Page 1

Ciència

Idiomes

Esport

Catàleg d'activitats extraescolars curs 2017-2018 Donem continuïtat al nostre projecte educatiu des del lleure

Art i multimèdia


Futbol: Tècnica i tàctica

Escola Esportiva

El futbol, com qualsevol altre esport col·lectiu, esdevé una eina ideal per a treballar hàbits i valors que ajuden a la formació integral de l'infant. Si us agrada el futbol i voleu introduir-vos en aquest esport sense el compromís d'una competició, aquesta és l'extraescolar ideal per fer-ho.

Pels més petits de casa, una activitat per introduir-los en la pràctica de diferents esports. Consolidarem aspectes motrius i posturals, potenciarem els hàbits d'higiene, de respecte, i coneixerem aspectes tècnics d'esports individuals i col.lectius. Sempre des d'una basant més lúdica.

*Dijous de 17 a 19 h De P3 a 6è de primària

NOVA

Futbol: Competicions internes

Si de futbol ja en saps i el que vols és jugar partits, aquest curs inscriu-te a les competicions internes que organitzarem a l'escola.

*Dimarts de 17 a 19 h De 1r a 6è de primària, secundària i batxillerats

*Dimecres de 17.15 a 18.15 h De P3 a  1r de primària

Escacs Tant si ja en saps com si en vols aprendre, els escacs són una eina pedagògica de primer ordre pels avantatges que comporta l'aprenentatge i la pràctica d'aquest joc en la formació integral de les persones.

*Dijous de 14 a 15 h De P5 a 6è de primària

Natació perfeccionament Amb aquesta extraescolar impartida pels nostres mestres de natació podràs complementar i millorar les sessions que ja realitzem a nivell curricular.

*Dilluns de 17.15 a 18.15 h De P3 a  batxillerat

Dansa Si tens ganes de ballar i aprendre coreografies, portes el ritme a la sang i vols introduir-te en els diferents estils de la dansa, t'esperem en els nostres grups de dansa.

*Dimecres de 17.15 a 18.45 h De 3r de primària a 2n de secundària *Dijous de 17.15 a 18.30 h De P3 a 2n de primària

Escola de golf Perfecciona la pràctica d'aquest esport en un gran entorn com són les instal·lacions d'El Vallès Golf. De 6 a 16 anys.

*Dissabte de 10 a 12 h *Diumenges de 12 a 14 h


L'aventura del conte Us presentem un taller d'animació a la lectura. Volem potenciar el plaer lector tot explicant contes variats i interactuant amb els infants.

*Dimarts de 17.15 a 18.15 h De P4 a 1r de primària

Funny Cooking L'Aula de cuina de l'escola serà el nostre racó, on treballarem de manera divertida diferents receptes i temes relacionats amb la cuina i, fins i tot, el parament d'una taula. Aquesta activitat és en anglès.

*Dijous de 17.15 a 18.15 h De 1r a 4t de primària

Club d'informàtica Aprofundim en les noves tecnologies i les eines informàtiques a través d'activitats més lúdiques, tot fomentant un ús responsable i raonable d'elles.

*Dilluns de 14 a 15 h De 2n a 3r de primària *Dimecres de 14 a 15 h De 4t a 6è de primària

Theatre Vols ser un gran actor? Vols sortir a l'escenari i demostrar tot el teu talent? I tot això mentre practiques l'anglès d'una manera divertida i desimbolta? Doncs aquesta és la teva activitat. T'estem esperant!

*Dimarts de 14 a 15 h De 1r a 6è de primària

Creative Workshop Activitat en anglès dedicada a la creació, al disseny, al reciclatge, a la confecció... Un espai per posarse a la moda i desenvolupar l'enginy!

*Dimecres de 14 a 15 h De 2n a 6è de primària

Com sóc? Taller emocional De manera lúdica i mitjançant les arts plàstiques, la dansa, la música... aprendrem a reconèixer com som, quines emocions podem tenir, com les identifiquem i com les podem gestionar. Ajudem als infants a convertir-los, en un futur, en millors adults.

*Dimecres de 14 a 15 h De P4 a 2n de primària


Escola de Música

El projecte d’Escola de Música del CEM – Montcau té com a objectiu crear l’Orquestra de l’escola, per tal que tots els alumnes visquin l’experiència de tocar i gaudir de la música en conjunt i es beneficiïn de tot el treball que implica aquesta activitat, que contribueix de forma important al desenvolupament emocional i cognitiu dels alumnes. Grups de: Violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, trompeta, piano... Sensibilització musical pels alumnes de parvulari. Llenguatge musical a partir dels 6 anys. Cor de nens i joves. Orquestra i banda. Activitats dins la franja de migdia

El dimecres dia 6 de setembre a les 19 h us convidem a una reunió a l'escola, on us informarem d'aquest nou projecte


xINÈS Seguim apostant per fer créixer l'estudi d'aquest idioma dins la franja de les activitats extraescolars. Per a la nostra primera promoció d'alumnes que va començar amb l'estudi d'aquest idioma, aquest serà el seu sisè curs. De mica en mica hem anat augmentant els grups i els nivells i alguns dels nostres alumnes ja s'han presentat a exàmens oficials i han obtingut les certificacions pertinents.

GRUPS D'EDAT I NIVELLS: *Infantil (P3 a P5)---Dilluns de 14 a 15 h *1r de primària---Dimarts de 14 a 15 h *2n de primària---Divendres de 14 a 15 h *3r, 4t i 5è de primària---Dijous de 14 a 15 h *6 de primària---Dilluns de 17.15 a 18.30 h *Secundària---Dilluns de 17.15 a 18.30 h AVISOS: Si no s'ha fet mai xinès, caldrà demanar informació a la coordinadora d'activitats i serveis abans de formalitzar la inscripció (exceptuant els alumnes de parvulari). En alguns casos, caldrà l'adquisició d'un llibre de text.

ENGLISH & KIDS

CANVI DE NOM

Des d'una vessant més lúdica i des de l'ús de l'anglès quotidià, volem reforçar aquest primer contacte que tenen els alumnes de parvulari amb la llengua anglesa dins l'horari escolar. Jocs, cançons, historietes, petits tallers, converses... tot de la manera més distesa i divertida possible.

*Dijous de 14 a 15 h  De P3 a 1r de primària

CAMBRIDGE PREPARATION

NOVA

Dins el projecte de llengües de l'escola, apostem perquè el nostre projecte d'anglès es vegi reforçat amb els exàmens externs de Cambridge. D'aquesta manera, potenciem tant la part comunicativa com la part més formal del llenguatge. Per a tots aquells que vulgueu aprofundir en la preparació d'aquestes proves, us proposem aquesta nova activitat.

*Matins de 8 a 9h Segons el nombre d'inscrits i els nivells es faran grups i s'establiran els dies


Permanències: Matins i tardes Aquest és un servei que oferim a les famílies dins de la franja de 8 a 8.45 h i de 17.15 a 19 h de dilluns a divendres. De 8 a 8.45 h els alumnes des de P3 a 2n de primària s'ubicaran en el menjador de parvulari i a partir de 3r de primària pujaran a la Mediateca de l'escola. L'entrada a l'escola en ambdós casos serà per la secretaria de parvulari. Les permanències de la tarda són un espai de temps en el qual mentre els alumnes esperen que els vinguin a recollir poden berenar, fer deures o bé realitzar activitats i jocs d'una manera lliure però sota la supervisió d'un monitor. La ubicació de les permanències a la tarda serà en el menjador de parvulari. Tots els alumnes de parvulari que a les 17.15 h no hagin estat recollits ja entren a l'espai de permanències. En el cas dels alumnes de primària, si a les 17.30 h encara no han estat recollits, se'ls acompanyarà al menjador d'infantil. Aquest servei es pot contractar de manera puntual o fixa.

Festes d'aniversari Us oferim la possibilitat de celebrar la festa d'aniversari del vostre fill o filla a les instal·lacions de l'escola. Tenim diferents opcions temàtiques amb tallers i animacions fetes per monitoratge de l'escola especialitzat: Festes esportives, pirates, princeses, Star Wars, esportives, Patrulla canina, follets del bosc, racons de jocs, hawaiana, indis i cowboys, Cooking... Tot això, juntament amb un catering elaborat per l'empresa de cuina de l'escola amb propostes dolces i salades, farà que la festa d'aniversari segui divertida i inoblidable. Podeu consultar opcions i preus al web de l'escola o us podeu posar en contacte directament amb la coordinadora d'activitats i serveis: Mireia Arnedos marnedos@montcau.net


Robotix en col·laboració amb Lego Educations Depertar l'interès per la tecnologia de forma divertida, potenciar l'esperit emprenedor, el lideratge, el treball en equip, la resolució de problemes i la creativitat, entre altres aspectes, són els objectius d'aquesta activitat. A poc a poc, començant per l'exploració i el funcionament de les màquines simples, ens iniciarem en el món de la robòtica.

*Dimarts de 17.15 a 18.15 h De 1r a 4t de primària

NOVA Petits exploradors en col·laboració amb EXPLORIUM

Amb aquesta nova proposta d'extraescolar volem realitzar tot un seguit d'activitats que afavoreixin el pensament científic mitjançant la tecnologia, les matemàtiques i la ciència experimental. Ens endinsarem en un món d'experimentació i ciència d'una manera molt divertida.

*Divendres de 14 a 15 h De P4 a  P5 REUNIÓ INFORMATIVA  EL DIMECRES 27 DE SETEMBRE A LES 17.15 h

First Lego League i First Lego League JUNIOR  en col·laboració amb Lego Education  NOVA Voleu participar en un repte internacional? Mitjançant desafiaments temàtics, involucrarem als alumnes en la investigació, la resolució de problemes i la ciència. Com a participants d'aquesta competició, dissenyarem, construirem i programarem robots utilitzant la tecnologia LEGO MINDSTORMS Educations. Al final, presentarem els nostres projectes en un torneig on participen escoles de tota Catalunya i Espanya. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web: www.firstlegoleague.com

*Dijous de 17.15 a 18.15 h Fisrt Lego League : Alumnews de 10 a 16 anys Fisrt Lego League Junior: Alumnes de 6 a 9 anys REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE LA FIRST LEGO LEAGUE EL DIJOUS 14 DE SETEMBRE A LES 18 h


Durant el curs, us anirem informant de manera puntual d'activitats esporàdiques, de curta durada, amb inscripcions concretes. Clubs de lectura de 3r a 6è de primària Un club de lectura està format per un grup de persones que, un cop s'ha posat d’acord per llegir un mateix llibre, es reuneix per parlar-ne. En el club, hi ha la figura d’un dinamitzador que dirigeix les sessions, les organitza, provoca la reflexió i va més enllà de la lectura, en funció de les iniciatives del grup. També és qui marca el ritme de lectura, tot emmarcat en un ambient distès i desenfadat.

Mini Club de lectura per 2n de primària El Mini Club de lectura vol ser una activitat d’enllaç entre la nostra activitat extraescolar del Taller de Contes i els Clubs de lectura que ja fa cinc anys que realitzem amb els alumnes de tercer a sisé de primària. El Mini Club de lectura seguirà les característiques que defineixen un Club de lectura on un grup de persones llegeixen un mateix llibre i es reuneixen per parlar-ne.

Campionat intern d'escacs Dins l’extraescolar d’escacs, prepararem un mini campionat intern on participaran tots els alumnes inscrits en aquesta extraescolar. També donarem l’opció de poder competir a aquells alumnes que, tot i no estar inscrits a escacs, hi vulguin participar. La durada d’aquest campionat serà d'unes sis sessions i es farà els dijous dins de la franja de les activitats extraescolars de migdia (de 14 a 15 h). Aquesta serà la 3a edició d'aquest campionat d'escacs i està previst que es realitzi durant el transcurs del tercer trimestre.

I també... Anima' t i forma part d'un grup de teatre familiar! Properament, rebreu més informació


Activitats en família

Activitats aquàtiques per a pares i fills Veniu a fer una classe de natació amb els vostres fills. Sota la direcció del Joan Barceló, cap del departament d'esports de l'escola, i els professors especialistes, us mostrarem com realitzem les sessions curriculars d'aquesta matèria i us donarem consells per facilitar l'adaptació i el desenvolupament dels vostres fills en el medi aquàtic.

Les sessions són gratuïtes i caldrà respondre

Activitats per a pares

Aula de pares Sessions informatives per a pares, familiars i persones de fora de l'escola. Diferents conferenciants tocaran temes d'interès relacionats amb l'educació dels nostres fills.

