__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

2014. június 13–15. SIRÁLY SÉTÁNY . GESZTENYÉS KERT . MOM SPORT

ég s z s é . g e sport

s á z o k a r ó . z . élmény s


Június 13. péntek

HOPP-PARÁDÉ 04

Június 14. szombat

KÖZRENDVÉDELMI PROGRAMOK 06 HEGYVIDÉKI EGÉSZSÉGNAP 08 SPORTPROGRAMOK 10 KONCERTEK 12

Június 15. vasárnap

BARANGOLÓ HEGYVIDÉK 14 HEGYVIDÉKI FŐZŐVERSENY 16 KONCERTEK 18

Június 14-15. szombat, vasárnap

CSALÁDI PROGRAMOK 20 BORBAZÁR 24 MOM LOUNGE 26 “CIVIL” KERT 27 FELLÉPŐK 28

Egyéb

FOTÓPÁLYÁZAT 44 TISZTA UDVAR, RENDES HÁZ 45 ÚJ HEGYVIDÉK KÁRTYA 46

Hasznos

TÉRKÉP 48 HASZNOS INFORMÁCIÓK 49 PROGRAMBONTÁS 51 IMPRESSZUM 52


Köszönto'' Tisztelt Hegyvidéki Polgárok! Amint az utóbbi években a tavasz és a nyár fordulóján már megszokottá vált, ismét megrendezzük hagyományos szabadtéri fesztiválunkat, a Hegyvidéki Napokat. Mint eddig mindig, ezúttal is számos program közül válogathatnak az érdeklődők. Az idei évben a különösen gazdag zenei kínálat mellett sportrendezvények, főzőverseny, kézműves foglakozások és sok egyéb színes program várja kerületünk lakóit és természetesen a kerület határain túlról érkező minden kedves vendégünket. A programsorozat részeként kihirdetjük a „Tiszta udvar, rendes ház” pályázat nyerteseit, valamint új elemmel bővül a Hopp-Parádé ugrógála, hiszen a hazai és külföldi sportolók nemcsak távolugrásban, hanem rúdugrásban is összemérik erejüket a Sirály sétányon. Megkönnyítendő a választást, a jelen kiadvány tartalmazza a Hegyvidéki Napok részletes programkínálatát, mely programokra szeretettel várunk minden kedves látogatót. Pokorni Zoltán polgármester HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

KÖSZÖNTŐ

03


Hopp-Parádé

2014. június 13. péntek 10:00–19:00 . SIRÁLY SÉTÁNY


A Hopp-Parádét immár harmadik alkalommal a MOM Kulturális Központ előtti közösségi téren rendezzük meg. Impozáns környezetben, mobil lelátókkal körülvett versenyhelyszínen a sportot és a látványos szórakoztatást kedvelők számára kínálunk egésznapos programot. Délelőtt Kölyök Atlétikai Program bemutatót, délután a női, illetve a férfi távolugrás Szuperliga sorozat állomását, majd az esemény zárásaként nemzetközi férfi rúdugró versenyt láthatnak a Sirály sétányra kilátogató érdeklődők.

Hopp-Parádé - sztárok karnyújtásnyira

Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt években szinte valamennyi meghatározó magyar ugró, illetve csúcstartó versenyezett már a Hopp-Parádén. Az eddigi versenyeinken összesen hat világbajnok, két vb ezüstérmes, egy olimpiai bajnok és egy olimpiai ezüstérmes indult. A Sirály sétány abból a szempontból is különleges helyszín, hogy a meghívottak mind 2012ben, mind 2013-ban versenycsúcsot javítottak itt. 2013-ban a vb és olimpiai ezüstérmes délafrikai Godfrey Khotso Mokoena 8,16 méteres ugrással toronymagasan nyerte a számot.

Program

10:00 | Kölyök Atlétikai Program bemutató verseny 13:00 | Női távolugrás (MASZ Szuperliga sorozat állomása) 15:00 | Férfi távolugrás (MASZ Szuperliga sorozat állomása) 17:00 | Nemzetközi férfi rúdugrás további információ | www.hopp-parade.hu

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

HOPP-PARÁDÉ

05


Közrendvédelmi nap

2014. június 14. szombat 10:00–15:00 . GESZTENYÉS KERT


A XII. kerületi Rendőrkapitányság, a Katasztrófavédelem kerületi kirendeltsége, valamint a Közép-budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület látványos, családi programokkal egybekötött bemutatónapot rendez.

Programok

10:30 | Tűzoltósági keresőkutyás bemutató [kutyafuttató melletti tér] 10:45 | Rendőrségi kutyás bemutató [kutyafuttató] Üldözési és támadási szituációk bemutatásával ismertetik a szolgálati kutyák és rendőr gazdáik munkáját. 11:15 | „Balesetmentes közlekedés gyerekszemmel” [nagyszínpad] Rendőrségi rajzpályázat eredményhirdetése 11:45 | Zuglói Filharmonikusok [nagyszínpad] Rendőrségi és katonai indulók 12:00 | Kendóbemutató [a kutyafuttató melletti tér] A kendó, vagyis a „kard útja” a vívás japán harcművészete. A kendzsucuként ismert japán kardforgatás hagyományos technikáiból fejlődött ki. Fizikailag és szellemileg is erőt próbáló tevékenység, mely a kemény harcművészeteket ötvözi a sportos fizikai elemekkel.

