Page 8

VEEL LIVE DEMONSTRATIES EN NOVITEITEN

EXPLORA, BREKUPA EN OSKAMP & AMTECH PAKKEN UIT OP EQUIPVAK! EQUIPVAK is voor Explora, Brekupa en Oskamp & Amtech hét moment om de markt te laten zien wat zij in huis hebben. Op een gezamenlijke stand (nrs. 2C03 en BU20) tonen de drie divisies van Rupro Beheer op 31 mei tot en met 2 juli het neusje van de zalm op het gebied van banden- en aircoservice, uitlijnen, diagnose en heftechnieken.

Z

18

Toplijn bandenserviceapparatuur Ook als het gaat om bandenserviceapparatuur laat Explora op EQUIPVAK nadrukkelijk van zich spreken, getuige de nieuwste Corghi Artiglio Master Jolly Automatic (de-) montagemachine. Voor wie deze toplijn onverhoopt een te grote bres in het beschikbare investeringsbudget mocht slaan, kan bij Explora uiteraard kiezen uit de zeer aantrekkelijk geprijsde Corghi Proline machines. Garagisten die op zoek zijn naar geavanceerde uitlijnapparatuur kunnen op de Explora stand kennis nemen van hetgeen fabrikant Hunter met de WinAlign HawkEye Elite en de ProAlige Linux in petto heeft. Beleving en demonstraties vormen een

Beleving staat voor Explora centraal op de beursvloer. belangrijk onderdeel van EQUIPVAK. Explora speelt hier op in met continue bandenwissels. Een Ahcon Speedline opstelling maakt direct zichtbaar welke ergonomische- en efficiëntievoordelen dit systeem oplevert.

Demonstratiewagens Verder geeft Explora op het gebied van de segmenten Truck en Agri in Expo Haarlemmer-

Naamloos-24 18

meer Vijfhuizen acte de présence met de verschillende hefmogelijkheden van BlitzRotary. Het programma omvat stempelhefbruggen, mobiele hefkolommen tot en met diverse putkrikken. Tevens zijn er twee demonstratiewagens aanwezig. Een van Alesco met een professionele lijn inductieheaters, die stuk voor stuk werkend te zien zijn, en een van Guernet met de Tyrebox126. Dit laatste ingenieuze systeem, dat is bestemd voor het verlenen van mobiele service, is voorzien van een truckdemontagemachine, compressor en een aggregaat die is afgemonteerd met slanghaspels op een pallet.

o heeft Explora op de beursvloer een compleet TEXA plein ingericht waar alle typen diagnose-, emissie-, en aircoserviceapparatuur van deze Italiaanse fabrikant te bewonderen zijn. Maar er is ook een heuse primeur: een kalibratiepaneel voor het afstellen van camerasystemen in auto’s. En zowel TEXA als Ecotechnics zullen op het plein hun nieuwe producten tonen die zij met de komst van het nieuwe koudemiddel R1234YF hebben ontwikkeld.

> Banden (de-)monteren is een fluitje van een cent met deze Corghi Artiglio Jolly Automatic.

BREKUPA: LAADOPLOSSING ETOUCHLESS UITLAATGAS AF ZU Brekupa presenteert op EQUIPVAK meerdere primeurs, waaronder de nieuwe touchless uitlaatgas afzuigarm van Filcar. Deze arm is zowel horizontaal als verticaal afschuifbaar en voorzien van een rubberen trechter. Omdat die in iedere positie is te positioneren is het mogelijk uitlaatgassen van ieder automodel zonder beschadiging af te zuigen zonder de uitlaat aan te raken.

E

en andere primeur is een laadstation voor elektrische auto’s en plug-inhybrids. Het bijzondere aan dit systeem is dat het is voorzien van een haspel. Dit voorkomt dat er tijdens het laden losse kabels op de grond liggen. Door het beste van twee

werelden samen te voegen, namelijk de producten van twee toonaangevende fabrikanten, biedt Brekupa hiermee de meest optimale oplossing voor het bijladen van e-cars tijdens een onderhoudsbeurt. Voor het bijladen van conventionele autoaccu’s

28-04-16 13:58

Profile for Mobility Media BV

Equipvak 2016  

Equipvak 2016  

Advertisement