Page 1

f ilms met zicht op de wereld JANUARI-FEBRUARI-MAART 2017


Cover: ICH UND KAmINSKI, wolfgang becker, Duitsland, 2015 Wil je ook in de toekomst graag op de hoogte blijven van de films van MOOOV? Registreer je dan op www.mooov.be/nieuwsbrief

Uw contactinfo wordt alleen maar gebruikt door MOOOV en dient om u nog beter te kunnen informeren

MOOOV FILMFESTIVALS

in brugge, Turnhout, Genk, Sint-Niklaas, Lier, Koersel-beringen, Roeselare en Dilbeek

MOOOV FILMVERTONINGEN DOORHEEN HET JAAR wekelijks o.a. Turnhout, Genk en Lommel

MOOOV FILMEDUCATIE

met schoolvoorstellingen, achtergronddossiers bij de films, visiedagen voor leerkrachten en educatieve projecten

CINÉBIB

een aanbod voor bibliotheken van de provincies Antwerpen, west- en oost-vlaanderen met wisselcollecties, aankoopadvies, een mooov-approved-label en e-learning trajecten

MOOOV ON DEMAND films van mooov, ook bij u thuis

MOOOV-LABEL

met DvD- en andere releases

mooov is lid van

2

mooov 2016


HOME De zeventienjarige Kevin komt vrij uit een gesloten instelling. Bij zijn ouders wonen is geen optie meer. Hij vindt een nieuwe thuis bij het gezin van zijn tante Sonja, waar hij aan de slag kan in de zaak. Via zijn neef Sammy en diens vrienden Abdul en Lina, leert hij John kennen. John lijdt onder een ongezonde thuissituatie met zijn moeder en Kevin voelt de nood zijn vriend te helpen. Verraad, vertrouwen, vriendschap en loyaliteit worden wankele waarden. De Belgische cineaste Fien Troch kan als geen ander vertellen met filmtaal: een sprekende blik van een van haar jonge acteurs, het wisselende formaat van het scherm. Ze speelt met de verwachtingen van de kijker. Nu eens voel je sympathie voor de ouders die lijden onder het manipulatieve of balorige gedrag van hun tieners, dan weer zijn het die laatsten die haar en ons mededogen genieten. In september kende de film alvast een droomstart op twee van 's werelds belangrijkste festivals: in Venetië kaapte de film de Award Best Director weg, in Toronto maakte hij deel uit van het Platform-programma voor filmmakers met een sterke auteursvisie. en. En dan was er het Filmfestival van Gent, waar de Belgische première een ware triomtocht werd: de Georges Delerue Award voor Beste Muziek, de Canvas Publieksprijs, de Port of Ghent Publieksprijs en een Special Mention van de jongerenjury.

w w w.mooov.be

Fien Troch België, 2016 103 minuten

Utopolis Turnhout DI 10/01 – 20u00 DO 12/01 – 14u00 Euroscoop Genk DO 12/01 – 20u15 ZO 15/01 – 11u00 DI 17/01 – 14u30

3


REPARER LES VIVANTS Katell Quillévéré Frankrijk, 2016 104 minuten

Utopolis Turnhout DI 17/01 – 20u00 DO 19/01 – 14u00 Euroscoop Genk DO 19/01 – 20u15 ZO 22/01 – 11u00 DI 24/01 – 14u30

4

Vroeg in de ochtend trekken drie surfers naar zee om de golven te trotseren. Op hun weg terug krijgen ze een ongeval. De negentienjarige Simon Limbres wordt in comateuze toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar de arts constateert dat hij hersendood is. Hij wordt door machines in leven gehouden. Zijn ouders moeten snel een moeilijke beslissing nemen over mogelijke orgaandonatie. Op datzelfde moment moet Claire, een moeder van twee net volwassen zonen, in Parijs onder ogen zien dat haar hart niet lang meer zal functioneren. Haar levenskwaliteit gaat snel achteruit. Een nieuw hart zou haar redding zijn: het hart van Simon. Urgente keuzes en de consequenties daarvan vormen de basis van de verfilming van de roman ‘De levenden herstellen’ van Maylis de Kerangal. Regisseuse Katell Quillévéré weet op ingetogen en indrukwekkende wijze het leven te tonen dat eindigt of begint. Haar gevoel voor realisme en dagelijkse details redt de film van al te veel sentiment. De montage houdt een heilzaam zacht tempo aan, dat je in een meditatief ritme brengt. Zelfs componist Alexandre Desplat wist zijn pathos voor een keer redelijk goed in toom te houden. Voor filmjournalist Jeroen Struys is dit dé film waar onze wereld nu nood aan heeft: los van religie of afkomst zijn mensen verbonden door een daad van menslievendheid. Dit is een ode aan dat simpele gebaar: geven zonder iets terug te verwachten.

