Page 1

Familieejet chokoladefabrik siden 1966

Gode gaver 2011/2012


Passion for chokolade Vi håber, du deler den med os – vores passion for chokolade. Ole Chokolade er en familievirksomhed med kompromisløs kærlighed til god chokolade. Sådan har det været siden 1966, da Ole Vile Pedersen begyndte sin produktion. Siden er eventyret vokset, familiens nye generationer er med – og glæden ved at skabe de absolut bedste chokolader af de fineste råvarer har resulteret i, at Ole Chokolade i dag kan tilbyde nogle af de mest eftertragtede luksuschokolader.

Velsmag og service Den gode smag i munden rækker videre end til hver enkelt himmerigsmundfuld. Vi er bevidste om, at alt, hvad vi sælger, skal leve op til vores kunders krav. Og her handler det ikke kun om smag. Det drejer sig om pålidelighed, troværdig­ hed og fleksibilitet, fordi rigtig mange af vores produkter er gaver, som sendes videre. De repræsenterer vores kunder over for modtageren – det kan være firmagaver, fejring af særlige begivenheder … eller den særlige, kærlige tanke. Derfor har vi respekt for hele processen, lige til det sidste ”Uhmm” er forstummet og alle er tilfredse.

Med de venligste hilsner Marianne & Annette

Marcipanhjerte Varenr. 7001 - 200 g

Forførende hjerte i marcipan overtrukket med fristende mørk chokolade og dekoreret med lækker nougat. Æskemål 14,5 x 14,5 x 3,2 cm.

Hjemmelavet dansk chokolade • Logo på sleeves • Logo på chokolade • Levering fra dag til dag • Eget trykkeri • Færdigpakkede æsker • Marcipanhjerter og -brød • Gavepakker • Vælg-selv-æsker • Web-shop


Sjæl og råvarer ”Det kræver mere end blot glæde ved chokolade, når der skal skabes smags­ oplevelser i den absolut bedste ende af s­kalaen. Et godt håndværk, hvor omhu og smag for detaljen er udgangs­ punktet, og hvor råvarer, som er kritisk udvalgt af os selv, er lige så nødvendige elementer som glæden ved chokolade. Så 100 % fokus på kvaliteten er dagens orden hos Ole Chokolade.” Marianne Vile Ellerkamp 2. generation & chokolademagerske


Vores mørke chokolade har et højt kakaoindhold på 71 % – men på grund af den høje kakaokvalitet er smagen stadig mild

Julekalender Varenr. 7003- 384 g

Årets julekalender fra Ole Chokolade består af 24 store, lækre himmerigsmundfulde – én til hver dag i december. Hjemmelavet nydelse så englene synger.

”Med dette års flotte julekalender kan både du og vi være stolte. Du får en kalendergave som er fyldt med kvalitet bag hver eneste af de 24 låger. Og vi er stolte af at levere dig en vare og en service, som gør, at også din december bliver lidt lettere – og meget festligere.” Marianne Vile Ellerkamp, medejer

Julekurv med sødt og godt Varenr. 7102 - 502 g

Luk op og glæd dig over det fristende indhold 6 julefigurer 1 stort marcipanbrød (350 g) 1 pose mandler (80 g) 1 glas marmelade 1 pose kaffe Du har mulighed for at sammensætte din julekurv med lidt ekstra godt. Se de lækre muligheder under LIDT EKSTRA.


Den perfekte gave i den søde juletid Chokolade hører julen til. Og med en chokoladegave fra Ole Chokolade har du sikret, at modtageren af din gave får en juleoplevelse ud over det sædvanlige. For chokolader og marcipan fra Ole Chokolade overstråler langt de fleste andre af julens søde tilbud både i smag, kvalitet og eksklusivitet.

Decembergaver Varenr. 7101 - 1022 g

Fire stilfulde adventsposer pakket med overraskelser af udvalgte lækkerier fra Ole Chokolade.

1. søndag i advent

3. søndag i advent

2. søndag i advent

4. søndag i advent

Et flot adventslys og 12 stk. lækre hjemmelavede julefigurer af den skønneste chokolade.

Lav-selv-konfekt med indbygget hygge … her er de fineste råvarer: 200 g rå marcipan, 100 g rå nougat og 150 g mørke chokoladelinser.

En flaske Quinta Do Crasto portvin (½ flaske) elegant ledsaget af en pose med ristede franske valnødder (80 g) overtrukket med 65 % mørk chokolade og vendt i kakao. Uhmm! Superflot Koziol-designerkande (168x102x164 mm) – perfekt til stilfuld servering af f.eks. mælk eller varm kakao. Dertil 150 g skønne, mørke chokoladelinser og et ægte julebrød i marcipan (150 g) – nænsomt overtrukket med 71 % mørk chokolade.


Kvalitet og gaver, som rækker langt ud over december

e.d

k

Det er gudskelov ikke kun julen, som byder på anledning til at give gaver. Året er fyldt med store og små begivenheder og oplagte lejligheder til at give en gave, som vækker glæde og som kan bruges! Som tak, som opmuntring, som trøst. Ved en mærkedag eller ved en særlig indsats – eller som en gestus over for kunder.

ad

ol www.olechok

Gaveæske med 16 stk. chokolade Varenr. 1021 (guld),1022 (sølv), 1023 (sort) - 176 g

16 lækre hjemmelavede chokolader, som kommer hele smagspaletten rundt. Æskemål 42 x 13 x 4 cm.

Gaveæske med 36 stk. chokolade Varenr. 1061 (guld),1062 (sølv), 1063 (sort) - 455 g

36 stykker af vores hjemmelavede chokolader med fyld. Her varer glæden længe! Æskemål 41 x 19 x 4 cm.

Gaveæske med 24 stk. chokolade Varenr. 1041 (guld),1042 (sølv), 1043 (sort) - 305 g

24 gange kan der nydes eller bydes på vores skønne hjemmelavede chokolader med lækkert fyld. Æskemål 29 x 19 x 3,5 cm.

Gaveæske med 165 stk. chokolade Varenr. 1111 (guld) og 1114 (hvid) - 2 kg

165 lækre, hjemmelavede chokolader. Et overflødighedshorn af skønne smagsoplevelser; perfekt til julefrokosten, festen eller receptionen. Æskemål 25 x 25 x 7 cm.


Vores marcipan er af en helt speciel kvalitet. Den består udelukkende af søde valenciamandler fra Spanien tilsat sukker. Intet andet!

Alle får del i fornøjelserne … Alle vores gaveæsker indeholder et udvalg af de skønneste, håndlavede smagsoplevelser. Her er, hvad vores æsker har at byde på: • Pebermyntetrøffel – blød og lækker, omgivet af mørk chokolade • Orange/karamel – en sød drøm indhyllet i mørk chokolade • Mokkatrøffel – blød, smagstæt mundfuld omgivet af hvid chokolade • Citrontrøffel – frisk fristelse svøbt i flødechokolade • Marcipan – den rigtige smag med valnød som kronen på værket • Nougat med flødechokolade omkring. Sødt, blødt og lækkert

Gaveæske med 50 stk. chokolade Varenr. 1071 (guld),1072 (sølv), 1073 (sort) - 635 g

50 x forkælelse. Med så mange lækkerier dukker favoritterne op flere gange! Æskemål 25 x 25 x 7 cm.


Gavepakker Selv om chokolade er vores passion, findes der mange andre glæder i livet. Her finder du et eksklusivt og varieret udvalg af gavepakker, som forener chokoladeglæde med andre skønne ting og smagsoplevelser. Ideelle og kærkomne gaver til alle med smag for stil og appetit på livets goder.

Ølpakke Varenr. 7023 - 248 g

2 stk. belgiske Floreffe guldøl. Mørk krydret øl med anis og koriander, som giver en fantastisk smag. Øllene følges på vej med 2 poser nødder (a 80 g) med franske mandler og valnødder. Som finale følger en æske med 8 stk. hjemmelavede chokolader med forskelligt fyld.

Chokoladeskål Varenr. 7104 - 200 g

Krenitskålen er dansk kvalitetsdesign. En klassiker i nutidig fortolkning fyldt op med 200 g hjemmelavet chokolade med forskelligt fyld.

