__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

1E EDITIE

31 AUGUSTUS 2020


IN DEZE EDITIE

Individueel samen 8 ONDERNEMERS. MEER DAN 75 JAAR ERVARING. WIJ BIEDEN MEER DAN 100 BEHANDELINGEN AAN. LEES HET HIER....


Voorwoord Welkom bij Mooi! Next Level. Achter iedere deur in dit pand werken we met passie. Allemaal kleine ondernemers met hetzelfde doel. Mensen mooi maken en met een goed gevoel weer laten gaan. Wie we zijn en wat we doen is te vinden in deze aller eerste editie van ons magazine, Mooi! Next level. Het initiatief voor Mooi! is lang geleden ontstaan bij Gaby van Your Changes. En jammer genoeg door corona en omstandigheden kunnen de ladiesnights niet meer doorgaan. Cheryll van CJ fashion boutique en ik Chantal v Bliss Nails hebben Mooi! Next level bedacht. Iedere periode een fotoshoot met nieuwe kleding, kleuren, behandelingen en meer. Daar maken we een magazine van, online en print voor in het pand. In deze editie stellen we ons voor. Zodat je weet wie er achter welke deur zit. Dit is onze try out. Veel leesplezier. Met liefde gemaakt. Groetjes Chantal


AAN DE LINKERKANT VAN DE GANG.

Bij de 2e deur vind je Your Changes Massage, daarnaast de paspop van CJ Fashion Boutique.


AAN DE LINKERKANT VAN DE GANG.

Bij de 3e deur vind je Bliss Nails & beauty, Chanail Design en Muchacha Visagie.


AAN HET EIND VAN DE GANG LINKS.

Aan het einde van de gang naar links loop je direct de schoonheidssalon in. Aan de rechterkant zit de kapper.


AAN DE RECHTERKANT VAN DE GANG.

Op volgorde van boven naar beneden van deur 1 t/m deur 4 zijn deze bedrijven te vinden.


Biutifill is een kliniek voor cosmetische geneeskunde.

�Dr Jan Aghina werkt met de beste en zuiverste producten.�


Dr Jan Aghina doet behandelingen met botulinetoxine en fillers, daarnaast is hij ook gespecialiseerd in pdo-draden en behandelt met prp. Bovendien wordt er alleen gewerkt met de beste en zuiverste producten. Iedereen krijgt een redelijk terughoudend en eerlijk advies. En de behandeling geschiedt pas na instemming en tegen een alleszins redelijk tarief. Huidanalyse is ook mogelijk, en behandeling met de op de persoon afgestemde producten van Universkin.

Sinds kort is er een oogcreme op de markt van het merk “Nazaat by Dr Jan�, waarmee het mogelijk is geworden om de bruine vlekken onder de ogen adequaat te behandelen. In principe is Biutifill dagelijks geopend. Maak een afspraak via een sms of appje via 06 50508190


Sinds 2011 ben ik, Joyce moeder van drie kinderen, gestart met mijn eigen bedrijf D-ZIJNS. En wat doe ik dan precies, ik vertegenwoordig mijn eigen sieradenlabel D-ZIJNS. Dit doe ik met veel plezier en passie. Inmiddels is er al veel veranderd sinds de start van D-ZIJNS.


Ik ben begonnen met het verkopen van mijn sieraden op prachtige events en paardenconcoursen. Normaal gesproken kun je mij het hele jaar door op events vinden in binnen- en buitenland. Behalve dit jaar…… 2020. Er is een heleboel veranderd sinds COVID-19 ons leven is binnen gedrongen. Geen beurzen, geen events, kortom voor mij is er een hele grote bron van inkomsten en passie weggevallen. Wat ga je dan doen tijdens deze lastige en bizarre tijd? Mijn website www.d-zijns.com ben ik weer gaan updaten met nieuwe producten. Daar heb je anders niet zoveel tijd voor. Je eigen webshop bijhouden kost namelijk veel tijd. Corona heeft ervoor gezorgd dat je opeens die “tijd” hebt om daaraan te werken. Nieuwe sieraden creëren, foto’s maken van je sieraden, stukjes erbij schrijven. Zelf vind ik dat ik een leuke overzichtelijke webshop heb. Ook daar ben ik blij mee. Op een gegeven moment moet en wil je verder en kwam “Mooi” voorbij met allemaal gedreven ondernemers, gehuisvest in een klein pand in mijn eigen woonplaats IJsselstein. Hoe fijn is dat! Gewoon op de fiets of lopend naar je werk…………geweldig. Hier word je ook weer helemaal blij van! Dus afspraak gemaakt met de eigenaar om mogelijkheden te bespreken om je eigen atelier te starten. En hoe snel kan het allemaal gaan!Sleutel gekregen en aan de slag met verf en kwast.


