Page 1

1


Du er unik –

det bør sengen også være

2


Wonderlandsenger justeres individuelt Wonderland Sonate og Medley har b책de skuldersone og justerbar hoftesone. Det betyr at du kan regulere hvor dypt hoftepartiet skal synke i forhold til skulderpartiet. Slik kan sengen tilpasses individuelt for optimal komfort. Sengen skal vare i mange 책r og med justerbar hoftesone har du mulighet til 책 justere sengen etter kroppsvekten.

3


Unike egenskaper De fleste av oss foretrekker å sove på siden. Dermed blir belastningen på skulder- og hoftepartiet ekstra stort. På en madrass som ikke passer for deg vil dette medføre at kroppen din blir utsatt for unødig stort trykk, slik at blodsirkulasjonen hemmes. Som et resultat av dette vil du snu deg ofte og miste den gode søvnen. Til sammenligning vil en god seng ta hensyn til hele kroppens behov. Mens hoften får en fast og god støtte, synker skulderen litt lenger ned i madrassen. Ryggen din får dermed en rett og fin liggestilling slik at muskulaturen slapper av. Det er ikke uten grunn vi sier at du sover bedre i en Wonderlandseng. Selv om vi sover, jobber kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffer. Det er derfor viktig å jevnlig vaske både sengeklær og trekket på madrassen.

4


Nyhet For at du skal sove best mulig gjennom natten, er det viktig at musklene i kroppen slapper godt av. Målet er å finne en liggestilling der ryggsøylen er så rett som mulig. Justerbart hofteparti bidrar til at sengen kan tilpasses din kropp. Ved å justere fastheten under hoftepartiet regulerer du hvor dypt hoften skal synke i forhold til skulderen. Slik tilpasses sengen til nettopp din kropp og ditt individuelle behov.

5


En Wonderlandseng er konstruert for å gi din kropp maksimal hvile. Åtte av ti mennesker ligger på siden når de sover. Derfor har alle Wonderland senger en tilpasset myk skuldersone. Denne gjør at skulderen din synker ned i madrassen slik at du får riktig avlastning for nakke, skulder og rygg.

6


Uavbrutt søvn er viktig. I en Wonderland seng sover du mer avslappet selv om du beveger deg i søvne. Selv om du kommer nær kanten av madrassen slipper du følelsen av å falle ut ettersom den er kantstabil. En Wonderland madrass lages ikke som andre madrasser. Vi støper de enkelte komponenter sammen etter en patentert metode. Dette gir en svært kantstabil madrass med lang levetid.

7


En ren seng gir deg bedre søvnkomfort. Støv og midd forekommer naturlig i vårt miljø og må fjernes med stell og vask. Derfor er tekstilene i en Wonderland seng avtagbar og kan vaskes på 60°C. Delbare glidelåser gir håndterbar vask.

8


Vendbare madrasser forlenger levetiden og sikrer at du beholder fastheten år etter år. Du kan altså snu den andre siden opp samt bytte hode- og fotende. Ved å gjøre dette et par ganger i året, får du en madrass som gir deg samme gode komfort i svært lang tid. Borrelås og glidelås på tekstilene gjør dette enkelt.

9


Prøv sengen En seng skal gi deg god søvn og velvære i mange år. Å velge seng som passer akkurat deg kan være en utfordring. Vi er ulike både i høyde, bredde og fasong. Vi har ulike behov for søvn og hvile. Det viktige når man sover er å finne en sovestilling som gir god hvile. Derfor er det avgjørende å velge en seng som passer din egen sovestilling. Følg de fem tipsene på neste side så blir valg av seng enklere.

10


Hvorfor skal du ha ny seng? Har du problemer med for eksempel skulder eller rygg som du må ta hensyn til ved kjøp av ny seng? Kanskje oppleves sengen du har i dag for fast eller for myk?

Prøv sengen Vi tilbringer 1/3 del av døgnet i sengen. Å bruke noen minutter på å finne ut hvilken seng som passer for deg er viktig. Det er bare du som kan avgjøre om sengen føles komfortabel for nettopp deg.