Folyamatos programok

Lovas járőrök | Az elzártabb, nehezen megközelíthető, rossz terepviszonyok közötti térségekben a lakosság biztonságérzetét javítja a lovas járőrök jelenléte. A Hegyvidéki Napok keretében lovas járőrök is jelen lesznek. A résztvevők közelről is megtekinthetik a lovas járőrök felszerelését. Motoros rendőrök | Motoros járőrök járműveit lehet kipróbálni Katasztrófavédelem kerületi kirendeltsége | Konyhában keletkező tűz megfékezése, gyerekeknek tűzoltási szimuláció (a gyerekek beöltözhetnek gyerekméretű tűzoltóegyenruhába, és tüzet is olthatnak) Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület [ÖPVE] | Újraélesztési bemutató; védőeszközöket, gázmaszkot lehet felpróbálni. Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság [parkoló] | A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság a Duna teljes szakaszán hajtja végre a rendőrségi feladatokat. Egy vízi rendészeti rendőrhajó is kiállításra kerül, amelyet a résztvevők közelről megtekinthetnek.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

KÖZRENDVÉDELMI NAP

07


Hegyvidéki Egészségnap

2014. június 14. szombat 10:00–15:00 . MOM SPORT | CSARNOK


A Hegyvidéki Napok keretében megrendezésre kerülő Egészségnapon ismét átfogó képet kaphatunk egészségi állapotunkról. A Hegyvidéki Egészségnap orvosok, védőnők és más egészségügyi szakemberek, valamint egészségügyi szolgáltatók részvételével kínál a családok számára ingyenesen látogatható, hasznos programokat. Tanácsadással, szűrővizsgálatokkal, kiállításokkal, kóstolókkal kívánunk segítséget, mintát adni a hegyvidékieknek az egészségük megőrzése és a betegségek megelőzése érdekében, az egészséges életmód kialakításához. Az Egészségnap a Hegyvidéki Napok rendezvényeként lehetőséget nyújt a családok részére, hogy a kikapcsolódás mellett figyeljenek egészségi állapotukra is.

Szu''ro''vizsgálatok felno''tteknek

Szemészeti vizsgálat; alsóvégtagi érvizsgálat; EKG; vérnyomásmérés; emlőszűrés; anyajegyszűrés; reumatológia és csontritkulásmérés; fül-orr-gégészet és hallásvizsgálat; allergiavizsgálat; légzésfunkciós vizsgálat; helicobacter-szűrés; koleszterin- és vércukormérés; urológiai szaktanácsadás és szükség esetén PSA-szűrés. Fókuszban a gerinc: csontritkulásszűrés ODM-készülékkel; ortopédia: mozgásszervi szűrés, gerincdeformitás-szűrés ultrahangkészülékkel (Spinal Mouse), fizikai állapotfelmérés, gyógymasszázs, gyógytorna-foglalkozások; pszichológiai sarok.

Egészségnevelési programok

Anyatejes táplálás, fogamzásgátlás, családtervezés, gyermek-vérnyomásmérés, babamasszázs-bemutató.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

EGÉSZSÉGNAP

09


Sportprogramok

2014. június 14. szombat 10:00 – 19:00 . MOM SPORT


MOM Sport | szabadtér

08:30–13:30 | Duatlon verseny az Uniqa Team Újbuda SE szervezésében [belső medence,

Gesztenyés kert].

10:00–15:00 | „Hegyvidék Kupa” – Vízilabda utánpótlás torna a Hegyvidék Ybl Waterpolo Club szervezésében [külső medence]. 10:00–16:00 | Utánpótlás labdarúgó torna a Hegyvidék Sportegyesület labdarúgó szak osztályának szervezésében. A tornán az U7, U9, U11 és U13-as korosztályból mérik össze tudásukat a csapatok [kültéri műfüves pálya]. 10:00–15:00 | CrossFit verseny – Az Amerikában népszerű sportág számos látványos, ügyességet és erőt próbáló versenyszámmal lesz jelen. XII. kerületi felső tagozatosok és középsikolások jelentkezését is várjuk: info@hungariancross challenge.hu [füves strandterület].

MOM Sport | F&M Nagyterem

09:00–09:45 | Gerinctorna: kímélő erősítő- és nyújtógyakorlatokkal, hátizom-, farizom-, hasizom- és csípőgyakorlatokkal, egyensúlyfejlesztéssel, zenére Glatz Zsuzsa testnevelő vezetésével 10:00–10:45 | TRX and more 11:00–11:45 | Gerinctorna 14:00–14:30 | Meridiántorna: Az egész testet felölelő gyakorlatsor eredményesen kezeli a különböző szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri, légzőszervi, érzékszervi, mozgásszervi, kiválasztórendszeri és idegrendszeri problémákat. Hat az immunrendszerre, ezáltal segít az allergiás, megfázásos tünetek kezelésében is. Egyszerű mozdulatsorokkal végzett öngyógyítás. Hatása klinikailag bizonyított. A tornát vezeti: Haide Éva. 14:45–15:30 | Funkcionális köredzés (teljes testet átdolgozó, pihenőidő nélküli edzés) 15:45–16:15 | Meridiántorna

MOM Sport | F&M Kisterem

10:00–10:45 | Jóga 11:00–11:45 | Pilates 14:30–15:15 | Nagyitorna: izomerősítés, testtartás és egyensúly javítás ülve és állva végzett gyakorlatokkal. A tornát vezeti Mészáros Lászlóné Vali gyógytestnevelő. 15:30–16:15 | Nagyitorna Az F&M fitness and more június 14-én a hegyvidéki lakosoknak ingyenes, más kerületekből érkezőknek félárú fitneszterem használatot és csoportos óralátogatást biztosít. Ezen a napon a szabadtéri csoportos órák ingyenesen kipróbálhatók. A nap folyamán a terem jégszaunáját az érdeklődők 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe. A várható órarendről az info@fandm.hu e-mail címen és a www.fandm.hu honlapon lehet érdeklődni. HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

SPORTPROGRAMOK

11


Koncertek

2014. június 14. szombat . GESZTENYÉS KERT | NAGYSZÍNPAD


10:00 | Mesegyár zenekar Jól ismert gyerekslágerek, saját dalok, interaktív program 11:45 | Fúvós zenekar Rendőrségi és katonai indulók a Zuglói Filharmonikusok előadásában 15:30 | Palio Buzuki együttes Klasszikus görög népzene, majd táncház a Helidonaki Görög Hagyományőrző Táncegyüttessel 17:00 | OctoVoice énekegyüttes A capella jazz, könnyedség 18:30 | Üzletembers Igazi rockzene, garázshangulat 20:00 | Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar Az ország első retro csapata. Retro, nem nosztalgia!

