Page 1

en ! l i t n ndel e m a m o h k g l Vehyggeli

VÅRMAGASIN MAI 2017

Maifest MOTE / TILBEHØR / SKJØNNHET/ INTERIØR / INSPIRASJON

Shopping i hjertet av Bergen

Våre 72 butikker har alt du trenger

! en rg e B i idt  m  en k n li b i Midt


VÅRE FLOTTE MODELLER KJENNER DU IGJEN FRA: Tina: Dressmann Kristoffer: Markedsavdelingen Amina: Emil Lana: Kicks Diana: CMYK Sander: Big bite Jan Erik: Optikus Krohn Torill: Optikus Krohn Charlotte: Mani Trine: Luxe Parfymeri

INGENTING ER BEDRE ENN BERGEN BY I MAI Mai er årets vakreste måned i Bergen. Etter en våt vinter er det ingen ting som blir så grønt som bakkene opp mot Fløyen. Byen er vasket og pyntet. Alt skjer. Kongen åpner Festspillene, det er Nattjazz og folket bruker byen sin. Dessuten hevder bergenserne bestemt at det alltid er fint vær denne måneden. Ingen blir så sprudlende glade og yre som bergensere når solen titter frem etter tre-fire strake måneder med vannrett regn. Vi er heldigvis født med korttidshukommelse. Vi er verdens beste til å feire nasjonaldagen vår, men det skjer også mye annet i mai. Dåp, bryllup eller konfirmasjon. Dette er virkelig en festmåned. Derfor har vi laget til litt inspirasjon til dere i dette magasinet, slik at du kan få mest mulig ut av denne flotte tiden av året. Det er våre egne ansatte som er modeller, og bildene er tatt i våre butikker. Ekte mennesker i ekte omgivelser.

Med Bygarasjen og Ulriken i ryggen og ansiktet mot Lille Lungegårdsvann, er vi plassert i hjertet av byen. Vi er både inngangsporten og utgangsdøren til Bergen. Det er mange som tar buss, tog eller bybane. Det er også mange som parkerer i sentrums billigste parkeringshus og vandrer gjennom Bergen Storsenter. Noen handler mye, noen litt og andre ingenting. Kanskje du ikke vet hvilke butikker og spisesteder som finnes på Bergen Storsenter, og hvor de er plassert? På siste siden ser du alle. Vi har 72 butikker som dekker de fleste behov. Vi har mange av de største kjedebutikkene, flere spesialbutikker, kjente merkevarer, hyggelige spisesteder og unike butikker som kun finnes hos oss. Utforsk hele senteret. Husk at vi åpner allerede klokken 09.00. Velkommen til Maifest på Bergen Storsenter!

Vi er Bergen sentrums største kjøpesenter. Med 9 millioner besøkende hvert år, har alle bergensere, og de fleste hordalendinger, allerede et forhold til oss.

Følg oss på Facebook og Instagram

2

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN

Med vennlig hilsen Odd Rune Bjørge, senterdirektør


KOM SAMMEN I HJERTET AV BYEN Det viktigste med en fest er å komme sammen. Men hvorfor vente helt til festen med å møtes? Hvorfor ikke møtes når festen skal planlegges? Å glede seg til festen er jo halve gleden! Ta med deg en venn eller venninne når forberedelsene skal gjøres. Utveksle idéer, fordel oppgaver – og kos dere på kafé mens dere planlegger.

www.bergenstorsenter.no

3


Les en god bok!

Mjuka sandaler fra Mani kr 599,-

Hos Norli finner du garantert noe du har lyst til å lese!

Boxer fra Dressmann kr 99,-

4

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


START DAGEN HOS OSS Ole Henriksen-produkter fra Vita, fra kr 295,-

Pukka-te fra Sunkost kr 59,-

Det blir fort stress i hverdagen – frokosten i hånden, og kaffen på styrten. Heldigvis er det ikke så mye som skal til for å snu litt på dette; svipp innom Bergen Storsenter og unn deg en take away-kaffe, en smoothie eller en croissant. For deg som har muligheten er det dessuten lite som slår følelsen av å starte dagen med en kaffe i kafévinduet ved Espresso House – når resten av byen haster forbi, mens du rolig sjekker mailen og planlegger resten av dagen.

Kähler “Hammershøi” fra Tilbords

Farmer’s coffe (500g) fra Meny kr 76,90

Ella

Ut

ett er o g rge lek avisen nkå pe ker kr 399 mo i beh ,- T rge age op pk nk lig r2 åpe 49, - fr ! a

mo

Lin

dex

www.bergenstorsenter.no

5


6

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


TID TIL FROKOST Det er mye som skal være på plass før den store dagen – enten det er snakk om konfirmasjon, bryllup, 17. mai-feiring eller sommeravslutning. Et godt råd når planene skal legges og alle detaljer er like viktige, er å sette av tid ved frokostbordet – når du er uthvilt og hele dagen fremdeles ligger foran deg. Ingunn: Carla F. skjorte kr 599,- Soyaconcept skjerf kr 149,- alt fra Emil Ørjan: Vailent skjorte fra Carlings kr 599,- Eva: Pysj fra Lindex kr 149,Interiør/produkter: Fra Tilbords, Bergen Storsenter

www.bergenstorsenter.no

7


8

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


LITEN, SØT OG LETT PÅ TÅ 17. mai er barnas dag – og mai er barnas måned. Mai handler om venting og forventning. Kledd i lette vårjakker og nye joggesko løper vi ut for å tegne paradis, hoppe strikk og sykle mens vi venter vi på sommer og sommerferie.

Eva (Foran): Holly & Whyte T-skjorte kr 99,- Holly & Whyte jakke kr 149,Holly & Whyte bukse kr 129,- Holly & Whyte hårsløyfe kr 39,50 alt fra Lindex Superfit sko fra Mani kr 599,Lilli (bak til høyre): Holly & Whyte genser fra Lindex kr 199,Iben Sofia (bak til venstre): Kjole kr 129,- fra Lindex Produkter i bakgrunnen: BR Leker, Bergen Storsenter

www.bergenstorsenter.no

9


Air blaster fra BR leker kr 129,90

På Bergen Storsenter er det bare finvær

– hele året!

Enhjørning fra BR leker kr 399,-

10

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


Herchel sekk fra G-Sport kr 749,-

Ryktet gĂĽr, spill fra Norli kr 599,-

Moro fra morgen til kveld, med leker til store og smĂĽ.

Spill fra TGR kr 25,-

www.bergenstorsenter.no 11


DEKK BORDET TIL FEST 17. mai handler om tradisjon. Mens noen må ha rømmegrøt og fenalår, må andre ha røkelaks og eggerøre. Men hva med en ny vri på tradisjonen – for eksempel limonade, kanapeer og trøfler? På Bergen Storsenter har vi uansett alt du trenger til bordet – enten du vil prøve noe nytt eller holde deg til fjorårets oppskrift på suksess.

Sander: Skjorte fra Cubus kr 299,- Chinos Cubus kr 299,Etnies sko fra Mani kr 899,- Daniel Wellington klokke fra Bjørklund. Jan Erik: Mario Conti blazer kr 2 499,- Levis jeans kr 999,Mario Conti skjorte kr 799,- alt fra Match Torill: Part two kjole kr 1099,- fra Match, Prada briller fra Optikus Krohn Charlotte: Kjole fra Bikbok kr 299,- Marco Tozzi sko fra Mani kr 499,Øredobber fra Bjørklund kr 4 100,Lokaler og interiørprodukter: Kremmerhuset, Bergen Storsenter

12

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


www.bergenstorsenter.no 13


KOM MAI DU SKJØNNE MILDE Spade fra TGR kr 30,-

Det er noe helt spesielt ved å gå omkring i Bergens gater i mai måned. I takt med byens buekorps fylles utallige blomsterbed til fest og festspill mens fjellsidene blir mer frodige og grønne for hver dag. Dermed er det ekstra kjekt å friske opp hage, balkong og blomsterkasser – også hjemme. Og det er ikke mye som skal til: Stemorsblomster, primula og tusenfryd i krukker eller blomsterkasser, tulipaner i bedet – og kanskje en lyslenke på balkongen, som prikken over i-en.

