Page 1

SKODSBORGVEJ 28 2830 VIRUM

KLASSISK MURERMESTERVILLA

SALGSPROSPEKT

LIGE TIL AT FLYTTE IND I

#SAGSNR. 1042JIB

WWW.MOOW2.DK


MASSER AF LYS OG LUFT OG PLADS TIL AT VOKSE I Der er rum, der tager imod en, før man når at tænke over det. Hvor dagen følger lyset, og årstiderne bliver levende. Materialerne er til at tage og føle på, og alt finder plads med en egen logik. Forestil dig at komme hjem til sådan en hall hver dag. Lade blikket liste op til første sal eller ud i køkkenet gennem palæruderne under buen. Og fald så ned foran den murede pejs, med øjenkontakt til spisestuen og døren på klem ud til haven. Køkkenet er hjemmets puls og et studie i form og funktion. Her er plads til både chef og køkkenskriver, kaffetår og lektiehjælp. Og skabe og skuffer der sluger, så man kan få noget fra hånden. Når alt er klar, slås de franske døre op til spisestuen, og gæsterne må gerne tage plads.


Du kender dagen, når du slår øjnene op til fuglefløjt og himmelhvælv. Skabsvæggen i soveværelsets fulde bredde rummer op til flere helårsgarderober, og spejlglaslågerne får rummet til at syne dobbelt så stort. Badeværelset i granit er ren velvære med gulvvarme og stor bruseniche i glas. De rummelige kamre er oplagte børneværelser eller til overnattende gæster. Kælderen er nyistandsat med komplet vaskerum, gæsteværelse, pulterrum og garage med nedkørsel.

FAKTA 6jeV^g"k²gZahZ

K²gZahZ

=Vaa

De]daYhhijZ

7VY ;^icZhh"gjb K²gZahZ

IZgVhhZ

@³``ZcVagjb

H`VW

He^hZhijZ

7VY

HdkZk²gZahZ

Sagsnr.:

1042JIB

Adresse:

Skodsborgvej 28, 2830 Virum

Værelser: 6

KVh`Zgjb

<VgV\Z$AV\Zggjb

Grund:

827m2

Bolig:

157m2

Kælder:

93m2

(210cm til loft)


HVOR LANGT UD AF BYEN ER LANGT NOK? Haven og skoven er attraktioner i særklasse. Helt ugenert med gamle træer og buske, et blomsterflor fra marts til ind i oktober og græsplæne til at tumle på. Den sydvendte terrasse har sol dagen lang, og her er plads til både lysthus og køkkenhave. Skoven begynder to minutter gang herfra og er af den høje bøgelyse slags, der tager lige godt imod korte ben som løbesko og mountainbikes.

15 min. fra København og 5 fra Øresund, lige op ad Geelskov og med nogle af landets bedst vurderede skoler og børneinstitutioner i nabolaget.

KONTAKTINFO

Vil du vide mere om denne bolig, er du velkommen til at kontakte:

MOOW2

James Iuel-Brockdorff tel. 2782-9090 james@moow2.dk Lasse Hoffmann Hansen tel. 3117-3122 lasse@moow2.dk

SE MERE OM DENNE BOLIG SAMT MANGE ANDRE UNIKKE BOLIGER PÅ WWW.MOOW2.DK

1042JIB  
1042JIB  

Skodsborgvej