Page 1

Westland-United DĂŠ ADO Den Haag skybox voor Westlandse ondernemers die van voetbal houden

Seizoen brochure 2020/2021


Skybox WestlandUnited: Dé plek waar ondernemend Westland samenkomt Met de skybox van Westland-United hebben Westlandse bedrijven al meer dan 10 jaar een vaste plek in het stadion van ADO Den Haag. In een ontspannen sfeer genieten Westlandse ondernemers samen met klanten, relaties en collega’s van een hapje, een drankje, een goed gesprek, (live) entertainment en uiteraard Eredivisievoetbal.

“Voetbal. Netwerken. Ondernemen. Gezelligheid. Dat is Skybox Westland-United!”

Meer dan alleen voetbal Een goed netwerk biedt kansen Voetbal en business gaan goed samen. Het werkt al jaren. Het werkt voor velen. Ook voor Westland-United ondernemers en hun relaties. Er zijn al veel goede onderlinge relaties ontstaan en van menig project en samenwerking ligt de oorsprong in de Skybox van Westland-United. Een luxe, sfeervolle ruimte voor uw bedrijf: het kan al vanaf twee personen Een skybox is toch alleen voor grote bedrijven? Nee hoor, onze leden zijn verschillende ambitieuze bedrijven en ondernemers. De minimale afname is twee kaarten, maar meer kan ook. Bij Westland-United kan iedereen genieten van alle voordelen die horen bij het hebben van een skybox. Beschikbaar voor uw zakelijke bijeenkomst De skybox staat het gehele seizoen tot uw beschikking voor een zakelijke bijeenkomst, zoals een vergadering of netwerkborrel, of als u iets te vieren heeft. Een rondleiding in het stadion is een leuke aanvulling.


In de Skybox van Westland-United Een skybox met stijl De Westland-United skybox is een sfeervolle, stijlvol ingerichte ruimte en heeft alles wat u van een skybox verwacht. Loungehoek, vergadertafel, bar, buitenstoelen, tv-schermen, noem maar op. De box zit bijna in het midden van het stadion dus er is goed zicht op het veld. Wie zijn er in de skybox? Elk jaar nemen zo’n vijftien verschillende ondernemers deel. En elke wedstrijd brengen zij andere gasten mee; klanten, collega’s of andere zakenrelaties – allen uit verschillende bedrijfstakken. Kortom, een divers gezelschap dat uw netwerk verrijkt.

“Een bezoek aan de Skybox is echt een ervaring die blijft hangen, en vaak ook nog waardevol voor de toekomst blijkt. Stukken leuker dan een standaard relatiegeschenk. Dit is echt een beleving!”

Vijf uur durend programma Vanaf één uur voor tot zo’n twee a drie uur na de wedstrijd kunt u terecht in de skybox. Voor en na de wedstrijd is er gelegenheid voor een borrel en een praatje. Later op de avond is er vaak nog een optreden van een zanger of bandje.

Catering en entertainment De bar is altijd open en een hapje en drankje staan te allen tijden klaar. Afhankelijk van het tijdstip van de wedstrijd serveren we een uitgebreid lunch- of dinerbuffet. We sluiten altijd feestelijk af met live muziek. Onze gastvrouw staat voor u klaar Onze gastvrouw Marianne staat elke wedstrijd voor u en uw gasten klaar. Zij is ook buiten de wedstrijddagen bereikbaar voor vragen of bijvoorbeeld het bestellen van extra kaarten. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt en wordt alles voor u geregeld.


Deelname seizoen 2020/2021. Wat houdt een lidmaatschap in? U krijgt twee toegangskaarten voor de Westland-United Skybox. U kunt ook meer certificaten afnemen. Dan kunt u meer gasten meenemen per wedstrijd. Een lidmaatschap van Westland-United heeft vele voordelen. Hiernaast een overzicht. “Het is lekker ontspannen en relaxed. Alles word geregeld. Hierdoor is er genoeg tijd om met iedereen een praatje te maken en nieuwe mensen te leren kennen.�

T  oegang tot onze dubbele skybox met terras tijdens alle reguliere wedstrijden van ADO Den Haag in het Cars Jeans Stadion (17 per seizoen), Europese- en KNVB Bekerwedstrijden (tot 1/8 finales), nacompetitie-, play-off en vriendschappelijke wedstrijden. Optie om losse extra toegangskaarten te bestellen per wedstijd (indien beschikbaar). Parkeren voor het stadion op P2. Uw logo op diverse plaatsen in de skybox. Vermelding op website en social media. Mogelijkheid om skybox te gebruiken voor uw zakelijke bijeenkomsten of bv personeelsbijeenkomst.  an het einde van het seizoen verrekenen we de A catering- en bedrijfskosten op basis van het aantal certificaten. Let op! Eenmalige actie 2020-2021 : deze

kosten worden dit seizoen niet doorbelast!

Privileges bij externe evenementen welke in het stadion plaatsvinden. Toegang tot de Business Club en De Ooievaar.

T  oegang tot alle sponsorruimtes in het Cars Jeans Stadion. Nieuwe mensen, nieuwe relaties, nieuwe kansen! Gezelligheid van een club Westlandse ondernemers en hun gasten!


Nieuw! Gedeelde Deelname Is een bezoek aan elke wedstrijd iets te veel voor u? Dan kunt u dit seizoen ook voor ‘Gedeelde Deelname’ kiezen.

Bij Gedeelde Deelname koppelen we u aan een ander bedrijf. Allebei koopt u twee certificaten en onderling bepaalt u wie naar welke wedstrijd gaat. U bezoekt niet 17, maar gemiddeld 8 wedstrijden per seizoen. Voor elke wedstrijd heeft u dan vier kaarten tot uw beschikking. Mocht u toch allebei naar een wedstrijd willen komen, kan dat nog steeds. U kunt er per wedstrijd extra kaarten bij kopen. Kortom, flexibiliteit. Meer dan 2x45 minuten Houdt u van voetbal, netwerken, ondernemen én gezelligheid? Dan is Westland-United echt iets voor u. Maak vrijblijvend een afspraak, zodat u met eigen ogen de mooiste Westlandse Skybox van Den Haag kunt zien!

De voetbalpoule voor het goede doel! Waagt u een gokje? Elke wedstrijd kunnen alle aanwezigen deelnemen met de Westland-United voetbalpoule. Dit brengt altijd een gezellige rivaliteit onderling, en daarnaast steunen we aankomend talent; alle opbrengst gaat naar de jeugd van ADO Den Haag. En de winnaar? Die komt niet met lege handen te staan! De prijs is een gesigneerd T-Shirt, persoonlijk door een ADO-speler overhandigd.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezoek? Neem contact met ons op!

info@westland-united.nl www.westland-united.nl Volg ons op:


Profile for Mooi Rood

Westland United Seizoens brochure 2019/2020  

“Een bezoek aan de Skybox is echt een ervaring die blijft hangen, en vaak ook nog waardevol voor de toekomst blijkt. Stukken leuker dan een...

Westland United Seizoens brochure 2019/2020  

“Een bezoek aan de Skybox is echt een ervaring die blijft hangen, en vaak ook nog waardevol voor de toekomst blijkt. Stukken leuker dan een...

Profile for mooirood

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded