Page 3

INHOUD

IN DEZE SPECIAL 14 Exposanten enthousiast

WELKOM OP DE EQUIPVAK

18 Explora pakt uit

Van 31 mei tot en met 2 juni is de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen gevuld met equipment, wasinstallaties en tools.

21 De diagnose van Hella

Wie komt u tegen?

22 Plattegrond beursvloer 24 Stokvis demonstreert 25  Column Luberto van Buiten

Universele garagebedrijven Dealers Fitters Truck/trailer-en reparatiebedrijven

Wat komt u tegen?

 Het breedste marktaanbod in equipment, tools & carwash installaties

Actuele thema’s en ontwikkelingen in de werkplaats Een bruisend live programma

Waar en wanneer? Dinsdag 31 mei t/m Donderdag 2 juni 2016 Open van 12.00-22.00 uur

27 De monteur en zijn kar 30  Overzicht van deelnemers

13

34  Tijdwinners voor de werkplaats

>H  et organisatiecomité, bestaande uit Jeroen van de Braak (RAI Vereniging), Leon Andriessen (TEN Equipment), Martijn van Eikenhorst (RAI Vereniging), Bernard de Graaff (Rupro), Michiel Nijboer (Nijboer Blijstra Techniek) en Arian van den Berg (Stokvis Equipment).

WAAR DE MARKT OM VRAAGT

S

> Arian van den Berg, Voorzitter TC

inds kort siert het gloednieuwe evenement Equip­vak de Nederlandse beurskalender. En hopelijk blijft de show ook in 2017, en de jaren daarna, op de kalender staan. Natuurlijk willen we allemaal de meeste ideale beurs op de meest ideale locatie tijdens de meest ideale periode neerzetten, en met de eerste editie zijn we daar al niet eens zo ver van weg gebleven. Want Equipvak is inmiddels een beurs die staat en die je als vakman gewoon niet wilt missen: dit is de plek waar het eens per jaar gebeurt! Zowel de weg naar de Expo Haarlemmermeer als het eindresultaat zijn uniek: ruim veertig bedrijven binnen het Equipment Platform van RAI Vereniging die de handen ineen hebben geslagen en een eigen evenement hebben georganiseerd zonder externe beursorganisatie. Een prestatie van formaat.

COLUMN VAN ARIAN VAN DEN BERG We hebben de beurs niet georganiseerd omdat er zo nodig een nieuw evenement op de kalender moest. Maar wel omdat er een beter en completer overzicht moest komen van alles wat de markt te bieden heeft voor de was- en werkplaats. Deze wens hebben we nu verpakt in dit leuke en kleinschalig evenement waar een bezoek je sneller en beter overzicht geeft dan een avond surfen op internet. Hoe handig is het om alles op één overzichtelijke beursvloer te kunnen bekijken en vergelijken? Hoe mooi is het dat niet alleen de exposanten, maar ook de mediapartners en brancheverenigingen hun nek hebben uitgestoken om een evenement neer te zetten waar de bezoeker graag naar toe komt? De Equipvak editie 2016 gaat beginnen en we hebben er zin in. Ik wens iedereen een leuke en interessante beurs.

AUTOMOTIVE / 6 MEI 2016 DEF-p13 AUW05 inhoudspecial.indd 13

28-04-16 14:22

Profile for Mobility Media BV

Equipvak 2016  

Equipvak 2016  

Advertisement