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

KONCERTEK SZOMBAT

13


Barangoló Hegyvidék

2014. június 15. vasárnap . VÁROSMAJOR – BUDASZENTLŐRINC


Idén is várjuk a kirándulni vágyókat a Barangoló Hegyvidék túrán, mely során városi és erdei ellenőrzőpontok érintésével ismerkedhetnek meg a kerület értékeivel. A barangolás kezdőpontja a Barabás Villa (Városmajor utca 44.). Nevezni reggel 8 és 9 óra között lehet. A célállomásnál (Budaszentlőrinci pálos kolostor romjai a Szépjuhásznénál) vesszük át a barangolók pecsétgyűjtő füzetét, mellyel a táv teljesítését igazolják. A célnál a túrázók egy helytörténeti kérdőívet tölthetnek ki. A játékban részt vevők könyveket nyerhetnek, a fődíj egy GPS-készülék.

A túra útvonala

Városmajor Barabás Villa (zöld sáv), Kissvábhegy, Orbán-hegy, Széchenyi-hegy, Normafa, Szent Anna kápolna (sárga kereszt), Virágvölgy vasútállomás, Erzsébet-térdeplő (kék kör), Erzsébet-kilátó (piros sáv), Gyermekvasút Vadaspark időszaki megálló (piros sáv, sárga kereszt, sárga sáv), Budaszentlőrinci pálos kolostor rom (sárga sáv)

Hasznos információk

A részvételi díj 500 Ft/fő, kerületi lakosoknak ingyenes. (Régi típusú személyi igazolvány vagy lakcímkártya szükséges!) Az első száz indulót a célban meleg étellel várjuk. A távot sikeresen teljesítők kitűzőt és emléklapot kapnak. További információ | Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény, 1126 Budapest, Beethoven u. 1/b. Tel.: 457-0501, info@hegytortenet.hu, www.hegytortenet.hu

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

BARANGOLÓ HEGYVIDÉK

15


Hegyvidéki fo''zo''verseny 2014. június 15. vasárnap . GESZTENYÉS KERT


Ha Gesztenyés kert, akkor főzőverseny és Buday Péter, bogrács, napsütés, tűzrakás, jó hangulat, ínyencfalatok és díjak!

A hagyomány folytatódik

Idén is várjuk kísérletező kedvű csapatok jelentkezését, hogy a 2014-es Hegyvidéki Napok főzőversenyén mérjék össze főzőtudásukat.

A kihívás:

Ínycsiklandó tésztás finomságok készítése bográcsban Az esemény sztárvendége és a zsűri elnöke | Buday Péter mesterszakács A nevezés feltételei, a jelentkezési határidő és további információk megtalálhatóak a www. hegyvidek.hu honlapon és a Hegyvidék újságban.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

FŐZŐVERSENY

17


Koncertek

2014. június 15. vasárnap . GESZTENYÉS KERT | NAGYSZÍNPAD


10:00 | Makám A magyarországi világzene “keresztapja” a hagyomány és modernség, etnodzsessz és kortárs repetitív zene nyomdokain jutott el a dalos korszakához 13:00 | Weszely Erno'' Az igazi harmonikás – sajátos humor a jazz, a bárzene és a francia sanzonok világában 14:00 | Munkácsy Eszter Quartet Jazz sztenderdek fiatalos, modern átdolgozásban. 15:00 | Tárkány Mu''vek Összehasonlíthatatlanul egyedi, szokatlanul bátor, magával ragadó világzene 16:30 | Szabó Balázs Bandája A zene, a tánc, a folk, a funky, a vér, a szív... 18:00 | Cimbaliband A cimbalom Chuck Berryje 19:30 | Mystery Gang Garage, jungle és rockabilly

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

KONCERTEK VASÁRNAP

19


Családi programok

2014. június 14 –15. 10:00 –18:00 . GESZTENYÉS KERT


Mindkét nap (szombat, vasárnap) Világ-Tér-Kép Közhasznú Egyesület | Jól ismert játékok új kihívásokkal. Az egyesület fő célja a látássérültek életminőségének javítása és társadalmi beilleszkedésük elősegítése. A szemléletformáló játékok izgalmas szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A társasjátékoknál egyaránt szükség van a szerencsére, ügyességre, taktikára, hallásra és tapintásra. Kirakodóvásár | Elsősorban a hazai kézművesség természetes alapanyagú, egyedi portékái találhatóak meg az esztétikus, egységes arculatú pavilonokban. A vásár évről évre bővülő kézműves és iparművészeti termékkínálat mellett kovácsbemutatóval várja a látogatókat. Bébipark | A speciális, légvárral bővített bébiparkban rengeteg játék várja a legkisebbeket. Szórakoztató kémia | Különböző látványos kémiai kísérletek: sav-bázis és csapadékos kísérletek, durranós kísérletek, lángfestések, gázzal felfújt dolgok, nem-newtoni viselkedés, gázfejlesztéses/fejlődéses kísérletek. „Professzorfotózás”, lombikpecázás, kvízek, kémikusos memóriakártya, bürettából önthető szörp ivása kémcsőből, szagról felismerés. Recycling kézműves műhely | Egy kis fantáziával, kreativitással új játék, új használati vagy dizájntárgy készíthető hulladékanyagokból. Arcfestés | Öröm a gyerekek számára, mikor a művészi arcfestés által rövid időre belebújhatnak választott kedvencük bőrébe.

Szombaton folyamatosan Kalandpark | Felfújható családi játszóparkunk (óriáscsocsó, négyállomásos kalandpark) lehetővé teszi, hogy a szülők és gyermekeik együtt játszhassanak. Szakképzett animátorok segítik a vendégek önfeledt játékát a rendezvény teljes ideje alatt. NOÉ Állatotthon | A NOÉ Alapítvány önkéntesei az állatotthon védenceivel érkeznek. A NOÉ állatsimogatóban lesz apró kis vadmalac, nyuszi, kiscsibe és kiskacsa, bárány, kecske, kutya és egy róka is. Az Alapítvány önkéntesei szívesen állnak mindenki rendelkezésére felvilágosító információkkal az állatokról, az állatok védelméről, a felelős állattartásról.

