Page 4

SCRUMPY

VIOS Wateringen 1922

TAPIJTZAAK

PLEIN 36 A+B

WATERINGEN

BLOEMISTERIJ

0174 297 518

OpENING Scrumpy PUB 1983

SCRUMPY.NL

GEBROEDERS KEIZER 2005

GEBROEDERS KEIZER 2017

Maak het onvergetelijk! BENT U OP ZOEK NAAR EEN ONVERGETELIJK (VERJAARDAGS) CADEAUTJE? WAT IS ER NU LEUKER DAN EEN FAMILIELID, VRIEND OF VRIENDIN EEN GEZELLIG UITJE TE GEVEN?

W

ij hebben hiervoor onze eigen cadeaubonnen. Deze kunnen een waarde hebben vanaf €10,00 of de waarde van een bepaald gerecht. U kunt dit zelf bepalen. Op de cadeaubon is ruimte voor een persoonlijke boodschap. Bijvoorbeeld een felicitatie voor een verjaardag of trouwdag of een persoonlijk bedankje. Wat denkt u van: ‘Goed voor een kan bier’ of ‘We gaan gezellig samen genieten van koffie en appelgebak’. Of: ‘Jij en ik gaan lekker ‘Say no more’ eten’. Wat kun je nog meer zeggen met zo’n bijzonder cadeau? De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de bar. Ook Brasserie Brothers heeft (eigen) cadeaubonnen.

AGENDA

2018 1 april

1E PAASDAG Stop Met Zoeken Paasparty

27 april

KONINGSDAG

20 mei

1E PINKSTERDAG Scrumpy Draait Door

9 juni

BRADERIE WATERINGEN

28 juli

WATERPOP

2 augustus

PROFRONDE WESTLAND

9 december BRUCEBAND

24 december XMAS EVE

31 december

OUDJAARSBORREL COLOFON Ontwerp en realisatie Thomas van der Schoor, Mooi Rood Fotografie Frank van der Burg Fotografie Eigen archief Tekst Geraldine Hindriksen, Isis taalzorg Drukwerk Drukkerij Aktief

SCRUMPY

APART

EEN LEUKE WILT U UW EIGEN FEESTJE OP EN? DAN KUNT EN GEZELLIGE MANIER VIER ART’. U TERECHT IN ‘SCRUMPY AP

rte ruimte achter in crumpy Apart is een apa or feesten en speciale Scrumpy en ingericht vo ervolle ambiance kunt gelegenheden. In een sfe kte ren. Geen rommel en dru u hier uw eigen feestje vie e ide het en ten gas uw voor thuis, echt de tijd hebben een zijn de ingrediënten die van een eigen kroeg: dit e ’ doen slagen. Deze ‘apart feestje in ‘Scrumpy Apart een el, ne r eigen barperso Engelse kroeg’ beschikt ove letruimte. Livemuziek en toi en eig muziekcomputer en s tot de mogelijkheden. lekker eten behoren teven n eren voor gezelschappe Scrumpy apart is te reserv p.p., 0 gementen vanaf € 24,5 vanaf 35 personen. Arran t he bij p.p. Meer informatie buffetten vanaf € 13,50 74 297 518. personeel of bel naar 01

S

Luxer maar vertrouwd

A

an de overkant van Scrumpy is het restaurant Brothers gelegen. Vier jaar geleden gingen Remmert en Leendert de uitdaging van dit restaurant aan en het is een succes gebleken: “We zijn op de goede weg. Het was even zoeken naar de juiste invulling, maar die hebben we gevonden en we merken dat het gewaardeerd wordt. Er zijn steeds meer mensen die terugkeren en ook het zonnige terras is ontdekt. Wat erg leuk is, is de mooie combinatie die is ontstaan tussen Brothers en Scrumpy. Wie in het verleden bij de Scrump wilde eten en niet terecht kon omdat alle tafels bezet waren, ging vervolgens als alternatief naar Brothers. Nu wordt er vaker bewust gecombineerd: eerst een borrel in de Scrump en dan eten bij Brothers. Of eerst eten bij Brothers met een gezellige afsluiting in Scrumpy. Het gaat vanzelf. Brothers en Scrumpy hebben twee gezichten, het zijn twee huiskamers met twee verschillende uitstralingen maar toch zijn ze één geheel!” Bij Brothers is het voortreffelijk eten. Er is de succesvolle Brothers Deal waarbij je kunt genieten van drie heerlijke gangen, met de mogelijkheid deze uit te breiden of aan te passen met een kleine meerprijs. En er is een uitstekende wijnkaart. “Er is een bredere wijnkaart gekomen met meer verfijning. We zien dat hier ruimte voor is. De mensen houden van verrassingen; in eten en in een lekkere wijn. Daarom is er nu een verrassende wijnkaart. Niet heel groot, maar met meer wijnen uit alle werelddelen. Brothers is wat luxer geworden, maar de vertrouwde sfeer is gebleven.”

Menukaart Scrumpy Wateringen  

"Misschien wel het saaiste café van het Westland.."

Menukaart Scrumpy Wateringen  

"Misschien wel het saaiste café van het Westland.."