Fokus på innsovning De aller fleste av oss har en favoritt liggestilling når vi sovner. Denne liggestillingen har du den første og viktigste delen av søvnen. Tenk gjennom hva som er din liggestilling og prøv denne i sengen.

Sjekk at nakke, rygg og skulder er rett Når vi sover restitueres kroppen og gjør seg klar til en ny dag. For å våkne frisk og opplagt må du ha en liggestilling som føles behagelig også for nakke, skulder og rygg. Be selgeren i butikken om hjelp til å finne den optimale sengen.

Pute og madrass sammen Nakkeposisjon er viktig for å sove godt og det er viktig med en pute som passer til liggestillingen. Prøv derfor både høy og lav pute. 11


12


God søvn – gir livsglede og ny energi

Godt humør, kreativitet og en frisk kropp er livets goder, men ingen selvfølge. God søvn er viktig for helsen. Den gir oss hvile og ny energi, og i drømmesøvnen bearbeider vi små og store ting i livet. Første del av natten går vi inn i vår dypeste søvn. Skjelettet styrkes og skader leges. Når vi sover godt, snur vi oss sjeldnere og blir dermed mer uthvilt. Skulderen skal synke mykt og behagelig ned i madrassen for å forebygge nakke- og skulderplager, og ryggen skal ligge horisontalt. God søvn i en individuelt tilpasset Wonderland seng gir grunnlag for god fysikk og økt livsglede.

13


Wonderland Sonate kontinentalseng

14


Gir energi til en aktiv dag Med naturlatex i både stopning og overmadrass, kombinert med soneinndelt Pocket Exclusive fjærer, er Wonderland Sonate madrassen for den som ønsker både komfort og kvalitet i toppklasse. Overmadrassen har bomull i vatteringen. Wonderland Sonate har selvfølgelig også de fem unike egenskapene som Wonderland tilbyr; vaskbar, vendbar, skuldersone og kantstabil. Velg mellom myk, medium, fast eller ekstra fast pocketmadrass.

fa r g e va Lg Linen 31

Khaki 35

Brown 36

Coal 33

15


16


Wonderland Sonate kontinentalseng 17


Wonderland Sonate kontinentalseng

18


Wonderland Sonate rammeseng 19


904 Regulerbar seng I denne svært eksklusive sengen kan du finne din egen perfekte liggestilling enten du sover eller er våken. Du kan regulere ben, lår, rygg og nakke uavhengig av hverandre, trinnløst og rolig. Når du har funnet den stillingen du ønsker kan du lagre den på den trådløse fjernkontrollen slik at sengen husker den til neste gang. Fire kraftige motorer gir rask og sikker innstilling.

Ben: Wonderland tilbyr et bredt sortiment av ben. Se side 41.

STØRReLSe: Leveres i en rekke størrelser.

Wonderland Sonate rammeseng

20


Kontinentalseng

Rammeseng

Vendbar madrass

Sonate kontinentalseng er laget av rene naturmaterialer for å gi deg det beste grunnlaget for god søvn og hvile. Fokus på bomull og Naturlatex gir grunnlag for behagelig hvile. Sengen er trippelfjærende med Pocket Exclusive fjærer som er myke i toppen for ekstra god trykkfordeling. For å sikre din rygg mest mulig korrekt liggestilling, kan du justere fastheten under hoften. Sammen med skuldersonen gir dette grunnlag for korrekt avlastning for rygg, nakke og skuldre. Latex i stopningen gjør madrassen følsom og sikrer god spenst. Både ramme og hovedmadrass er kledd med eksklusivt og slitesterkt møbelstoff som kan tas av og vaskes i 60°C. Du kan velge mellom 4 fastheter på sengen; myk, medium, fast og ekstra fast. 8 cm overmadrass med Naturlatex gir deg et godt soveklima og svært god trykkfordeling.

