Page 1

December 2011

le r til he asinet e s l e v ag ple å filmo valg her i m . p r e d en t ud Vi by – se e bonusshopp n e i l i fam re i nu fle d n e g o

Dirch ”Dirch” spænder over 3 årtier og er en episk og universel fortælling om et menneskes søgen efter meningen med livet. En hyldest til komikken, til latteren, til håbet, til Dirch Passers kæmpe befriende råb udover scenen, der rev alt med sig, fik publikum til at glemme ensomheden og gjorde ham udødelig. Haba haba haba.

15000 point

Se trailer

Læs mere og besøg shoppen


Nøddebo Præstegaard Jul i en gammel præstegård på landet – det er jul! Og de tre studerende brødre ”Gamle”, ”Corpus juris” og Nicolai bliver henrykte for at få en invitation til at holde jul hos præsten i Nøddebo. At der også er et par unge døtre i præstegården gør naturligvis det hele endnu mere fornøjeligt. Alt kommer nu ikke til at gå helt efter Nicolais hoved, som til gengæld får lavet en masse ulykker. Efter ferien er de 3 brødre dog enige om, at det bedste i verden er at fejre jul i Nøddebo Præstegaard. Alle tiders julefilm – den rigtige go’e gamle fra 1934.

4400 point

Læs mere og besøg shoppen

Jul i den gamle trædemølle Berit og Flemming bor i et rækkehus og lever et kedeligt, almindeligt liv. Berit drømmer om at komme på skiferie, mens Flemming drømmer om at undgå skattevæsenet. Det er en julekalender fyldt med ironi, dobbeltbetydninger og uhyggelig stor humor.

4900 point

Læs mere og besøg shoppen


Barbie - Den perfekte jul Tag med Barbie og hendes søstre; Skipper, Stacie og Chelsea og oplev, hvordan deres planer for julen forvandles til et uventet eventyr. På grund af en snestorm bliver deres fly til New York omdirigeret, og nu strander pigerne langt væk fra storbyen og deres juleplaner. De fire søstre havner i landsbyen Tannenbaum, hvor de knytter nye venskaber, oplever magiske ting og optræder for hele byen med deres musikalske talenter.

12500 point Læs mere og besøg shoppen

Vinterbyøster En måned hvert år bor familien Caramella fra Cirkus Caramella i deres villa Caramella i Vinterbyøster. Pappa, mama og deres datter Dorabella har sammen med den øvrige familie travlt med at træne til den næste store premiere, og det gør de, mens bedstemama lapper på det store telt.

4900 point

Læs mere og besøg shoppen

Jullerup Færgeby Se eller gense alle 24 afsnit med de rare venner fra Jullerup Færgeby, hvor kranen hele tiden sitter fast, Jens Petter Bus forstyrrer freden, og hønen Magda lægger æg alle vegne. Anton revner ustandselig sine bukser, men det glemmer han, da han sammen med lille Knud, ”44” og de andre børn finder et skattekort, og de ihærdigt forsøger at finde skatten.

4900 point

Læs mere og besøg shoppen


Sigurds Bjørnetime

Peter Pedal - Den Perfekte Gulerod

Handler i dag om sjove lege. Og så får Sigurd fint besøg i TV-avisen! Det er tid for sørøvere. Skal man have slips på til sport? Kan man spille klaver på cykel? Den grå elefant vil lave Melodi Grand Prix, og det er de andre med på. Hvem tror du, der vinder?

Peter Pedal og Bill løber tør for gulerødder, mens de fodrer kaninerne. Da Bill så trækker en gulerod op af jorden, tror Peter ikke sine egne øjne! Nu vil Peter dyrke sine egne gulerødder. Og 7 andre eventyr. Se flere Peter Pedal dvd’er på shoppen.

4400 point

9900 point

Læs mere og besøg shoppen

Læs mere og besøg shoppen

Hund og kat imellem 2 I den ældgamle kamp om magten mellem katte og hunde har en vanvittig kat stukket poten lidt for langt frem. Katten Kitty Galore, tidligere spion for organisationen MIJAV, er gået solo og har en lumsk plan. Ikke alene vil hun tvinge sine hunde-fjender i knæ, men hun vil også have hævn over sine tidligere katte-kammerater og dermed gøre hele verden til sit personlige kradsebræt! Derfor må katte og hunde forene deres kræfter og for første gang i historien arbejde sammen for at redde dem selv - og deres mennesker.

4000 point Læs mere og besøg shoppen


Barbie PrinsesseAkademiet Barbie spiller Blair, en ung kvinde der vinder et studielegat til Prinsesse-Akademiet. Blair føler sig udenfor, men Blair og hendes nye venner bliver snart overbeviste om, at hun er den retmæssige arving til Gardenias trone. Kan pigerne bevise, at Blair er den forsvundne prinsesse, som kongeriet har ledt efter?.

