Page 1

7

Stylos/grote reis logo sponsormogelijkheden 2010


GROTE REIS ‘10 De grote reis commissie is een commissie van het Delftsch Bouwkundig Studenten Gezelschap Stylos. Stylos heeft ongeveer 1300 leden waaronder zo’n 100 leden actief zijn in een van de 16 commissies. Een van deze commissies is de grote reis commissie. De grote reis commissie organiseert elk jaar een reis in de zomer van drie weken lang. Deze reis is georiënteerd op architectuur en toegankelijk voor alle studenten van de faculteit Bouwkunde aan de TU Delft. Studiereizen vormen een belangrijk onderdeel bij de ontwikkeling van studenten op het gebied van verbreding. Niet alleen op nationaal gebied maar ook op internationaal gebied, door contacten te leggen met buitenlandse studenten op universiteiten en door het bezoeken van architectenbureaus. Door het bezichtigen van gebouwen wordt generieke kennis opgebouwd, die studenten kunnen gebruiken tijdens hun studie en toekomstige carrière. Dit jaar gaat de grote reis van Stylos naar de Verenigde Staten en Canada. Tijdens deze reis zullen wij onderandere de steden New York, Montreal en Boston aandoen. (…) We reizen met 24 studenten in de maanden Juli-Augustus 2009. Voor deze studiereis hebben we natuurlijk een kostenplaatje. Het uitgangspunt is om de kosten zo laag mogelijk te houden. Om de drempel voor onze mede-studenten laag te houden willen we uw bedrijf vragen om een financiële bijdrage in de vorm van sponsoring. Wij willen ook graag iets voor u terug doen. In deze sponsorbundel vindt u de mogelijkheden voor een eventuele sponsoring. Eigen suggesties zijn natuurlijk ook welkom. Namens de grote reis commissie 2009/2010 van D.B.S.G. Stylos, Josiena Simonian D.B.S.G. Stylos

Promotieposter december 2009

D.B S.G. Stylos - Grote Reis Sponsormogelijkheden 2010


Sponsormogelijkheden Logo op de posters en flyers

250 euro

In de aanloop naar de grote reis worden er posters binnen de faculteit Bouwkunde gehangen om interesse onder de studenten te kweken. Deze posters blijven hangen tot het einde van de het inschrijvingstermijn eind mei 2009. Daarnaast zal er gefl yerd worden onder de studenten, op de flyers wordt ook het logo van de sponsor geplaatst. Op de poster komt een logo van de sponsor. Na de grote reis zal er een tentoonstelling georganiseerd worden binnen de faculteit. Hier komt het logo van de sponsor ook weer terug.

foto tracee grote reis 09 foto programmaboekje

Advertentie reisgids (a6)

250 euro

Voor alle deelnemers wordt een reisgids gedrukt. Deze zullen de deelnemers de hele reis bij zich dragen en gebruiken. Ook wordt de reisgids ondergebracht in de bibliotheek van de faculteit Bouwkunde en in het Stylosarchief. Voor een extra prominente plek in de excursiegids, bijvoorbeeld de achterkant of de eerste twee pagina’s bestaan additionele kosten, deze zijn op aanvraag.

Foto reisgroep met vlag of banner op locatie

100 euro

De vlag wordt meegenomen op reis en er wordt een foto gemaakt op overeen te komen plaats op de route van de reis met alle deelnemers erop. Deze foto krijgt de sponsor opgestuurd en zal gebruikt worden in de tentoonstelling en na-publicatie van de reis.

Tas/t-shirt Adertentie na-publicatie

250 euro

Na afloop van de reis komt er een tentoonstelling en een na-publicatie te hangen in de faculteit. Dit zal op een prominente plek dichtbij de hoofdingang komen te hangen. Het logo van de sponsor krijgt een plek op iedere poster die er komt te hangen.

Persoonsgegevens advertentie site Overig Alle suggesties van uw kant zijn welkom, wij staan open voor suggesties!

D.B S.G. Stylos - Grote Reis Sponsormogelijkheden 2010


Algemene sponsoring D.B.S.G. Stylos Adverteren op de website van Stylos, www.stylos.nl

Een banner plaatsen op de website: De banner is maximaal 40 pixels hoog en maximaal 140 pixels breed en wordt bewegend (in carroussel) op de homepage geplaatst. De banner is in gif-formaat en mag geanimeerd zijn.

150 euro per maand 750 euro per half jaar Een nieuwsitem op de website Kleine afbeelding en een korte introductietekst (max. 20 woorden). De foto en de titel van het nieuwsitem zijn gelinkt naar een langere tekst met grote foto. Hyperlinks in de grote tekst zijn mogelijk.

150 euro per maand Adverteren op de promotiewand Aangezien Stylos een centrale locatie aan de hoofdingang heeft, zijn wij zeer goed zichtbaar voor de ca. 3300 studenten en 900 medewerkers. De advertentie kan op een poster met een maximale afmeting van 42 x 42 cm. Mogelijkheid tot ĂŠĂŠn of meerdere posters in speciaal daarvoor ontworpen promotievakken in de wand.

150 euro per maand 750 euro per half jaar

Startpagina www.stylos.nl

D.B S.G. Stylos - Grote Reis Sponsormogelijkheden 2010


Josiena Simonian 06-29236687 Maaike Oltheten 06-42550340 Grote reis commissie, 2009/2010 grotereis@stylos.nl D.B.S.G. Stylos | www.stylos.nl +31 (0)15-278 36 97 Faculty of Architecture Delft University of Technology Julianalaan 132-134, 2628BL Delft

grote reis '10  

sponsorboekje

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you