Kul skjorte fra Levis kr 599,-

Led utelys fra Clas Ohlson kr 29,90 pr. stk

Mini-rake fra TGR kr 30,Notatbok fra TGR kr 30,-

Sol og sommer er på vei, høy solfaktor beskytter deg. Harmoni solkrem fra Vita

Sengetøy kr 799, Slåbrok kr 499,- gardiner kr 549,- Lyslenke kr 199,- Alt fra Kid Interiør 14

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


Vannkanne fra Clas Ohlson kr 119,-

Potteplante fra Blomster paviljongen - kr 90,- pr. stk

PĂĽ tide ĂĽ friske opp uterommet! Putt vakre farger i potter og urner

Vans-genser fra Carlings kr 499,-

www.bergenstorsenter.no 15


16

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


KLE DEG TIL FEIRING HOS OSS! For mange handler 16. mai om å stryke bunadsskjorter og pusse bunadssølvet blankt. Men du må ikke ha bunad for å synge «Ja, vi elsker»! Du kommer langt med et pent antrekk, der fargene rødt, hvitt og marineblått er tidløse klassikere. På Bergen Storsenter har vi selvfølgelig tenkt på dette. Velkommen innom! Hipp, hipp!

Tina: Ricco Vero kjole fra Vic kr 2 999,- Marco Tozzi sko fra Mani kr 499,Øredobber fra Bjørklund kr 2 998,Kristoffer: Dress kr 1 999,- Skjorte kr 299,Slips kr 299,- Pyntetørkle kr 149,- Belte kr 199,- alt fra Dressmann Ecco sko fra Mani kr 2 000,- Gant klokke fra Bjørklund kr 1 998,Prisene gjelder også klær på forsiden.

www.bergenstorsenter.no 17


Flagg fra Clas Ohlson kr 14,90

Hardanger bestikk “Julie Dark Rose” 24 deler, fra Tilbords kr 4  800,Södahl dekkebrikke fra Tilbords kr 89,-

17. mai-klar?

På Bergen Storsenter finner du festantrekk til hele familien Sløyfer fra Dressmann kr 199,- pr. stk

Mario Conti-skjorte fra Match kr 799,Intex slips fra Match kr 399,-

Sengetøy kr 799, Slåbrok kr 18

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


Glasskål fra TGR kr 50,Pikekyss fra Meny

VI HAR VÅRENS NYE FARGER – HAR DU?

Kosta Boda “Chateau” champagne glass fra Tilbords, før kr 399,- nå kr 199,-

Vårmoten kommer alltid som et friskt pust etter en vinter med mørke og nøytrale farger. Pasteller, lyse jeans og hvite bluser om våren slår derfor aldri feil. Den hotteste fargen i er likevel rødt, og med rødt mener vi RØDT! Om du ikke er komfortabel med rødt fra topp til tå, kommer du langt med rødt tilbehør som røde sko, rødt skjerf eller en rød veske – eller klassikeren: røde lepper og negler.

Kjole fra Lindex kr 399,-

Susanne Friis Bjørner fra Mestergull kr 1 000,Veske fra Lindex kr 249,-

r 499,- gardiner kr 549,- Lyslenke kr 199,- Alt fra Kid Interiør www.bergenstorsenter.no 19


Sko fra Vero Moda kr 999,95

9,95

r 37

e Jakk

ero fra V

ak Mod

t e r hø du

e er . b n l n i fi t er r k e t k r i k t å

Vtur-produv våre bu

å ea p r t e fl U i

T-skjorte fra Levis kr 349,Rayban fra Optikus Krohn kr 1 660,-

20

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


SMÅ OG STORE GLEDER SEG

Hatt fra Levis kr 499,-

Har du husket jordbær, spekemat, rømmegrøt, bobler, is, pølser og flagg? Og sjokolade? Og sløyfe? Når det er mange ting som skal på plass samtidig kan det være godt å vite at alt finnes under ett tak på Bergen Storsenter. Her trenger du ikke engang huske paraply!

