Page 1

Outdoor Lifestyle


k e i t s i r e t k a Kar

Veter Cognac

Polo Cognac

mt 37-41 diverse kuitmaten

mt 37-41 diverse kuitmaten

Stevig kalfsleer Gevlochten detail aan buitenzijde Verstelbare gesp Soepele instap

Duurzame rits aan voorzijde Twee verstelbare gespen Smaakvolle details Duotone hak Volgt de contouren van het been

Een laars met karakter, uitstraling en etnic invloeden.

Een chique laars; elegant en stijlvol. Ge誰nspireerd door de argentijnse polo-sport.

Elegant


l e b a t r o f Com

Wandellaars Middelbruin mt 37-41 diverse kuitmaten platte hak (2cm) Verkrijgbaar in middel- en donkerbruin Speciaal behandeld waterafstotend Soepel kalfsleer Robuuste profielzool Duurzame rits aan buitenzijde Stijlvolle kwasten Comfortabel voetbed Volgt de contouren van het been

Wandellaars Donkerbruin mt 37-41 diverse kuitmaten platte hak (2cm) Een outdoorlaars; stijlvol en comfortabel tegelijk. DĂŠ ideale laars voor een stevige wandeling of bezoek aan een buitenevenement. Maar ook langs de lijn of op wintersport. Kortom, met deze laars trotseert u alle Hollandse weersinvloeden.

Stijlvol


mt 37 - 41 diverse kuitmaten Duurzame rits aan achterzijde Makkelijke instap Twee verstelbare gespen Stevig kalfsleer Krasbestendig Een tijdloze laars met uitstraling, voor élke gelegenheid.

Op maat gemaakt Het is ook mogelijk de laarzen exclusief voor u, geheel op maat en naar uw eigen wens te laten maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kraaiennest Outdoor Lifstyle.

Kraaiennest Outdoor Lifestyle biedt onderscheidende kwaliteitsproducten voor het betere buitenleven. De natuur, de jaargetijden en de elementen vormen de inspiratiebron van onze producten. Duurzame laarzen met stijl, die je niet in de winkel tegenkomt. De producten worden exclusief voor Kraaiennest Outdoor Lifestyle gemaakt.

Alle laarzen zijn volledig handgemaakt en vervaardigd van de hoogste kwaliteit kalfsleer. De gecombineerde zolen zijn volgens de unieke, gepatenteerde Good year Welt procedure vervaardigd. Dit resulteert in zeer duurzame producten. Het leer wordt geselecteerd van in vrije omstandigheden levende runderen van o.a. Spaanse en Argentijnse afkomst. Prijzen variëren tussen € 270 en € 310.

Alle voet- en kuitmaten zijn verkrijgbaar.

© Studio Petra.Nel

s o o l d j i T

Classic Zwart


Outdoor Lifestyle

Kluiskade 6 3155 BH Maasland info @kraaiennest.com www.kraaiennest.com Tel +31(0)6 22 01 69 03

Catologus laarzen 2011  

Catologus laarzen 2012