Een week later was alles helemaal klaar. Het resultaat is superleuk geworden, al zeg ik het zelf. Echt een hele fijne werkplek met alles om me heen wat een atelier voor mij aantrekkelijk maakt. Krijt roze op de muur, Franse luikjes achter me op de muur. Mooie antieke kast met een spiegel en opbergruimte. Leuke andere kleine kastjes en natuurlijk overal mijn mooie sieraden. En heel belangrijk, alles overzichtelijk en aantrekkelijk om een kijkje binnen te nemen in mijn atelier.

Mijn eigen label sieraden creëer ik sinds een jaar of zeven. Zo maak ik armbandjes met je eigen kleurstelling in goud of zilver. Dat kan zijn een moeder/dochter armbandje, zussen armbandje, vriendinnen armbandje. Gemaakt met de mooie Miyuki kralen en/of een charm. Charms zijn verkrijgbaar in 925 sterling zilver of in vermeil of rosé goud. Vermeil goud houdt het volgende in: 925 sterling zilver maar dan met drie laagjes goud eroverheen. De kwaliteit blijft levenslang mooi en doet niet onder voor echt goud, maar is stukken betaalbaarder. Al mijn sieraden worden gemaakt of helemaal verwerkt met 14-karaats goud of 925 sterling zilver. Bij D-ZIJNS ben je op het juiste adres als je van “goud” houdt!


Mijn sieradenlijn D-ZIJNS is vrouwelijk, sterk, fijn, chique, hip, krachtig en voor iedere vrouw de kers op de taart! Ben je al nieuwsgierig geworden, kom gerust een kijkje nemen in mijn atelier aan de Industrieweg 36 te IJsselstein. Je kunt daar mooi sieraad als voor een zoeken of te

terecht om een zowel voor jezelf dierbare uit te laten maken.

D-ZIJNS Industrieweg 36 3401 MA IJsselstein 06-38909832


Even voorstellen... M ssch en heb e me al eens z en lopen b Moo sselste n of m n paspop z en staan voor Bl ss Na ls & Beauty. Deze paspop kleed k eens n de paar weken om zodat e een goed beeld kr gt van de collect e en ook eens een outf t n het echt kunt bewonderen. E nd 2019 heb k de grote stap genomen om te starten met m n e gen webshop. Al s nds k me kan her nneren s het m n grote droom geweest een e gen mode bout que te hebben waar gezell ghe d voorop staat. Het leuke aan kled ng v nd k dat e h ermee kunt laten z en w e e bent en w e e w l z n. B kled ng v nd k het vooral belangr k dat e e prett g voelt n wat e draagt. Want als e e prett g voelt, straal e d t ook u t!

t que.nl u o b n o ash Www.c f

Hoe k m w l ondersche den s door kled ng aan te b eden n versch llende st len, voor versch llende leeft den en maten van maat 34 t/m 46. Ook hoor k vaak dat veel vrouwen het last g v nden om set es samen te stellen. Op m n webs te heb k d t al voor e gedaan! B elk art kel kun e naar beneden scrollen en de suggest es b het art kel bek ken, zo hoef e noo t ver te zoeken! Hopel k tot snel onl ne en w e weet ook oo t n m n e gen bout que! L efs C Fash on Bout que


Pak €29,95 Top €14,95

eanspak €44,95


a e T e m i T urk e â‚Ź 19,95


Pak € 29,95 Top € 22,95

Kanten urk e € 34,95 R em € 12,95 Max urk € 29,95


urk rood € 19,95 urk blauw € 19,95


N A G E L S W I M P E R S

T E E T H

W H I T E N I N G

S P R A Y - T A N


Bij Bliss Nails zijn we met 4 dames en een chihuahua. vlnr Chantal, Jennifer, Nikita, Bliss en Kim. We zijn gespecialiseerd in het verbeteren, verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Met alle mogelijke variaties op basis van de nieuwste trends. Nikita, Kim en Chantal doen daarnaast ook het spraytannen en tandenbleken. Voor wimpers ben je bij Kim of Chantal in zeer goede handen. Met 8 jaar ervaring werken we met een techniek die de natuurlijke wimpers beschermen en bij velen zelfs beter maakt! Jennifer werkt voor zichzelf als visagist, wenkbrauwen, lashlifting en smink. Daar vertelt ze straks meer over. In januari is Chanail Design met een lesprogramma gestart om startende nagelstylisten op weg te helpen. Hierin laat Chantal zien hoe zij succesvol is geworden in het nagelvak.