Bang & Olufsen Beoplay A1 fra Spaceworld kr 2 695,-

Cemo kryddersmør fra Tilbords kr 59,Instax instant film (10 ark), fra Elite foto kr 139,Instax mini 70 fra Elite foto kr 999,-

Ta vare på minnene Ta ekte øyeblikksbilder fra festen med et nytt polaroidkamera

Cemo steik/kotelett fra Tilbords kr 59,-

Grillbøtte fra Clas Ohlson kr 129,-

Flasker, 4stk m/kurv fra TGR kr 80,-

Gir

lan

der

fra

TGR

www.bergenstorsenter.no 21

kr 3

0,-


UNN DEG EN PAUSE FRA SHOPPINGEN Mai måned betyr fest, men også eksamenstid. Da er det viktig å disponere tiden riktig. Et lite avbrekk fra bøker og lesesal kan både være kjærkomment og gi nye krefter. Bruk pausen til å gjøre noe hyggelig sammen. Strekk litt på beina, ta en kaffe med venner og planlegg sommerferien. Ja, for eksamenstiden varer ikke evig!

Lana: Rød bomber jakke kr 399,- Lang T-skjorte kr 249,Svart og rød bukse kr 299,- alt fra Bikbok Diana: Rosa genser - 199,- hvit bukse kr 399,- fra Bikbok Amina: Genser kr 699,- Dr. Demin jeans jakke kr 699,Lee jeans kr 899,- alt fra Carlings Lokaler: Café Opus, Bergen Storsenter Prisene gjelder også klær på side 3.

22

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


www.bergenstorsenter.no 23


Hatt fra Bikbok kr 149,Klokker fra CMYK kr 199,- pr. stk

Bomberjakke fra Bikbok kr 599,-

Converse fra Mani kr 699,Fjällräven sekk fra G-sport kr 799,-

Finn din stil

hos Bergen Storsenter – enten den er søt eller rocka Kjole fra Bikbok kr 399,-

24

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


GAVEKORTET MED FLEST MULIGHETER Kan brukes i 5000 butikker på nesten 100 kjøpesentre og 60 hoteller

MOBIL PANT Vi kjøper din gamle mobil når du kjøper ny hos oss. Kom innom oss for mer informasjon!

Telia Bergen Storsenter 40 00 00 90

Kjøp gavekortet på dittgavekort.no eller på et Amfi- eller Thon-kjøpesenter


SPIS UTE – HJEMME! Grillsesongen står for døren, og på Bergen Storsenter har vi alt til både grillen og hagefesten. Om du verken har grill eller hage, er det likevel kjekt å ha noe å by gjestene på. Det trenger ikke være komplisert – du trenger bare dandere noen friske bær og litt raspet hvit sjokolade over et par kuler is, så blir den søte avslutningen på dagen enda søtere når skumringen setter seg og vårkveldene glir over i sommer. Amina: Jeans fra Lindex kr 499,- Just Female jakke fra Vic kr 1 599,- Vagabond sko fra Mani kr 999,Trine: Skjorte fra Lindex kr 199,- Jeans fra Cubus kr 599,Rayban fra Brilleland kr 1 799,Lokaler: Clas Ohlson, Bergen Storsenter

26

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


n

rklu

jø ra B f e okk

l

nk lke a F a Triw

,-

695

r1 dk

r! e p ty oss

e gt hos l u Kselvsa

er

dl n a h

Levis 501 fra Levis kr 899,-

The truth jakke fra Carlings kr 799,Win Win genser fra Carlings kr 399,-

Vans sko fra Carlings kr 799,-

www.bergenstorsenter.no 27


Bli fin på håret til festdagene i mai

Livet med kontaktlinser Det starter med en grundig synsprøve og god rådgivning, og fortsetter med full bevegelsesfrihet til alle slags aktiviteter. Kom innom oss og prøv kontaktlinser.

Glattejern nå kun kr 499,-

VI HAR ALLTID MANGE GODE TILBUD I SALONGEN

2. etg Bergen Storsenter Tlf: 55 32 57 20

Beauty festival

25%

før kr 989,-

på all ansiktspleie fra Clarins

Tlf. 55 32 20 22 Onlinebestilling: www.decapo.no 28

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN

3. etg Bergen Storsenter


Stort utvalg av vårens blomster

Kjole

799,-

før 999,-

Blazer

1499,1499, før 1999,-

1. etg Bergen Storsenter Tlf: 55 31 04 08 Bergen Storsenter | Tlf. 55 32 33 90

Vi kjøper ditt gull

Gjør gamle smykker om til penger www.bergenstorsenter.no 29


VÅREN ER HER! SMÅVESKER HOS MYBAG:

Konfirmanten

De ekte gavene til

COCCINELLE CLUTCH

flere farger kr.

1399

ULRIKA SKINNVESKE før kr 899

kr

450

ULRIKA VESKE

fra kr.

449

VI HAR FÅTT INN VÅRENS NYHETER!

KOM INNOM OSS OG SE HELE UTVALGET!

STORT UTVALG AV NETT OG SMINKEVESKER FRA DAY BIRGER

MINI fra kr. 199

BEAUTY fra kr. 269

Kr

3650.-

Kr

2890.-

Kr

2710.-

GI KONFIRMANTEN GAVER SOM GLEDER OG VARER - KVALITETSKOFFERTER:

PHANTON FRA EPIC

(55 cm.) PP materiale 7 års garanti

La konfirmanten tre inn i de voksnes rekker med et varig minne fra smykkespesialisten.

BERGEN STORSENTER AS • 2. ETASJE t. 55 32 49 00 • bergen.storsenter@mestergull.no

30

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN

GWENETH BAG fra kr. 399

kr

1199

S’CURE FRA SAMSONITE

PP materiale (55 cm.)

kr

1699


MJUKA

599,-

AMEN KRYPTOMINT Nå hos Luxe Parfymeri MANI Bergen Storsenter | skomani.no

ei vorittfarg a f in d n Fin

kr 575,-

(begrenset antall)

! butikken

DRESSERFRA

1499

KR

RABATT

PÅ ALLE SKJORTER

FOR ALLE MENN www.bergenstorsenter.no 31


Det er vår! Det er vår!

2499 2499 FØR: 4999

FØR: 4999

LYS SKAPER STEMNING LYS SKAPER STEMNING

TAKLAMPER & BORDLAMPER TAKLAMPER & BORDLAMPER

50 50

% %

AMADEO LYSEKRONE Krom/krystall Diameter: 48 cm Høyde lampe: 64 cm

Gjelder merkede varer

AMADEO LYSEKRONE Krom/krystall Diameter: 48 cm Høyde lampe: 64 cm

Gjelder merkede varer

Lampehuset Bergen Storsenter Tlf. 55 56 06 02

www.l

32

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN

Lampehuset Bergen Storsenter Tlf. 55 56 06 02

www.l


0-,

INDING 7 39

PRIS UTEN B

,SPAR 2 591

alle

GARDINER

+PYNTEPUTER

4 799,- 50% KUN

Med noen få unntak: Gjelder Gj ld Gjel der f.o.m. 23/4 t.o.m. 20/5, ikke kk lystette gardiner, barnevarer, Dekosol, Molly uteromsserie og allerede nedsatte varer.

