Page 1

Elk dag een nieuw avontuur!

MAP UITSLUITEND VOOR INZAGE NIET OM MEE TE NEMEN EIGENDOM VAN DE HOLLAND HOTELS COSTA RICA


Elk dag een nieuw nieuw avontuur!

Rondreis Costa Rica in Luxe 22 dagen Bij aankomst wordt u van het vliegveld opgehaald door de eigenaar van Dos Palmas. De volgende morgen vertrekt naar Heliconia Island, de naam zegt het al, gelegen op een eiland tussen twee rivieren. De prachtige tuin met heliconia’s en andere tropische planten is beroemd. In de tuin zijn veel vogels en apen te zien. Verder kunt u ananas- en bananenplantages bezoeken, een tochtje op de rivier maken of een kijkje nemen in het biologisch centrum Selva Verde. De reis gaat verder naar het Caribische gebied: Eco-lodge Tree House, gebouwd in een wel heel aparte stijl en die uw vakantie onvergetelijk maakt. Dan gaat u naar Guayabo Lodge, onder de rook van de Turrialba vulkaan. Raften of het Guayabo monument, de overblijfselen van wat ooit een indianenstad is geweest maakt een bezoek aan deze lodge zo bijzonder. Dantica Lodge in San Gerardo de Dota is de volgende bestemming, hoog in de bergen in de nevelwouden. Hier valt de beroemde quetzal vogel te spotten, die u gezien moet hebben als u in Costa Rica bent geweest. Playa Bejuco is uw volgende reisdoel, een hotel vlak aan het strand met een heerlijk zwembad en een uitstekend restaurant. De laatste dagen brengt u door in het super-de-luxe Tango Mar, pal aan het strand, met diverse zwembaden en restaurants, een golfbaan en tal van uitstap-mogelijkheden. Aan het einde van de rondreis bent u weer van harte welkom bij Dos Palmas waar men u op de dag van vertrek naar het vliegveld brengt.

Rondreis per persoon: VANAF: Laagseizoen (1 mei-30 nov) U$ 1325 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) U$ 1478 Autohuur Daihatsu Bego, 19 dagen: Laagseizoen (1 mei-30 nov) incl. basisverz. U$ 741 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) incl. basisverz. U$ 880 Er is een ruime keuze aan auto’s!

Tarieven onder voorwaarden en gebaseerd op een twee persoonskamer. Tijdens pasen en kerst gelden andere tarieven.


Elk dag een nieuw avontuur!

Rondreis Natuurlijk Relaxed in Style in 21 dagen Bij aankomst wordt u van het vliegveld opgehaald door de eigenaar van Dos Palmas. De volgende morgen vertrekt u eerst per busje en vervolgens per boot naar Tortuguero waar u te gast bent bij Mawamba Lodge. Natuurlijk maakt u hier een tocht naar het strand waar de schildpadden hun eieren komen leggen. Per boot gaat u vervolgens naar Guapiles waar u de huurauto kunt oppikken om door te rijden, naar eigen keuze, of El Arbol, midden in de jungle waar de apen voor uw raam slingeren of de Eco-lodgeTree House, gebouwd in een wel heel aparte stijl en die uw vakantie onvergetelijk maakt. De reis gaat verder naar Guayabo Lodge, onder de rook van de Turrialba vulkaan. Raften of het Guayabo monument, de overblijfselen van wat ooit een indianenstad is geweest maakt een bezoek aan deze lodge zo bijzonder. De reis gaat verder naar Dantica Lodge in San Gerardo de Dota, hoog in de bergen in de nevelwouden. Hier valt de beroemde quetzal vogel te spotten, die u gezien moet hebben als u in Costa Rica bent geweest. ’s Avonds is het er koud en ligt u heerlijk warm onder een donzen dekbed. U reist verder naar de Pacific naar Playa Bejuco, iets ten zuiden van Jacó. Bezoek van hieruit het natuurpark Manuel Antonio, maak en een boottcht over de krokodillenrivier bij Tarcoles. Van daar uit reist u naar de zuidkust van het schiereiland Nicoya waar u gaat verblijven in het superdeluxe hotel Tango Mar direct aan het strand gelegen met diverse zwembaden en restaurants, een golfbaan en een eigen natuurpark. Aan het einde van de rondreis bent u weer welkom bij Dos Palmas waar men u op de dag van vertrek naar het vliegveld brengt.