MOOOV 2016


HEDI Hedi is een bescheiden twintiger die het pad volgt dat voor hem is uitgestippeld. Terwijl Tunesië verandert in de nasleep van de Jasmijnrevolutie, staat zijn leven stil. Hij heeft een onbevredigende baan bij een autodealer en zijn moeder heeft een bruid voor hem uitgekozen waar hij geen bijzondere klik mee heeft. Als zijn trouwdag nadert, stuurt zijn baas hem naar de badplaats Mahdia om nieuwe klanten te benaderen. Hij ontmoet er Rim, een vrijgevochten wereldreizigster die als animatrice in een plaatselijk resort werkt. Rims levenslust werkt aanstekelijk en al snel bloeit er een romance op. Dit dwingt Hedi om voor het eerst in zijn leven zelf een keuze te maken. Dit speelfilmdebuut werd gecoproduceerd door de gebroeders Dardenne. De regisseur hanteert een vergelijkbare filmstijl als die van de twee broers, waarbij een soundtrack de grote afwezige is. Het resultaat is een film die sterk is verankerd in de realiteit en waarbij het menselijke drama altijd voorop staat. De hoofdpersonages en hun onderlinge verhoudingen voelen levensecht aan, vooral omdat gedurende bijna de hele film alle grote emoties buiten beschouwing worden gelaten. Het zijn juist de kleine, intieme momenten – zoals een kus, een vluchtige glimlach of een terloopse blik – die de liefde tussen de hoofdpersonages zachtjes laten knetteren. Op het Filmfestival van Berlijn won Hedi de prijs voor beste speelfilmdebuut en ontving hoofdrolspeler Majd Mastoura de Zilveren Beer voor beste acteur.

w w w.mooov.be

Mohamed Ben Attia Tunesië, 2016 88 minuten

Utopolis Turnhout DI 24/01 – 20u00 DO 26/01 – 14u00 Euroscoop Genk DO 26/01 – 20u15 ZO 29/01 – 11u00 DI 31/01 – 14u30

5


JACKIE Pablo Larraín VS, 2016 100 minuten

Utopolis Turnhout DI 31/01 – 20u00 DO 02/02 – 14u00 Euroscoop Genk DO 02/02 – 20u15 ZO 05/02 – 11u00 DI 07/02 – 14u30

6

De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw, gezien door de ogen van Jacqueline Bouvier Kennedy, de charismatische First Lady. Het is een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe: een vrouw in rouw, die zich uiterlijk sterk moest houden om een geschokte natie gerust te stellen en het beeld van haar echtgenoot voor de eeuwigheid historisch te bepalen. Dit is niet de zoveelste conventionele Hollywoodfilm over wat Jackie voor, tijdens en na de moord op haar echtgenoot JFK doormaakte. Het is een indringende en bij vlagen zelfs ronduit bedwelmende biopic die een complex portret schetst van een moeder, een echtgenote, een presidentsvrouw en vooral een iconisch figuur. Verschillende scharniermomenten uit haar leven worden getoond: hoe ze een tv-ster werd door een cameraploeg doorheen het Witte Huis te gidsen, hoe haar man in Dallas in haar armen neergeschoten werd, hoe ze diens begrafenis in Washington orkestreerde en omging met trauma’s en verlies. Een film zonder vals sentiment, strak geënsceneerd, gefilmd in een koele retrolook met een schitterende muziekscore en een indrukwekkende Natalie Portman als Jackie.