Sonate rammeseng består av to lag med fjæring, som hver for seg tilpasser seg din kroppsfasong. I hovedmadrassen har den Pocket Exclusive som gir svært god trykkavlastning. Vekten av din kropp fordeles optimalt og du unngår vonde trykkpunkter. Skulderen får godt med rom, noe som sikrer riktig liggestilling og avlaster skulder og nakke. Justerbar hoftesone gir deg mulighet til å tilpasse sengen slik at den passer perfekt til deg. Resultatet er at du sover roligere og våkner uthvilt og opplagt. Om du beveger deg mye om natten vil kantstabiliteten gi deg en stabil søvn. Du kan enkelt ta av trekket på rammesenger, både for å vende madrassen eller for å vaske trekket på 60°C. Slik beholder du sengen i god stand i mange år.

En behagelig vendbar madrass tilpasset regulerbare senger og tradisjonelle sengerammer. Sonate vendbar er bygd opp rundt ett lag med Pocket Exclusive fjærer, som tilpasser seg kroppsfasongen din. Resultatet er at du sover roligere og våkner uthvilt og opplagt. Denne madrassen egner seg også svært godt i regulerbare senger.

Ben/SokkeL:: Wonderland tilbyr et bredt sortiment av ben og sokler. Se side 41.

STØRReLSe: Leveres i en rekke størrelser i bredde fra 75 cm. Leveres også i spesialtilpassede mål.

Ben: Wonderland tilbyr et bredt sortiment av ben. Se side 41. STØRReLSe: Leveres i en rekke størrelser.

STØRReLSe: Leveres i en rekke størrelser.

Nyhet

Nyhet

Skyvere plassert ut mot sidene gir en fastere seng og skyvere plassert inn mot midten gir en mykere seng.

Skyvere plassert ut mot sidene gir en fastere seng og skyvere plassert inn mot midten gir en mykere seng.

21


Wonderland Medley 502 regulerbar seng

22


For energi og velvære Med naturlatex i både stopning og overmadrass, kombinert med soneinndelt Pocket Comfort fjærer, er Wonderland Medley madrassen for den som ønsker både komfort og kvalitet i toppklasse. Overmadrassen har bomull i vatteringen. Wonderland Medley har selvfølgelig også de fem unike egenskapene som Wonderland tilbyr; vaskbar, vendbar, skuldersone og kantstabil. Velg mellom myk, medium, fast eller ekstra fast pocketmadrass.

fa r g e va Lg Linen 31

Khaki 35

Brown 36

Coal 33

23


24


Wonderland Medley kontinentalseng 25


502 Regulerbar seng 502 regulerbar seng er utstyrt med to motorer som løfter fotende eller rygg uavhengig av hverandre. Reguleringen er trinnløs og du får en jevn og rolig justering. Hev fotenden og kjenn hvor godt det gjør for blodsirkulasjonen i føttene. Med god ryggstøtte har du på et blunk inntatt favorittstillingen. Med en ekstra myk skuldersone og stabile sidekanter får ryggen din en naturlig og korrekt liggestilling. Dette påvirker også skulder og nakke, som slapper bedre av under søvnen. Resultatet er at du sover roligere og våkner uthvilt og opplagt. Sengen har trådløs fjernkontroll med radiofrekvens.

Ben:: Wonderland tilbyr et bredt sortiment av ben. Se side 41. STØRReLSe: Leveres i en rekke størrelser.

Wonderland Medley rammeseng

26


Kontinentalseng

Rammeseng

Vendbar madrass

Medley kontinental består av i alt tre lag med fjæring, som hver for seg tilpasser seg din kroppsfasong. På det nederste laget kan du justere fastheten under hoften. Dermed ligger du stabilt og godt i sengen, samtidig som kroppen din unngår vonde trykkpunkter. Skulderen får godt med rom, noe som sikrer riktig liggestilling og avlaster både skulder og nakke. Resultatet er at du sover roligere og våkner uthvilt og opplagt. Med stabile kanter kan du dessuten sove like trygt og behagelig på kanten av sengen som lenger innpå madrassen. Alle tekstiler kan enkelt tas av for vask, slik at du alltid har en ren og behagelig seng å sove i. 7 cm høy overmadrass.