Nagels Onze kracht zit in het behoud van de natuurlijke nagels. Ik zeg altijd "dat wat je hebt gekregen, daar moet zuinig op zijn." Dan vullen wij het aan. We hebben alle technieken in huis om mensen te helpen aan mooie nagels. Iedere maand nieuwe kleuren, nieuwe glitters en ideeën. In september gaan we lesgeven met een nieuwe techniek, het GEL eXtentsion systeem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een zachte full cover tip. Wil je snel en efficiënt een mooie set leren creeren? Dan kan dit binnen een dag! Lesgeld is vanaf €150 all inclusive. Hiermee kan je ongeveer 20 sets bij jezelf zetten.

www.chanaildesign.nl

Wimpers Bij Bliss zijn we bijna 10 jaar gecertificeerd voor het zetten van de meest gebruikte technieken op het gebied van wimperextensions. Volumelashes (hollywoodlashes) Hierbij worden er losse wimpers om de natuurlijke wimpers geplaatst. Let op! Dit gebeurt met een speciale techniek en met speciaal daarvoor gemaakte wimpers. Hierdoor creëeren we een vollere look. Dit betekent dat als je 150 wimpers hebt, je meer dan 300 haartjes per oog erbij krijgt.  We werken wimperbesparend. Deze techniek is daardoor zeer geschikt voor dames met weinig wimpers en/of dunne wimpers. Dankzij deze behandeling kan iedereen volle mooie natuurlijke wimpers dragen.


Teeth whitening Tanden bleken peroxidevrij In slechts 20 minuten zijn je tanden stralend wit! 100% veilig & pijnloos. Niet schadelijk voor je tanden en glazuur. Ook geschikt voor een kunstgebit en/of kronen. 100% gegarandeerd witter resultaat: 5 tot 15 tinten lichter. Een uniek wereldwijd gepatenteerd bitje gevuld met siliconen. De behandeling kan probleemloos worden herhaald.

Spraytan v Marc Inbane Wij werken met SprayTan van Marc Inbane. 30 min na het sprayen mag je douchen. Vlekt niet, bruint nog 3 uur door en je mag direct de zon in. Waarom Marc Inbane? Gezonde en veilige tanning zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen van zon of zonnebank. Droogt snel en zonder vlekken. Tot 6 dagen een zomerse teint. Geschikt voor alle huidtypen. Geeft een egaal resultaat en géén worteleffect. Natuurlijke en voedende ingrediënten, waaronder Aloë vera, Ginkgo en vitamine E. Dermatologisch getest en hypoallergeen. Vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Vegan en niet getest op dieren.


Acrylnagels

Gelnagels

Naturel set met sjabloon

Naturel set met sjabloon

Nieuwe set €49

Nieuwe set €55

Opvullen €30

Kleur gellak

Nieuwe set €59

Kleur gellak

Opvullen €37,50

Nieuwe set €65

Babyboom/Ombré

Nieuwe set €62,50

Opvullen €35 Opvullen €40

Babyboom/Ombré/French

Opvullen €40

Nieuwe set €67,50

Opvullen €45

Lang/special forms + €5 Acrylgel is een vriendelijk alternatief voor acryl

Lang/special forms + €5

Versteviging natuurlijke nagel ManiQ/Rubber base/Builder base/Expert/Fiber

Transparant €30

Kleur €37,50

French/babyboom/Ombré €45


Wimpers Wimperverlenging nieuwe set volume

€90

OpVul behandelingen 1 week €25 2 weken €30 3 weken €40 €50 4 week

De meesten vullen op, rond de 3 weken. als het dan nog niet nodig is, dan rekenen we geen week extra. Dus dan kost het bij weken ook 40 euro.


Tanden Bleken Peroxide vrij

€49

Pearl 4 smile

€34,50

blissnailsijsselstein @blissnails.ijsselstein

06 830 085 91

(WhatsApp)

Spray-Tan Fullbody Spraytan

€25

Fullbody Spraytan €55 incl kleine flacon voor thuis


Jennifer V I S A G I S T

B R O W S T Y L I S T

W I M P E R L I F T I N G

H A I R S T Y L I N G

F E S T I V A L S T Y L I N G

N A I L S T Y L I N G

Mijn naam is Jennifer en ik ben vak gediplomeerd visagiste. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Browstyling, Hairstyling, Wimperlifting, Festivalstyling & nailstyling.