MOOOV 2016


ICH UND KAMINSKI Manuel Kaminski is kunstenaar en tijdgenoot van Matisse, Picasso en Warhol. Mede doordat hij blind is, kende Kaminski succes, maar hij trok zich vrij snel terug in de Zwitserse Alpen. Jarenlang werd er niks meer over Kaminski gehoord, tot de ambitieuze kunstcriticus Sebastian Zöllner het briljante idee opvatte om een biografie over hem te schrijven. De kunstenaar moet intussen stokoud zijn, misschien sterft hij binnenkort… Twaalf jaar na het succesvolle GOOD BYE, LENIN! viert regisseur Wolfgang Becker zijn comeback met deze film, in eerste instantie een heerlijke satire op de kunstwereld, maar vooral ook een meesterwerk van originele vertelstijl. Er zit heel veel speelsheid en fantasie in de manier waarop Becker het verhaal vertelt. De eerste minuten van de film zijn als een rollercoaster van beelden waarin op een surrealistische manier de figuur Kaminski geschetst wordt. En Becker gaat op dat elan verder met allerlei flashbacks die dan weer ondermijnen wat er gezegd is geweest, dromen die werkelijkheid lijken te zijn. Niets is zeker in deze film, zelfs niet de blindheid van Kaminski. Daniel Brühl (acteur in GOOD BYE, LENIN!) is ook hier van de partij en speelt Zöllner op een prachtige wijze. En je herkent zeker ook enkele Vlaamse klasseacteurs. Een onuitgegeven film in België, een unieke en eenmalige kans .

w w w.mooov.be

Wolfgang Becker Duitsland, 2015 124 minuten

Utopolis Turnhout DI 07/02 – 20u00 DO 09/02 – 14u00 Euroscoop Genk DO 09/02 – 20u15 ZO 12/02 – 11u00 DI 14/02 – 14u30

7


THE LIGHT BETWEEN OCEANS Derek Cianfrance VS, 2016 133 minuten

Utopolis Turnhout DI 14/02 – 20u00 DO 16/02 – 14u00 Euroscoop Genk DO 16/02 – 20u15 ZO 19/02 – 11u00 DI 21/02 – 14u30

8

Tom Sherbourne is een gekwelde veteraan van Wereldoorlog I die anno 1919 besluit om vuurtorenwachter te worden op het desolate eiland Janus in West-Australië. Samen met zijn vrouw Isabel hoopt Tom een gezin te stichten, maar er volgen twee miskramen. Op een dag spoelt een roeiboot aan met een klein meisje erin en het koppel besluit de baby te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, tot ze jaren later een vrouw ontmoeten op het vasteland. Na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama… Onvervalste romantiek en hartverscheurend drama van het ouderwetse soort. Sommige journalisten hadden moeite met deze film: te tranerig, te gekunsteld, teveel clichés … maar volgens ons slaagt regisseur Cianfrance erin om een emotionele draad te spinnen waar je als kijker langzaam in verstrikt raakt, mede dankzij het sublieme spel van de hoofdrolspelers en de weelderige muziek van Alexandre Desplat. Ook de prachtige beelden van de woeste Australische kust zorgen voor emotie: cameraman Arkapaw tovert pure poëzie op het scherm.

MOOOV 2016


A QUIET PASSION Emily Dickinson werd geboren in een welstellende familie in het Amerikaanse Amherst, Massachusetts. Na haar studies bleef ze het grootste deel van haar leven én uit vrije wil, binnen de muren van het familiehuis. Ze huwde nooit en haar vrienden- en familiecontacten verliepen alleen via schriftelijke correspondentie. Ondanks het feit dat ze zichzelf afsloot van de wereld, bleef ze op de hoogte van de literaire ontwikkelingen en experimenteerde ze eigengereid met vrije verzen en ongebruikelijke typografie. Als vereenzaamde en moeilijk handelbare vrouw maakte ze het haar loyale zus, patriarchale vader, overspelige broer en de plaatselijke pastoor zeker niet makkelijk. Uiteindelijk stierf deze introverte feministe in pijnlijke omstandigheden, waarbij ze toch kon rekenen op de steun en zorg van haar familie.

