Page 1


Vår Grundare Ämir Ben Ismail, började redan som liten att fascineras av den flammiga gulröda elden. Så när han övernattade på ett designhotell under en tjänsteresa och fick se en bio-etanoleld för första gången, föll han pladask. Vid hemkomst började han genast söka efter försäljningsställen. Till hans stora förvåning så var dessa eldar svåra att finna och de kostade en mindre förmögenhet. Det var här hans idéer började spira…


Moderna eldar kombinerar två av de senaste trenderna inom heminredning, miljövänlig rökfri bio-etanoleld tillsammans med grov rå betong. Våra dekorationseldar är mer än en del av inredningen, de skapar en exceptionell atmosfär som påverkar det dagliga livet. De stimulerar till en positiv energi som hjälper dig att koppla av eller öka din kreativa förmåga, beroende på ditt humör. Våra dekorationseldar drivs av ett flytande och miljövänligt spisbränsle som vid förbränning enbart avger koldioxid och vatten, förutom värme. Vi levererar detta till ett otroligt marknadskraftigt pris, utan att tumma på säkerhet eller kvalité. Genom att ha en hög volymsproduktion samt innovativa lösningar minskar vi produktionskostnaden. Vilket gör att vi kan leverera en modern dekorationseld som passar in i en mängd olika miljöer, och plånböcker.

4


Mys Är en stilren produkt i rå betong och kallt rostfritt stål som är kombinerad med en vild, varm och gul eld helt utan rök. Denna designeld är special designad för full mobilitet och för alla speciella tillfällen. Förgyll frukosten genom att placera Mys på frukostbordet eller ställ den i tv-rummet och höj myskänslan. Den värmer även verandan på ett vackert sätt en kylig sommarkväll.

6


Säkerhet Mys har försetts med en brandsäker super-ull som har en otrolig sug förmåga. Vilket gör att om olyckan skulle vara framme och dekorationselden välter så rinner näst intill ingen vätska ut. Produkten skall fortfarande behandlas med största respekt. Vårdslöshet kan få förödande konsekvenser. Mys är tillverkad av betong, vilket gör att utsidan på betongen aldrig uppnår brännpunkt. Detta medför att betongen inte bränner vid beröring eller underlaget den är placerad på. Observera att plåten blir väldigt varm och kan ej vidröras utan skydd, vid eldning.

8


Inte svårare än ett värmeljus Våra dekorationseldar är inte svårare att tända och släcka än ett värmeljus. Fyll på med spisbränsle, tänd med en braständare och njut av eldens dans. När det sedan är dags att släcka skjuts enbart reglagen ihop med ett värmeskydd och elden släcks. Enklare kan det inte bli.

10


Brännare När man lyfter på locket till mys finner man brännaren som består av en aluminiumform tillsammans med en super-ull som har en otrolig sug förmåga. Aluminiumformen har tre fördelar; 1. Den gör dels att full låga uppnås på enbart 3-4 minuter. 2. Den tillverkas i miljoner exemplar vilket gör att tillverkningskostnaden minimeras och detta bidrar till att kunden inte behöver betala mer än nödvändigt. 3. Om olyckan är framme och den lyckas gå sönder så kan en ny lätt införskaffas hos närmaste livsmedelhandel. Observera att en trasig Aluminiumform skall omedelbart bytas även fast betongen klarar att behålla vätskan under en längre tid.

11


Stål locket Består av tre delar i rostfritt stål. De två reglagen skall sitta under den större plåten och är till för att reglera och släcka elden på ett enkelt sätt.

12


Kontakta oss;

Moderna Eldar Kungsgatan 53 B kv 702 24 Ă–rebro 0735- 108 187 info@modernaeldar.se www.modernaeldar.se

Brochyr Moderna Eldar  

Brochyr för dekorationseld Mys, som ger eld mitt i rummet, rök- och skorstensfritt

Advertisement