Rondreis per persoon: VANAF: Laagseizoen (1 mei-30 nov) U$ 1365 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) U$ 1518 Autohuur Daihatsu Bego, 15 dagen: Laagseizoen (1 mei-30 nov) incl. basisverz. U$ 585 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) incl. basisverz. U$ 672 Er is een ruime keuze aan auto’s! Tarieven onder voorwaarden en gebaseerd op een twee persoonskamer. Tijdens pasen en kerst gelden andere tarieven.


Elk dag een nieuw avontuur!

Rondreis Noord West route 16 dagen Bij aankomst wordt u van het vliegveld opgehaald door de eigenaar van Dos Palmas. De dag er na vertrekt u naar Heliconia Island, de naam zegt het al, gelegen op een eiland tussen twee rivieren. De prachtige tuin met heliconia’s en andere tropische planten is beroemd. In de tuin zijn veel vogels en apen te zien. Verder kunt u ananasen bananenplantages bezoeken, een tochtje op de rivier maken of een kijkje nemen in het biologisch centrum Selva Verde. U reist door naar Monte Terras waar u zicht heeft op de vulkaan Arenal. En van waar uit u het beroemde nevelwoud van Monte Verde kunt bezoeken. De rondreis wordt vervolgd met een bezoek aan Aroma de Campo bij de vulkaan Rincón de la Vieja. Borrelende en hete modderkuilen en zwavelmeertjes verraden vulkanische activiteiten. Van daar uit reist u naar de zuidkust van het schiereiland Nicoya waar u de keuze heeft uit drie hotels: het superdeluxe hotel Tango Mar direct aan het strand gelegen met diverse zwembaden en restaurants, of Fidelito Holiday Ranch, waar u te gast bent in een luxe bungalow en zich een beetje cowboy kunt voelen bij het binnenhalen van het vee of Beach hotel Celaje met uitzicht op de Pacific Ocean als u in het zwembad afkoelt na en dag vol nieuwe ervaringen. Aan het einde van de rondreis bent u weer welkom bij Dos Palmas waar men u op de dag van vertrek naar het vliegveld brengt.

Rondreis per persoon: VANAF: Laagseizoen (1 mei-30 nov) U$ 680 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) U$ 736 Autohuur Daihatsu Bego, 13 dagen: Laagseizoen (1 mei-30 nov) incl. basisverz. U$ 507 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) incl. basisverz. U$ 622 Er is een ruime keuze aan auto’s!

Tarieven onder voorwaarden en gebaseerd op een twee persoonskamer. Tijdens pasen en kerst gelden andere tarieven.


Elk dag een nieuw avontuur!

Rondreis Noord West route 21 dagen Bij aankomst wordt u van het vliegveld opgehaald door de eigenaar van Dos Palmas. De volgende morgen vertrekt u eerst per busje en vervolgens per boot naar Tortuguero waar u te gast bent bij Mawamba Lodge. Natuurlijk maakt u hier een tocht naar het strand waar de schildpadden hun eieren komen leggen. Per boot gaat u vervolgens naar Guapiles waar u de huurauto kunt oppikken om door te rijden naar Heliconia Island, de naam zegt het al, gelegen op een eiland tussen twee rivieren. De prachtige tuin met heliconia’s en andere tropische planten is beroemd. In de tuin zijn veel vogels en apen te zien. Verder kunt u ananas- en bananenplantages bezoeken, een tochtje op de rivier maken of een kijkje nemen in het biologisch centrum Selva Verde. U reist door naar Monte Terras waar u zicht heeft op de vulkaan Arenal. En van waar uit u het beroemde nevelwoud van Monte Verde kunt bezoeken. De rondreis wordt vervolgd met een bezoek aan Aroma de Campo bij de vulkaan Rincón de la Vieja. Borrelende en hete modderkuilen en zwavelmeertjes verraden vulkanische activiteiten. Van daar uit reist u naar de zuidkust van het schiereiland Nicoya waar u de keuze heeft uit drie hotels: het superdeluxe hotel Tango Mar direct aan het strand gelegen met diverse zwembaden en restaurants, of Fidelito Holiday Ranch, waar u te gast bent in een luxe bungalow en zich een beetje cowboy kunt voelen bij het binnenhalen van het vee of Beach hotel Celaje met uitzicht op de Pacific Ocean als u in het zwembad afkoelt na en dag vol nieuwe ervaringen. Aan het einde van de rondreis bent u weer welkom bij Dos Palmas waar men u op de dag van vertrek naar het vliegveld brengt.

