__MAIN_TEXT__

Page 1

wij kennen de weg

Fietsaccommodatie ook in uw bedrijf of stad


alles wat fietsers nodig hebben

Stalling en rekken

Shelters en parking

Een standaard fietsrek of een design versie die volledig gepersonaliseerd wordt, alles is mogelijk. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Van een eenvoudige fietsshelter tot een volledige fietsparking, Mobiel gaat voor u op zoek naar een oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften.

Wasinstallaties / Multi-service

Pompstations

Een vuile fiets reinigt u in enkele minuten met de wasinstallatie. Aan een multiservice unit kunt u daarnaast ook uw banden oppompen of fiets repareren.

Altijd perfect opgepompte banden met onze personaliseerbare pompstations. Eenvoudig te installeren (muur- of vloermodel) en gemakkelijk te gebruiken.

Wij regelen alles

van aankoop tot installatie Heeft uw bedrijf of stad nood aan fietsaccommodatie, maar weet u niet goed waar te beginnen? Kom langs bij Mobiel en wij regelen alles. Samen bekijken we wat u juist nodig heeft en wat hiervoor de beste oplossing is. Van de keuze van de accommodatie tot het personaliseren en installeren, u kan op ons rekenen. Voor de productie werken wij samen met gerenommeerde partners, zo kunnen wij steeds de beste kwaliteit aan de beste prijs garanderen!

Contacteer ons met al uw vragen of voor een offerte op maat. Mobiel vzw - Minister Pieter Tacklaan - 8500 Kortrijk T 056 24 99 10 - info@mobiel.be www.mobiel.be

www.responsup.com

Design en comfort

Profile for Mobiel vzw

Fietsaccomodatie Mobiel vzw  

Mobiel is ook uw ideale partner wat betreft de aankoop van fietsaccomodatie.

Fietsaccomodatie Mobiel vzw  

Mobiel is ook uw ideale partner wat betreft de aankoop van fietsaccomodatie.

Profile for mobiel
Advertisement