Medley rammeseng består av to lag med fjæring, som hver for seg tilpasser seg din kroppsfasong. Dermed fordeles vekten av kroppen din best mulig og du unngår vonde trykkpunkter. Skulderen får godt med rom, noe som sikrer riktig liggestilling og avlaster skulder og nakke. Justerbar hoftesone gir deg mulighet til å tilpasse sengen slik at den passer perfekt til deg. Resultatet er at du sover roligere og våkner uthvilt og opplagt. Tekstilene på Medley rammeseng kan enkelt tas av for vask, slik at du alltid har en ren og behagelig seng. Hovedmadrassen kan dessuten vendes slik at du fordeler slitasjen på begge sider.

Dette er en god vendbar madrass, tilpasset regulerbare senger og tradisjonelle senge-rammer. Medley vendbar er bygd opp rundt ett lag med pocketfjærer, som enkelt tilpasser seg kroppsfasongen din. Pocketfjær gir god trykkfordeling. 7 cm overmadrass hvor du kan velge kjerne i naturlatex eller Welun. Naturlatex har god spenst, og gir ekstra god trykkfordeling.

Ben/SokkeL:: Wonderland tilbyr et bredt sortiment av ben og sokler. Se side 41.

STØRReLSe: Leveres i en rekke størrelser.

Ben:: Wonderland tilbyr et bredt sortiment av ben. Se side 41. STØRReLSe: Leveres i en rekke størrelser.

STØRReLSe: Leveres i en rekke størrelser.

Nyhet

Nyhet

Skyvere plassert ut mot sidene gir en fastere seng og skyvere plassert inn mot midten gir en mykere seng.

Skyvere plassert ut mot sidene gir en fastere seng og skyvere plassert inn mot midten gir en mykere seng.

27


Wonderland Lento kontinentalseng

28


Samspill mellom stil og komfort Wonderland Lento har god komfort og de viktigste funksjonene for en Wonderland seng. Den er produsert etter samme kvalitetsprinsipp og har fire unikiteter: skuldersone, kantstabil, vaskbar og vendbar. Velg mellom medium eller fast madrass.

fa r g e va Lg Khaki 35

29


Wonderland Lento kontinentalseng

30


Wonderland Lento 302 regulerbar seng 31


302 Regulerbar seng Etter en lang og slitsom dag, er det få måter å pleie kroppen bedre på enn ved hjelp av en regulerbar seng. 302 regulerbar seng har de viktigste funksjoner som en regulerbar seng skal ha, kombinert med vakkert design. To kraftige motorer som stiller inn sengen akkurat slik du vil ha den. Både rygg og fotenden justeres enkelt med en trådløs fjernkontroll med radiofrekvens. Sengen har en ekstra myk skuldersone, slik at du får en mest mulig korrekt liggestilling. Dette gjør at både skulder og nakke slapper bedre av og du føler deg mer uthvilt. Du kan justere fastheten under hoften tilpasset til din liggestilling.

Ben: Wonderland tilbyr et bredt sortiment av ben. Se side 41. STØRReLSe: Leveres i en rekke størrelser.

Wonderland Lento ramme seng

32


Kontinentalseng

Rammeseng

Vendbar madrass

Lento kontinental er trippelfjærende med Pocket Standard. Sengen gir god støtte over hele madrassens bredde. Med sine stabile kanter sover du også like trygt på kanten av sengen. Madrassen er vendbar, slik at du kan fordele slitasjen på begge sidene. Dermed blir levetiden på sengen lenger, samtidig som komforten opprettholdes. Tekstilene på hovedmadrass og overmadrass kan enkelt tas av for vask, slik at du alltid har en ren og behagelig seng å sove i. 6 cm overmadrass med fibervattering.