Terence Davies UK, 2016 125 minuten

Utopolis Turnhout DI 21/02 – 20u00 DO 23/02 – 14u00 Euroscoop Genk DO 23/02 – 20u15 ZO 26/02 – 11u00 DI 28/02 – 14u30

Zoals steeds pakt regisseur Terence Davies opnieuw uit in zijn gekende lyrische stijl en borstelt hij aan de hand van symmetrische camerabewegingen, een uitgekiend kleurenpalet en strak gecomponeerde tableaus, een innig en boeiend portret van een complexe vrouw. Journalisten zijn al langer enthousiast over de choreografische regie van Terence Davis en de minutieuze cinematografie van Florian Hoffmeister. Deze intense film bestaat grotendeels uit oogstrelend belichte en prachtige interieuropnames. Geacteerd wordt er op het allerhoogste niveau door o.a. Cynthia Nixon, de ‘rosse’ Miranda uit SEX AND THE CITY. Deze grotendeels in de buurt van Antwerpen gedraaide film werd op het Filmfestival van Gent bekroond met de Grand Prix voor Beste Film. w w w.mooov.be

9


NOCES Stephan Streker België, 2016 95 minuten

Utopolis Turnhout DI 28/02 – 20u00 DO 02/03 – 14u00 Euroscoop Genk DO 02/03 – 20u15 ZO 05/03 – 11u00 DI 07/03 – 14u30

10

De jonge beloftevolle actrice Lina El Arabi speelt een prachtrol als Zahira, het tienermeisje dat met haar Pakistaanse familie in België woont. In het eerste gedeelte van de film lijkt de familie niet zo traditioneel. Zahira is zwanger en overweegt abortus te plegen. Ze kan daar met haar broer en vader op een normale manier over praten. In het tweede gedeelte van de film komt de aap echter uit de mouw: haar ouders willen toch dat Zahira met een Pakistaanse man gaat trouwen. Ze stellen alles in het werk om dat te realiseren. Zelfs haar zus wordt ingevlogen om Zahira te overtuigen haar ouders niet teleur te stellen. De broer van Zahira zit tussen twee vuren: enerzijds wil hij zijn vader niet afvallen, anderzijds snapt hij zijn zus. Het thema ‘gedwongen huwelijk’ bij Pakistaanse families krijgt in deze film een Westers tintje door de twee werelden waarin Zahira moet leven en waartussen ze een keuze moet maken. Het spel van Lina El Arabi is om van te smullen. Door de vele close-ups lijkt het of de kijker als het ware in haar hoofd wordt getrokken en al haar gemoedstoestanden van zeer nabij mee kan beleven. Lina El Arabi: een naam om te onthouden. Van de eerste tot de laatste minuut draagt deze jonge actrice de film. Ze weet altijd de juiste emotie op te roepen.

MOOOV 2016


HELL OR HIGH WATER Wanneer de onafscheidelijke broers Tanner en Toby hun ranch dreigen te verliezen, beginnen ze wanhopig aan een reeks overvallen op kleine lokale banken. Omdat het steeds maar om kleine bedragen gaat, hopen Tanner en Toby buiten schot te blijven. Alles loopt gesmeerd, tot de bijna gepensioneerde Texas ranger Marcus zich in de zaak vastbijt. HELL OR HIGH WATER schommelt tussen die twee verhaallijnen. Aan de ene kant zien we hoe Toby een betere toekomst voor zijn ex-vrouw en kinderen probeert te verzorgen en hoe de roekeloze Tanner – net uit de gevangenis – hetzelfde voor zijn jongere broer probeert te doen. Aan de andere kant volgen we de brommende Marcus en zijn collega Alberto, die als half Mexicaan en half Comanche-indiaan een pantser heeft moeten optrekken tegen de racistische pesterijen van zijn compagnon.

