Page 1


FÖRETAGSBESÖK MODERATERNA I EDA KOMMUN BESÖKER ETT FÖRETAG / MÅNAD UNDER 2011 Besöken är förlagda till företagen på månadsmötesdagen BESÖKEN INNEHÅLLER EN PRESENTATION OCH RUNDVANDRING År

2011

Månad

juni

Datum

MÅNADENS FÖRETAG

NYA SÄTRA PLANT

ÄGARE

GUN LILLBERG-LARSSON

10

Beskrivning av verksamheten

Vi, Moderaterna i Eda, besökte Årets kvinnliga företagare Gun LillbergLarsson, ägare till Nya Sätra Plant. Sätra Plant startade i Hallebol 1988 och övertogs av Gun 2002. Bytte namn till Nya Sätra Plant och flyttade till Rudsgården ( mellan Koppom och Åmotfors ). Vi fick en rundvandring i "trädgården" och kunde konstatera att det inte bara är begonior, petunior, lobelior utan exotiska plantor så som squash, aubergin, physalis, olivträd och citronträd. Det var många råd som delades ut och ett noterbart var Kanadensiska rosor som var härdiga ända upp till zon 7. Bra för de av oss västvärmlänningar som förlorade alla rosor under vintern som var. Gun framförde att en väldigt viktig fråga för kommunen är bredbandsutbyggnaden för att kunna behålla företag som är beroende av snabba uppkopplingar inom kommunen. Den minnesgode kommer säkert ihåg att just detta har Moderaterna i Eda lämnat in en Motion angående. Samarbete sker genom Region Värmland, där ett antal medlemskommuner har gått samman, gällande utbyggnaden.


ÅRETS KVINNA 2010 I OCH FÖR NÄRINGSLIVET 2010


ÅRETS KVINNA I OCH FÖR NÄRINGSLIVET 2010


BILDER FRÅN FÖRETAGSBESÖKET Företagsbesöket ägde rum den 10 juni 2011 Bilder från egen kamera med tillåtelse

Fikapaus efter rundvandring från vänster Birgitta Olsson, Johnny Lundgren, Lars-Magnus Pålsson och ägaren Gun Lillberg-Larsson.


DENNA SKYLT FINNS PÅ VÄGEN MELLAN KOPPOM OCH RUDSGÅRDEN

GUN LILLBERG-LARSSON

Här ser vi ägaren och kvinnan som huserar bland sina älskade blommor.


FĂśrstĂĽr att det luktar underbart.

Nya Sätra Plant  
Nya Sätra Plant  

Nya Sätra Plant

Advertisement