Rondreis per persoon: VANAF: Laagseizoen (1 mei-30 nov) U$ 932 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) U$ 974 Autohuur Daihatsu Bego, 15 dagen: Laagseizoen (1 mei-30 nov) incl basisverz. U$ 585 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) incl basisverz. U$ 675 Er is een ruime keuze aan auto’s! Tarieven onder voorwaarden en gebaseerd op een twee persoonskamer. Tijdens pasen en kerst gelden andere tarieven.


Elk dag een nieuw avontuur!

Rondreis Relaxed 28 dagen Bij aankomst wordt u van het vliegveld opgehaald door de eigenaar van Dos Palmas. De volgende morgen vertrekt naar Heliconia Island, de naam zegt het al, gelegen op een eiland tussen twee rivieren. De prachtige tuin met heliconia’s en andere tropische planten is beroemd. In de tuin zijn veel vogels en apen te zien.U reist door naar Monte Terras waar u zicht heeft op de vulkaan Arenal. En van waar uit u het beroemde nevelwoud van Monte Verde kunt bezoeken. De rondreis wordt vervolgd met een bezoek aan Aroma de Campo bij de vulkaan Rincón de la Vieja. Borrelende en hete modderkuilen en wavelmeertjes verraden vulkanische activiteiten. Van daar uit reist u naar de zuidkust van het schiereiland Nicoya waar u de keuze heeft uit drie hotels: het superdeluxe hotel Tango Mar direct aan het strand gelegen met diverse zwembaden en restaurants, of Fidelito Holiday Ranch, waar u te gast bent in een luxe bungalow en zich een beetje cowboy kunt voelen bij het binnenhalen van het vee of Beach hotel Celaje met uitzicht op de Pacific Ocean als u in het zwembad afkoelt na en dag vol nieuwe ervaringen. De reis wordt vervolgd met een bezoek aan Hotel El Mono Feliz (De Gelukkige Aap) in Ojochal, van waar uit u vele uitstapjes kunt maken in de omgeving: een tocht door de mangroven of een boottocht op zee om de bultrugwalvissen en dolfijnen te ontmoeten, een tocht naar het indianendorp Boruca. Het volgende plekje tijdens deze rondreis is Casa Botania, direct naast Wilson Botanical Garden, een tuin met een enorme verzameling aan bomen, planten en bloemen. Voor de vogelliefhebbers een ideale omgeving. Vervolgens wordt een bezoek gebracht aan Rancho Burica, aan het einde van de weg, ver weg van de bewoonde wereld, een ideale plek voor rustzoekers en surfers, pal aan het strand. Daarna gaat het richting de jungle: Jumanji Bungalows in Drake Bay. Van hier uit kunt u een bezoek brengen aan het natuurpark Corcovado, waar jaguars en tapirs leven. U komt en gaat er naar toe per boot. De reis is bijna ten einde, u reist verder naar het noorden en kunt u een keuze maken uit Mar de Luz in Jacó of Playa Bejuco iets ten zuiden van Jacó. Bezoek van hieruit het natuurpark Manuel Antonio of maak een boottocht over de krokodillenrivier bij Tarcoles. Aan het einde van de rondreis bent u weer welkom bij Dos Palmas waar men u op de dag van vertrek naar het vliegveld brengt.