Vasárnap folyamatosan Kosaras körhinta | A Ládafia bábszínház kézzel hajtott körhintáján a gyermekek kosarakban ülve röppenhetnek. Furfangos csodavilág | Mókás fizika, ügyeskedő, régi játékok, furfangos feladványok, kísérletek show-ja konyhai eszközökből, ördöglakatok, zsonglőrködő, legkisebbek szeglete.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

CSALÁDI PROGRAMOK

21


2014. június 14. szombat 10:00 | Mesegyár koncert 14:00 | Langaléta Garabonciások vásári tréfái 10:00 –15:00 | Gyermekgyógyászati szűrések A szakemberek fájdalommentes szűréseket ajánlanak. A helyszínen elsősorban szaktanácsadást nyújtanak a gyermekgyógyászok, valamint bemutatják a Budai Gyermekkórház munkáját. – Csecsemő- és gyermek alapfokú újraélesztés bemutató – Műszeres lúdtalpszűrés – Tanácsadás nevelési és tanulási problémákra – Dietetikai tanácsadás: csecsemőtáplálás, allergiás betegségek, gyermekkori túlsúlyosság – Gyermekgyógyászati Rehabilitációs Osztály tevékenységének bemutatása

2014. június 15. vasárnap 10:00 | Makám együttes: Ákom-bákom [Nagyszínpad] 11:00 | Pokorni Zoltán polgármester köszöntője, a Hegyvidéki Fotópályázat, valamint a “Tiszta udvar, rendes ház” pályázat eredményhirdetése 11:30 | NIA bemutató [kutyafuttató melletti tér] 11:45 | Bab Társulat [nagyszínpad előtt] 10:00–13:00 | KRESZ – Közlekedj okosan! [Sirály sétány] A XII. kerületi Rendőrkapitányság közreműködésével lehetőség nyílik életkornak megfelelő KRESZ-tesztlapok kitöltésére, majd kerékpáros ügyességi feladat végrehajtására.

Gyerekkarszalag | Az információs pultnál gyerekek számára biztosítunk karszalagot, melyre a gyerek nevét és kísérőjének telefonszámát lehet ráírni. HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

CSALÁDI PROGRAMOK

23


Borbazár

2014. június 14 –15. 10:00–23:00 . GESZTENYÉS KERT


Látogasson el a Hegyvidéki Napok Borbazárjához, és kóstolja meg borvidékeink zamatos borait neves magyarországi pincészetek kínálatából! A Hegyvidéki Napok bormustrájában az idén is fehér-, vörös- és rozéborokat kóstolhatnak tizenegy borvidék pincészetétől. A kínálatot ebben az évben is a Bolyhos pálinkaműhely gyümölcs-párlatai színesítik, az ínyenc borkedvelőknek a Delizia Gourmet üzlet kínálja a sajt- és sonkafalatkákat, a MOM Café pedig friss rétessel és pogácsával, csapolt sörrel várja a vendégeket. A kürtőskalácsot ezúttal is a kerületi rendezvényekről már jól ismert székelyudvarhelyiek készítik. A borok kóstolásához talpas poharat biztosítunk 200 Ft-os betétdíj ellenében az információs pavilonban. A betétdíjat az ép pohár leadása, valamint a befizetett összegről szóló nyugta ellenében visszafizetjük.

Pincészetek

Borbély Családi Pincészet – Badacsony Ikon Pincészet – Balatonlelle Monarchia Pincészet / Kovács Nimród – Eger Nyakas Pince – Etyek-Buda Pannon Tokaj Pincészet – Tolcsva Pántlika Pincészet – Dörgicse Planina Borház – Mohács Pontica Pince – Mór Sauska – Villány Szent Gaál – Szekszárd Tornai Pincészet – Somló

8244 Dörgicse, Fő u.67 Tel: 87444 379 dorgicse@pantlikapinceszet.hu www.pantlikapinceszet.hu

SZ E N T G AÁL kas t ély é s b or h áz

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

BORBAZÁR

25


MOM lounge

2014. június 14. szombat 10:00–22:00 . GESZTENYÉS KERT


A Gesztenyés kert központjában várja a látogatókat a MOM lounge. Amolyan ülős-lazulós zug, ahol jóleső árnyékban, könnyű záportól védetten lehet pihenni, beszélgetni, nézelődni. A MOM lounge mellett:

Csocsó

A csocsó olyan asztali labdajáték, amelyben kétfős csapatok mérhetik össze játéktudásukat. A rendezvény idejére felállított csocsóasztalokkal az információs pavilonban 100 Ft-os áron váltott tantuszokkal lehet játszani.

Szalonka Horgolók

A Szalonka Horgolók nevet választó, horgolást kedvelő hölgyek lelkes kis csapata hozzálátott, hogy „ruhát készítsen” a Gesztenyés kert fáinak, melyek megtekinthetők a Hegyvidéki Napok során. A Szalonka Horgolók szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a Hegyvidéki Napokon június 15-én, vasárnap 13 és 16 óra között a Szalonka Horgolók sátrában, ahol mindenki kedvére horgolhat – akár virágot a Gesztenyés kert fáinak “ruháira”, akár saját maga számára ajándéktárgyat.

Szabadpolc +

A MOMkult népszerű programja a Hegyvidéki Napokon! Vasárnap 10 órától 20 óráig könyv cserebere szabadon a Gesztenyés kertben. Ha elhozza régi, megunt, esetleg több példányban meglévő szépirodalmi vagy ismeretterjesztő könyvét, becserélheti a Szabadpolcon található könyvek bármelyikére! A könyvállomány folyamatosan cserélődik, újul. A jó állapotban lévő, becserélhető könyvek száma maximum tíz darab.

kert "ACivil" Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat megbízásából a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. által kiírt „Mutasd meg magad” elnevezésű pályázaton civilszervezetek a Hegyvidéki Napok rendezvényén megmutathatják magukat a Gesztenyés kertben. A „Közigazgatási partnerségi kapcsolatok erősítése” pályázat kapcsán a kerületben ténylegesen működő civilszervezetek kapnak megjelenési lehetőséget. Profi reklámszakemberek által tervezett, és a pályázat keretén belül előállított plakátok kiállítását is megtekinthetik.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

MOM LOUNGE

27


Mesegyár zenekar

2014. június 14. szombat 10:00 . NAGYSZÍNPAD A már jól ismert gyermekslágereket (Csiribiri, Kutyatár, Én elmentem a vásárba) és saját dalaikat egy új, egyedi hangszerelésű, élvezetes és érdekes interaktív program keretében mutatják be. Garantált vidám hangulat – gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. „Némó” Németh Gábor | gitár Kovács „Kolbi” Márton | hegedű „Bubi” Horváth Károly | basszusgitár „Ákos” Bartha Ákos | cajon, csörgő-zörgő hangszerek

28

FELLÉPŐK

.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014


Langaléta Garabonciások 2014. június 14. szombat 14:00 . NAGYSZÍNPAD ELŐTT

A Langaléta Garabonciások sok éve járják már az országot-világot gólyalábaikon, s ejtik ámulatba a tisztelt „kurtalábú” publikumot. Vásári komédiáikat nemcsak hazai fesztiválokon, de Európa számos városában bemutatták már. A négytagú együttes eszközei: óriásbábok, „mímesjátékok”, hangos muzsikálások és ravasz szófacsarások. Gulyás László | tánc, zene, szófaragó Ambrus Kristóf | láblóbász Nagy Sándor | kézműves Orbán Dénes | zenész

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

FELLÉPŐK

29


Palio Buzuki-koncert és görög táncház

2014. június 14. szombat 15:30 . NAGYSZÍNPAD, NAGYSZÍNAD ELŐTT A Palio Buzuki együttes tagjainak múltjában kiemelkedő helyet foglal el a görög zene iránti kötődés. A koncerten a görög népzene, illetve a népzenei alapokra épülő görög zeneművek hangzanak el. Az együttes a műfaj klasszikus hangszereire – buzukira, gitárra, tuberlekire, harmonikára, klarinétra és énekre – alakított ki egy stílushű hangzásvilágot. Az egyórás koncertet követően a Helidonaki Görög Hagyományőrző Táncegyüttes táncházat tart kicsiknek és nagyoknak. Stefanidu Mónika | ének Mokalis Janula | ének Orczi Géza | dob Győri János | billentyűs Sidiropoulos Vasilis | zenekarvezető

30

FELLÉPŐK

.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014


OctoVoice Énekegyüttes 2014. június 14. szombat 17:00 . NAGYSZÍNPAD

Az OctoVoice Énekegyüttes tagjainak többsége hivatásszerűen énekel és zenei pályán dolgozik. Megalakulásukat követően különböző korok klasszikus kórusműveit adták elő, mellyel országszerte koncertezve nagy sikert arattak. Később a cappella jazzt énekelt az együttes. Megújult repertoárjukban a ’30-as évek klasszikus swingjétől a mai modern irányzatokig minden megtalálható. Az OctoVoice Énekegyüttes előadásaiból a profizmus, a könnyedség és a jókedv árad. Az együttes tagjainak hangszere a különleges élményt nyújtó és megunhatatlan emberi hang. Geiger Kinga | ének Sapszon Orsolya | ének Bódis Anikó | ének Pintér Mónika | ének Geiger György | ének Kálmán Tamás | ének Selmeczi János | ének Pintér Dömötör | ének

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

FELLÉPŐK

31


Üzletembers

2014. június 14. szombat 18:30 . NAGYSZÍNPAD A 2009 tavaszán alakult formáció egy több mint 20 évvel ezelőtti baráti és zenekari ismeretség újjászületése. Az akkor huszonéves „keményfiúk” a tanulás, majd a munka miatt felfüggesztették aktív amatőr zenei pályájukat. Két évtizedes „üzletemberkedés” mellett csak ritka találkozásaik alkalmával emlegették fel a régi koncertek élményeit. Egy ilyen találkozás során egyszercsak megszólalt a rock… aztán újra összeállt a banda. A név elsőre furcsán hangzik: „No Managers, no Business Men, egyszerűen Üzletembers.” Hegedűs Tibor | gitár Zsoldos Tamás | basszusgitár Cserép György | gitár Kyru | ének Pálmai Zoltán | dob

32

FELLÉPŐK

.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014


Marót Viki és a Nova Kultúr 2014. június 14. szombat 20:00 . NAGYSZÍNPAD

Marót Viki és a Nova Kultúr az ország első retro csapata. Retro, nem nosztalgia! Viki és a Zenekar 2003 óta rendületlenül terjeszti a Retro tanait. Dalaikat az elmúlt ötven év hagyományai alapján alkotják, nemegyszer régi slágerek korhű, de progresszív feldolgozásával. Marót Viki | ének Novai Gábor | basszusgitár Cserjési András | trombita Dudinszki Zoltán | fúvós hangszerek Harsányi „Klein” Zsolt | gitár Pirisi László | billentyű Ágoston Georgina | vokál Polyák Rita | vokál Végh Balázs | dob

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

FELLÉPŐK

33


Hangácsi Márton

2014. június 14. szombat 21:30 . BORBAZÁR, KISSZÍNPAD Hangácsi Márton a magyar egyszemélyes előadók élvonalát erősíti. Koncertrepertoárját saját dalok és feldolgozások egyaránt jellemzik. 2012-ben a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai díját nyerte el. Az esti borozáshoz háttérzene, hangulati aláfestés: gitár és ének. Hangácsi Márton | gitár

34

FELLÉPŐK

.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014


Makám | Ákom-bákom 2014. június 15. vasárnap 10:00 . NAGYSZÍNPAD

Interaktív gyerek- és családi műsor. A műsor tematikája az állatvilág, az ember és a gyerekek kapcsolata. A műsor játékos formában hozza közel a mai városi gyermekekhez a természetet, az erdőt, mezőt, tavat, folyót és a benne élő állatokat. „A dalok nemcsak a gyerekeket szólítják meg, kicsit, nagyot, öreget egyaránt hívnak, kik játékos kedvüket megőrizték. Hallunk a százlábú születéséről, a karikás szemű nyúl rémálmairól, egy álmedve téli settenkedéseiről, a csigabigák tavaszi báljának vendégseregéről, a kabócáról, aki nem szeretett tanulni, és még a »ma született« aligátorgyerkőcre leselkedő veszélyekről is.” Korzenszky Klára | ének Eredics Dávid | klarinét, szaxofon, kaval Kuczera Barbara | hegedű, ének Krulik Zoltán | gitár, ének Boros Attila | basszusgitár Keönch László | dob, cajon, derbuka

