Page 12

12 AUTOKYLÄN UUTISET 2017

MUSEOAJONEUVOPÄIVÄ ELINA KYTÖLÄ Kansallinen Museoajoneuvopäivä kannustaa kaikkia vanhojen ajoneuvojen harrastajia ympäri Suomen lähtemään liikkeelle rakkailla ajopeleillään. Tampereen seudulla Museoajoneuvopäivänä käy aikamoinen vilinä: Mobiliaan kokoontuu puoleenpäivään mennessä ensin 70-luvulla käytössä ollutta kalustoa 70’s Arjen Klassikot -tapahtuman merkeissä ja iltapäivällä joukkoon liittyy Tampereelta tuleva museomoottoripyörien ja -autojen saattue.

Iloinen 70-luku 70’s Arjen Klassikot on kerännyt aikaisempina vuosina reilusti yli pari sataa 70-luvun ajoneuvoa Mobilian pihamaalle. Vuosimallien suhteen ei olla tarkkoja, vaan kantavana ajatuksena on, että ajoneuvolla on liikuttu 70-luvulla. Mukaan mahtuvat myös ne ajoneuvoyksilöt, joissa ajan patina näkyy. Iloinen tapahtuma kannustaa pukeutumaan ajan hengen mukaisesti.

Paikan päälle saa saapua kaiken­ ikäisellä ja -tyylisellä kalustolla!

saa vanhat autot tien päälle

Itsenäisyydenajan kulkue Mansen masinistit järjestävät yhdessä muiden pirkanmaalaisten ajoneuvoharrastajien kanssa Suomen 100-vuotiseen itsenäisyystaipaleeseen liittyvän museoajoneuvojen kulkueen Museoajoneuvo­ päivänä. Aamupäivällä ajoneuvoja esitellään yleisölle Tampereella vanhalla Kekkosentiellä Mustanlahden liittymän ja Tammerkosken sillan välillä. Puolen päivän jälkeen ajoneuvot suuntaavat Tampereen halki Mobiliaan, jossa yleisö pääsee jälleen tutustumaan ajoneuvoihin.

Liputetaan Museoajoneuvopäivänä! Museoajoneuvopäivä Mobiliassa lauantaina 10. 6. 2017 alkaen klo 11 70’s Arjen Klassikot ja klo 13 alkaen museoajoneuvojen kulkue saapuu Mustastalahdesta. Kuva: KKS / Sanna Niemi

Mitä enemmän joukossamme on sankareita, sitä pienemmillä vahingoilla selviämme. Tänä vuonna LähiTapiola tarjoaa ensiaputaitoja 30 000 koululaiselle ja 15 000 asiakkaallemme.

Vahingottomuus tuo Suomen suurimman bonuksen. Uutta on se, että vuoden 2017 alusta lähtien liikennevakuutuksen bonus muodostuu ajohistoriasi perusteella. Muutoksen ansiosta voimme tarjota sinulle täysin uudenlaisen liikennevakuutuksen, jossa on kokonaisuutena Suomen suurin bonus. Sen suuruus tarkoittaa muutakin kuin 80 % bonusta ja edullista vakuutusta vahingottomasti ajavalle asiakkaalle. Se tarkoittaa myös sitä, että perheesi kakkosauto voi jatkossa saada saman bonuksen. Lisäksi vahingottomasta ajosta ansaitsemasi bonusturva kattaa molemmat autot. Tällöin yhden auton vahinko ei vaikuta kummankaan auton bonuksiin. Suurta on myös palkintobonus, jonka voit ansaita normaalin bonuksesi päälle jo 4 vuoden vahingottomalla ajolla. Suomen suurin bonus tarkoittaa siis sitä, että vahingottomuus tuo mittavia etuja asiakkaillemme entistäkin nopeammin. Kaikki muu on suurta paitsi hinta. Katso lisää lahitapiola.fi/autovakuutus.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: sankarikoulutus.fi

Palveluntarjoaja: LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö

KOULUTAMME LISÄÄ SANKAREITA SUOMEEN.

Profile for Mobilia

Mobilian Autokylän Uutiset 2017  

Autokylän Uutiset on Mobilian kerran vuodessa ilmestyvä asiakaslehti. Lue uusimmista näyttelyistä, tapahtumista, ja koko Autokylän palveluis...

Mobilian Autokylän Uutiset 2017  

Autokylän Uutiset on Mobilian kerran vuodessa ilmestyvä asiakaslehti. Lue uusimmista näyttelyistä, tapahtumista, ja koko Autokylän palveluis...

Advertisement