David MacKenzie VS, 2016 102 minuten

Utopolis Turnhout DI 07/03 – 20u00 DO 09/03 – 14u00 Euroscoop Genk DO 09/03 – 20u15 ZO 12/03 – 11u00 DI 14/03 – 14u30

Qua sfeer lijkt MacKenzies film regelmatig op NO COUNTRY FOR OLD MEN, Joel en Ethan Coens Oscarwinnende western die naast bruut geweld ook werd gekenmerkt door melancholie en een kritische blik op het hedendaagse Amerika. In HELL OR HIGH WATER is echter meer plaats voor optimisme. Terwijl geweld en spanning steeds verder toenemen, blijft er altijd nog een sprankje hoop op een betere toekomst, ook al gaat dat onherroepelijk ten koste van anderen. Bitter ironisch, maar ook heel treffend voor een film waarin de grens tussen goed en kwaad verraderlijk vaag wordt. De prachtige soundtrack is van de maatjes Nick Cave en Warren Ellis. w w w.mooov.be

11


FUKUSHIMA, MON AMOUR Doris Dörrie Duitsland, 2016 104 minuten

Utopolis Turnhout DI 14/03 – 20u00 DO 16/03 – 14u00 Euroscoop Genk DO 16/03 – 20u15 ZO 19/03 – 11u00 DI 21/03 – 14u30

12

Op de vlucht voor haar problemen belandt de jonge Duitse Marie in Japan. Met ‘Clowns4Help’ wil ze in het door een atoomramp geruïneerde Fukushima de pijn van de bewoners verlichten. Maar al snel komt Marie erachter dat ze niet geknipt is voor deze taak. Ze staat op het punt de benen te nemen, als ze met de bejaarde geisha Satomi terugkeert naar diens verwoeste huis in het besmette gebied. Marie besluit om samen met haar de puinhopen weg te werken. Gaandeweg wordt duidelijk hoe zowel Maria als Satomi achtervolgd worden door spoken uit het verleden, spoken die ook opgeruimd dienen te worden. De Duitse regisseuse Doris Dörrie heeft een nauwe band met Japan. Ze maakte al meerdere films in het land; ze reisde er naar eigen telling meer dan vijfentwintig keer naartoe. De ramp bij Fukushima ging haar dan ook aan het hart. De in indringend zwart- wit geschoten film – die overigens daadwerkelijk in het rampgebied werd gedraaid, met een geigerteller constant in de aanslag – gaat over veel meer. Zo torst Marie haar eigen trauma’s met zich mee. Die vallen weliswaar in het niets bij wat de mensen in Fukushima te verduren kregen, maar een persoonlijk trauma is nu eenmaal niet relatief. Pas als zij met de bejaarde geisha Satomi dieper het stralingsgebied intrekt om iets te herbouwen, kan ze ook aan het herstel van zichzelf beginnen.

MOOOV 2016


PRINCESS De hoogbegaafde Adar is 12 en gaat amper naar school. Meestal blijft ze thuis met de toestemming van Alma, haar moeder, die meer aandacht heeft voor haar nieuwe vriend Michael. Michael verloor zijn baan in het onderwijs en is dan ook veel thuis bij Adar. De twee hebben tijd voor spelletjes. Het begint onschuldig, maar de spelletjes krijgen meer en meer een seksuele ondertoon. Af en toe gaat Adar toch naar buiten en ze ontmoet de dakloze Alan, een mysterieuze jongen die heel erg op Adar lijkt. Ze overtuigt haar moeder om Alan een tijdje bij hen te laten wonen. De twee beginnen aan een reis tussen kindertijd en adolescentie, werkelijkheid en fantasie, die voor altijd het concept gezin zal wijzigen… In 2015 was de jonge en sympathieke cineaste TSE met haar halflange film SURROGATE te gast bij MOOOV. Voor deze eerste langspeelfilm heeft ze het scenario zelf geschreven. Het resultaat is een teder en eerlijk familieverhaal, maar tegelijk ook een uitdagend comingof-agedrama. De cineaste vermijdt vals sentiment, karikaturen en clichés. In de pers wordt ze al vergeleken met grote namen als Richard Linklater en Todd Solondz. Ook nieuwkomer Shira Haas is een naam om te onthouden. In de rol van Adar laat ze zien dat ze veel in haar mars heeft.