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

FELLÉPŐK

35


BAB Társulat

2014. június 15. vasárnap 11:45 . NAGYSZÍNPAD ELŐTTI TÉR A Bab Társulat különleges előadással kedveskedik kicsiknek-nagyoknak egyaránt. Játékukban a vásári mutatványos elemeket ötvözik bábos elemekkel, miközben élő zene szól. Az általuk használt óriási bábok a magyar népmesék ismert alakjait mintázzák, közvetítésükkel tanúi lehetünk izgalmas állati viadaloknak, a furfangos malac is megvívja párharcát a farkassal, de láthatunk lovas magasugrási rekordkísérletet, és a medvetánc sem marad el. Előadásuk címe: Jelenetek egy házasságból, avagy a három kívánság

36

FELLÉPŐK

.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014


Weszely Erno''

2014. június 15. vasárnap 13:00 . NAGYSZÍNPAD Weszely Ernő négyéves korában egy sümegi kántortól sajátította el a zongorázás alapjait. Látását tizenegy éves korára vesztette el. Iskolai tanulmányait a budapesti Vakok Állami Intézetében végezte, itt zenei képzésben is részesült. Tizenkét éven át tanult zongorázni, kilenc éven át harmonikázni. 1971-től dolgozik hivatásos zenészként, több zenekarban megfordult. 1984-ben a Budapest Ragtime együttes meghívta tagjai sorába – zenei karrierje ekkor indult be igazán. Két év alatt bejárta velük a világot, majd szólóénekesként indult turnéra itthon és külföldön egyaránt. A nyolcvanas években nemzetközileg is elismert muzsikussá vált, egyaránt kedvelik lehengerlő előadói stílusát és sajátos humorát a jazz, az igényes bárzene és a francia sanzonok szerelmesei. Eddig 5 lemeze jelent meg, 1996-os albumának keverését maga Ray Charles végezte. Weszely Ernő | harmonika

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

FELLÉPŐK

37


Munkácsy Eszter Quartet 2014. június 15. vasárnap 14:00 . NAGYSZÍNPAD

Az énekesnő és dalszerző 22 éves korára már komoly sikereket ért el a zenei pályán. 19 évesen minden előképzettség nélkül felvették a Budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, majd 2013 őszétől ösztöndíjasként folytatta tanulmányait a Zürichi Zeneakadémián. Még abban az évben beválogatták a Montreux-i Jazz Énekverseny legjobb 9 hangja közé. Zenekarát alig egy éve alapította azokból a tehetséges fiatalokból, akikkel még a Zeneakadémián kötött szoros barátságot. Lelkes csapatával saját dalait, illetve jazz sztenderdek fiatalos, modern átdolgozásait viszi színpadra. A dalokon és a hangszereléseken egyértelműen érezhető Eszter zenei nyitottsága és sajátos ízlésvilága. Munkácsy Eszter | ének Szebényi Dániel | zongora Fonay Tibor | basszusgitár, bőgő Laskay Péter | dob

38

FELLÉPŐK

.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014


Tárkány Mu''vek

2014. június 15. vasárnap 15:00 . NAGYSZÍNPAD A Tárkány-Kovács Bálint cimbalmos nevével fémjelzett, és az elmúlt évben számos díjat elnyerő zenekar zömében saját szerzeményeket tartalmazó zenei világába a népzene és a jazz mellett ezúttal rockzenei hatások is beszűrődnek – összehasonlíthatatlanul egyedi, szokatlanul bátor és magával ragadó világzenét eredményezve. „Nem igazán szoktunk rácsodálkozni, hogy micsoda zenei anarchiában élünk. Évszázadok komolyzenéje, milliomnyi mai műfaj, pop, rock, techno, heavy metal, hiphop, reggae, a jazz ezerfelé ágazó változatai, földrészek zenéje, samba, salsa, flamenco, balkáni népzene, és önmagában a magyar népzene is rendkívül változatos... Próbálok legalább abba valami szintézist, rendet vinni, ami ezek közül közel áll hozzám.” (Tárkány-Kovács Bálint) Paár Julianna | ének Kovács Gergő | szaxofon Tárkány-Kovács Bálint | cimbalom Papp Endre | brácsa Bognár András | bőgő HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

FELLÉPŐK

39


Szabó Balázs Bandája 2014. június 15. vasárnap 16:30 . NAGYSZÍNPAD

Szabó Balázs dalszerző-énekes, multi-instrumentalista, bábszínész és mesemondó. Gyermekkora óta zenél, szülőfalujában, a népmesei csengésű Tetétlenben mindennapos volt az énekelgetés, a zene és a tánc. 2009-ben megalapította a saját zenekarát, a Szabó Balázs Bandáját, amellyel mostanra jókora ismertségre tett szert. És hogy milyen zenét játszik zenekarával? „Ez is valami csontok közül kifolyt muzsika, minden benne akar lenni, egész gyerekkorom: a zene, a tánc, a folk, a funky, a vér, a szív…” (Sz. B.) Szabó Balázs | gitár, hegedű, ének, kaval Harangozó Sebestyén | gitár, ének Ölveti Mátyás | cselló, ének Acsády Soma | basszusgitár Ferencz László | dob

40

FELLÉPŐK

.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014


Cimbaliband

2014. június 15. vasárnap 18:00 . NAGYSZÍNPAD A Cimbaliband zenéjében a modern kelet-európai életérzés természetes formában keveredik a népzenével. Szerb harmonikás, magyar hegedűs, roma nagybőgős, sváb–magyar cimbalmos és gitáros, mindez egy sejtelmes női énekhanggal és egy jazzdobossal megfűszerezve. Zenéjük forrásai különböző helyekről fakadnak: magyar népzene, klasszikus zene, jazz, balkáni népzene, rock ’n’ roll, és ami mindezt összeköti, az a varázslatos magyar hangszer: a cimbalom. Nem véletlenül emlegetik a zenei szaklapok Unger Balázst a „cimbalom Chuck Berryje”-ként. Gyors riffjeivel változatos stílusban mozgatja, irányítja a zenekart az igazi magyar akusztikus „keverőpult” mögül. A fentieket egyesítve válik teljessé a hallgató számára az eredeti keleteurópai cimbalom rock ’n’ roll. Szita Eszter | ének, vokál Unger Balázs | cimbalom, ének, vokál Boda Gellért | hegedű, kontra Lázár Gyula | nagybőgő, basszusgitár Horváth Dániel | dobok, cajon, kanna Unger Gergő | gitár, ének, vokál Agatics Krunoszláv „Kico” | harmonika HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

