Page 1

2950 VEDBÆK

s a lg s P R O S P E KT I # sagsnr. 1024JIB

Smukkeste familieidyl i Vedbæk

25 km fra København | midt i den rene natur med plads til heste

w w w.mo ow 2 .D K


2950 VEDBÆK

Bare 25 km fra København kan man opleve den rene natur med eng, skov og rådyr. Her har en familie med børn, heste og et rigt socialt liv bygget en funktionel, lys og meget idyllisk bolig, med generøse rum og

WWW.MOOW 2.DK

plads til den enkelte.

2

fakta 2950 Vedbæk Sagsnr.: 1024JIB Boligareal: 341 m2 Grund: 11.844 m2 Soveværelser: 6 Hestebokse: 2


NATUREN når helt op til husmuren

Rådyr, egern, fasaner og

skovens øvrige dyr

er meget

hyppige gæster

i haven 3


2950 VEDBÆK

Nord

Stueetage

1. sal Pejs

Ovn Brolægning Pejs

Opholdsstue

Soveværelse

Syd terasse

Brolægning

Værelse Ovn Mellemstue

Varme Bad

Fodergang

Bryggers Planterum Tekøkken

Spisekøkken

Anretning Entre

Hesteboks

Spisestue WC

Pejs

Stue

WWW.MOOW 2.DK 4

Bad Værelse Kontor

Soveværelse Vinkælder

Vejledende tegning uden ansvar

Vognport

Balkon

Brolægning Kælder

Hesteboks

Pejs

Værelse

Bad

Vest terasse

Vognport

Det er ubetinget forholdet til lys, natur og årets gang, der har været udgangspunktet for boligens disponering Da familien voksede ud af boligen i Vedbæk, skulle mange krav til en ny opfyldes: plads til børnene, plads til den enkelte, plads til gæster, plads til den dominerende interesse for heste og ikke mindst omgivelserne; den natur, som familien havde i umiddelbar nærhed af den gamle bolig, var de meget glade for. Og svaret lå lige for: 300 meter fra deres hjem fandt de en fantastisk plet, hvor drømmen om en landejendom lige uden for København kunne realiseres.


et klart tema: naturens møde med den velplejede og luftige græsplæne. Dermed opleves den betagende kontrast mellem det, man styrer og planlægger på den ene side, og den organiske natur, der lever på egen hånd på den anden side.

Man må allerede inden entréen overgive sig til stedets åbenlyse kvaliteter; lys, luft og nærvær

Allerede ved ankomsten til den store familiebolig betages man af stedet. Ro, luft og lys - dette er den rene idyl! Trods ejendommens størrelse, med et boligareal på 341 m2 og en naturgrund på knap 12.000 m2, opleves stedet som utroligt intimt og trygt. Forhaven – på størrelse med en større parcelhusgrund – er defineret som landzone, og her er, foruden græsplæne, også blomsterbede, urtehave, frugttræer og buske med bær. Grunden på den anden side af huset er et kapitel for sig: fredet natur med eng, skov og et meget rigt dyreliv. Haven er et åndehul, enkel og med

Trods havens størrelse er den planlagt, så man føler sig tryg og afslappet, når man opholder sig i den. En sø, et skovstykke, træer og buskads danner nicher og rum i haven og dermed flere muligheder for at variere brugen af den. Rådyr, egern, fasaner og skovens øvrige dyr er meget hyppige gæster i haven, og den lille sø sikrer, at fiskehejrer lejlighedsvist kigger forbi. Familien overtog grunden fra et ældre ægtepar, som var gartnere, og de havde plantet frugttræer og buske, således at man flere steder finder frugttræer med kuriøse sorter, som ikke længere er almindeligt kendte i Danmark. Samtidig er blandingen af stedsegrønt og løvfældende velafbalanceret, hvilket er væsentligt, når årets gang forgår lige uden for vinduerne.

5


2950 VEDBÆK WWW.MOOW 2.DK

Nyd naturen året rundt

6

Huset, som familien byggede i 1986, er med det store stråtag og hvide, fint sprosserede vinduespartier meget indbydende og hyggeligt. Fuldt integreret i husets smukke, rolige ydre findes, udover tre overdækkede parkeringspladser, også to hestebokse, og således har ejernes begejstring for heste manifesteret sig helt konkret i ejendommens udformning.

Når man ringer på døren, kan man kigge igennem huset og ned i den smukke have, og man må allerede fra entréen overgive sig til stedets åbenlyse kvaliteter; lys, luft og nærvær.


Når man ringer på døren, kan man kigge igennem huset og ned i den smukke have, og man må allerede fra entréen overgive sig til stedets åbenlyse kvaliteter; lys, luft og nærvær.

Den centrale mellemstue er også en slags forrum til terassen. Her åbner store fløjdøre i glas op mod haven og lyset. Kakkelovnen i mellemstuen, som er hentet i Sverige, står perfekt i hjørnet, og indgår som en naturlig del af husets herskabelige møblement.

Betaget af

omgivelserne 7


2950 VEDBÆK

Hent inspirationen

UDEFRA

Det er karakteristisk for boligen, at der er lagt vægt på forholdet til naturen, på generøse rum og på gode, gedigne materialer, der kan bære dagligdagens brug, og som også i dag fremstår, som var huset nyistandsat.

WWW.MOOW 2. DK

Flotte, velholdte parketgulve med en mængde ægte tæpper og en gennemført møblering skaber en stilfuld og hyggelig stemning.

