Page 1

1253 KØBENHAVN K

TOLDBODGADE 36A, 5. SAL

s a lg s P R O S P E KT I # sagsnr. 1040JIB

Udsigt

og udsøgte naboer

liebhaverlejlighed | tÆT PÅ ALT | UDSIGT | CHARME

w w w.moow 2 .D K


TOLDBODGADE 36A, 5. SAL

fakta Sagsnr.: 1040JIB Adresse: Toldbodgade 36A, 5. sal 1253 København K Brutto/Netto: 150/162 m2 Værelser: 5 Soveværelser: 3

WWW.M OOW2.DK

Charme OG SJÆL

2

Med denne lejlighed får du masser af rum, udsigt og en helt fantastisk beliggenhed i en af Københavns historiske bygninger – Det Blå Pakhus.

Du kommer til at bo lige i hjertet af København i en ejendom med sjæl. De 162 kvadratmeter er godt indrettede med tre regulære værelser, en stor stue og rummeligt køkken med god plads til det store spisebord. Fritlagte bjælker giver sammen med de rå, hvide vægge et klassisk, smukt udtryk. Lejligheden ligger på femte sal, og der er udsigt over vandet fra alle vinduer. Der er et smukt skue ud over Amaliehaven, til Henning Larsens Operahus og ud over Københavns tage.


Hygge og

AFSLAPNING

Værelse

Gang

Bad

Køkken

Værelse

Skab

Forstue

Hall

Stue

Fransk altan

Bad

Værelse

Vejledende tegning uden ansvar Nord

Op Ned Elevator

Der er to badeværelser i lejligheden. Begge ny­ renoverede i en enkel stil med smukke, mørke fliser og hvide vægge. I det ene badeværelse er der toilet, badekar og en lækker bordplade i massivt træ med en stilfuld vask. Fyld badekarret med varmt vand og en lækker olie – og slap af efter en hektisk dag. Det andet badeværelse har toilet og bruser. Spisekøkkenet ligger i forlængelse af stuen, og her er der rig mulighed for at trylle med potter og pander, mens vennerne eller resten af familien holder “med selskab” ved spisepladsen.

Hele lejligheden har flotte trægulve, der sammen med de hvide vægge og de mørke, fritlagte bjælker skaber et charmerende hjem. Trænger du til en afslappende aften, bor du i gå­ afstand til nogle af byens bedste spisesteder – både hvis du er til café, restaurant eller take-away. Eller du kan nyde en aftengåtur ved Langelinie og slutte af med is i Nyhavn. Der hører privat parkeringsplads til lejligheden, og der er cykelkælder og opbevaringsrum. Her får du muligheden for at bo i en helt særlig, skøn lejlighed med sjæl og charme – og en drømme­ beliggenhed. Det er den perfekte lejlighed til det pladskrævende par eller den lille familie.

3


alie gad e Am

Fre

de

ric

ad

e

gad

ong

e

ens g

ade

iag

bod Told

de dga

Amalienborg

Bre

Sto

re K

TOLDBODGADE 36A, 5. SAL

naden

Espla

Jud

ich

ær

Operaen

sP

lad

s

Pla

Kvæ

sth

vn

-Sa old

skj

vej

nne

ha

Do

Da

usg

Ny

ade

ms

ds

llé

øes A

An

usb

nkt

Kvæ sth

Sa

roe n

Odd Fellow Palæet

300 m

Kontaktinfo

WWW.M OOW2.DK

Vil du vide mere om denne bolig, er du velkommen til at kontakte: MOOW2 ApS Tuborg Boulevard 12 DK - 2900 Hellerup Telefon +45 3963 9999 Telefax +45 3694 4010 info@moow2.dk www.moow2.dk

Vidste du at ... ? Det nye Skuespilhus, som bliver en af dine naboer, er 20.000 kvadratmeter stort. Det er dog kun cirka halvt så stort som din genbo, Operahuset, der er 41.000 kvadratmeter. Det svarer til godt ti fodboldbaner.

se mere om denne bolig samt mange andre unikke boliger på w w w.moow 2 .D K

1040JIB  

Toldbodgade 36A 5sal

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you