FELLÉPŐK

41


Mystery Gang

2014. június 15. vasárnap 19:30 . NAGYSZÍNPAD A Mystery Gang Trio 1998-ban alakult. Az ’50-es évek közepének-végének ízével átszőtt egyedi stílusú és műfajt teremtő garage, jungle és rockabilly zenét játszanak. Hot ’N’ Wild Rockabilly Cuts című első albumuk 2001-ben jelent meg, ezt követte 2003-ban a Dig That Rock!, majd 2006-ban a Jungle Fever. Az eltelt idő alatt egyre hitelesebben hozták a kor manírjait, stílusuk is színesedett. A rockabilly, a rhythm and blues és a rock and roll mellett megjelent a garage és jungle hatás is. Egri Péter | ének, gitár Paszinger Zoltán „Singer” | nagybőgő, basszusgitár Tamási László | dob

42

FELLÉPŐK

.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014


Répászky Miklós Dániel

2014. június 15. vasárnap 21:00 . KISSZÍNPAD, BORBAZÁR A bárzongorázás – ha tetszik, szórakoztató zongorázás – egy határokat nem ismerő zenei műfaj, ahol összefonódik a pianisztikus készség, a kreatív zenei gondolkodás, a stílushű, mértéktartó ízlés és a józan ész. Répászky Miklós Dániel ugyan nem régóta „műveli” ezt a műfajt, tehetsége és repertoárja mégis ámulatba ejti a közönséget. Répászky Miklós Dániel | zongora

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

FELLÉPŐK

43


Hegyvidék - régen és most A Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény és Galéria fotópályázatot hirdetett „Hegyvidék – régen és most” címmel. A pályázók a kerület jellegzetes épületeiről, mindennapi jeleneteiről készíthettek fotókat. Eredményhirdetés | 2014. június 15. vasárnap 11:00-kor a Nagyszínpadon, Pokorni Zoltán polgármester köszöntőjét követően

44

EGYÉB | FOTÓPÁLYÁZAT

.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014


Tiszta udvar, rendes ház A Hegyvidéki Önkormányzat idén is meghirdette „Tiszta udvar, rendes ház” című pályázatát. A verseny célja, hogy a kerületi társasházak lakóközösségeinek kisebb-nagyobb kertjük, balkonjaik szebbé tételéért kifejtett erőfeszítését értékelje. A társasházakat májusban kereste fel a zsűri, melynek tagjai az esztétikum mellett a csapatmunkát is értékelték. Eredményhirdetés | 2014. június 15. vasárnap 11-kor a Nagyszínpadon Pokorni Zoltán polgármester köszöntőjét követően

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

EGYÉB | TISZTA UDVAR, RENDES HÁZ

45


ÚJ Hegyvidék Kártya

2014. június 14. szombat 10:00–15:00 . GESZTENYÉS KERT


Megújult a Hegyvidék Kártya | Több mint kártya

Az új Hegyvidék Kártya egyesíti a meglévő kedvezményeket a Multipont kártya előnyeivel: - 200 hegyvidéki elfogadóhelyen azonnali kedvezmények, - pontgyűjtés és pontbeváltás a Multipont kártya teljes hálózatában.

Kártyaigénylés

Az új kártya ingyenes, nem kell meghosszabbítani az érvényességét. Továbbra is a kerület lakosai, a kerületben dolgozók és tanulók vehetik igénybe. Kártyaigénylés: Online a www.hegyvidekkartya.hu oldalon vagy személyesen a Hegyvidéki Önkormányzat Ügyfélszolgálatán vagy az Istenhegyi úti MOL kútnál.

tehet, mint gondolná" "HaTöbbet az új Hegyvidék Kártyáját az Istenhegyi úti vagy a Mészáros utcai MOL töltőállomásokon használja üzemanyag vásárláskor, literenként 5 Ft kerül jóváírásra egy, a Hegyvidék Kártyatulajdonosok által megszavazott helyi, hegyvidéki közösségi program javára. Az első gyűjtési időszak: 2014. május 15.–2014. szept. 15. Az első szavazási időszak: 2014. aug. 15.– 2014 szept. 15. Az első projekt átadása: 2014. szeptember vége www.hegyvidekkartya.hu

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

EGYÉB | ÚJ HEGYVIDÉK KÁRTYA

47


Gesztenyés kert térkép 1. Parkoló, Katasztrófavédelmi programok [csak szombaton] 2–3. Mobil mosdók 4. Nagyszínpad 5. Büfé 6. Szórakoztató kémia 7. Óriáscsocsó [csak szombaton] 8. Baba-mama sátor 9. Gyerekgyógyászati szűrések [szombaton] Civil kert [vasárnap] 10. Kürtőskalács 11. Új Hegyvidék Kártya pavilon 12. Szépkorúakért a Hegyvidéken 48

TÉRKÉP

.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

13. Információs pavilon 14. MOM lounge 15. Kisszínpad 16. Borbazár 17. Csocsóasztalok 18. Hegyvidéki Főzőverseny [csak vasárnap] 19. Kézműves műhelyek, arcfestés 20. Kirakodóvásár 21. Kalandpark, ugrálóvár, bébipark 22. Világ-Tér-Kép 23. Kutyafuttató 24. Rendőrségi, ÖPVE bemutató sátrak 25. Bemutatók 26. NOÉ Állatmenhely [csak szombaton]


Hasznos információk Baba-mama sátor

A Gesztenyés kertben felállított jurtában lehetőség van kisgyerekek tisztába tételére, valamint nyugodt körülmények közötti etetésére.

Információs pavilon

Az Információs pavilonban a szervezők 2014. június 14-én és 15-én 10:00–23:00-ig folyamatosan a látogatók rendelkezésére állnak. Gyerekkarszalag | Az Információs pavilonnál gyerekek számára biztosítunk karszalagot, melyre a gyerek neve és hozzátartozójának telefonszáma írható. A karszalag segít abban az esetben, ha a gyerekek elvesznének a tömegben. Csocsózseton | Az Információs pavilon nyitva tartása alatt vásárolható tantusz a MOM lounge-nál lévő csocsóasztalokhoz (100 Ft / tantusz) Borospohár | A Borbazárban történő borkóstoláshoz az Információs pavilonnál biztosítunk talpas poharat 200 Ft betétdíj ellenében. A betétdíjat az ép pohár, valamint a befizetett összegről szóló nyugta ellenében visszaváltjuk.

Orvosi ügyelet

A Hegyvidéki Napok rendezvénysorozat idején az orvosi ügyeletet az Orvosi Ügyelet Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság biztosítja.

Biztosítás

A rendezvényt és látogatóit az A&H Group | AIG Biztosító biztosítja.

Büfé

A rendezvénysorozat ideje alatt, szombaton és vasárnap a Balogi Hegyvidéki Húsáruház sültjei és más finomságok várják a látogatókat.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

49


Házirend

1. A rendezvényre való belépéssel minden látogató elfogadja a rendezvény házirendjét. A rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. 2. A rendezvényre fényképezőgépet és kamerát be lehet vinni. A rendezvényről képfelvételeket korlátozás nélkül lehet készíteni magáncélú felhasználásra a személyiségi jogokra vonatkozó jogszabályok betartása mellett. TV-stábok filmezési szándékát előre be kell jelenteni a szervezőnek az info@momkult.hu címen. 3. A rendezvényen készülő fotókon és filmeken feltűnhetnek a kiállítás látogatói is, akik ezzel kapcsolatban semmilyen igénnyel nem léphetnek fel. 4. Tilos a szervező által nem engedélyezett reklámok terjesztése a rendezvényhelyszín teljes területén, beleértve a parkolókat is. 6. A kulturálatlan magatartást tanúsító személyeket a biztonsági szolgálat a rendezvény helyszínéről eltávolítja. A rendezvényre biztonsági szempontból veszélyesnek ítélt tárgyak bevitelét a biztonsági szolgálat megakadályozhatja (2005. évi CXXXIII. törvény alapján). 7. A látogatók tudomásul veszik, hogy a rendezvény szabadtéri részét az időjárás befolyásolhatja. 8. A parkolásnál kötelező a parkolást irányító biztonsági őrök utasításait pontosan követni. 9. A parkolókban hagyott járművekért és a járművekben hagyott értékekért a szervezők nem vállalnak felelősséget. A parkolókat csak a rendezvény látogatói vehetik igénybe. A rendezvényhez jó szórakozást kívánnak a szervezők!

Szervezo''k

Jókai Klub Virányosi Közösségi Ház Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Népjóléti Iroda Gazdasági Ellátó Szolgálat

50

HÁZIREND, SZERVEZŐK

.

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014


2014. június 13. péntek 10:00 13:00 15:00 17:00

Hopp-Parádé, Kölyök Atlétikai Program Hopp-Parádé, női távolugrás Hopp-Parádé, férfi távolugrás Hopp-Parádé, nemzetközi férfi rúdugrás

2014. június 14. szombat 08:30 09:00 10:00

10:30 10:45 11:00 11:15 11:45 12:00 14:00 14:30 14:45 15:30 15:45 17:00 18:30 20:00 21:30

Duatlon Gerinctorna Mesegyár zenekar Hegyvidék Kupa – Vízilabda utánpótlás Utánpótlás labdarúgó torna CrossFit verseny TRX and more Jóga Tűzoltósági keresőkutyás bemutató Rendőrségi kutyás bemutató Gerinctorna Pilates Rendőrségi rajzpályázat eredményhirdetés Zuglói Filharmonikusok Kendóbemutató Langaléta Garabonciások Meridiántorna Nagyitorna Funkcionális köredzés Nagyitorna Palio Buzuki együttes Meridiántorna OctoVoice énekegyüttes Üzletembers Marót Viki és a Nova Kultúr Hangácsi Márton

2014. június 15. vasárnap 10:00 11:00 11:30 11:45 13:00

14:00 15:00 16:30 18:00 19:30 21:00

Makám együttes Pokorni Zoltán köszöntője, díjátadások NIA-bemutató BAB Társulat Weszely Ernő Szalonka Horgolók Munkácsy Eszter Quartet Tárkány Művek Szabó Balázs Bandája Cimbaliband Mystery Gang Répászky Miklós Dániel

helyszín Sirály sétány Sirály sétány Sirály sétány Sirály sétány

oldalszám 05 05 05 05

MOM Sport, Gesztenyés kert MOM Sport, F&M Nagyterem Gesztenyés kert, Nagyszínpad MOM Sport, külső medence MOM Sport, kültéri műfüves pálya MOM Sport, füves strandterület MOM Sport, F&M Nagyterem MOM Sport, F&M Kisterem Gesztenyés kert, Kutyafuttató mellett Gesztenyés kert, Kutyafuttató MOM Sport, F&M Nagyterem MOM Sport, F&M Kisterem Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, Kutyafuttató mellett Gesztenyés kert, Nagyszínpad előtt MOM Sport, F&M Nagyterem MOM Sport, F&M Kisterem MOM Sport, F&M Nagyterem MOM Sport, F&M Kisterem Gesztenyés kert, Nagyszínpad MOM Sport, F&M Nagyterem Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, Kisszínpad

11 11 28 11 11 11 11 11 07 07 11 11 07 07 07 29 11 11 11 11 30 11 31 32 33 34

Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, Kutyafuttató mellett Gesztenyés kert, Nagyszínpad előtt Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, MOMlounge Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, Nagyszínpad Gesztenyés kert, Kisszínpad

35 23 23 36 37 27 38 39 40 41 42 43

HEGYVIDÉKI NAPOK 2014

.

PROGRAMBONTÁS

51


HEGYVIDÉKI NAPOK www.hegyvidek.hu

Impresszum

A rendezvényekre a belépés díjtalan. Bizonyos szolgáltatások díjkötelesek, ezeket a programban külön jeleztük. A műsor- és helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk. A szabadtéri rendezvények kedvezőtlen időjárás esetén elmaradhatnak. Készült 7000 példányban. Kiadja a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat. Felelős kiadó: Szabó Krisztina kommunikációs vezető. Terv: Bartha Attila, Faludi András

Profile for MOMkult

Hegyvidéki Napok 2014  

A Hegyvidéki Önkormányzat díjtalan rendezvénysorozata

Hegyvidéki Napok 2014  

A Hegyvidéki Önkormányzat díjtalan rendezvénysorozata

Profile for momkult
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded