Page 9

OSKAMP & AMTECH: NIEUWE LIJN HEFBRUGGEN EN EUROPESE PRIMEUR Oskamp & Amtech presenteert op EQUIPVAK (standnummers 2C03 en BU20), naast de vertrouwde sterke merken als Rotary, Hunter, Romess, Probalance, AC Hydraulics, de vernieuwde lijn Promaxx, demontagemachines in diverse uitvoeringen. Een ware eyecatcher betreft de nieuwe hefbruggenlijn van Aziatische origine.

D

eze hefbruggenlijn voldoet volledig aan alle Nederlandse kwaliteitsnormen. Dit Aziatische product paart een goede betrouwbaarheid aan een uitstekende beschikbaarheid van onderdelen. Met de komst van deze lijn, in aanvulling op het bestaande programma van banden en machines, is Oskamp & Amtech nog beter in staat een goede product kwaliteitsverhouding tegen budget prijzen te leveren.

de SE30-60A10. Romess heeft voor beide modellen een nieuw systeem met twee pompen ontwikkeld, RoTWIN genaamd. Die leveren niet alleen een grotere pompsnelheid, maar hebben bovendien het grote voordeel dat de remontluchters op een hogere druk werken, waardoor de olie niet gaat schuimen. Dit maakt het RoTWIN systeem bijzonder geschikt voor de moderne remsystemen. Die moeten namelijk met veel hogere druk worden ontlucht om de juiste remdruk te behouden.

Romess remontluchters

Vernieuwd platform ESIS

Een bijzonder Europese primeur die op de stand van Oskamp & Amtech wordt gepresenteerd is afkomstig van Romess, een merk dat al meer dan 40 jaar actief is op de Nederlandse markt. Het gaat om twee nieuwe remontluchters: de 22A en

Het Equipment Service Team (E-S-T), de technische dienst van Oskamp & Amtech, presenteert tenslotte op EQUIPVAK het vernieuwde platform ESIS. Met dit Equipment Service Informatie Systeem krijgen gebruikers 24 uur per dag digitaal alle essentiële informatie tot hun beschikking, van servicehistorie tot handleidingen en werkplaatstekeningen, en kunnen zij eventuele storingen melden.

> Europese primeur: de RoTWIN remontluchter die onder hogere druk werkt.

19

NG E-CARS EN AF ZUIGARM heeft Brekupa eveneens verschillende oplossingen in huis. Zo zijn op de beursvloer de merken Fronius en Eltek te zien. Deze acculaders zijn, zelfs tot een vermogen van 100 ampère, optioneel uit te breiden met een haspel.

Nieuw samenwerkingsverband EQUIPVAK is voor Brekuma ‘the place to be’ om het nieuwe samenwerkingsverband met Femco®Draintechnology aan te kondigen. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van processen in de werkplaats. Door te krachten te bundelen willen zij klanten kennis laten maken en oplossingen aanreiken voor het duurzaam verversen van olie.

Dat Brekuma milieubewust ondernemen hoog in het vaandel draagt, blijkt bovendien uit de complete range producten die de onderneming toont op het gebied van het bijvullen van Adblue voor zowel personen als vrachtwagens.

Zowel opslag in vaten als bulkopslag behoort tot de mogelijkheden. Tenslotte pakt Brekupa op het buitenterrein van EQUIPVAK groots uit met de complete productlijn van Nilfisk die zich uitstrekt van reiniging tot en met floorcare.

AUTOMOTIVE / 6 MEI 2016

Naamloos-24 19

28-04-16 13:58

Profile for Mobility Media BV

Equipvak 2016  

Equipvak 2016  

Advertisement