Vores kvalitet skal matche din “En gave er et signal til andre, og vores omhu og kvalitet er din garanti for, at modtageren ikke bliver skuffet. Vi udfører selv alt i forbindelse med leverancen. Lige fra skabelsen af vores chokolader, produktion af emballager, pakning og forsendelse til modtageren. Vi er fleksible, og har I særlige behov, opfylder vi dem gerne. Omhyggeligt, engageret og pålideligt.” Annette Vile Kærup, medejer


e.d

k

Ole Chokolader er omhyggeligt, unikt håndværk – båret af familietradition og en ægte kærlighed til chokolade af bedste kvalitet.

ad

ol www.olechok

Chokolade og portvin Varenr. 2135 - 900 g

En flaske Quinta do Casto portvin (½ flaske), 350 g af vores forførende marcipanbrød pakket i æske samt en æske med 50 stk. hjemmelavede chokolader.

Chokolade, rødvin og Krenitskål Varenr. 7106 - 1160 g

En pose franske mandler, en pose valnødder, 1 kg marcipanbrød overtrukket med lækker chokolade, 2 flasker Chianti rødvin samt en stor, trendy Krenitskål.


Lidt ekstra? Vi har gjort os umage med vores gaveforslag, men du har altid mulighed for at justere på gaven med tilkøb af flere lækkerier eller skønne sager. Her ser du en række skønne, oplagte muligheder, som vi pakker med i julekurven for dig.

Portvin Varenr. 2143

Quinta do Crasto portvin (½ flaske)

Ole-bar Varenr. 0211/0209/0210 - 150 g

3 x himmerige: Hvid chokolade, flødechokolade og mørk chokolade i 50 gram-stykker.

1 Koziol-kande Varenr. 7850

Trendy designerkande – god som mælkekande eller til lækker varm kakao.

Royal Copenhagen-kande Varenr. 7852

Mål 168 x 102 x 164 mm

Royal Copenhagen – populær Elements-kande, 12 cm.

Karameller i pose – 100 g

2 stænger marcipan/ NOUGAT-MARCIPAN

Varenr. 2002

Varenr. 150 - 72 g

En pose forførende flødekarameller fra Karamel Kompagniet.

Skøn kombination af marcipan og nougat-marcipan

Gaveæske med 8 stk. chokolade Varenr. 1001 (guld),1002 (sølv), 1003 (sort) - 96 g

8 lækre stykker af vores hjemmelavede chokolader med forskelligt fyld. Æskemål 23,5 x 13 x 4 cm.


e.d

k

Vi har eget trykkeri, kan levere hurtigt – også i små oplag. Større oplag lægger vi gerne på lager for jer; klar til brug, så snart behovet opstår.

ad

ol www.olechok

Logo, præg, sleeve … Vores chokolader bliver dit visitkort Det er ikke os, som skal stjæle billedet, når din virksomhed skal profileres. Som erhvervskunde tilbyder vi dig at levere sleeve med logo og budskab på vores æsker – og har I særlige ønsker eller krav, gør vi vores yderste for at indfri dem. I den perfekte kvalitet.


Familietradition siden 1966

Chokolade er en skøn gave, og alle i familien hos Ole Chokolade gør sig umage med at give den bedste service, når du betror os en opgave. Vi er fleksible og omhyggelige. Vi har en dyb passion for chokolade og gør vores yderste for, at både du og dine gavemodtagere skal få den bedste oplevelse.

Chokolade på nettet Vi håber, at dette katalog giver dig smag for mere. Ikke blot til højtiderne, men også til de mange andre anledninger året rundt, hvor kvalitetschokolade er en kærkommen gave. Du kan læse mere om familien og se alle de mange muligheder for firmaæsker med sleeve, gavepakninger, hurtig levering – og naturligvis også det komplette sortiment af chokolader på www.olechokolade.dk. Du kan også bestille vores nyhedsbrev eller kontakte en af vores konsulenter, som gerne giver dig et samlet overblik over vores tilbud og muligheder – eller skræddersyr jeres personlige gaveløsning. Endelig har du mulighed for at bestille direkte fra nettet i vores webbutik.

Velkommen på www.olechokolade.dk

Ole Chokolade Bygmarken 2 DK-6000 Kolding Telefon +45 75 56 55 33 Fax +45 75 56 50 88 info@olechokolade.dk www.olechokolade.dk

Julekatalog  
Julekatalog  

Julekatalog

Advertisement