

i/ 500 /i i/i/i i/i i/i/i i/i

h / h /i h /i/i i/i i/i/i i/i

Image+ (Beeld) Contrastfilterscherm / Hoogglanslijst Displaytechnologie Beelddiagonaal (in cm) / Beelddiagonaal (in inch) / Beeldformaat / Resolutie (in pixels) Helderheid (in cd/m²) / Kijkhoek (horizontaal / verticaal) Contrastverhouding (statisch / dynamisch) Reactietijd (in ms) / Beeldherhalingsfrequentie Volledig gedigitaliseerde signaalverwerking / Image+ Active / Bioscoopfilmweergave 24 p 3D-technologie / 2D-3D-convertering / Active Glasses 3D Formaatwisseling 1 16 : 9, 4 : 3, Panorama, Zoom Auto-verduistering video (VBD+) / Auto-verduistering ruimte (OPC) / Home Mode Sound+ (Geluid)

MediaHome (foto, muziek en video via thuisnetwerk / USB) MediaNet (Internetportaal / Browser / Internetradio) MediaText (HbbTV) / MediaUpdate Connectivity+ (Aansluitingen) HDMI met HDCP / USB / Component (YUV) In 6 Mini-Scart 6 / S-VHS, Hi-8 / RGB Digital Audio-In (Cinch) / Digital Audio-Out (Cinch) / Analoog Audio-Out (L/R)/ Center-In (Cinch) LS-aansluitklemmen / Analoog Audio Link 7 / Digital Audio Link 7 VGA / RS 232 C (RJ12) / Motorbesturing / IR-Link Side AV Video-/S-VHS, Hi-8-geschikt / Hoofdtelefoon (jackplug 3,5 mm) Common Interface CI / CI Plus gecertificeerd 8 Netwerkaansluiting LAN / WLAN geïntegreerd Milieu EU Energie-efficiëntieklasse / Jaarlijks energieverbruik (kWh) 9 Opgenomen vermogen in stand-by-modus / Uitgeschakeld (in W) Vermogensopname „Aan“ 10 (in W) / Maximale luminantieverhouding in % Hoeveelheid kwikzilver in mg / bevat lood 11

4 (1x ARC) / 3 /y 1/1/1 i/i/i/i h/h/i Mini-VGA /i/y/y i/i/i 2 /i i/i

4 (1x ARC) / 3 /y 1/1/1 h /i/h /h  h / h / h Mini-VGA /i/h /h  i/i/i 1 /i i/i

A+ / 114 < 0,5 / 0 82 / 70 0,0 / in sporen

A+ / 108 < 0,5 / 0 78 / 70 0,0 / in sporen

Overig Gewicht in kg Netschakelaar / Netspanning VDE-veiligheidsnorm (keurmerk)

30,4 i / 220–240 V, 50 / 60 Hz i

30,1 i /  220–240 V, 50 / 60 Hz i

i = aanwezig/ingebouwd y = naderhand in te bouwen/optioneel Afhankelijk van het ingangsformaat SD/HD. 2 De ontvangst van digitale zenders kan worden beperkt door individuele bepalingen van de betreffende zender/programma-aanbieder. 3 Bij apparaten zonder DR+ is AV-PIP alleen mogelijk in combinatie met DVB-T/C/S. 1

22

Niet bij MPEG4. D-GB-F-I-E-NL-CZ-GR-PL-H-FIN-SLO-SK-TR-S-DK-P-RUS-N 6 Via adapterkabel (verkrijgbaar bij de Loewe vakhandel). 7 Loewe System 5.1 Out, Stereo Out, Subwoofer Out, Center In. 8 CI Plus is compatibel met de oudere versie CI. Het functioneren is afhankelijk van de beschikbaarheid van de module door de aanbieder. 4 5


46 incl. DR+

46

40 incl. DR+

40

h /i Full-HD-LCD met E-LED-Backlight 117 / 46 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 350 / 178° / 178° 7.000:1 / 7.000.000:1 5  / 200 Hz i/i/i i/i/y i i/i/i

h /i Full-HD-LCD met E-LED-Backlight 117 / 46 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 350 / 178° / 178° 7.000:1 / 7.000.000:1 5  / 200 Hz i/i/i i/i/y i i/i/i

h /i Full-HD-LCD met E-LED-Backlight 101 / 40 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 350 / 178° / 178° 6.000:1 / 6.000.000:1 5  / 200 Hz i/i/i i/i/y i i/i/i

h /i Full-HD-LCD met E-LED-Backlight 101 / 40 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 350 / 178° / 178° 6.000:1 / 6.000.000:1 5  / 200 Hz i/i/i i/i/y i i/i/i

2 x 20 / 2 x 40 Front Firing Speaker i/i/i i/i i/i/i/i i/i/i(via Digital Audio Link)

2 x 20 / 2 x 40 Front Firing Speaker i/i/i h /i i/h /h /i h / h / h

2 x 20 / 2 x 40 Front Firing Speaker i/i/i i/i i/i/i/i i/i/i(via Digital Audio Link)

2 x 20 / 2 x 40 Front Firing Speaker i/i/i h /i i/h /h /i h / h / h

i/i/i/i/i i12/y13 i/i/i/i i/i/i/i/i i/i

i/i/i/i/ h  i i/i/i/i i/i/i/i/i i/i

i/i/i/i/i i12/y13 i/i/i/i i/i/i/i/i i/i

i/i/i/i/ h  i i/i/i/i i/i/i/i/i i/i

i/i i/ 6.000 i/i i/i/i/ 2.000 i/h i/i/h/ i i/h i/y/y i i/i/i h/ 19 h/i

i/i i/ 6.000 i/i i/i/i/ 1.000 i/h h / h /h/ i i/h i/y/y i i/i/i h/ 19 h/i

i/i i/ 6.000 i/i i/i/i/ 2.000 i/h i/i/h/ i i/h i/y/y i i/i/i h/ 19 h/i

i/i i/ 6.000 i/i i/i/i/ 1.000 i/h h / h /h/ i i/h i/y/y i i/i/i h/ 19 h/i

i/ 500 /i i/i/i i/i i/i/i i/i

h / h /i h /i/i i/i i/i/i i/i

i/ 500 /i i/i/i i/i i/i/i i/i

h / h /i h /i/i i/i i/i/i i/i

4 (1x ARC) / 3 /y 1/1/1 i/i/i/i h/h/i Mini-VGA /i/y/y i/i/i 2 /i i/i

4 (1x ARC) / 3 /y 1/1/1 h /i/h /h  h / h / h Mini-VGA /i/h /h  i/i/i 1 /i i/i

4 (1x ARC) / 3 /y 1/1/1 i/i/i/i h/h/i Mini-VGA /i/y/y i/i/i 2 /i i/i

4 (1x ARC) / 3 /y 1/1/1 h /i/h /h  h / h / h Mini-VGA /i/h /h  i/i/i 1 /i i/i

A+ / 93 < 0,5 / 0 67 / 66 0,0 / in sporen

A+ / 90 < 0,5 / 0 65 / 65 0,0 / in sporen

A / 87 < 0,5 / 0 63 / 70 0,0 / in sporen

A / 85 < 0,5 / 0 61 / 71 0,0 / in sporen

19,8 i / 220–240 V, 50 / 60 Hz i

19,5 i /  220–240 V, 50 / 60 Hz i

16,4 i / 220–240 V, 50 / 60 Hz i

16,1 i /  220–240 V, 50 / 60 Hz i

Op basis van dagelijks gebruik van het televisietoestel gedurende vier uur en 365 dagen. Het werkelijke energieverbruik hangt af van het gebruik van het televisietoestel. 10 Volgens EN 62087 : 2009. 11 Heel soms kunnen elektronische onderdelen sporen bevatten (in overeenstemming met de Europese RoHS-richtlijn en de aanvullingen daarop). 9

Enkel bij tv-varianten 52463/52464/52465 W/Y/T/V/Z/U/F/P/O34. Raadpleeg uw vakhandelaar. 13 Enkel bij tv-varianten 52463/52464/52465 W/Y/T/V/Z/U/F/P/O44. Raadpleeg uw vakhandelaar. 12

23


Loewe Opta Benelux nv/S.A. Uilenbaan 84 2160 Wommelgem België www.loewe.tv

Loewe Opta Nederland B.V. Postbus 1340 4700 BH Roosendaal Nederland www.loewe.tv

Loewe Opta GmbH Industriestraße 11 96317 Kronach Duitsland www.loewe.tv

Technische wijzigingen, leveringsmogelijkheden en vergissingen voorbehouden · Art.-Nr. 99 005 855 · Redactiesluiting 30. 07. 2013 · Printed in Germany. Vanwege drukverschillen kunnen er bij afbeeldingen van de toestellen kleurafwijkingen optreden. Alle in de catalogus afgebeelde Loewe producten zijn bestemd voor privégebruik. Voor de omvang en de content van de te ontvangen internetdiensten is Loewe niet aansprakelijk. Dit geldt ook voor de Loewe MediaNet-Portal. Loewe stelt met zijn apparatuur het technische platform ter beschikking, waarmee de ontvangst van dit aanbod mogelijk wordt gemaakt. Voor wijzigingen in de omvang en de content – met name voor de toekomst en na verschijning in druk – kan Loewe derhalve niet aansprakelijk worden gesteld. iPad, iPhone, iPod are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

Loe ekf connect id nl  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you