Page 1

monologues OF EM


Inhoudstafel


Huisstijl

pp. 4

Informatie

pp. 6

Tumblr

pp. 16

Wix

pp. 18

Klikbare PDF

pp. 22

Prezi

pp. 24

Delicious

pp. 26

RSS Reader

pp. 28

Monitoring tools

pp. 30

Twitter

pp. 34

Instagram

pp. 36

Pinterest

pp. 38


Huisstijl


De afbeeding die op elke toepassing ge誰ntegreerd is, is afkomstig van het beeld hiernaast. Aan de hand van fotoshop is het kind uitgeknipt geweest en daarnaa gespiegeld. Het balkje met steeds feller wordende kleuren is ook in photoshop gemaakt.

Titel Tekst

Het font van de titel is Arial Black. De RGB kleuren die gebruikt zijn, zijn respectievelijk 157 - 211 - 223. De letters zijn ook dichter op elkaar geplaatst. Het font van de tekst is arial regular. De RGB-code hiervan is 194 - 194 -194. Deze kleur is ook gebruikt voor de grijze randen rond het witte tekstvlak.


Informatie


Bron: http://www.boredpanda.com/lix-3d-printing-pen/


Bron: http://mashable.com/2014/03/19/moto-360-faq/


Bron: https://nextdoor.com http://socialmediatoday.com/sashattuck/1949426/6-social-networks-watch-2014


Bron: http://www.frankwatching.com/archive/2014/04/28/social-media-bij-defensie-publiek-spervuur-of-nuttig-hulpmiddel/?utm_ source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=social-media-bij-defensie-publiek-spervuur-of-nuttig-hulpmiddel


Bron: http://www.asap54.com http://www.theguardian.com/technology/2014/mar/04/asap54-iphone-app-shazam-shopping-visual-recognition


Bron: http://usecloak.com


Bron: http://www.creativebloq.com/app-design/lean-wind-beautiful-relaxation-app-51411586


Bron: http://www.engadget.com/2014/01/14/wordeo-video-messaging-app-for-iphone/


Tumblr http://monologuesofem.tumblr.com


Wix

http://monologuesofem.wix.com/monologuesofem


klikbare PDF


Prezi http://prezi.com/hmlks5yetv7r/nieuwe-ontwikkelingen/


Delicious https://delicious.com/monologuesofem


RSS Reader http://www.protopage.com/monologuesofem


Monitoring tools


Similarsites http://www.similarsites.com

Aan de hand van deze tool kan je alternatieve sites vinden. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld andere zoekmachines of social media kanalen wilt raadplegen.


Twellow http://www.twellow.com

Twellow, ook wel ‘de gele pagina’s van twitter’ genoemd, is een tool waarmee je je eigen account kan categoriseren. Twellow neemt namelijk alle publieke informatie van twitter (tweets) en sorteert dan degene die de tweet hebben gepost in verschillende categorieën. Aan je profiel kan je maximum 10 categorieën toevoegen. Zo is het heel simpel om twittergebruikers te traceren die voor jou interessant zijn. En door jezelf onder bepaalde categorieën te plaatsen kan men omgekeerd ook jou eenvoudiger vinden.


Spokeo http://www.spokeo.com

Deze tool is een zoekmachine voor mensen en gaat schrikwekkend accuraat te werk. Aan de hand van telefoonboeken, openbare registers en social media gaat men op zoek naar de persoon die je hebt ingetypt. Het is mogelijk om te zoeken via naam, e-mail, username, telefoonnummer of adres. Eenmaal je de persoon hebt gevonden kan je ook toegang krijgen tot alle andere informatie, zoals een geschiedenis waarvoor hij betaalt heeft, foto’s die op sociale netwerken zijn geplaatst en de achtergrond van zijn familie. Als je toegang wil krijgen tot deze info moet je wel een abonnement aangaan.


Twitter https://twitter.com/monologuesofem


Instagram http://instagram.com/monologuesofem


Pinterest http://www.pinterest.com/monologuesofem/


Opdracht multimedia1

monologuesofem  
monologuesofem  

opdracht multimedia1

Advertisement