Rondreis per persoon: VANAF: Laagseizoen (1 mei-30 nov) U$ 984 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) U$ 1026 Autohuur Daihatsu Bego, 25 dagen: Laagseizoen (1 mei-30 nov) incl. basisverz. U$ 951 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) incl. basisverz. U$ 1093 Er is een ruime keuze aan auto’s! Tarieven onder voorwaarden en gebaseerd op een twee persoonskamer. Tijdens pasen en kerst gelden andere tarieven.


Elk dag een nieuw avontuur!

Rondreis Sportief en Uitdagend 19 dagen Bij aankomst wordt u van het vliegveld opgehaald door de eigenaar van Dos Palmas. De dag er na vertrekt u naar Dantica Lodge in San Gerardo de Dota. Het ligt hoog in de bergen in de nevelwouden. Hier valt de beroemde quetzal vogel te spotten, die u moet hebben gezien als u in Costa Rica bent geweest. ’s Avonds is het er koud en ligt u heerlijk warm onder een donzen dekbed. Het volgende plekje tijdens deze rondreis is Casa Botania, direct naast Wilson Botanical Garden, een tuin met een enorme verzameling aan bomen, planten en bloemen. Voor de vogelliefhebbers een ideale omgeving. Maar het is er ook culinair genieten van het diner! Vervolgens wordt een bezoek gebracht aan Rancho Burica, helemaal aan het einde van de weg, ver weg van de bewoonde wereld, een ideale plek voor rustzoekers en surfers, pal aan het strand en met de mooiste zonsondergangen. U vervolgt u ontdekkingstocht naar de jungle: Jumanji Bungalows in Drake Bay. Van hier uit kunt u een bezoek brengen aan het natuurpark Corcovado, waar jaguars en tapirs leven. U komt en gaat er naar toe per boot. De reis wordt vervolgd met een bezoek aan Hotel El Mono Feliz (De Gelukkige Aap) in Ojochal, van waar uit u vele uitstapjes kunt maken in de omgeving: een tocht door de mangroven of een boottocht op zee om de bultrugwalvissen en dolfijnen te ontmoeten, een tocht naar het indianendorp Boruca. En dan U reist door naar Monte Terras waar u zicht heeft op de vulkaan Arenal. En van waar uit u het beroemde nevelwoud van Monte Verde kunt bezoeken. De rondreis wordt vervolgd met een bezoek aan Aroma de Campo bij de vulkaan Rincón de la Vieja. Borrelende en hete modderkuilen en zwavelmeertjes verraden vulkanische activiteiten. Van daar uit reist u naar de zuidkust van het schiereiland Nicoya waar u de keuze heeft uit drie hotels: het superdeluxe hotel Tango Mar direct aan het strand gelegen met diverse zwembaden en restaurants, of Fidelito Holiday Ranch, waar u te gast bent in een luxe bungalow en zich een beetje cowboy kunt voelen bij het binnenhalen van het vee of Beach hotel Celaje met uitzicht op de Pacific Ocean als u in het zwembad afkoelt na en dag vol nieuwe ervaringen. Aan het einde van de rondreis bent u weer welkom bij Dos Palmas waar men u op de dag van vertrek naar het vliegveld brengt.

Rondreis per persoon: VANAF: Laagseizoen (1 mei-30 nov) U$ 696 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) U$ 746 Autohuur Daihatsu Bego, 16 dagen: Laagseizoen (1 mei-30 nov) incl. basisverz.U$ 624 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) incl. basisverz. U$ 724 Er is een ruime keuze aan auto’s! Tarieven onder voorwaarden en gebaseerd op een twee persoonskamer. Tijdens pasen en kerst gelden andere tarieven.


Elk dag een nieuw avontuur!

