Page 14

EQUIPVAK SHOWCASE VOOR ONTHULLING PRE-PRODUCTIE APPARAAT

STOKVIS EQUIPMENT LICHT TIP VAN D

24

Live demonstraties, veel spektakel en een heuse Europese primeur vormen slechts het topje van de ijsberg waarmee Stokvis Equipment op EQUIPVAK de aandacht van de vakbezoekers verwacht te trekken. Samen met Stokvis Service en Hamer toont de onderneming de nieuwste producten en services op een gecombineerde stand van liefst 800 m2.

A

Naamloos-32 24

> De werking van de Ahcon Speedline bandenstraat is in de demoruimte uitgebreid te zien. least, is hier de werking van de Ahcon Speedline bandenstraat te zien. Het echte klapstuk dat volgens Van den Berg voor veel reuring op de stand moet zorgen is de onthulling van een echte Europese primeur. Het gaat hierbij om een pre-productie versie van een compleet nieuw apparaat dat is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een vooraanstaande autofabrikant.

rian van den Berg, directeur van Stokvis Equipment en tevens voorzitter van het Tentoonstellings Comité EQUIPVAK, windt er geen doekjes om. “We hebben er zin in en pakken groots uit.” Zo is op de stand de complete demoruimte van Stokvis nagebouwd. Daar vinden dagelijks live demonstraties plaats op het gebied van 3-D uitlijnen, volautomatisch banden wisselen, het afstellen van intelligente/LED koplampen, wielwassen, agri uitlijntechnieken en, last but not

Advies kostenbesparing

‘Mensen hebben beleving bij de apparatuur waar ze elke dag mee werken.’

Of het nu gaat om hefbruggen, wiel/aircoservice of het afstellen van intelligente verlichtingssystemen als LED en Xenon, binnen al deze segmenten biedt Stokvis Equipment een breed spectrum aan producten die de efficiëntie en het gebruiksgemak in de werkplaats vergroten en de kosten kunnen verlagen. Op de stand zijn bijvoorbeeld permanent accountmanagers van Stokvis Service aanwezig om > De slimme nieuwe DiamondLift stempelhefvragen te beantwoorden en adviezen te geven brug voor trucks en bussen.

28-04-16 15:53

Profile for Mobility Media BV

Equipvak 2016  

Equipvak 2016  

Advertisement