*Aquestes sessions seran gratuïtes i es realitzaran al llarg de tot el curs escolar a partir de les 19 h. S'enviarà un e-mail amb la informació de la xerrada i caldrà respondre l'enllaç per a confirmar l'assistència.

l'e-mail, que s'enviarà prèviament, per confirmar la vostra assistència. *Dates i horaris:

Taller de cuina de Nadal: Pares i fills

*Els Pinetons (P2): 20 d'octubre.

Com és tradicional a l'escola, quan ja tenim a tocar el mes de desembre i les festes de Nadal, engeguem el curset de cuina de Nadal. El Santi, el nostre cuiner, ens ensenyarà a elaborar un menú nadalenc que farà les delícies de qualsevol comensal.

*P3: 6 d'octubre.

*Dates, inscripcions i preus:

*P4: 27 d'octubre.

29 i 30 de novembre de 17.30 a 20 h

*P5: 3 de novembre.

S'enviarà informació complementària amb el preu, el menú

*De 1r a 4t de primària: 10 de novembre. 

i el full d'inscripció a totes les famílies via e-mail.

Les sessions es realitzaran en divendres de 17.30 a 18.30 h


Activitats en família

Activitats per a pares

Natació amb nadons Sessions de dansa en família Us convidem a compartir una sessió de dansa amb els vostres fills i filles, estigueu o no inscrits en aquesta activitat. Ballarem diferents coreografies, farem jocs on la dansa i l'expressió corporal seran el fil conductor. Compartirem una estona entrenyable tots junts i no deixarem de moure cap part del nostre cos.

*Dates:

Es tracta d'una activitat pensada per a nadons des dels quatre mesos fins els dos anys d'edat. Les sessions estan dirigides per professorat especialitzat i l'objectiu és que el nadó s'estimuli corporal, sensorial i socialment a través d'activitats lúdiques. Una experiència irrepetible que ajudarà els més petits a adquirir una bona autonomia dins l’aigua i a reforçar lligams afectius amb els seus progenitors.

*Dates, inscripcions i preus: S'enviarà informació amb les dates, el preu i el full d'inscripció a totes les famílies d'Els Pinetons via e-mail.

Dimecres 17 de gener de 17.45 a 18.45 h Dijous 26 d'abril de 17.30 a 18.30 h Les sessions són gratuïtes i caldrà respondre l'e-mail, que s'enviarà

Lloguer de les instal·lacions esportives Camp de futbol amb gespa artificial i pistes de bàsquet.

prèviament, per confirmar la vostra

*Lloguer pista de bàsquet : 50 euros / hora

assistència.

*Lloguer camp de futbol amb gespa artificial: 80 euros / hora (inclou vestuaris, dutxes i enllumenat) INFORMACIÓ I RESERVES: Cal dirigir-se a la secretaria administrativa de l'escola per parlar amb l'Òscar Nadal.


Informacions d'interès Presentació de les activitats: Durant la setmana del 25 de setembre a l'1 d'octubre de 2017 totes les activitats extraescolars realitzaran un dia de classes obertes, oferint una petita demostració del que es realitzarà durant el curs. Aquestes sessions estaran obertes a tots els alumnes. S'enviarà informació de les sessions obertes que es realitzaran via e-mail.

Inici de les activitats: Dilluns 2 d'octubre. Finalització de les activitats:  Setmana del 18 al 22 de juny de 2018. Inscripcions:   Cal omplir i signar la butlleta d'inscripció que trobareu clicant AQUÍ. Cal que es retorni aquesta butlleta a la secretaria de l'escola. Com a norma general, caldrà tenir un mínim d'entre 8 i 10 alumnes inscrits a l'activitat per poder dur-la a terme. En cas de no arribar al mínim establert, s'avaluarà la situació de cada activitat i des de l'escola es decidirà si es segueix endavant o se suspèn l'activitat. S'informarà a les famílies si una activitat queda anul·lada per falta d'inscripcions i també si hi ha activitats que queden tancades per estar complertes. En ambdós casos, s'obriran llistes d'espera.

Règim econòmic: Podeu consultar el règim econòmic de les diferents activitats tot cliclant el següent enllaç: Règim econòmic CLUB MONTCAU


Escola Montcau-La Mola i Els Pinetons Passeig del Pla s/n 08230 Matadepera www.montcau.net 937 870 825 marnedos@montcau.net

Club montcau1718  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you