En god rammeseng til en hyggelig pris. Lento rammeseng består av to lag med fjærer som sammen gir deg god støtte over hele madrassens bredde. Med stabile kanter sover du også like trygt på kanten av sengen. Alle tekstilene på madrassen kan enkelt tas av for vask.

Dette er en god vendbar madrass til en hyggelig pris. Lento vendbar gir god støtte og komfort over hele madrassen. Madrassen passer utmerket i en regulerbar seng. Alle tekstilene på madrassen kan vaskes.

Ben::

Leveres i en rekke størrelser.

Ben/SokkeL: Wonderland tilbyr et bredt sortiment av ben og sokler. Se side 41.

STØRReLSe: Wonderland tilbyr et bredt sortiment av ben. Se side 41.

STØRReLSe: Leveres i en rekke størrelser.

STØRReLSe: Leveres i en rekke størrelser.

33


Wonderland fjærsystem

Pocket fjærsystem kjennetegnes av at hver enkelt spiralfjær er sydd inn i en liten tekstilpose. Hver fjær belastes individuelt og føyer seg etter kroppens former uavhengig av liggestilling. Kroppen får bedre støtte og du sover bedre. Tidligere var pocketfjærer forbeholdt kun de mest eksklusive sengene. Disse sengene ble kjent for å gi skikkelig støtte for hele kroppen i kombinasjon med et mykt, behagelig liggeunderlag. Wonderland ønsker nå å gjøre dette fjærsystemet tilgjengelig for alle. Vi satser utelukkende på madrasser og senger med pocket fjærsystem. Vi har valgt å dele systemene inn i tre ulike pris- og komfortnivå: Pocket Standard, Pocket Comfort og Pocket Exclusive.

34


Pocket fjærsystem i tre komfortnivå Pocket Standard

5 vindinger

Leveres til Lento serien Pocket Standard er et kvalitetsfylt pocket innlegg med 5 vindinger som gir en god følsomhet i fjæringen. Hver enkelt spiral er herdet og innsydd i en tøypose. Pocket Standard er tilgjengelig i to fastheter; medium og fast.

Pocket Comfort

6 vindinger

Leveres til Medley serien Pocket Comfort er et komfortabelt fjærmadrassinnlegg med 6 vindinger i fjæren som er herdet og sikrer en god følsomhet og trykk-avlastende fjæring. I tillegg benyttes et vesentlig mykere og elastisk tekstilmateriale i selve posene. Evnen til å tilpasse seg kroppens former og gi støtte på de riktige stedene, er høy. Pocket Comfort er tilgjengelig i hele fire fastheter; myk, medium, fast og ekstra fast.

Pocket Exclusive

8 vindinger

Leveres til Sonate serien Pocket Exclusive er et svært eksklusivt fjærinnlegg som sikrer en overlegen søvnkomfort. Selve spiralen er langt på vei et lite stykke ingeniørkunst i seg selv: Hele 8 vindinger som er herdet og utformet slik at den er svært myk i toppen, mens den blir fastere jo mer den belastes. Resultatet er en seng som føles myk og behagelig, men samtidig fast og støttende for de tyngre kroppsdelene. Denne fjæren benyttes i Wonderland sine toppmodeller hvor kun det absolutt beste er godt nok. Skal du ha den absolutt beste madrassen, velg en seng med dette pocketsystemet. Leveres i fire fastheter; myk, medium, fast og ekstra fast.

35


Velg overmadrass tilpasset deg Overmadrassen setter prikken over i-en for god komfort i sengen. Derfor har vi et bredt utvalg av overmadrasser. Wonderland overmadrasser er sydd med strikket bomullstekstil som er elastisk og føyer seg perfekt etter kroppen.

Kjerne Welun Welun miljøskum gir god støtte til kroppen og ventilerer godt. Dette gir et svalt og godt soveklima.

Naturlatex Naturlatex i overmadrassen gir deg den beste komforten. Den former seg perfekt etter kroppen og har gode trykkavlastende egenskaper, lang levetid og gir deg et svært godt soveklima året rundt.

