Page 133

Suggesties & klachten

Alle medewerkers doen hun best uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Toch kan het gebeuren dat u een suggestie of klacht heeft. In dit geval kunt u zich melden bij de balie of de horeca, zij brengen u in contact met de directie.

Uw gegevens

Wij gebruiken uw adres- en e-mailgegevens uitsluitend om u te attenderen op komende voorstellingen en om u op de hoogte te brengen van wijzigingen in het programma. In dringende gevallen, zoals het op het laatste moment uitvallen van een voorstelling, kunnen wij u via een sms direct op de hoogte stellen. Via uw account op www.westlandtheater.nl kunt u uw actuele adresgegevens bekijken en wijzigen.

Onze huisregels

R oken alleen toegestaan op de patio. K om op tijd. T oegang na aanvang niet mogelijk. G eef uw jassen, tassen en paraplu’s af bij de garderobe. M obiel in de zaal moet uit. B eeld- en geluidsopnames zijn niet toegestaan. G een alcoholische dranken onder de 18 jaar. Geen consumpties toegestaan in de zaal (m.u.v. film). K ijkwijzer is wettelijk vastgesteld en daarmee bindend.

Extra services

G ratis hulpsysteem voor slechthorenden (informeer bij de horeca). R olstoelplaatsen (let op: alleen te reserveren bij de balie). E arcatch app bij Nederlandse films. A lle toegangsprijzen van de professionele voorstellingen zijn inclusief gebruik van de garderobe en een pauzedrankje. Indien de voorstelling geen pauze bevat, staat er na afloop een drankje klaar (beperkt assortiment).

In geval van calamiteiten

In het geval van een calamiteit wordt u gewaarschuwd via een elektronisch signaal (slow woop). U dient de instructies van de medewerkers (BHV) te volgen.

Foto’s

Voor publiciteitsdoeleinden maakt De Naald regelmatig foto’s tijdens films, voorstellingen en evenementen. Mocht u bezwaar hebben, meld u dit via publiciteit@westlandtheater.nl. De foto wordt dan verwijderd.

Bezoekersvoorwaarden

Stichting WestlandTheater De Naald verklaart de bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank van Amsterdam onder nummer 268/2002. De algemene voorwaarden liggen ter inzage bij de balie en staan op www.westlandtheater.nl

Wijzigingen voorbehouden

De Naald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (zet)fouten in deze brochure en voor aanvullingen en/of wijzigingen in het programma. Alle vermelde informatie is onder voorbehoud. Op onze website staat de meest actuele informatie.

Bereikbaarheid & parkeren

WestlandTheater De Naald is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Busstation Verdilaan bevindt zich naast de deur. Informatie over openbaar vervoer naar Naaldwijk kunt u vinden op www.9292ov.nl. Rondom De Naald is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Bezoek onze website voor meer informatie: www.westlandtheater.nl.

133

Profile for Mooi Rood

WestlandTheater De Naald Programma 2019 / 2020  

Het podium van nu én van de toekomst vraagt een open en toegankelijke plek waar mensen graag samenkomen voor ontmoeting, vermaak, inspiratie...

WestlandTheater De Naald Programma 2019 / 2020  

Het podium van nu én van de toekomst vraagt een open en toegankelijke plek waar mensen graag samenkomen voor ontmoeting, vermaak, inspiratie...

Profile for mooirood