Page 1

Julen 2012

l lser ti e v e l p lg filmo er på – se et udva d y b i V n endnu amilie hele f gasinet og . a n her i m onusshoppe b flere i

Ludvig og Julemanden Den 11 årige Ludvig flytter midlertidigt ind med familien på Børglum Kloster. Ludvig bliver hurtigt overbevist om, at klosteret rummer en hemmelig skat, og han indgår derfor en aftale med sin far. Finder han skatten, bliver familien boende på klosteret.

Læs mere og besøg shoppen

17.500 point

Thor - Legenden fra Valhalla Thor er en ganske almindelig smedelærling. Hvis man altså ser bort fra, at han er søn af Odin, gudernes konge! Så er det næppe tilfældigt, at verdens farligste våben, hammeren Mjølner, havner i Thors hænder samtidig med at underverdenens dronning planlægger at overtage verdensherredømmet!

15.000 point

Læs mere og besøg shoppen


Jul på slottet Der var (måske) engang en konge, der boede på et lille slot sammen med sin datter, prinsesse Miamaja. Kongens land var i krig med nabolandet, Montania og krigen kostede mange penge. Kongen kunne se, at der ikke blev råd til julegaver, så han blev nød til at slutte fred, men Montania krævede den tykke konges vægt i guld! På bunden af slottes skattekiste var der kun én håndfuld guldmønter tilbage, og kongen kunne derfor kun betale sin gæld, af ved at gifte sin datter bort til prinsen af Montania....

6.200 Point Læs mere og besøg shoppen

Pyrus Alletides Nisse Pyrus kommer hjem på juleferie fra nisseversitetet. Han genser Guttenborg, der er blevet adlet af julemanden og har fået nyt navn - von Gyldengrød. På den anden side af væggen i Rigsarkivet, har von Gyldengrød sin sjæleven, nemlig Bertramsen, som er rigsarkivar. Inde hos menneskerne ankommer Uffe Spage Andersen. Han er sendt for at gøre alt hvad han kan, for at lukke rigsarkivet ved at lægge alle informationer ind på computer. Hvis han får held med sit foretagende, mister Bertramsen sit arbejde og også sit hjem, for vi ved jo godt, at han i al hemmelighed bor i arkivet.

6.200 point Læs mere og besøg shoppen

Rudolf med den røde tud Det dejlige eventyr om Rudolf - verdens mest berømte rensdyr - kommer her til live i en stor og flot tegnefilm med elskelige figurer, vidunderlige sange og fantastiske scenerier. Da Rudolf bliver til grin på grund af sin næse, løber han væk i Nordpolens vildmarker. Da hans veninde Lulu, en smuk rensdyrpige, bliver fanget af den onde isdronning, Stormella, hjælper Rudolf julemanden med at redde julen og Lulu.

3.300 point Læs mere og besøg shoppen


Niko og de flyvende rensdyr Rensdyrungen Niko har det ikke nemt! Hans far var et af verdens mest berømte rensdyr fra julemandens fabelagtige flyvende rensdyrspand.... Men Niko selv kan ikke engang flyve! Med glubske ulve i hælene og flyveegernet Julius som trofast følgesvend, tager Niko ud på en næsten umulig mission for at finde sin far, og lære kunsten at flyve - som et rigtigt julerensdyr!

3.300 point Læs mere og besøg shoppen

Bamses Julesange ”Nu er det jul” råber Bamse, og han kan mærke, at det kilder i maven og over det hele. Nu skal vi have sne og masser af gaver og måske en tur i julemandens kane. Denne DVD indeholder alle de elskede sange fra Bamses julerejse.

3.300 point

Læs mere og besøg shoppen

Absalons hemmelighed Mød 12-årige Cecilie, hendes lillesøster, Ida og ikke mindst den forunderlige Hubert, i DR’s populære juleeventyr. Cecilie bor på toppen af Stormagasinet med sin familie, men hendes lillesøster, Ida har dårligt hjerte og kun et mirakel kan gør hende rask. Så da Cecilie hører om Absalons Hemmelihed og den helbredende engel, begiver hun sig ud på et spændende eventyr for at redde sin søster...

6.200 point

Læs mere og besøg shoppen


Tilbud New Moon deluxe fan box 10.000 point point Spar 5.000

Bliv klar til Breaking dawn - part 2 Bestil de 4 første Twilight DVD på Bonusshoppen 17-årige Bella Swan er sikker på tre ting: Edward Cullen er vampyr. Der er en del af ham, som hungrer efter hendes blod. Og hun er fuldstændig og håbløst forelsket i ham! “Twilight” er blevet kaldt “den største kærlighedshistorie siden Titanic”. Læs mere og besøg shoppen


Nobels Testamente En gallaklædt kvinde sniger sig ind til Nobelfesten i Stockholm og midt på dansegulvet skyder hun den isralske prisvinder og nobelkomiteens formand. Kriminalreporter Annika Bengtzon drages ufrivilligt ind i dramaet, ikke som journalist, men som vidne. Og mens verdenspressen konspirerer om Mellemøst-terror, har Annika en helt anden teori.