Mijn ervaring Begin 2013 heb ik mijn vakdiploma Visagie behaald, daarna ben ik mij gaan door specialiseren in Extreme Visagie. In 2017 heb ik de Masterclass Hairstyling gevolgd om zo nog meer het totaal plaatje voor mijn klanten te kunnen creĂŤren. Dus of het nu bruidsstyling is, voor een Gala of een zakelijke daglook voor shoots, alles is mogelijk.


Omdat ik in mijn werk merkte dat heel veel klanten geen idee hebben wat ze met hun wenkbrauwen aanmoeten, ben ik mij meer gaan door specialiseren in wenkbrauwstyling. Het eerste dat opvalt aan een look zijn toch je wenkbrauwen, dus extra belangrijk dat je je daar fijn en zelfverzekerd over voelt. En een absolute must is momenteel wel de strak gestylde henna brow. Kwaliteit staat bij ons voorop daarom werken wij met de beste merken, blijven innovatief en altijd opzoek naar de nieuwste trends.


GOLD AWARD WINNAAR BESTE KAPSALON VAN IJSSELSTEIN

HET BESTE VOOR HET HAAR EN HET MILIEU

Wij, hairdesigners van Your Changes, creëren kapsels die het beste bij jou passen. Wij hebben passie voor mooi haar en streven ernaar om bij jou het mooiste haar te designen. Of het nu om krulhaar gaat, kleuren, kroeshaar, hairextensions…. We hebben het allemaal in huis. We gebruiken voor elk haartype de beste producten, parabenen- en sulfaatvrij en zo groen mogelijk. L’Anza is daarom ons huismerk, het beste voor het haar maar ook het beste voor het milieu.

Mediceuticals is ons farmaceutische merk wat wij inzetten bij mensen met hoofdhuid problemen of bij behandelingen zoals chemo. Avlon Kéracare is ons merk voor black hair, de nr.1 in Amerika. Indian Gold en Mago Hair zijn onze extension merken. Extra leuk om te vermelden is dat we voor de 3 e keer achter elkaar een Gold Award hebben gewonnen voor beste Kapsalon van IJsselstein. Deze prijs hebben we inmiddels al 4x naar binnen weten te slepen. Ook zijn we in de top 10 van Nederland terecht gekomen. Trots zijn wij daar natuurlijk op!


SCHOONHEIDSSPECIALIST

WAT BIJ JOU PAST EN, WAT JOU ALS PERSOON IN JE KRACHT ZET

Schoonheid en een gezonde huid bezorgen, is onze job in onze schoonheidssalon. Tevens zijn wij een specialiseerd in waxen! Waxen met Lycon de beste wax ter wereld, praktisch pijnloos en zelfs de kleinste haartjes kunnen wij verwijderen. Voor onze huid werken wij met Alcina, een mooi merk met een farmaceutische geschiedenis. Betaalbaar en werkzaam zijn de keywords voor dit prachtige merk. De make-up is ook van Alcina en je zal merken dat de prachtige make-uplijn een vaste basis heeft, maar leuke items ieder seizoen.

Your Changes staat voor jouw verandering. Wij willen graag een relatie met jou opbouwen zodat wij het beste bij jou naar boven kunnen halen. Wat bij jou past en wat jou als persoon in je kracht zet. Wat jou laat shinen! Kom jij snel langs?


The making off..

TOOHS ED NAV GAD ED


) set ;d v t n ere ka De and


Topteam SAMEN KOM JE VERDER


Family & Friends only


De volgende editie..

eind november 2020

Denk aan Glitters Nieuwe behandelingen Luxe kadopakketten Feestkleding We delen een onze avond uit met jullie. ...en meer.


Profile for Mooi Next level

Mooi! Next level. 1  

8 ondernemers in 1 pand in IJsselstein. Meer dan 8 behandelingen. Dit magazine laat zien welke passies er achter de deuren van Mooi leven....

Mooi! Next level. 1  

8 ondernemers in 1 pand in IJsselstein. Meer dan 8 behandelingen. Dit magazine laat zien welke passies er achter de deuren van Mooi leven....

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded