__MAIN_TEXT__

Page 1


Den

FØRSTE TIDEN

Den aller første tiden sammen med det nye barnet. Tiden går så utrolig fort og før du vet ordet av det er denne lille bylten en stor gutt eller jente. Det er godt å ha fine minner fra denne første tiden.

WWW.MONAMOE.COM


ventetiden Det kan være veldig hyggelig å ha med noen fine bilder av magen også.

www.monamoe.com


info

Nyfødtfotograferingen foregår gjerne innen barnet har blitt 2 uker gammelt. Det høres veldig tidlig ut ikke sant? Det er det jo også, men det er på den tiden barnet ennå har disse nyfødt trekken og ligger så fint sammenkrøllet i mamma og pappas hender. bittesmå hender og føtter og nesten litt dun i nakken. Det kan være lurt å booke en tid for nyfødtfotografering allerede mens du går gravid. Da kan du bare sende meg en mail med termindato så holder jeg av en tid til deg rundt den tiden. Eller så kan dere kontakte meg når barnet er født for å bestille en tid.


mona@monamoe.com


sometimes the smallest things takes up the most room in your heart winnie the pooh

www.monamoe.com


PRISLISTE NYFØDT­2016

nyfødt -studio: inkluderer: 2-4 timers fotografering i studio. 10 digitale høyoppløslige bildefiler i farge og sort/hvitt.

kr.4.200,­

(utover dette er det 300kr pr. ekstra bildefil)

nyfødt-lifestyle: inkluderer: 2-4 timers fotografering i hjemmet. 10 digitale høyoppløslige bildefiler i fargeog sort/hvitt.

kr.4.900,­

(utover dette er det 300kr pr ekstra bildefil).

Gravid +nyfødt: inkluderer: 45min. gravidefotografering ute eller i studio. 2-4 timers nyfødtfotografering i studio. 15 digitale høyoppløslige bildefiler i farge og sort/hvitt. (utover dette er det 300kr pr. ekstra bildefil.)

www.monamoe.com

kr.5.700,­


www.monamoe.com


hva bør vi tenke på før fotograferingen

forberedelser BARNET

Jeg har en god del luer, tepper og andre rekvisiter spesielt tilpasset nyfødte. Men om dere har noe hjemmestrikket, eller annet som dere synes hadde vært fint å ha med i bildene er det bare å ta det med! Pakk gjerne med: litt ekstra bleier, evt. melk eller sutt om dere trenger det.

SØSKEN

Det er fint om dere tar med litt lyse klær til større søsken som skal være med på bildene. Gjerne en søt kjole om det er jente. Pakk gjerne med: noen leker eller i-pad til større søsken da det kan bli litt ventetid for dem innimellom.

www.monamoe.com


FORELDRE

Det er veldig fint om dere tar på eller med dere litt lyse klær (det behøver ikke være hvitt, men helst ikke mørkeblått eller sort -det stjeler alt lyset;) Det kan være lurt å tenke på at hendene dine kommer med på bildene (just sayin' - så du slipper å være flau over halvflasset neglelakk;) Pakk gjerne med: litt snaks og drikke, ta også gjerne med smykker og litt sminke om du er usikker på om du skal ha dette.

www.monamoe.com


just love.


hvordan foregår selve fotograferingen

fotograferingen Selve fotograferingen tar gjerne fra 2-4 timer. Litt avhengig av hvor våken barnet er og om vi skal ha med søsken i bildene. Det er godt og varmt i studio og det er ikke noe stress. Jeg vet også at dere nybakte foreldre er littegranne slitne, så dere kan sette dere i sofaen og få en kopp kaffe og slappe av litt. Den lille sover seg gjerne gjennom hele fotoseansen (men mange er også veldig våkne). Vi tar mange pauser for å skifte en bleie eller to, kanskje litt påfyll av melk eller bare litt kos. Alt dette hører med! Åsså er jo jeg en fotograf som liker godt å prate, så skravla går og det pleier å være en koselig foto-stund både for store og små.

www.monamoe.com


nyfødtfotograferingen tar litt lengre tid enn en vanlig familiefotografering. Vi tar oss god tid og stresser ikke. Jeg setter gjerne over litt kaffe og vi tilpasser det barnets tempo. Dere bør regne med ca. 3 timer til nyfødtfotograferingen


Because I could watch you for a single moment and find a thousand things that I love about you. -cm


hva skjer så etter fotograferingen

de ferdige bildene. 1 til 2 uker etter fotograferingen får dere en link til et online bildegalleri på ca. 100-150 bilder hvor dere selv kan velge ut de bildene dere ønsker fra fotograferingen. Bildene blir levert som høyoppløslige digitale bildefiler. Det vil si, du kan selv printe takkekort, dåpsinvitasjoner, bilder til album eller på veggen som du ønsker. Du kan også bruke bildene på sosial medier (men da blir jeg veldig glad om du tar med mitt navn som fotograf:) Jeg hjelper dere gjerne med å printe takkekort og bilder.Ikke vær redd for å spørre meg!

www.monamoe.com


miracles do happen every day!


lurer du på noe mer om nyfødtfotografering eller ønsker å booke en tid, bare send meg en mail! mona@monamoe.com


2016

Mona Moe Machava www.monamoe.com

Profile for Mona Moe Machava Photography

Nyfødt fotografering info og priser  

Nyfødt fotografering info og priser av Mona Moe MAchava Photography

Nyfødt fotografering info og priser  

Nyfødt fotografering info og priser av Mona Moe MAchava Photography

Advertisement