w w w.mooov.be

Tali Shalom-Ezer Israël, 2015 92 minuten

Utopolis Turnhout DI 21/03 – 20u00 DO 23/03 – 14u00 Euroscoop Genk DO 23/03 – 20u15 ZO 26/03 – 11u00 DI 28/03 – 14u30

13


PATERSON Jim Jarmusch VS, 2016 115 minuten

Utopolis Turnhout DI 28/03 – 20u00 DO 30/03 – 14u00 Euroscoop Genk DO 30/03 – 20u15 ZO 02/04 – 11u00

14

Paterson is een dichtende buschauffeur in een stadje in New Jersey met dezelfde naam. Op de koop toe rijdt hij ook nog de Paterson route. Zijn vriendin Laura is een expressieve vrouw met net dat tikkeltje meer ambitie dan talent, die elke dag het huis vol verft met zwart-witpatronen. Patersons simpele, routineuze leven bestaat uit opstaan rond kwart over zes, een gedicht schrijven alvorens de bus te starten, zijn route afwerken terwijl hij zijn passagiers glimlachend hoort communiceren, zijn wankele brievenbus rechttrekken bij zijn thuiskomst en een avondwandeling met Marvin, de hond van zijn vriendin Laura, afronden in de stamkroeg om de hoek. Wervelend spektakel levert zo’n verhaal niet op, maar Jim Jarmusch puurt humor en diepgang uit het subtiele. Al eerder toonde deze Amerikaanse regisseur dat minder méér kan zijn. Zoals Steven Tuffin van Vertigo analyseert, verheft Jarmusch het doodgewone tot iets mythisch, door de poëzie van het dagdagelijkse perfect te vatten. Een rustgevende, ingetogen parel met een uitstekende Adam Driver als buschauffeur en de Iraanse Gofshifteh Farahani als zijn vrouw.

MOOOV 2016


Documentaires op zondag in Utopolis Turnhout ZO 22/01 – 11u00

LIVE, ANIMATED

Roger Ross Williams, VS, 2016, 91 minuten Op driejarige leeftijd stopt de vrolijke, babbelgrage kleuter Owen plots met praten. Autisme doet hem wegglijden in een donkere, afgesloten wereld. De volgende vier jaar reageert Owen maar op één ding: Disneyfilms. Tot zijn vader op een dag de pop van Iago, de papegaai uit Alladin pakt en tegen Owen begint te praten. Als bij wonder antwoordt Owen plots, met een zinnetje uit de film. Communiceren blijkt plots toch weer mogelijk. Een heerlijk warme, ontroerende en inspirerend film, waarin regisseur Roger Ross Williams het levensverhaal van Owen vertelt met behulp van indrukwekkende beelden uit het familiearchief en een serie prachtige animaties.

ZO 19/02 – 11u00

SHADOW WORLD

Johan Grimonprez, België, 2016, 94 minuten Onderzoeksjournalisten, wapenhandelaars, lobbyisten, politici en insiders doen in deze onthullende documentaire een boekje open over de miljardencorruptie in de internationale wapenhandel. Met het indrukwekkende SHADOW WORLD verweeft Vlaming Johan Grimonprez naadloos talking heads en beklijvende archiefbeelden. Het resultaat is een krachtig betoog tegen een corrupte business die zijn winsten telt in miljoenen dollars, en zijn verliezen in mensenlevens. Behalve een aanklacht is deze documentaire ook een nadrukkelijk pleidooi voor menselijkheid, waarheid en liefde.

ZO 26/03 – 11 uur

De Matthäus missie van Reinbert de Leeuw Cherry Duyns, Nederland, 2016, 75 minuten

Filmmaker Cherry Duyns volgt pianist, componist en dirigent Reinbert de Leeuw tijdens de voorbereidingen van de opvoering van Johann Sebastian Bach’s Matthäus Passion. Vanaf de eerste repetitiedagen met orkest, koor en solisten tot aan de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over het mysterie en de betovering van muziek. Over de bezieling van musici. Over ontroering. Over de onstuitbare bevlogenheid waarmee Reinbert de Leeuw opgaat in Bachs monumentale werk.

