Fællesskabspartner

Page 1

Midt i

fællesskabet


Fællesskabsteam – kontakt Marius Byriel Direktør Ringsted Kongrescenter

Mail: maby@ringsted.dk Tel. 57 62 66 20 Direkte 57 62 66 22

Christian Molsing Sørensen Souschef

Jørgen Billing Fællesskabskonsulent

Mail: jb@billingmail.dk Tel. 29 86 05 86

Mail: chms@ringsted.dk Tel. 57 62 66 20 Mobil 24 99 57 85

Jørn West Fællesskabskonsulent

Mail: westprivat@gmail.com Tel. 20 16 97 57


Midt i fællesskabet Vi har til formål at skabe oplevelser gennem stimulering, læring og sanseindtryk – drevet af fællesskab, engagement og udvikling af Ringsted som en god handels- og oplevelsesby. Som virksomhed bliver du Fællesskabspartner, hvor du aktivt er en del af fællesskabet og er med til at udvikle oplevelser og kultur til gavn for borgere samt handel og erhverv i Region Sjælland, men ikke mindst Ringsted.

3

Midt i fællesskabet 2022/23


Ringsted Kongrescenter – Oplevelser for enhver smag Bliv en del af oplevelsen i det førende kulturhus i region Sjælland med mere end 200 arrangementer og over 100.000 gæster årligt, fordelt ligeligt mellem kursus/konference og kultur. Vi afholder mere end 100 kulturarrangementer årligt. Programmet byder på en bred vifte af koncerter, teater, standup, unikke shows, foredrag og børnearrangementer med både danske og udenlandske artister. Som partner i Ringsted Kongrescenter får du også gode muligheder for at købe spisning og drikkevarer til dine gæster. Ringsted Kongrescenter er et regionalt Kulturhus, som tiltrækker 80% af publikum udenfor Ringsted kommunegrænse – såvel borgere som virksomheder.

Midt i fællesskabet 2022/23

4


Oplev Ringsted – en handels- og oplevelsesby Oplev Ringsted er et centralt knudepunkt, som har til formål at samle, systematisere, synliggøre og udvikle kulturaktiviteter, der sikrer, at Ringsted er en af de førende handels- og oplevelsesbyer i region Sjælland. Oplev Ringsted har en stor ambition om at skabe et sammenhængende helårshjul af spændende kulturaktiviteter i samarbejde med byens foreninger og virksomheder. Oplev Ringsted er en central platform og arrangør for større aktiviteter såsom: Ringsted Natten, efterårsferie, Black Friday, juletræstænding, Jul i Ringsted, Vinterferie, påske, Forårsfredag og Sommer i Ringsted.

5

Midt i fællesskabet 2022/23


Ringsted Børnefestival – fra leg til læring Alle børn mellem 3-12 år er garanteret en uforglemmelig dag, når vi afholder Ringsted Børnefestival, som hvert år samler 12.000 - 15.000 gæster. Ringsted Børnefestival skabes i et tæt samarbejde med børn, unge og medarbejdere fra skoler, dagtilbud og foreninger i Ringsted. Derudover afvikles der på flere skoler og i mange dagtilbud i foråret forskellige forløb, der har til formål at udvikle aktiviteter til Ringsted Børnefestival, samt skabe synlighed på mødet med skole, dagtilbud og besøgende på Ringsted Børnefestival.

Midt i fællesskabet 2022/23

6


Ringsted Julebelysning – en flot juleby Når julen rammer Ringsted, fremstår byen som en af de flotteste byer med juleudsmykning, lige fra det flotte lystæppe i Tinggade og Sct. Hansgade til en hyggelig stemning på Torvet og i Nørregade. Ambitionen er fortsat hvert år at udvikle Ringsted Julebelysning, og de seneste år er der kommet julebelysning i Sct. Knudsgade, Sct. Bendtsgade og Søgade.

7

Midt i fællesskabet 2022/23


VisitRingsted – en attraktiv by at komme til Som gæst i Ringsted er der meget at opleve for store som små. Alt fra fantastisk natur og overnatningsmuligheder til kulturoplevelser og shopping. Alt dette vil vi gerne synliggøre synliggøre, men ikke mindst være facilitator for, at flere interessenter kan sampakke to produkter til en (KONCERTweekend mellem Ringsted Kongrescenter & Scandic, Lumigica Lysfestival & Scandic/Vandrerhjem/Ringsted Outlet).

Midt i fællesskabet 2022/23

8


Sporvognen Valdemar – binder byen sammen Kom på tur når Sporvognen Valdemar hver lørdag året rundt binder byen sammen fra RingStedet, Ringsted Outlet & midtbyen. Derudover kører sporvognen også alle dage i ferieperioder, såsom efterårsferie, vinterferie mv. Sporvognen Valdemar bliver passet og plejet af 15 entusiastiske frivillige, som gladeligt tropper op hver lørdag og kører en tur igennem Ringsted til glæde for passagerer og byens handlende.

9

Midt i fællesskabet 2022/23


Bliv Fællesskabspartner Som Fællesskabspartner er du med i fællesskabet, hvor din virksomhed aktivt er med til at udvikle og synliggøre Ringsted som en god handelsog oplevelsesby, og du får mulighed for at blive en del af arrangementerne.

Som Fællesskabspartner får du: Ringsted Kongrescenter • 10 klip til valgfri benyttelse af billetter/mad. Vælg mellem mere end 100 kulturarrangementer • Nyhedsbrev med nye arrangementer • Logo på ringstedkongrescenter.dk (Gælder ikke julefrokoster eller eksterne arrangementer) Oplev Ringsted - Fællesskabspartner • Aktivitetsnyhedsbrev for arrangementer i Ringsted • Adgang til aktivitetstilmelding (Ringsted Natten, Forårsfredag mv.) • Månedlig aktivitetskalender til ophængning • Plakette "Vi støtter Oplev Ringsted" • Logo på oplevringsted.dk

Ringsted Børnefestival • Adgang til aktivitetstilmelding på Ringsted Børnefestival (Børneaktivitet) Ringsted Julebelysning • Juleplakette ”Vi støtter Julebelysningen” • Sponsorannonce i Lokalbladet Sporvognen Valdemar Sporvognen kører året rundt • Logo på Sporvognen Valdemar Visitringsted Ringsted • Fortsat udvikling af Ringsted som en god turistby Fællesskabspartner Kr. 8.000 ekskl. moms pr. år. – kr. 2.000 i kvartalet. Aftalen er bindende i en 2-årig periode.

Fællesskabsplakette • Plakette "Midt i fællesskabet"

Fællesskabspartner Kr. 8.000 ekskl. moms pr. år

Beløbet er delvist fradragsberettiget som sponsorbidrag. Som virksomhed er der mulighed for, at sponsorbidrag kan trækkes fra i skat: https://skat.dk/skat.aspx?oID=2083500&chk=216269 Midt i fællesskabet 2022/23

10


Bliv Fællesskabspartner+ Som Fællesskabspartner+ er du en aktiv del af fællesskabet, hvor din virksomhed får større synlighed, kommer med i fællesskabsnetværket og får flere muligheder for at benytte sig af oplevelser i Ringsted Kongrescenter og Ringsted Børnefestival.

Ringsted Kongrescenter – Fællesskabspartner • 20 klip til valgfri benyttelse af billetter/mad. Vælg mellem mere end 100 kulturarrangementer • Nyhedsbrev med nye arrangementer • Logo på sponsorvæg og ringstedkongrescenter.dk • Fri garderobe • Fri bar i pausen af shows i separat område • 2-3 fællesskabsarrangementer (oplæg hos partner om oplevelse i Ringsted Kongrescenter/ Børnefestival) (Gælder ikke julefrokoster eller eksterne arrangementer) Oplev Ringsted - Fællesskabspartner • Aktivitetsnyhedsbrev for arrangementer i Ringsted • Adgang til aktivitetstilmelding (Ringsted Natten, Forårsfredag, Black Friday mv.) • Fællesskabspartner bjælke i Oplev Ringsteds nyhedsbrev • Fællesskabspartner bjælke i månedlig Oplev annonce i Lokalbladet • Plakette "Vi støtter Oplev Ringsted" • Månedlig aktivitetskalender til ophængning til eget brug • Logo på oplevringsted.dk

Fællesskabsplakette • Plakette "Midt i fællesskabet" Ringsted Børnefestival – Fællesskabspartner • 15 billetter til børneshows på Ringsted Børnefestival • Adgang til aktivitetstilmelding på Ringsted Børnefestival (Børneaktivitet) Ringsted Julebelysning – Fællesskabspartner • Juleplakette ”Vi støtter Julebelysningen” • Sponsorannonce i Lokalbladet Sporvognen Valdemar – Fællesskabspartner Sporvognen kører året rundt • Logo på Sporvognen Valdemar • Mulighed for at leje af Sporvognen ifb. med kørsel eller aktivitet Visitringsted.dk – Fællesskabspartner • Udvikle Ringsted som en god turistby Fællesskabspartner+ kr. 16.000 ekskl. moms pr. år – 4.000 kr. i kvartalet. Aftalen er bindende i en 2-årig periode.

Fællesskabspartner+ Kr. 16.000 ekskl. moms pr. år

Beløbet er delvist fradragsberettiget som sponsorbidrag. Som virksomhed er der mulighed for, at sponsorbidrag kan trækkes fra i skat: https://skat.dk/skat.aspx?oID=2083500&chk=216269

11

Midt i fællesskabet 2022/23


8.000 kr. Ringsted Kongrescenter

16.000 kr.

30.000 - 120.000 kr.

