Page 39

SeboCalm Sensitive

SeboCalm Inovation

Produsele din gama SeboCalm Sensitive sunt destinate pielii sensibile, ce previn și elimină defectele pielii, cum ar fi exfolierea, roşeaţa şi iritarea. Produsele SeboCalm conțin plante medicinale și uleiuri esențiale de calitate superioară, cu proprietăţi de tratare, hidratare și îmbogățire a pielii.

Gama SeboCalm Innovation este destinată în primul rând femeilor în varsta de 35 +, pielea cărora are nevoie de îngrijire atentă suplimentară. Produsele SeboCalm Innovation sunt elaborate conform celor mai inovatoare formule pentru încetinirea procesului de îmbătranire a pielii, effect anti-rid rapid și eficient, stimulează regenerarea celulelor pielii. Gama SeboCalm Innovation este bogată în vitamine, plante medicinale si aminoacizi.

Îngrijirea pielii sensibile SeboCalm Triple

SeboCalm Young

Gama SeboCalm Triple reprezintă o nouă eră în cosmetologie si dermatologie – produsul ce combină trei măsuri eficiente: Cremă hidratantă, ce se absoarbe imediat si rămâne revigorant pe tot parcursul zilei. Fond de ten transparent pentru toate tonurile de piele, conferind pielii un ton mat blând, aspect natural și tineresc. Protecție solară SPF29, ce oferă protecție optimă împotriva razelor ultra-violete, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii.

Gama SeboCalm Young este o serie de tratamente bazată pe o formulă inovatoare pentru ingrijire instantanee și eficientă a tenului gras și pielii combinate. Gama SeboCalm Young conține ulei esențial de Manuka și complexul de vitamine bogate, precum și minerale, plante medicinale care absorb secreţiile grase excesive ale pielii, şi reglementează secreția glandelor sebacee , restabilește echilibrul de hidratare al pielii, lasand-o netedă și sănătoasă.

\ 39

Profile for luigi savoia

Moldova in Progres N° 13 Aprilie 2015  

“Moldova in Progres” este o platformă de promovare activă a valorilor economice, sociale, culturale, de educaţie şi colaborare pe care le în...

Moldova in Progres N° 13 Aprilie 2015  

“Moldova in Progres” este o platformă de promovare activă a valorilor economice, sociale, culturale, de educaţie şi colaborare pe care le în...

Advertisement