12500 point Læs mere og besøg shoppen

Tintin 3 DVD boks Indeholder bl.a. Tintin – de syv krystalkugler Medlemmer af en videnskabelig ekspedition, nyligt hjemvendt fra Sydamerika, rammes en efter en af en mærkelig sygdom. Er de blevet ofre for Inkaernes forbandelse? Tintin og Kaptajn Haddock prøver at komme mysteriet til livs. Og 7 andre Tintin eventyr

10400 point

Læs mere og besøg shoppen

Max Pinlig 2 - Sidste skrig Så er Max (Samuel Heller-Seiffert) og hans yderst pinlige mor (Mette Horn) tilbage med underholdning til hele familien. Max skal i 9. klasse efter sommerferien, og det er blevet tid til at søge praktikplads. Men han aner ikke, hvad han vil og ved i det hele taget ikke ret meget om, hvad han egentlig vil med sit liv.

12500 point Læs mere og besøg shoppen


Rytteriet Glæd Dem til at møde snobberne Fritz og Poul, ægteparret Erik og Else, Stripper Jens, Dialekt Service, Jørgen Leth, Mor & Datter, Gumbasmanden, Dage med Tage, syv helt nye ”penis-sange” og meget, meget mere, når Rytteriets populære og skæve karakterer tager skridtet fra succes på radio til hele ti afsnit kendt fra DR2. Som bonus får De også Rytteriets nytårsspecial.

15000 point

Læs mere og besøg shoppen

Klovn - The movie De har fået dig til at græmme dig. De har spoleret dine hyggeligste stunder. Og nu vil de gøre alting godt igen. De har samlet det bedste hold for at give dig den smukkeste og mest episke familiefilm. Det lykkedes bare ikke..!

17200 point Se trailer

Bonderøven Sæson 1 I otte programmer følger vi alle projekterne i det første år af Bonderøvens liv. En gammel nedslidt gård danner ramme om drømmen - et enklere liv, hvor han forsyner sig selv. Han vil bl.a. anlægge en gigantisk køkkenhave, han skal bygge et nyt hus, fordi det gamle stuehus er ved at falde sammen, han skal finde høns, geder og gæs til gården, så han kan slagte og få god mad på bordet, han skal bygge huse og indhegninger til dyrene, han skal træne sine heste, så de kan arbejde i marken og meget, meget mere.

8200 point Læs mere og besøg shoppen

Læs mere og besøg shoppen


Twilight Saga Box: Twilight, New Moon, Eclipse

The first three movies of the saga. TWILIGHT: Den verdensberømte bestseller er blevet årets filmsucces! 17-årige Bella Swan er sikker på tre ting: Edward Cullen er vampyr. Der er en del af ham, som hungrer efter hendes blod. Og hun er fuldstændig og håbløst forelsket i ham! “Twilight” er blevet kaldt “den største kærlighedshistorie siden Titanic”. Den er et actionfyldt møde mellem to vidt forskellige verdener: En almindelig, amerikansk high school-pige og en klan af sofistikerede vampyrer, som har levet fredeligt blandt os – indtil nu.

15000 point

Læs mere og besøg shoppen

Se trailer

Store Drømme - sæson 1 Tag med tilbage til Akademiet for de Musiske Kunstnere - optagelsesprøverne er i gang! Endelig er hele første sæson af ”Store Drømme” på DVD. Se eller gense elever, lærere og ansatte, når en berømt instruktør kommer til byen, og når problemer i privatlivet påvirker præstationerne. Der er kriser, nederlag, tvivl og konkurrence. Men der er også venskab og sammenhold, når det hele brænder på. ”Store Drømme” er fyldt med ambitioner, kærlighed, venskab og intriger godt krydret med musik, sang og dans.

8200 point Læs mere og besøg shoppen

Rejseholdet Boxsæt Ikke uden grund blev Rejseholdet dansk TV’s største og mest succesrige TV-serie nogensinde. Spændingen og underholdningen er helt i top, plottene er udspekulerede og overrumplende, og skuespillerne leverer fantastisk troværdige præstationer. Serien tager udgangspunkt i autentiske danske kriminalsager fra de seneste 10 år, som er blevet til en række spændende historier, baseret på menneskelige konflikter og det medrivende element, der ligger i ethvert opklaringsarbejde.

22000 point Læs mere og besøg shoppen


Smølferne Da den onde troldmand Gargamel jager de små blå smølfer ud af deres landsby, tumler de lige ud af deres egen magiske verden og ind i vores – faktisk lige midt i Central Park i New York. Deres ringe højde taget i betragtning - svarende til tre stablede æbler - og strandet i the Big Apple må smølferne finde vej tilbage til deres landsby, før Gargamel finder dem!

Ved køb af 1 x dvd medfølger gratis Smølfe-plakat (70x100 cm). Gælder så længe, lager haves.

15000 point Se trailer

Forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Vind et super smart sæt Smølfe-sengesæt og et Smølfe-vækkeur. Vi sætter 5 sæt på højkant. Klik her og deltag i konkurrencen

SmurfsTM& © Peyo2011 LafigB. Movie © 2011 CPII/Hemi -CPP. All Rights Reserved.

Læs mere og besøg shoppen

GuldBagerens filmmagasin december 2011  

Filmkatalog fra GuldBageren GuldBageren byder på masser af filmoplevelser til store og små – se et udvalg i vores Filmmagasin. Alle filmene...