Fællesskabspartner

Fællesskabspartner+

Kulturpartner

Klippekort til Ringsted Kongrescenter

10

20

30-120

Mulighed for køb af mad og drikkevarer

X

X

X

Nyhedsbrev med nye arrangementer

X

X

X

Logo på www.ringstedkongrescenter.dk

X

X

X

Logo på sponsorvæg

X

X

Fri garderobe

X

X

Fri bar i pausen af show i seperat område

X

X

2-3 arr. i Fællesskabsnetværket

X

X

Logo i Nyhedsbrev - 24.000 modtagere

X

2 stk. VIP-billetter til Nytårskoncerten

X

10 % rabatlink til medarbejdere

X

Tilbud om gratis forestillinger

X

Lån af separat lokale ifb. med arrangement

X

Rabat på kursus-/konferencelokaler

X

Oplev Ringsted

Fællesskabspartner

Fællesskabspartner+

Aktivitetspartner

Aktivitetsnyhedsbrev

X

X

X

Aktivitetstilmelding

X

X

X

Månedligt aktivitetsoversigt til ophæng

X

X

X

Logo på www.oplevringsted.dk

X

X

X

Logo i Oplev Ringsted nyhedsbrev

X

X

Logo i printannoncer

X

X

Plakette "Vi støtter Oplev Ringsted"

X

X

X

Presenterstatus for aktivitet Fællesskabsplakette

X

X

X

X

Fællesskabspartner

Fællesskabspartner+

Aktivitetspartner

Billetter til shows på Børnefestival

10

X

Adgang til aktivitetstilmelding

X

X

X

Logo i Børnefestivals nyhedsbrev

X

X

Fællesskabspartner

Fællesskabspartner+

Aktivitetspartner

Udvikle Ringsted Julebelysning

X

X

X

Juleplakette

X

X

X

Logo i printannonce

X

X

X

Fællesskabspartner

Fællesskabspartner+

Sikre at Sporvognen kan køre året rundt

X

X

X

Logo på Sporvognen Valdemar

X

X

X

Mulighed for at leje Sporvogen Valdemar

X

X

Ringsted Børnefestival

Ringsted Julebelysning

Sporvognen Valdemar

Visit Ringsted Udvikle Ringsted som en god turistby

Fællesskabspartner

Fællesskabspartner+

X

X

X

Midt i fællesskabet 2022/23

12


Byg din egen kulturpartnerpakke Når du er fællesskabspartner får du mulighed for at tilkøbe og håndplukke partnerskaber, hvor vi i fællesskab skaber mere værdi for din virksomhed og det enkelte partnerskab.

Bliv Kulturpartner i Ringsted Kongrescenter 30 klip - kr. 30.000 ekskl. moms 60 klip - kr. 60.000 ekskl. moms 120 klip - kr. 120.000 ekskl. moms • • • •

Mulighed for køb af mad og drikkevarer Nyhedsbrev med nye arrangementer Logo på www.ringstedkongrescenter.dk Logo på sponsorvæg og www.ringstedkongrescenter.dk • Fri garderobe • Fri bar i pausen af show i separat område • 2-3 fællesskabsarrangementer (oplæg hos partner og oplevelse i Ringsted Kongrescenter/Børnefestival) Logo i Nyhedsbrev - 24.000 modtagere 2 x VIP-billetter til Nytårskoncerten 10% rabatlink til medarbejdere Tilbud om gratis forestillinger Mulighed for lån af separat lokale ifb. med arrangementer • Rabat på kursus-/konferencelokaler (Gælder ikke julefrokoster eller eksterne arrangører) • • • • •

Som kulturpartner siden 2007 bruger vi aktivt vores partnerskab til arrangementer, hvor vi inviterer forretningsforbindelser til kulturarrangementer Steen Dolberg Områdedirektør Danske Bank

13

Midt i fællesskabet 2022/23


Mulighedspakker Når du er fællesskabspartner, får du mulighed for at tilkøbe og håndplukke partnerskaber, hvor vi i fællesskab skaber mere værdi for din virksomhed og det enkelte partnerskab.

Aktivitetspartner Oplev Ringsted/ Ringsted Børnefestival Som aktivitetspartner kan du, i samråd med Oplev Ringsted, finde en mulighed for at skabe din helt egen aktivitet og blive synlig. Det kan kobles til et eksisterende format eller et helt nyt event. F.eks. har der tidligere været aktivitetspartnere på cirkusshows på Ringsted Børnefestival, hvor der er mulighed for eksponering, billetter og aktivitetsbranding. Børne-/teaterpartner I samarbejde med Ringsted Teaterforening og Ringsted Kongrescenter har du mulighed for at være med til, at der kan skabes et varieret og bredt program indenfor teaterforestillinger i Ringsted. Det skal være med til at sørge for, at Ringsted fortsat kan sikre sig eksklusive forestillinger såsom Busters Verden og Emil Fra Lønneberg. Ungdomspartner Ringsted Kongrescenter har, i samarbejde med Ringsted Ungdomsforum, til hensigt at udvikle musikprofilen for unge i Ringsted ved at give yngre artister chancen på scenen. Derudover er det også målet at inkludere lokale artister i workshops eller artistkoncerter. Kunstpartner Oplev Ringsted har en mange grene og samarbejdspartnere ud i kulturlivet i Ringsted.

Midt i fællesskabet 2022/23

14


15

Midt i fællesskabet 2022/23


Ringsted Kongrescenter

Ringsted Midt i mulighederne

Midt i

Visit

Ringsted

fællesskabet Ringsted

Ringsted

Julebelysning

Børnefestival

Sporvognen

Valdemar