Page 1

МОНАДА КОРПОРЕЙШЪН ПРЕДСТАВЯНЕ


MONADA CORPORATION е компания, развиваща се в рекламната дейност, издаването на бизнес списания, и информационни сайтове. Акцент в работата ни е постигането на високи стандарти за качество на нашия продукт във всички негови измерения. В основата на нашата дейност е създаване на перфектна визия и цялостна завършеност на продукта. Друг наш приоритет е да подкрепяме клиентите си в стремежа им да въвеждат в своето портфолио и да популяризират в обществото и медиите своите нови проекти, своя модерен подход на управление, както и иновации в съответния бранш.


MONADA CORPORATION разполага с постоянен екип от утвърдени специалисти – журналисти и ПР консултанти, икономисти, правни експерти и анализатори, рекламни експерти, дизайнери и консултанти, което гарантира висок професионализъм и качество във всеки детайл. Компанията работи в партньорство с водещи експерти в ПР-а и рекламата като VIP ART и LIVE MEDIA, с което се гарантира успех и високо качество на всяка кампания.


ПОЛИТИКА НА ДРУЖЕСТВОТО Управленската политика на MONADA CORPORATION е насочена към осъзнато, високо качество в дейността на всеки служител. За създаване на един висококачествен продукт удовлетворяващ изискванията на клиентите и отговарящо на съвремените изисквания на бизнеса. Водещ принцип в работата ни е коректността и почтеността в отношенията с клиентите и партньорите. Екипът на MONADA CORPORATION e убеден, че това е предпоставка за добро сътрудничество, постигане на желаните цели, повишаващо се доверие и дълголетие на пазара.


ЦЕННОСТИТЕ, ЗАЛОЖЕН В ОСНОВАТА НА НАШАТА РАБОТА:


ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ В ПАРТНЬОРСТВО С VIP ART И LIVE MEDIA Изготвяне на цялостна рекламна и ПР стратегия Изготвяне на послания, слоугани, лого Изграждане на медийно лоби Ефективна комуникация с държавни и други институции Медийно планиране Рекламно планиране Корпоративна отговорност - създаване или участия в обществени каузи Обучение за цялостна публична комуникация и общуване с медии Обработка на медийните запитвания към компанията Организиране на участия в медии.


ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ В ПАРТНЬОРСТВО С VIP ART И LIVE MEDIA Организиране на пресконференции, семинари, кръгли маси, конференции, партита, фирмени събития и др. Дизайн и изработка на рекламни материали Сценарии и изработка на аудио и видео материали - клипове, рекламни дискове, филми, заснемане на събития и др. Печатна и интернет реклама, изграждане на фирмен имидж в Интернет Организиране на фокус-групи Проучване на общественото мнение чрез други методи Изготвяне на прес-клипинг и анализ на публикации Кризисен ПР Външна реклама – билбордове, частично или изцяло брандиране на автобуси.


www.bwnews.eu

sites

www.livenews.bg


www.livebiz.bg

sites

www.livesport.bg


magazine


bus pack advertising


outdoor advertising


events


Уважаеми госпожи и господа, Като ви благодарим за доверието, изразяваме убедеността си, че оценявате значението на публичните комуникации за авторитета на компанията ви. Ще се радваме да ви бъдем полезни. Нека заедно управляваме успеха на вашия имидж! ЗА КОНТАКТИ: София 1504 , бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“ 113, ет.1 офис 6, Тел: +359 950 58 90, Mobile: +359 885 571 129, e-mail: monada.corporation@mail.bg web: www.bwnews.eu

MONADA CORPORATION  

PREZENTATION

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you