15.000 Point

Læs mere og besøg shoppen

The Raven Det er dine mord, men hvem er morderen? Forfatteren Edgar Allan Poe bliver suget ind i en makaber mordsag i 1800-tallets Baltimore. En kvinde og hendes datter findes brutalt myrdet, og fremgangsmåden er hentet direkte fra et af Poes mørkeste værker. Med ét er forfatteren hovedmistænkt. Men da myrderierne fortsætter, må Poe selv finde gerningsmanden bag sine egne mord, inden morderen finder ham!

15.000 point Læs mere og besøg shoppen

Lock-out M.S. One er et forsøgsprojekt udført af den amerikanske regering. Verdens farligste forbrydere er samlet i èt prototypefængsel, som det er umuligt at flygte fra, da den befinder sig på en rumstation i kredsløb om jorden! Men når truslen kommer indefra - fra et massiv fangeoprør - og når selveste præsidentens datter befinder sig bag fængslets vægge... Så er det op til én mand at trænge ind, hvor ingen kan slippe ud!

15.000 point Læs mere og besøg shoppen


Tempelriddernes skat (boks) Under en ferie på Bornholm falder vores 3 børn over en mørk hemmelighed, som øens rundkirker gemmer på. Børnene hvirvles ind i et større eventyr end de nogensinde havde drømt om. De opdager samtidig, at de selv er en stor del af, og dybt involeret i hemmeligheden om Tempelriddernes Skat, og nu fortsætter udforskningen med livet som indsats....

7.800 point

Læs mere og besøg shoppen

Pippi (boks 2) Pippi boks 2 indeholder: Pippi’s jul. Pippi finder en spunk. Pippi’s ballontur. Pippi som skibbruden. Pippi holder afskedsfest. Pippi går ombord.

10.500 point

Læs mere og besøg shoppen


Spy kids 1+2 Vi følger Carmen og Juni Cortez på nye eventyr, og de har nu sluttet sig til familiens agentvirksomhed som OSS-agenter på niveau 2. Deres nye mission er at redde verden fra en gal videnskabsmand, der lever på en vulkanø, befolket af en fantasifuld gruppe af dyr og væsner.

3.800 point

Læs mere og besøg shoppen

Snehvide Det er ikke sjovt at være prinsesse, når ens mor er verdens mest modbydelige dronning! Og da den smukke Snehvide udgør en trussel for sin mors enevælde, bliver hun efterladt til rovdyrene i skoven. Men det er ikke farlige ulve, men syv rebelske redningsmænd der finder hende.

15.000 point

Læs mere og besøg shoppen

Rasmus Klump (boks 1) Rasmus Klump og hans venner. Box med 3 DVD film. Rasmus Klump er en glad og energisk lille bjørn, der sammen med sine venner; Pingo, Pelle med sin næbpose fuld af værktøj og sælhunden Skæg, rejser verden rundt og møder nye venner. Ved fælles hjælp løser de udfordringer, der opstår, når man sejler verden rundt på det gode skib Mary.

6.200 point Læs mere og besøg shoppen


Smølferne

LEGO Ninjago

De 3 æble-høje små blå væsener, med deres eget sprog ”smølfsk”, bor sammen i landsbyen ”Det Glemte Land”. Hver smølf bor i et hus, som er gravet ud af en stor, rummelig paddehat, med døre, vinduer, kamin, møbler og værelser. De bruger dagen på at samle forråd i skoven, arbejde på dæmningen eller tager ud og rejser, ofte anført af deres leder, Gammelsmølf. Se det store udvalg af forskellige Smølferne DVD’er på shoppen.

Efter en periode med fred står vores fire Ninjahelte over for en ny farlig fjende.

3.300 point Læs mere og besøg shoppen

Lloyd Garmadon, søn af deres ærkefjende, har sluppet fire ældgamle ondskabsfulde slangeracer med magiske våben og enestående kræfter løs. Et forladt skib bliver det nye Ninjahovedkvarter og den opfindsomme Jay, forvandler det til et flyvende fort.

3.300 point Læs mere og besøg shoppen

Forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

TinTin Tegneserien der handler om den populære journalist Tintin, der konstant roder sig ud i mysterier, sammen med sin trofaste følgesvend, hunden Terry. Se det store udvalg af forskellige Tintin DVD’er på shoppen.

3.300 point

Læs mere og besøg shoppen

GuldBagerens Filmmagasin 2012  

GuldBagerens Filmmagasin 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you