Page 1

Vadgårdskole

Dato 23/1

Vadnyt er det nye blad her på skolen. Bladet indeholder sladder, De nye mål, madkassen ved kantinen osv...

Årgang 1, Nummer 1

Redaktion har arbejdet hårdt for at få bladet op at køre så jeg er meget glad for at jeg fik ideen ud på skolen.


Julen på spil!

Mens vi gik og ventede på juleferien, arbejdede eleverne i 7.-9.klasse på tværs af deres normale klasser med at komme i rigtig julestemning. Eleverne arbejdede i værksteder som ”Julematematik”, ”Jul på andre sprog”, ”Julemad på tur”, ”Juleluftballon” og ”Julespil” og et er sikkert: I udskolingen går en hel del kreative unge mennesker, der har vist deres evner ud i at lave brætspil. I løbet af dagen skulle eleverne i grupper ideudvikle spillet, skrive regler, lave selve brættet og spillebrikker og sidst, men ikke mindst, afprøve spillene, alt imens julemusikken lød i sproglokalet.

2 Spillebrikker

3 "Juletræsræs"

4 "Julepynt til spillet "Juletræsræs"

1 "Hvem myrdede julemanden?"


Jule bingo banko Af: Tanveer 5.c

Den sidste dag før juleferien var der jule bingo banko, jule bingo banko blev holdt pü torvet ved siden af biblioteket. Jule bingo banko blev holdt for 3. gang. Der var god stemning og posen blev rystet meget. 6 gode gaver til de 6 heldige vinder fra jule bingo banko. Navne pü de 6 vinder: Sofie 6.y Julie 4.b Karoline 7.a

Gustav 6.y Benjamin 8.x Mathias 9.y


Pas På Målene!! ”Der er blevet sat nye mål op i gården”. af Kasper J. 5.B

Lige nu står de nye mål i mellemgården. De gamle mål er blevet taget ned fordi de var for farlige. Vi fra elevrådet vil prøve at sørge for, at de store vil få nye mål. Her på Vadgård skole vil vi gerne have, at I passer på målene ude i gården. Som I kan se på billedet, er det ene måls net allerede ødelagt, det, synes vi, er ærgerligt. Vi vil gerne have, at I passer godt på dem. Når I skal hente bolden på taget, skal I ikke kravle op ad nettet! Spørg gerne om I må være med til at spille i så der ikke bliver ballade.


Hvorfor lugter vores klasse værelse mandag morgen?

Mathilde Norking 6.y

Vi i elevrådet har længe overvejet hvorfor at der stinker, i klassen mandag morgen. Vi fra skole bladet ”vadnyt” har du taget sagen i vores egen hånd, for at finde ud af hvad der gør det? Mig (Mathilde), Emma 6.y og Caroline 5.b gik ned og talte med rengørings damen og manden. Da vi talte med dem fortalte de om en af grundende til den forfærdelige lugt. En af grundende til lugten er at der ikke er parfume i rengørings midlet. Men de sagde at det også var fordi at gulvene er gamle, han sagde at for at der ikke skulle stinke alt for meget, vasker de kun halvdelen af gulvet. De bruger rengøringsmidlerne: Universal og Vask plejer.

Billedet mangler kun pga. en af mine venner kom til at slette det, undskyld.


Legepatruljen: Lavet af: Emma 6.y

Her på skolen er vi så heldige at vi har en legepatrulje. Så i må rigtig gerne komme ud og lege med dem. De laver mange sjove lege, det er selvfølgelig koldt om vinteren men man bliver varm når man står og hopper eller løber rundt. Dem fra legepatruljen er også klar til at trøste hvis nogle er ked af det, eller har slået sig. Så kom og vær med, så leger de med jer.

Skolepatruljen af Caroline 5.b

Skolepatruljen er der for at hjælpe andre så de kommer sikkert over vejen, derfor skal de også have respekt. Mange af de mindre børn og forældre BLIVER UTÅLMODIGE, og taler grimt til skolepatruljen. Man skal huske på at skolepatruljen er der for at hjælpe med at få børnene sikkert over vejen, i morgen trafikken. Skolepatruljen sørger også for at være der til tiden. De står tidligt op og møder kl. 7:40 og står i kulden til kl. 8:20 for at passe på jer.


Madkassen! Af anonyme

På Vadgård skole har vi en super kantine, hvor der bliver lavet fantastisk mad af Sus og Yvonne. Hvis du gerne vil være med til at bestemme, hvad der skal serveres i kantinen, så skriv til MADKASSEN! Du kan skrive alt fra pizza til grønsagsupper. Men husk det skal være realistisk! f.eks Hej søde kantine! Min livret er lasagne, og jeg kunne godt tænke mig at få det! Kærlig Hilsen Josephine 6.y

Det er bare med at komme i gang!


Vadnyt

Vadnyt

Vores email adresse Vadnyt@gmail.com Facebook site vadnyt

I næste nummer af Vadnyt er der til at være lidt flere artikler håber jeg. I næste nummer vil der blive sat en brev kasse op her i bladet i for mere info i næste nummer


2012-Vadnyt_nr1  
2012-Vadnyt_nr1  

Vadnyt - Skoleblad for Vadgård Skole