Vattering fiber Fibervattering har god fukttransportering og gir et svalt og godt soveklima.

Bomull Bomullsvattering iblandet fiber føles luftig og behagelig mot kroppen.

36


Wonderland overmadrass 6 cm

Welun Overmadrass med kjerne i Welun og fiber vattering. Ventlierer godt.

Wonderland overmadrass 7 cm

Naturlatex Overmadrass med kjerne i naturlatex og bomull/fiber vattering.

Wonderland overmadrass 8 cm

Naturlatex Overmadrass med kjerne i naturlatex og bomull/fibervattering. Denne overmadrassen gir svĂŚrt god komfort og god trykkavlastning.

Welun Overmadrass med kjerne i Welun og bomull/fiber vattering.

37


Hodegavler og sengepaller Hodegavlen gir soverommet ditt et flott preg. Samtidig beskytter den veggen bak sengen. Wonderland hodegavler finnes i to varianter, med tekstil og i kombinasjonen tre og tekstil. Om du har behov for å feste gavlen til sengen har Wonderland en løsning for det. Snakk med din Wonderland forhandler.

Leveres til Sonate, Medley og Lento serien HodegavL TekSTiL Hodegavl tilpasset sengen og trukket i samme tekstil. Tekstilet kan lett tas av for vask på 60°C. Hodegavlen står på ben og skal derfor ikke monteres fast til vegg eller seng. Dette krever imidlertid at sengen står mot en fast bakvegg.

HodegavL TRe Hodegavl i valnøttfarget tre eller antrasitt. Leveres med gavelpute i samme farge og stoff som sengen. Nattbord integrert i hodegavlen.

SengepaLL TekSTiL Praktisk sengepall trukket i samme farger og møbeltekstil som selve sengen.

38


39


Hodepute En god natts søvn krever en pute som er tilpasset deg og madrassen du ligger på. En god pute sørger for at du har en avslappet nakkeposisjon og at du ikke våkner med stive skuldre og nakke. Wonderland hodeputer er produsert i naturlatex og spesielt utviklet for å gi god støtte gjennom hele natten. Wonderland hodeputer leveres i to høyder; 8 og 12 cm. • Gir god støtte • Allergivennlig • Behagelig bomullstrekk • Vaskbar • Holder alltid formen

Babymadrass Babymadrass med god ventilasjon og god støtte. Babymadrassen er myk og behagelig å ligge på. Madrasstrekket er avtakbart og vaskbart på 60°C. Du kan velge mellom madrasskjerne med fibervattering eller med naturlatex Leveres i størrelse 55x115 cm og 60x120 cm

40


Ben KoNtiNeNtaLSeNg

Aluminiumsben

Sonate Medley Lento reguLerBar SeNg

Swing

Aluminium

Firkantede treben

Treben med aluminiumsfot

Time

Lys lakk

Eik beis

Valnøtt

Antrasitt

Wenge

Black

Lys lakk

Eik beis

Valnøtt

Antrasitt

Wenge

Black

Wenge

Black

Wenge

Black

13 cm

904 502 reguLerBar SeNg

Aluminiumsben

302

Swing

Aluminium

Firkantede treben

Treben med aluminiumsfot

Time

Lys lakk

Eik beis

Valnøtt

Antrasitt

Wenge

Black

Lys lakk

Eik beis

Valnøtt

Antrasitt

19 cm

raMMeSeNg

Aluminiumsben

Sonate Medley Lento

Swing

Aluminium

Firkantede treben

Treben med aluminiumsfot

Time

Lys lakk

Eik beis

Valnøtt

Antrasitt

Wenge

Black

Lys lakk

Eik beis

Valnøtt

Antrasitt

23 cm

Sokkel KoNtiNeNtaLSeNg

Tresokkel

Sonate Medley Lento

Wenge

Antrasitt

Eik

Valnøtt

10 cm 41


egeNSKaPer

gir energi til en aktiv dag

for energi og velvære

Samspill mellom stil og komfort

Med naturlatex i både stopning og overmadrass, kombinert med soneinndelt Pocket Exclusive fjærer, er Wonderland Sonate madrassen for den som ønsker både komfort og kvalitet i toppklasse. Overmadrassen har bomull i vatteringen. Wonderland Sonate har selvfølgelig også de fem unike egenskapene som Wonderland tilbyr; vaskbar, vendbar, skuldersone og kantstabil. Velg mellom myk, medium, fast eller ekstra fast pocketmadrass.