4 stk. sitteputer

199,Panama 40 x 40 cm 1 stk. 99,90

32GB Med ice.net mobil 6GB 349,- med 12 mnd. avtale. Totalpris telefon og abonnement i 12 mnd.: 8 987,-

BERGEN STORSENTER, tlf. 940 26 139.

swsg.no

VEKK HUSET OG TERASSEN TIL LIVE ETTER VINTEREN R Å F S S HOS O RALIN DU TJÆ Strømgaten 8, 5015 BERGEN www.bergenstorsenter.no 33


Kjoler fra kr 299,-

Kjole 599,-

New spring collection in store now

www.vivikes.no

PRISGUNSTIG HYBRIDSYKKEL

DIAMANT AEON 1 HYBRID

2499

Lett aluminiumsramme, Shimano krank, kraftige V-bremser, og 21 gir fra Shimano gjør dette til et svært godt kjøp.

HUSK SYKKELLÅS GOD PASSFORM

499

Hvis du handler for over kr 500,i løpet av mai, er du med i trekningen av et valgfritt undertøysett!

MET FUNANDGO SYKKELHJELM

199

BIKE TEC KODELÅS 10MM X 150CM

BERGEN STORSENTER BERGEN STORSENTER. BERGEN. TLF. 55 30 12 00

34

- DITT KJØPESENTER MIDT I BYEN


Maifesten starter hos oss!

Maisalg Bestselgere

149

stk

FĂ˜R OPPTIL 39 9,

Kom innom og se alle tilbudene!

Ermeløs kjole 399,3.indd 1

19/05/16 19:56

Mange nye merker pĂĽ vei inn i salongen

Tlf. 55 55 80 88 onlinebestilling: www.vicecapo.no www.bergenstorsenter.no 35


TAKK TIL ALLE SOM HAR BIDRATT TIL Å GJØRE VÅRT VÅRMAGASIN UNIKT OG SPENNENDE!

Ordinære åpningstider:

9-21 (18) Adresse: Strømgt. 8, 5015 Bergen T: 55 21 24 60 E: informasjonen@bergenstorsenter.no

KUNDEKLUBB

Følg oss på facebook eller instagram for oppdateringer og gode tilbud!

i

Bli en del av Kundeklubben Bergen Storsenter, og motta ­eksklusive medlemstilbud på SMS. Du er først til å få ­informasjon om nyheter og aktiviteter på senteret. Det er gratis og uforpliktende å være medlem. NB! 15 års aldersgrense. Her kan du melde deg inn: http://www.bergenstorsenter.no/kundeklubb/ Eller sende sms med BERGEN til 2070.

Besøk våre nettsider for nyttig informasjon: www.bergenstorsenter.no

BUTIKKENE PÅ SENTERET Baker Brun Big Bite Birkeland Vilt & Spekemat Blomsterpaviljongen Botanica Blomster Brilleland Burger King Coop Extra Elitefoto Espresso House Funky Frozen Yogurt Godteland Meny Narvesen Nille Oliviers & Co Smoothiexchange Teknikmagasinet Telenorbutikken Vice Capo Vinmonopolet

2. ETASJE:

Bjørklund Ur og Gull Cafe Opus CMYK Decapo Frisørsalong Emil G-sport Jernia Kappahl Kitch'n Kremmerhuset i Kundeservice Luxe Parfymeri Match Mestergull myBAG Norli Optikus Krohn Spaceworld Soundgarden Stil Sunkost Telia Tilbords Interiør Vita Vitusapoteket Nordstjernen

3. ETASJE:

Beauty Bia Nails Bik Bok Boklageret Br-leker Carlings Change Cubus Dressmann Kicks Levis Lindex Mani Nikita Hair Flying Tiger Copenhagen Vero Moda VIC Vivikes

FLERE BUTIKKER OG SPISESTEDER HAR UTVIDEDE ÅPNINGSTIDER

4. ETASJE:

Bergen Storsenter Tannlegepraksis Brun Og Blid Clas Ohlson Din Fotterapeut Dyrenes butikk Bergen Kid Interiør Kjell&Company Lampehuset Maling i Bergen Slow Velvære

5. ETASJE

Inngang fra Kaigaten: Aleris Røntgen Klinikk For Alle

Produksjon og trykk: Molvik Foto: Pernille Sommer

1. ETASJE:

Bergen storsenter Maimagasin