Page 3

SEM'17

COMPARTIR ET PORTA MÉS LLUNY

20

18.30 hores. ‘Recuperant Ciutat Vella’. La cochera de Correoviejo (Plaça de Correu Vell, 3). Roda de debat on es reflexionarà sobre la situació actual i futura dels barris integrats al disctricte de Ciutat Vella i com dinamitzar els nostres carrers i places connectant amb el patrimoni i la cultura. Organitzen: Estudio Correoviejo, Disseny CV, DoitDEVV, Elena Azcárraga y Cristina Bonora.

22

23

Dimecres

3

Dissabte

‘Matinal EMT’ amb Dani Miquel i Sènior i el Cor Brutal 11.00- 14.00 hores. Plaça de l’Ajuntament. 11.00 Actuació de DANI MIQUEL 12.30 Concert de SÈNIOR I EL COR BRUTAL

Divendres

23

Dissabte

Concert de l’Orquestra de València: Concert ‘Secundària es mou’, amb Arkano

15 21 al

La Filmoteca

conjuga cinema i mobilitat Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible (que es celebra del 16 al 23 de setembre), i en col·laboració amb l’Ajuntament de València, La Filmoteca ha programat quatre pel·lícules en les quals diferents mitjans de transport cobren protagonisme.

Especial ‘EMT a l’Escola’ amb Ramonets 10.30- 12.30 hores. Plaça de l’Ajuntament. Amb la participació de Superbús i Superbusina.

Del

‘Una Plaça de Cine’

En el cas d’Alícia en las Ciudades i Tráfico, es tracta de l’automòbil particular, que en la pel·lícula de Jacques Tati es converteix en el símbol d’una societat hipermecanitzada objecte de sàtira. En Noche en la Tierra, el fet de desenvolupar-se a bord d’un taxi és l’element comú de diverses històries paral·leles protagonitzades per actors com Gena Rowlands, Roberto Benigni o Winona Ryder. Un bon exemple del gran talent de Jim Jarmusch, figura destacada del cinema independent americà, a l’hora de dirigir les seues actrius i actors i de crear personatges dels quals no és fàcil desprendre’s. Òbviament, en el context de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, no podia faltar la bicicleta. Per eixe motiu, el cicle inclou l’obra mestra de De Sica Ladrón de bicicletas, una fita del neorealisme fonamental en la història del cinema. Un relat que, a partir d’una trama mínima en la qual la bicicleta ocupa un lloc central, ens parla, entre moltes altres coses, de la dignitat en temps difícils. -Noche en la Tierra. (1991 Jim Jarmusch) -Ladrón de bicicletas. (1948, Vittorio De Sica) -Tráfico. (1971, Jacques Tati) -Alicia en las ciudades (1974, Wim Wenders)

18.30 hores. Plaça de l’Ajuntament. Arkano i els seus convidats protagonitzaran el concert amb el conclouran les activitats al voltant de la Mobilitat Sostenible desenvolupades al llarg de la setmana als centres educatius. Entrada lliure preferent estudiants. 19:00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament. L’ORQUESTRA DE VALÈNCIA, farà per primera vegada un concert en esta plaça interpretant algunes de les bandes sonores de pel·lícules més conegudes de tots els temps.

Revista sem'17  

La festa de la Mobilitat Sostenible: activitats educatives, concerts i propostes per a totes les edats.

Revista sem'17  

La festa de la Mobilitat Sostenible: activitats educatives, concerts i propostes per a totes les edats.

Advertisement