Med naturlatex i både stopning og overmadrass, kombinert med soneinndelt Pocket Comfort fjærer, er Wonderland Medley madrassen for den som ønsker både komfort og kvalitet i toppklasse. Overmadrassen har bomull i vatteringen. Wonderland Medley har selvfølgelig også de fem unike egenskapene som Wonderland tilbyr; vaskbar, vendbar, skuldersone og kantstabil. Velg mellom myk, medium, fast eller ekstra fast pocketmadrass.

Wonderland Lento har god komfort og de viktigste funksjonene for en Wonderland seng. Den er produsert etter samme kvalitetsprinsipp og har fire unikiteter: skulder-sone, kantstabil, vaskbar og vendbar. Velg mellom medium eller fast madrass.

Pocket exclusive 8 vindinger

Pocket Comfort 6 vindinger

Pocket Standard 5 vindinger

Linen 31

Linen 31

Khaki 35

Khaki 35

Brown 36

Brown 36

Coal 33

Coal 33

PoCKetfjær

fargevaLg

faSthetSgrad

42

Khaki 35

MYK

MYK

MediuM

MediuM

MediuM

faSt

faSt

faSt

eKStra faSt

eKStra faSt


veNdBar MadraSS

exclusive

høyde:

Comfort

Standard

29 cm

høyde:

26 cm

høyde:

25 cm

Pocketfjær:

exclusive

Pocketfjær:

Comfort

Pocketfjær:

Standard

Stopning:

Latex

Stopning:

Latex

Stopning:

Welun

raMMeSeNg

exclusive

Comfort

Justerbar

Justerbar

Standard Bonell

høyde u/ben: 36 cm

høyde u/ben: 33 cm

høyde u/ben: 32 cm

Pocketfjær:

exclusive

Pocketfjær:

Comfort

Pocketfjær:

Standard

Stopning:

Latex

Stopning:

Latex

Stopning:

Welun

KoNtiNeNtaLSeNg

exclusive

Comfort

Standard

Standard

Justerbar

Justerbar

Standard LFk Bonell

høyde u/ben: 62 cm

høyde u/ben: 59 cm

høyde u/ben: 58 cm

Pocketfjær:

exclusive

Pocketfjær:

Comfort

Pocketfjær:

Standard

Stopning:

Latex

Stopning:

Latex

Stopning:

Welun

reguLerBar SeNg

exclusive

Comfort

pocket

pocket

Standard Justerbar

904

302

Modell 904 høyde u/ben: 56 cm

Modell 502 høyde u/ben: 53 cm

Modell 302 høyde u/ben: 38 cm

Pocketfjær:

exclusive

Pocketfjær:

Comfort

Pocketfjær:

Standard

Stopning:

Latex

Stopning:

Latex

Stopning:

Welun 43


foto: Karl otto Kristiansen / Magnus Pajnert / Stein Lindseth olsen

Wonderlands opprinnelse går helt tilbake til 1969, da firmaet ble etablert på Åndalsnes. I dag er Wonderland en av de ledende aktørene i Skandinavia innenfor senger og madrasser. Høy kvalitet på såvel utførelse som materialvalg har alltid vært et sentralt område i vår produktutvikling. Dette gjør at du som sluttkunde får den søvn og hvile som kroppen trenger for å kunne fungere i en travel hverdag.

Wonderland AS, Øran Vest, 6300 Åndalsnes Tlf: 71 22 78 00 wonderland@wonderland.no www.wonderland.no

Wonderland 2010  

Wonderland katalog 2010

Advertisement