8

Overalt er husets rum meget imødekommende disponerede; her er flere mellemstuer, der elegant og ubesværet leder videre, og etablerer overgange mellem de forskellige rum. En luksus, der udover rummelighed, giver en god orientering og mange kig ud i haven og naturen.


Rigelig med plads til hverdag og fest

Den store opholdsstue er indrettet med adskillige siddegrupper, som er med til at bryde skalaen og skabe en nærværende stemning. Som en særlig detalje lod parret to nicher bygge ind over pejsene i henholdsvis opholdsstuen og spisestuen, nicher til et par elegante skulpturer af – ja, heste.

9


2950 VEDBÆK

Huset har ikke færre end fire pejse, foruden en pejs ude på terassen

WWW.MOOW 2. DK

og den svenske kakkelovn

10

I spisestuen, som er smagfuldt indrettet med et langt spisebord, er den store pejs placeret oppe i øjenhøjde. At have ildsteder og dermed skabe et godt grundlag for hygge og intimitet har været parret så magtpåliggende, at huset har ikke færre end fire indendørs pejse, foruden en pejs ude på terassen og den svenske kakkelovn. Det understreger, at rummene er til at opholde sig i, ikke til at lade stå ubrugte hen.


MADLAVNING med albuerum Det rummelige, hvide køkken er luftigt og yderst funktionelt. Her har man været meget opmærksom på at indrette rummet, så det fungerer optimalt i dagligdagen for en børnefamilie: der er rigelig plads både på køkken­bordet og i skabene, ligesom der er plads til et stort spisebord og mange siddepladser. Og så er der givet plads til en ekstra køkkensektion, hvor man kan bage, anrette eller ordne grønt, uden at blande tingene sammen. Det er meget funktionelt og visuelt smukt integreret i rummet. Imellem køkkenet og mellemstuen findes desuden et decideret anretterrum, praktisk når boligen er ramme om større selskabeligheder. Herfra har man desuden nedgang til kælder og vinkælder.

11


2950 VEDBÆK WWW.MOOW 2. DK 12

TEENAGER eller au pair i al ubemærkethed

I husets østlige ende, gennem det pænt indrettede bryggers, findes et badeværelse samt en trappe op til 1. salen, med en stue og et mindre værelse. Her kan husets teenager eller au pair udfolde sin begejstring for høj musik, uden at forstyrre den øvrige familie, og liste sig ind ad bryggersdøren i ubemærkethed, ganske som var det en selvstændig bolig.


Ad en let svungen trappe kommer man op på førstesalen, hvor huset giver plads til arbejde, privatliv, overnattende børn og børnebørn.

Reposen fungerer som et ekstra værelse, hvor man lige nu har et læsehjørne/bibliotek.

13


2950 VEDBÆK

Generøs plads

i hele huset Forældrene har haft et enormt soveværelse med vue ud over haven og naturen. Med pejs og opholdsgruppe understreges igen husets rumlige generøsitet.

WWW.MOOW 2. DK

Masser af skabsplads, loft til kip og pejs i to af værelserne understreger igen husets generøsitet. Imellem de to værelser, som er forældrenes arbejdsog soveværelser ligger et stort badeværelse.

14


Fra et af de store vÌrelser er der udgang til en vestvendt terasse, hvor man kan nyde eftermiddags- og aften-solen og gü direkte ned til haven og i denne afdeling findes ligeledes et rummeligt badevÌrelse. Husets rum er veldefinerede og velproportionerede, og med en perfekt orientering strømmer lyset ind fra tidlig morgen til den sidste aftensol.

15


Fag

erlu

nde

rk pa

n

sø bæ kS

Fagerdalen

elvej

llé lms A ksho

Østerskov krat

Vink

e

hav

iks

nr He

vej nd tra

Henri

en ark erp Fag

Sa

Ved

ej

gv

jer

b nd

ej a sv Olg j sve de n Fre

2950 VEDBÆK

le El

Henriksholms Allé

Ho n

e sti

tel svej

Maglemose

en Lars

usvej

Gøngeh

Her har man

en fantastisk mulighed

for at bo midt i

ej

ev

lm

Ho

fredet natur

en

ett

esl

ng

Gøngehusvej

ten

tof

ge

n Gø

Olesvej

300 m

Kontaktinfo

WWW.MOOW 2. DK

Vil du vide mere om denne bolig, er du velkommen til at kontakte: MOOW2 James Iuel-Brockdorff Tel. 2782-9090 james@moow2.dk Lasse Hoffmann Hansen Tel. 3117-3122 lasse@moow2.dk

Her er masser af plads, ude såvel som inde, og alligevel en fantastisk intimitet. Både boligen og grunden byder rumligt på oplevelser og overraskelser, og der synes at være et særligt kig ud fra alle husets rum.. Husets rum er veldefinerede og velproportionerede, og med en perfekt orientering. Indgangen og gårdspladsen er placeret på husets nordside, så lyset strømmer ind i stuer og værelser fra tidlig morgen til den sidste aftensol. Udenfor er der en plet eller en terasse til ethvert tidspunkt på dagen, idet man kan opholde sig på terasser og belagte områder langs næsten hele husets sydside. Man har ikke forsømt at få det optimale ud af omgivelserne.

se mere om denne bolig samt mange andre unikke boliger på w w w.mo ow 2 .D K

1024JIB  

Fagerdalen 18

1024JIB  

Fagerdalen 18

Advertisement