Rondreis Vulkanen en Strand 22 dagen Bij aankomst wordt u van het vliegveld opgehaald door de eigenaar van Dos Palmas. De dag erna vertrekt u naar Guayabo Lodge, onder de rook van de Turrialba vulkaan. Raften of het Guayabo monument, de overblijfselen van wat ooit een indianenstad is geweest maakt een bezoek aan deze lodge zo bijzonder. Dan naar Heliconia Island, de naam zegt het al, gelegen op een eiland tussen twee rivieren. De prachtige tuin met heliconia’s en andere tropische planten is beroemd. In de tuin zijn veel vogels en apen te zien. Verder kunt u ananas- en bananenplantages bezoeken, een tochtje op de rivier maken of een kijkje nemen in het biologisch centrum Selva Verde. U reist door naar Monte Terras waar u zicht heeft op de vulkaan Arenal. En van waar uit u het beroemde nevelwoud van Monte Verde kunt bezoeken. De rondreis wordt vervolgd met een bezoek aan Aroma de Campo bij de vulkaan Rincón de la Vieja. Borrelende en hete modderkuilen en zwavelmeertjes verraden vulkanische activiteiten. Vervolgens kunt u zelf een keus maken uit 9 van de Holland Hotels aan de Pacific zijde: het superdeluxe Tango Mar, of de vakantie boerderij Fidelito Holiday Ranch, Beach Hotel Celaje met een fantastisch uitzicht op zee, Mar de Luz in het gezellig plaatsje Jacó, vol met leuke winkeltjes en restaurantjes, Playa Bejuco, luxe nabij het strand, Hotel El Mono Feliz met tal van mogelijkheden tot uitstapjes in de natuur, Jumanji Bungalows midden in de jungle bij het natuurpark Corcovado, Rancho Burica, een oord voor rustzoekers en liefhebbers van de surfplank, Casa Botania de plek voor orchidee- en vogelliefhebbers. Al deze hotels zijn weer anders, overal is weer iets nieuws te ontdekken. Aan u de keuze!

Rondreis per persoon: VANAF: Laagseizoen (1 mei-30 nov) U$ 804 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) U$ 849 Autohuur Daihatsu Bego, 19 dagen: Laagseizoen (1 mei-30 nov) incl. basisverz. U$ 741 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) incl. basisverz. U$ 880 Er is een ruime keuze aan auto’s!

Tarieven onder voorwaarden en gebaseerd op een twee persoonskamer. Tijdens pasen en kerst gelden andere tarieven.


Elk dag een nieuw avontuur!

Rondreis Zuid Oost Route 21 dagen Bij aankomst wordt u van het vliegveld opgehaald door de eigenaar van Dos Palmas. De dag er na vertrekt u naar de westkust en kunt u een keuze maken uit Mar de Luz in Jacó of Playa Bejuco iets ten zuiden van Jacó. Bezoek van hieruit het natuurpark Manuel Antonio of maak een boottocht over de krokodillenrivier bij Tarcoles. De reis wordt vervolgd met een bezoek aan Hotel El Mono Feliz (De Gelukkige Aap) in Ojochal, van waar uit u vele uitstapjes kunt maken in de omgeving: een tocht door de mangroven of een boottocht op zee om de bultrugwalvissen en dolfijnen te ontmoeten, een tocht naar het indianendorp Boruca. Daarna gaat het richting de jungle: Jumanji Bungalows in Drake Bay. Van hier uit kunt u een bezoek brengen aan het natuurpark Corcovado, waar jaguars en tapirs leven. U komt en gaat er naar toe per boot. Vervolgens wordt een bezoek gebracht aan Rancho Burica, aan het einde van de weg, ver weg van de bewoonde wereld, een ideale plek voor rustzoekers en surfers, pal aan het strand. Het volgende plekje tijdens deze rondreis is Casa Botania, direct naast Wilson Botanical Garden, een tuin met een enorme verzameling aan bomen, planten en bloemen. Voor de vogelliefhebbers een ideale omgeving. Dantica Lodge in San Gerardo de Dota ligt hoog in de bergen in de nevelwouden. Hier valt de beroemde quetzal vogel te spotten, die u gezien moet hebben als u in Costa Rica bent geweest. De reis gaat verder naar Guayabo Lodge, onder de rook van de Turrialba vulkaan. Raften of het Guayabo monument, de overblijfselen van wat ooit een indianenstad is geweest maakt een bezoek aan deze lodge zo bijzonder. De reis gaat verder naar het Caribische gebied waar u de keuze krijgt uit twee erg mooie plekjes: El Arbol, midden in de jungle waar de apen voor uw raam slingeren of de Eco-lodge Tree House, gebouwd in een wel heel aparte stijl en die uw vakantie onvergetelijk maakt. Aan het einde van de rondreis bent u weer welkom bij Dos Palmas waar men u op de dag van vertrek naar het vliegveld brengt.

Rondreis per persoon: VANAF: Laagseizoen (1 mei-30 nov) U$ 916 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) U$ 981 Autohuur Daihatsu Bego, 18 dagen: Laagseizoen (1 mei-30 nov) incl. basisverz. U$ 702 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) incl. basisverz. U$ 828 Er is een ruime keuze aan auto’s! Tarieven onder voorwaarden en gebaseerd op een twee persoonskamer. Tijdens pasen en kerst gelden andere tarieven.


Elk dag een nieuw avontuur!

Rondreis Zuid Oost Route 24 dagen Bij aankomst wordt u van het vliegveld opgehaald door de eigenaar van Dos Palmas. De dag er na vertrekt u naar het Caribische gebied waar u de keuze krijgt uit twee erg mooie plekjes: El Arbol, midden in de jungle waar de apen voor uw raam slingeren of de Eco-lodgeTree House, gebouwd in een wel heel aparte stijl en die uw vakantie onvergetelijk maakt. De reis gaat verder naar Guayabo Lodge, onder de rook van de Turrialba vulkaan. Raften of het Guayabo monument, de overblijfselen van wat ooit een indianenstad is geweest maakt een bezoek aan deze lodge zo bijzonder. De reis gaat verder naar Dantica Lodge in San Gerardo de Dota, hoog in de bergen in de nevelwouden. Hier valt de beroemde quetzal vogel te spotten, die u gezien moet hebben als u in Costa Rica bent geweest. ’s Avonds is het er koud en ligt u heerlijk warm onder een donzen dekbed. Het volgende plekje tijdens deze rondreis is Casa Botania, direct naast Wilson Botanical Garden, een tuin met een enorme verzameling aan bomen, planten en bloemen. Voor de vogelliefhebbers een ideale omgeving. Maar het is er ook culinair genieten van het diner! Vervolgens wordt een bezoek gebracht aan Rancho Burica, helemaal aan het einde van de weg, ver weg van de bewoonde wereld, een ideale plek voor rustzoekers en surfers, pal aan het strand en met de mooiste zonsondergangen. U vervolgt u ontdekkingstocht naar de jungle: Jumanji Bungalows in Drake Bay. Van hier uit kunt u een bezoek brengen aan het natuurpark Corcovado, waar jaguars en tapirs leven. U komt en gaat er naar toe per boot. De reis wordt vervolgd met een bezoek aan Hotel El Mono Feliz (De Gelukkige Aap) in Ojochal, van waar uit u vele uitstapjes kunt maken in de omgeving: een tocht door de mangroven of een boottocht op zee om de bultrugwalvissen en dolfijnen te ontmoeten, een tocht naar het indianendorp Boruca. De reis is bijna ten einde, u reist verder naar het noorden en kunt u een keuze maken uit Mar de Luz in Jacó of Playa Bejuco iets ten zuiden van Jacó. Bezoek van hieruit het natuurpark Manuel Antonio of maak een boottocht over de krokodillenrivier bij Tarcoles. Aan het einde van de rondreis bent u weer welkom bij Dos Palmas waar men u op de dag van vertrek naar het vliegveld brengt.

Rondreis per persoon: VANAF: Laagseizoen (1 mei-30 nov) U$ 1022 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) U$ 1093 Autohuur Daihatsu Bego, 21 dagen: Laagseizoen (1 mei-30 nov) incl. basisverz. U$ 795 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) incl. basisverz. U$ 885 Er is een ruime keuze aan auto’s! Tarieven onder voorwaarden en gebaseerd op een twee persoonskamer. Tijdens pasen en kerst gelden andere tarieven.


Elk dag een nieuw avontuur!

KIDS ADVENTURES Gezellig met de familie op vakantie! Wat is leuk voor de kinderen en ook voor de ouders? Gelukkig hoeven jullie je hier geen zorgen over te maken, want Holland Hotels heeft het al uitgezocht. Plezier voor jong en oud! Na aankomst wordt de familie opgehaald van het vliegveld door de eigenaar van Dos Palmas. Hier wacht het zwembad voor wat afkoeling. De volgende morgen vertrekken jullie met de huurauto naar Guayabo Lodge onder de rook van de Turrialba vulkaan. Er zijn diverse leuke uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld een suikerriet farm of de fruitmarkt in Cartago. De reis wordt vervolgd met een bezoek aan Hotel El Mono Feliz van waaruit je een tocht op zee kunt maken om er walvissen en dolfijnen te spotten, of een tocht door de mangroven op zoek naar aapjes, slangen, luiaards en krokodillen. Het zwembad van het hotel of het tropische strand zorgen voor de nodige waterpret. Om de reis te vervolgen kun je een keuze maken tussen drie Holland Hotels in het verdere tropische zuiden van Costa Rica: Jumanji Bungalows gelegen midden in de jungle, waar de apen boven je hoofd rondslingeren in de bomen, of Rancho Burica, pal aan het strand voor de liefhebbers van de surfplank of Casa Botania, gelegen naast de beroemde Wilson Botanical Garden, waar alle mogelijke bomen, planten, bloemen en bontgekleurde vogels te zien zijn. Of bezoek er een heus Indianendorpje. Vervolgens gaat de reis weer verder naar het gezellige plaatsje Jacó met de keuze uit Mar de Luz of Playa Bejuco, beide voorzien van een geweldig zwembad. Ook hier zijn in de omgeving leuke ontdekkingreisjes te ondernemen. De reis eindigt weer bij Dos Palmas waar de huurauto wordt ingeleverd. Op de dag van vertrek worden jullie naar het vliegveld gebracht.

Rondreis voor een gezin van 2 volwassen en 2 kinderen tot 12 jaar: VANAF: Laagseizoen (1 mei-30 nov) U$ 1827 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) U$ 1948 Autohuur Daihatsu Bego, 17 dagen: Laagseizoen (1 mei-30 nov) incl. basisverz. U$ 663 Hoogseizoen (1 dec-30 apr) incl. basisverz. U$ 776 Er is een ruime keuze aan auto’s! Tarieven onder voorwaarden en gebaseerd op een twee persoonskamer. Tijdens pasen en kerst gelden andere tarieven.


Elk dag een nieuw avontuur!

Vogel Rondreis 20 dagen

Deze rondreis is speciaal bedoeld voor de vogelliefhebbers die een bezoek willen brengen aan Costa Rica. De rondreis voert langs de Holland Hotels die in de buurt liggen van de gebieden en natuurparken met bijzondere vogelsoorten: om een paar te noemen: N.P. Carara, N.P. Corcovado, NP Palo Verde, N.P. Los Quetzales, TerrabaSierpe Wetlands, Monteverde, N.P. Tapanti-Macizo Cerro de la Muerte (waar de quetzal broedt), N.P. Santa Rosa, enz. Kortom, voor de vogelliefhebber een reis om van te watertanden‌.. Voor uitgebreide informatie en reserveringen voor deze beursspecial e-mail: contact@hollandhotelscr.com --- Rondreis 20 dagen vanaf U$ 795 p.p.---

Tarieven onder voorwaarden en gebaseerd op een twee persoonskamer. Tijdens pasen en kerst gelden andere tarieven.


Elk dag een nieuw avontuur! Info vogelgebieden Carara Nationaal Park 5242 hectare groot – 400 vogelsoorten - regelmatig geziene soorten zijn: orange-billed sparrow, vijf soorten trogons, crimson-fronted parakeet, blue-headed parrot, golden-naped woodpecker, rosethroated becard, gray headed tanager, long-tailed manikins en rufus-tailed jacamar – beste tijd: droge seizoen (dec-apr) Palo Verde National Park 18417 hectare groot – 300 vogelsoorten - grote groepen reigers (incl. de zeldzame zwartkop nachtreiger), ooievaars (incl. de bedreigde jabiru of zwartkop ooievaar), lepelaars, witte reigers, ibissen, futen en eenden plus een aantal woudvogels zoals ara, great currasow, vuurkeel toekan en verschillende papegaaien – beste tijd: droge seizoen (dec-apr) Arenal National Park Beslaat het grootste deel van de Cordillera de Tilaran – 450 vogelsoorten - enkele specialiteiten zijn: de Drielel Klokvogel, Gestreepte Tijger Roerdomp, de Zonne Ral, de Lachvalk, Geelwang Amazone, Bruine Hokko, Jacana, Blauwbuik Amazilia en de Zwavelborst Toekan. Met geluk kunt u ook de Vuurkraag Tangare spotten, de Grote Bonte Buizerd, Roodoor Papegaai en de Olijfrug Specht, alsmede een complete verzameling aan kleurrijke kolibries, en drie soorten Toekans. ‘S nachts kunt u met wat geluk de Zwartwitte Bosuil, Bonte Bosuil en Gestreepte Ransuil tegenkomen. Monteverde National Park / Santa Elena National Park 10500 hectare grootge park - meer dan 400 vogelsoorten - de birding tours starten om 6 uur ‘s morgens met minimaal 2 en maximaal 6 personen en ze duren rond de 5 uur. Normaal gesproken worden er tussen de 40 en 60 vogelsoorten gespot tijdens deze tours. Tapanti-Macizo Cerro de la Muerte National Park 583 hectare - hoogste punt van de interamericana – 300 vogelsoorten - quetzals broeden op de westelijke hellingen van de vallei, waar tevens het park infomatiecentrum is gevestigd. Meer dan 300 andere vogelsoorten zijn geregistreerd in dit park, incl. kolibri’s, papegaaien, toekans, adelaars en vele anderen. Los Quetzales National Park 5000 hectare nevel/regenwoud - hoogte tussen de 2000 en 3000 - bevat zo’n 20% van alle geregistreerde vogels in het land - quetzal, trogon, hummingbirds, great tinamou en sooty robin zijn enkele van de favorieten. Terraba-Sierpe Wetlands 33000 hectare wetlands - drie soorten mangrovebomen - vogels kunt u het beste spotten met een boottour. De stokvogel is hier waar te nemen. Corcovado National Park Laatste grote landstreek tropisch regenwoud - grootste populatie ara’s - zeldzame harpij arend – veel gezine soorten: great curassow, chestnut-mandibled toucan, fiery-billed aracari, turquoise cotinga en rufous piha, trogon, hummingbird en wood creeper Caño Negro Refuge 102 km2 - tussen januari en april ongeevenaarde aantallen watervogels - vogeldichtheid van wereldklasse - zeer goed vertegenwoordigt zijn: kingfisher, reiger, fuut, ibis, aalsgolver, roze lepelaar en ooievaar Santa Rosa National Park 38.674 hectare tropisch droogtewoud - 250 soorten vogels - papegaaien, parkieten, trogons en tanagers. Ook zijn er veel vleermuizen te zien: zo’n 50 tot 60 soorten zijn geregistreerd in Santa Rosa. Tortuguero National Park Natste gebied in het land - vogelsoorten zijn: Reigers, de Roze Lepelaar, Penseel Parasolvogels, Glansvogels, Winterkoning soorten Rufous-and-green Kingfisher en American Pygmee-kingfisher, de schuwe Sungrebe, Neotropical Cormorant en Anhinga. Heliconia Island Oasis 2 hectare - 230 vogelsoorten - prima vogelaars bestemming. Wilson Botanical Gardens 145 hectare - 1000 mtr hoogte - 1000 genera planten/200 families - scarlet-thighed dacni, silverthroated tanager, blue-headed parrot, violet sabre-wing hummingbird en turquoise cotinga. La Amistad National Park 407.000 hectare - 400 vogelsoorten - 6 grote katten - zeldzame harpij arend.

Rondreizen Holland Hotels Costa Rica 2012  

Kort overzicht van de rondreizen die de Holland Hotels in Costa Rica organiseren

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you