w w w.mooov.be

15


TURNHOUT

GENK

HOME DI 10/01 om 20u00 + Do 12/01 om 14u00

HOME Do 12/01 om 20u15 + Zo 15/01 om 11u00 DI 17/01 om 14u30

REPARER LES VIVANTS DI 17/01 om 20u00 + Do 19/01 om 14u00 LIVE, ANIMATED

Zo 22/01 om 11u00

HEDI DI 24/01 om 20u00 + Do 26/01 om 14u00 JACKIE DI 31/01 om 20u00 + Do 02/02 om 14u00 ICH UND KAMINSKI DI 07/02 om 20u00 + Do 09/02 om 14u00 THE LIGHT BETWEEN OCEANS DI 14/02 om 20u00 + Do 16/02 om 14u00 SHADOW WORLD

Zo 19/02 om 11u00

A QUIET PASSION DI 21/02 om 20u00 + Do 23/02 om 14u00 NOCES DI 28/02 om 20u00 + Do 02/03 om 14u00 HELL OR HIGH WATER DI 07/03 om 20u00 + Do 09/03 om 14u00 FUKUSHIMA, MON AMOUR DI 14/03 om 20u00 + Do 16/03 om 14u00 PRINCESS DI 21/03 om 20u00 + Do 23/03 om 14u00 DE MATTHÄUS MISSIE VAN REINBERT DE LEEUW

Zo 26/03 om 11u00 PATERSON DI 28/03 om 20u00 + Do 30/03 om 14u00 TURNHOUT: voorstellingen vinden plaats in Utopolis te Turnhout. Tickets: Aan de kassa van mooov in Utopolis vanaf één uur voor de start van de film. Tickets kosten € 8,50 of 60 troeven. 10-rittenkaart: € 75,00, 5-rittenkaart: € 40,00 www.mooov.be – www.utopolis.be

MOOOV vzw warandestraat 42 2300 Turnhout 014 47 23 30

Sint-Jakobsstraat 36 8000 brugge 050 34 83 54

REPARER LES VIVANTS Do 19/01 om 20u15 + Zo 22/01 om 11u00 DI 24/01 om 14u30 HEDI Do 26/01 om 20u15 + Zo 29/01 om 11u00 DI 31/01 om 14u30 JACKIE Do 02/02 om 20u15 + Zo 05/02 om 11u00 DI 07/02 om 14u30 ICH UND KAMINSKI Do 09/02 om 20u15 + Zo 12/02 om 11u00 DI 14/02 om 14u30 THE LIGHT BETWEEN OCEANS Do 16/02 om 20u15 + Zo 19/02 om 11u00 DI 31/02 om 14u30 A QUIET PASSION Do 23/02 om 20u15 + Zo 26/02 om 11u00 DI 28/02 om 14u30 NOCES Do 02/03 om 20u15 + Zo 05/03 om 11u00 DI 07/03 om 14u30 HELL OR HIGH WATER Do 09/03 om 20u15 + Zo 12/03 om 11u00 DI 14/03 om 14u30 FUKUSHIMA, MON AMOUR Do 16/03 om 20u15 + Zo 19/03 om 11u00 DI 21/03 om 14u30 PRINCESS Do 23/03 om 20u15 + Zo 26/03 om 11u00 DI 28/03 om 14u30 PATERSON Do 30/03 om 20u15 + Zo 02/04 om 14u00 GENK: Alle voorstellingen vinden plaats in euroscoop Genk, C-mine 1, winterslag-Genk. Tickets: Aan de kassa in euroscoop. online via de website van www.euroscoop.be Tickets kosten € 8,00 - € 7,50 (65+ en studenten). Tarief dinsdag, filmdag: € 5,00 www.mooov.be – www.euroscoop.be www.c-minecultuurcentrum.be

mooov woont en werkt in Turnhout in de warande, net als Kunst in Zicht, Storm op Komst, Stripgids, Dinamo en Ar-Tur. mooov woont en werkt in brugge in De Republiek, net als Cinema Lumière, Lessen in het Donker en Tapis Plein.

met de steun van

Mooov brochure januari - maart 2017  
Mooov brochure januari - maart 2017  
Advertisement